allah hayirlisiyla bebisini kucagina almani nasip etsin arkadasim ..
ben kizima asya ismini koyucam .. babasi dilruba diye tutturdu bende minanur diye tutturdum en sonunda ikimizin dedigide olmadi .. gorumcemde asyayi teklif etti, ikimizinde kulagina cok hos geldi, biranda icimize sindi ve asyada karar kildik ..
benimki kız olaydı UMAY koyacaktım kesin ve netti ama olmadı ben çok beğenıorum tavsiye ederim :)
gunaydin. Insallah doner. Benim de yukarda ama donmus. Onla alakali degil bence. Belki canini bosa sIkiyorsun. Donmustur belki annesi.bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.
günaydın canım inşallah... ama elime kafası geliyor. yani o elime gelenin kafası olduğunu geçenki muayenede gördüm. hala da o geliyor elime. sağ üstte. dün akşam otururken o kadar hızlı hareketler oldu ki dönüyor dedim kendi kendime ama sabah yine durum aynıydı :) hayırlısı artık napalım. ama benim sancım gelmezse sanırım doktorum 40ı gösterecek bana :) baksana merve hala duruyor.gunaydin. Insallah doner. Benim de yukarda ama donmus. Onla alakali degil bence. Belki canini bosa sIkiyorsun. Donmustur belki annesi.
canım helal olsun ne demek :) sen sağlıkla bebeğine kavuş aramıza dön... güzel haberlerini bekliyoruz. güzel sona gelindigunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
ayyy çıldırcam ya insan 9 ayda bi isme karar veremezmi yaa hiç bişe bulamadımm eymeni hiç duymadım desem
bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.
gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?