Siraç mı eymen mi eymen bence
Ben bayağı duydum yaaa
Sen de dogum yapanlar kervanina katilacaksin ne guzel. Kolay bir dogum olmasini dilerim. Bizi habersiz birakma.bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
Ah canım bilmiyom vallahi 3 kiloyu bulduk. Gerçi dün gece sancılarım başladı. düzeni sayılır. Sabah soluğu s.ocağında aldım. Doktorda erken olabilir dedi. S.ocağındaki ebede. Bakalım sağlıkla gelsinde.
Havlu takımımız ve krem rengi hastane çıkışımız aynı. Hepsi çok güzeller. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım
Papatyadan haber varmı bugün doktora gidecekti sanırım.
Candaş, Sudee, Cemrem, Şule, DB55, Nazlı, şifam, Adanam...... kızlar hepinizi ösledim
Kizlar yavrum dunden beri kakA yapamiyor hatta 3gundur ..3 gun once az sert bir kakkA yapti birdaha yok..cok agliyor simdi napimm tecrubeli olan anneler yArdim lutfen(
Canım ben çok beğeniyorum eymen ismini hayırlı ve kutlu demek... Benim oğlumda ÖMER EYMEN olacak inşallah:)kızlar yaa eymen ismi nasıl sizce eymen mi siraç mı ben karar veremedim yahu
Ayyy çok saol tatlım ya öğrendim sayenizde:)hadi hayırlı uğurlu olsun, ne güzel haberler gelmiş oğluştan
mesajların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazıyo ya, onun hemen yanında da tırnak işareti var (üstüne gelince bu mesajdan alıntı yazıyo), işte mesajları okurken mesela o tırnak işaretine tıklarsan, tıkladıkladığın mesajları alıntılayabiliyosun..
Teşekkür ederim canım...
canım mesajın sonunda alıntı ile cevapla yazısının yanında dikdörtgen kutucuk var ya
cevap vermek istediğin mesajların o kutucuğuna tik at
sonra konuya cevap ver dersen hepsine teker teker cevap verebilirsin
canım benim de sancılarım 100 ü buldu ama
ben bir şey hissetmiyorum
nasıl bir şey bu anlamadım
süsleme işi de süpermiş valla
hayırlı doğumlar dilerim dua ettim senin için şimdi recsn .hakkımız helal olsun.iyi akşamlar,güzel hamişler ve meleklerini kucağına alan güzel anneler....
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin yavrularınızı...
doğum yapacak arkadaşlarımda inş sağlıcakla alırlar kuzularını kucaklarına....
bende yarın tahlillerimi yaptırıcam ve anesteziyle görüşücem,geldikten sonrada son hazırlıklarımı yapıcam inş....
perşembe günüde,Allahın izniyle kızım kucağımızda olacak inş...
benim içinde dua edermisiniz kızlar,kızımı sağlıkla kucağıma alayım...
çok uzattım hakkınızı helal edin,aeo...
db55 cim şu an midem yanıyor ilacımda bitmiş belki birazdan nöbetçi bakıcaz eşimle geçmezse..bende 1 haftadır kötüyüm sabahları bacak ağrıları akşama doğrı göbek rahatsızlığı mide travmaları az kaldı mecbur çekcez az daha sabır of ..o doymama hissi bendede var ama yemekten korkar oldum tutuyorum kendimi buda stres yapıyo iğne batması sancılarım nişanımdan önce daha çok vardı nişandan sonra azaldı orda rahatlamamı oldıu ne anlamadım çoksancımyokBugun pek giremedim.
Karnim fazla asagi inmedi ama asagi baski yapiyor bebegim. Iki buklum yuruyorum. Dunyalari yesem gozum doymuyor. Asiri terliyorum, yaniyorum resmen. Sancim yok.yururken kasiklarimda kramp hissediyorum. Heyecanliyim. Yarin kontrol var.
Sizler nasilsiniz?
canım hoşgeldin sende o sık sancılarla doğuramadınsa ben hiç şu yakında doğuramam ozaman .evet çok karışanımoluyo etrafta az daha bekle açılman var normal yap diye ama sabrım kalmadı inanki çeken benim evet ya cuma düşünüyorum karnım yırtılacak gibi akşamları midemde hep yanıyoyok canim yaaa Masal hanimin gelmeye hiccc niyeti yok
sancilar devam anlamiyorum ki neyin sancilarini cekiyorum o zaman ben bazen tamam bu sefer geliyor diyorum yokkk normale donuyor yine
doktorum hakli cikti haftaya kadar dogurmazsin demistiyarin sabah 8:30 randevumuz var cok merak ediyorum acilma oldu mu hic bu kadar sanciya gore
benim kiz bole giderse 40. haftayida doldurur gibime geliyor
Seninde yarin sanirim doktor randevun bakalim sende ne cikacak eger ayniysa Cuma gunu kesin olacak misin sezeryan ?
Hayirlisi olsun hakkimizda canim
Artik cok sabirsizlaniyorum ama birde cok zor geciyor gunler hic uyuyamiyorum agrim oluyor
canım hoşgeldin sende o sık sancılarla doğuramadınsa ben hiç şu yakında doğuramam ozaman .evet çok karışanımoluyo etrafta az daha bekle açılman var normal yap diye ama sabrım kalmadı inanki çeken benim evet ya cuma düşünüyorum karnım yırtılacak gibi akşamları midemde hep yanıyosen ne yapmayı düşünüyosun sonuna kadar beklicenmi yarın yazarsın canım kontrol sonucunu olurmu benim perşembe saat 14 de kontrolum.
