2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Off ya her gece sabahlamakkk.bi de bizimkinde gunduz pek hareket yok 11 den sonra basliyo.onun acitarak kipirdanmasi bi yandan midemin yanmasi bi yandan sabahi ediyoruz.babamizi ise gonderiyoruz sonra uyku modu basliyo

Adiyla yasasin insallah.mina ne demel

bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.

bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.
gunaydin. Insallah doner. Benim de yukarda ama donmus. Onla alakali degil bence. Belki canini bosa sIkiyorsun. Donmustur belki annesi.

gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)

gunaydin. Insallah doner. Benim de yukarda ama donmus. Onla alakali degil bence. Belki canini bosa sIkiyorsun. Donmustur belki annesi.
günaydın canım inşallah... ama elime kafası geliyor. yani o elime gelenin kafası olduğunu geçenki muayenede gördüm. hala da o geliyor elime. sağ üstte. dün akşam otururken o kadar hızlı hareketler oldu ki dönüyor dedim kendi kendime ama sabah yine durum aynıydı :) hayırlısı artık napalım. ama benim sancım gelmezse sanırım doktorum 40ı gösterecek bana :) baksana merve hala duruyor.
bizden önceki bir arkadaşı 40+3de normal denetti açılma 4ü geçmeyince sezaryene aldı.

ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
canım helal olsun ne demek :) sen sağlıkla bebeğine kavuş aramıza dön... güzel haberlerini bekliyoruz. güzel sona gelindi

Son düzenleme:
bir sürü mesajdan alıntı yaptım. elektrik gitti bilgisayar kapandı. fişte kullanıyordum bataryası takılı değildi sinir oldum

günaydınlar herkese...

inşallah döner canım. dönmezse de canını sıkma. hakkınızda hayırlısı olan bu demek ki.

güzel haberlerini bekliyoruz canım. sağlıcakla bebişini kucağına al gel. helal olsun canım ne yaptık ki...

gözünaydın canım cuma günü mübarek günde ikizlerine kavuşacaksın inşallah. biz ilk senden doğum beklerken sen maşallah kuzucukları zamanında getireceksin hem de mart annesi olacaksın :)

Günaydın,bugün de bizde bi hareket yok,daha doğrusu oğlum kıpır kıpır hiç doğacakmış gibi bi hali yok ben artık gününü beklemeye karar verdim,en kötü ihtimal haftaya pazar olacak doğum inşallahh

canım ,benim 32.haftada başı yukardaydı,sonraki kontrolüm 36.haftadaydı ve doğum pozisyonunu aldığını söyledi doktorum..ben bu süreçte hiç bi şey anlamadım,ne zaman döndü,ne şekilde döndü hissedemedim..sen sıkıntı yapma dönmüştür o,dönmediyse de hayırlısı olsun deyip sezeryana alıştırırsın kendini,yeterki sağlıkla doğsunlar,normal istesek de olmayabilir,Allahı'ım korusun hepsini..

Allah yardımcınız olsun,inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,çok heyecanlı

Simdiden Allah size bagislasin.anali babali buyutsun.insallah ikinizde cok saglikli bi sekilde baslar ve devam edersiniz yeni hayatiniza

Kizlar hala uyuyamadim gece en son buraya yazdim sonra 1 saat falan uyudum sonra yine ayaklandim.hala da ayniyim.bogazimdaki acilik mahfetti beni.surekli ilac almakta istemiyorum ama almayincada boyle oluyor iste.
Masallah bugun bi bebek daha katilcak aramiza.cumaya da ikizler gelecek insallah darisi bizlerin basina.
Ben hala bebegin basi nerde kolu nerde anlamiyorum.gecen randevuya kadar sezeryan istiyordum.dr normale yonlendirdi yine de istiyosan yapalim dedi.o gunden beri normal istiyorum ama insallah bi aksilik cikmaz

Merhaba arkadaşlar arada takip ediyorum çok da rahatlatıyor beni bu site paylaşımlarınızı okuyunca yalnız olmadığmı düşünüyorum gelelim bize dün kontrolümüz vardı bebişimiz 3200 olmuş herşey yolunda 12 mart büyük gün inşallah biraz geç geldi bana ama neyse 1 hafta daha taşıyacam bebişimi inşalah doğum yapan arkadşlar hepinizi tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah bol sütlü günlere

günaydın herkese...
cuma sabaha karşı 4 te doğumumu yaptım,bebeğimi kucağıma aldım. daha bekler diyordum ama kızım sürpriz yaptı bana,daha doğum şeklini kararlaştırmamıştık ,hatta ailemin yanına gidecektim bursaya ertesi gün,gidemedim. akşam 5 gibi düzenli ağrılarımın olduğunu farkettim ama çok düzenli ve şiddetli değildi. saat 7 gibi birkaç damla kanamam oldu,hazırlandık 9 gibi hastaneye gittik ,bu arada 15 dk da bir sancılarım vardı ama nst de sancı çıkmadı nasıl olduysa. öyle olunca doktor gelmedi. daha doğum olmaz dedi ebe gönderdi beni. muayenede de 1cm açık var sadece bebek de yukarıda dedi. eve geldik. ama benim sancılarım arttı,annemi aradım ,gece 12 otobüsüne bindi hemen. sabaha karşı 2.30 da onu karşıladık hastaneye geçtik tekrar. bu arada sancılarım 6 dakikada bire düştü. hastanede tekrar ebe muayene etti,ama rahmim fazla yukarıdaymış,muayeneyi tamamlayamadı,çok canım yandı ,zorlandım. ağlama krizine girip,nefessiz kalınca doktor geldi hemen spinal anesteziyle sezaryene aldılar. halbuki 5cm açıklığım varmış ,bebeğimin de başı yerleşmiş. ameliyathaneye girdiğimde sancılar 4 dk ya düşmüştü,dayanıyordum üstelik ama muayene işi psikolojimi bozdu. kısmet böyleymiş,ne olduğunu anlamadan bitti gitti her şey.2,610 gram doğdu bebeğim,minnacık,ama çok güçlü kuvvetli maşallah. ameliyattan sonra bebeğimi yanıma getirdiler,emme refleksi göstermedi,yenidoğan ünitesine götürdüler, çok üzüldük,orada beslemişler ama kusmuş, midesini yıkamışlar. ameliyat sırasında birşeyler yutmuş olabilir demiş doktor. düzelipbeslenebilince ,6 saat sonra yanıma getirdiler kuzumu. ertesi akşam dahastaneden çıktık. öyle çok bir zorluğu yokmuş sezaryenenin. bakanınız olduktan sonra rahatça atlatılıyor. bebek gibi bakıyor annem bana, kızımı sadece emziri seviyorum şimdilik ananesiyle babası ilgileniyor herşeyiyle. 5 günlük olduk ,göbeğimiz de düştü bügün yıkayacağız bakalım sevicek mi suyu. ağlıyor kuzucuk emzireyim,sinir yapıyor sonra...

canım hayırlısı olsun hakkında =) bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alır güzel haberlerini buradan paylaşırsın inşallah...ağrısız sızısız bir doğum diliyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…