şu msjını eşime okudumşimdi yorumu şu oldu sen dayanamıyorum diyorsun e bu kız naapsın 42 . haftaya kadarda bekleyebilir lalamcım orda doğum şartları ne kadar zormuş şaşırdım inşallah açılman 4 cm olmuştur dilediğin gibiArtik zor oluyor tabi bende cok zorlaniyorum ozellikle gece hic bir sekilde yatamiyorum
son randevunda da hala bir gelisme olmaz ise mantikli sezeryan olman
ben mecbur bekleyecegim burada sezeryan yapmiyorlar normal dogum bir sorun olmadigi surecezaten sezeryandan korkuyorum bende ole bir sansim bile olsa sanirim istemezdim 42. haftaya kadar bekliyorlar burada bebek hala gelmez ise suni sanci ile normal dogum yaptiriyorlar
cok buyuk bir heyecan ile yarini bekliyorum birde 8:30 aldim randevuyu
cikinca yazarim sana gelismeleri canim
umarim doktora hadi hastaneye der ya da 4 cm olmus acilma felan
iyi geceler anneler ve anne adayları.şafaklarımız iyice azaldı.korkum had safhada bilmiyorum sizlerde de öylemi?sanki doğumda bana ya da kızıma bişey olacakmış gibi.bi de benim doğumumda kimsede olamayacakeşimle bi şekilde üstesinden geliriz diyorum ama korkuyorum yine de.bulunduğum yerde akşam dışarı çıkmak tehlikeli inşallah hava kararınca sancım tutmaz diyorum.5 senedir evliyim.ankarada olmadı da şansa burda çocuk sahip olacağım tuttu vardır bir hayır diyorum.burası ayrı sıkıyor hamilelik ayrı.iyice stres oldum.gece uyku yok.sabah da zombiye bağlar vaziyette geziyorum.yürüyüş falan imkanı da yok.evde pilates yapıyorum dvd lerden.
yavrularının odalarının resimlerini koyan anneler Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin o güzel odalarında.kucağına alan anneler içinde aynı dualarım geçerli.inşallah bizlerde sağlıkla alırız kucağımıza.benim de haftaya çarşamba çatı muayenem yapılacak bakalım o tarihte dr un söylediğine göre tam 38 0 olmuş olacak.keşke diyorum o anda doğum olsa da beni bi daha uğraştırmasa:)bu arada biz de hala isim belirleyemeyenlerdeniz.varsa önerebileceğiniz kız isimleri memnun olurum.
iyi geceler anneler ve anne adayları.şafaklarımız iyice azaldı.korkum had safhada bilmiyorum sizlerde de öylemi?sanki doğumda bana ya da kızıma bişey olacakmış gibi.bi de benim doğumumda kimsede olamayacakeşimle bi şekilde üstesinden geliriz diyorum ama korkuyorum yine de.bulunduğum yerde akşam dışarı çıkmak tehlikeli inşallah hava kararınca sancım tutmaz diyorum.5 senedir evliyim.ankarada olmadı da şansa burda çocuk sahip olacağım tuttu vardır bir hayır diyorum.burası ayrı sıkıyor hamilelik ayrı.iyice stres oldum.gece uyku yok.sabah da zombiye bağlar vaziyette geziyorum.yürüyüş falan imkanı da yok.evde pilates yapıyorum dvd lerden.
yavrularının odalarının resimlerini koyan anneler Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin o güzel odalarında.kucağına alan anneler içinde aynı dualarım geçerli.inşallah bizlerde sağlıkla alırız kucağımıza.benim de haftaya çarşamba çatı muayenem yapılacak bakalım o tarihte dr un söylediğine göre tam 38 0 olmuş olacak.keşke diyorum o anda doğum olsa da beni bi daha uğraştırmasa:)bu arada biz de hala isim belirleyemeyenlerdeniz.varsa önerebileceğiniz kız isimleri memnun olurum.
slm kizlar
gece gece uyku tutmayanlardan biride benim
40. haftadayim her yerim ayri agriyor .. ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum
simdiye kadar pek katilamadim araniza.. iki bucuk yasinda bi oglum var cok hareketli bir bicirik onunla ilgilenmekten pek vakit bulamiyorum ..
ilk bebegim 42. haftada hala dogmadigi icin sunni sanciyla 15 saat normal dogumu denedik ama omadi .. mecburen sezeryan oldum.
simdi sezeryan sonrasi vaginal dogum deniycem o yuzden cok heyecanli ve stresliyim .. normal dogum yapmayi cok istiyorum .. aylardir dogum kursuna gidiyorum ..
gunluk tam bir saat tempolu yuruyorum
6 kat merdiven inip cikiyorum 2 ser tur .. ada cayi, karanfil cayi ve ahududu cayi iciyorum rahim kasilmalari baslasin diye .. cok sancim var ama acilmam yok ..
ne olur banada dua edin .. bu hafta persembe hastanede randevum var insallah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?