2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hanimlar ben bir de birsey soracagim size.gogus agrisi oluyor mu sizlerde de.bir de gogus kremini gunluk mu surecegiz.surerken canim aciyor da.

günaydın mart anneleri sizi hep takipediyorum mart sonunda benim de doğumum olacak inşallah Allahım izin verirse.Pazartesi kontrolüm vardı bebeğimin gelişimi iyi haftasıyla uyumlu suyu iyiymiş bebeğin başıda aşağıya dönmüş nstye girdim ama nstde kalp atışları 180lerde çıktı drum yüksek çıkmış baya dedi yine istedi tekrar çektirdim biraz düşmüştü ama yine tekrar çektirmemi istedi yemek yiyip gir dedi 3.de normal çıktı istediğim buydu işte gönül rahatlığıyla gönderebilirim sizi dedi.Ama yine de benim içime korku oturdu bir sorun olur mu böyle çıkması hafta içinde bir daha çektir eğer yüksek falan çıkarsa beni ararsın dedi birde ben ilçedeyim doktorum merkezde heran görüşme imkanım da olmuyor çok korkuyorum

Hayirli olsun.saglikla bir omur size bagislasin Allah.aciklik varken sezeryan olmaniz kotu olmusgerci bilmiyorum sezeryan mi istiyordunuz ama.boylesi hayirliymis demek ki.cok sukur bebeginizde siz de iyisiniz ya onemli olan bu.

Sizi cok iyi anliyorum.ayni magduriyet durumu bende de var.ama doktorunuz bastan savma is yapmamis 3 kez istemis.sonrasinda da emin olunca gondermis ve tedbir amacli bi cekim daha istemis.insallah gerek kalmaz gonlunuzu ferah tutun.kotuye odaklanmayin hemen.Allah hepimizin yaninda ve yardimcimiz olsun.

canım sabah alıntı yaptım yazdım ama silinince tekrar hepsini yazamadım ama seni online görünce sana yazayım dedim.

ben de dün göğüs kalkanını almadan gelmiştim. gittiğim yerde emzirme atleti vardı sen neden almadan döndün?

limango bana 20tl indirim çeki vermiş ben de bakarken Hoşgeldin bebeğim adı altında çeşitli markaların ürünleri vardı. ordan birkaç bişey aldım. avent ın göğüs koruyucusu vardı. Sormuşsun ya ne işe yarıyor diye...

• Fazla sütü toplar
  • Şişkinliği azaltmaya yardımcı olur
  • Acıyan meme başlarını korur

özelliklerinde bunlar yazıyor. delikleri olduğu için hava alıyor. pedden daha iyi yani iyileşmeye yardımcı. bir de ped içinde ıslak kalabiliyor bunda öyle bir durum yok. krem sürdüğümüzde daha uzun süre kalır diye düşündüm elimin altında olsun dedim yani

bir de yanında şu almak istediğim yan yatırma yastığı vardı ya onu aldım. bir de kaşık ve damlatmaz bardak aldım çok ileri aşamalar oldu sanırım bu ikisi napıyım en az 75 almam gerekiyordu nasılsa lazım diye aldım :)

beim ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu o yüzden bu bebğimde her şeyden korkar oldum her muayenede yüreğim ağzımda gidiyorum kötü birşey duyarım korkusuyla.bu kontroldede böyle olunca çok korktum.gerçi nstyi çeken hemşire bir günde 4 kere nst çektiğim gebeler de oldu korkma dedi kalp atışı düşerse bizim için daha önemli dedi o zaman acil sezeryana alabiliyorlarmış

canım sana da yazmıştım da silindi :)

mesajını okudum teşekkür ederim haklısın askeri ortamda bayan olsa da dediğin gibi oluyor. iş yeri konusunda içim rahat da benim derdim kendimle aslında. kendimi beğenmediğim dönemlerde kıskançlıklarım artıyor. mesela biraz kilo almışsam, ya da hamile olup 90kg olmuşsam beni beğenmeyip başkalarını beğenecek sanıyorum. ama biliyorum ki eşim beni çok seviyor, beni hep beğeniyor... başkalarına karşı böyle düşünceleri olamaz. kendimle çelişiyorum işte. insan tvden gazeteden kıskanır mı ya erkeklerin bu görüntülere karşı hiçbişey düşünmeyeceklerine inanamıyorum.

ben de bir ara ilk mezun olduğum zamanlar çok istemiştim subay öğretmenliğe geçmeyi ama bizim branştaki alımlar hep erkek istiyordu bir de teknik eğitim mezunu aranıyordu. senin branş nedir ? geçtiğin için hiç pişmanlık duydun mu?

beni en iyi sen anlıyorsun
demişsin ya tvde hemen değiştiriyor ya da kafasını çeviriyor çok güldüm ama geçen bizim de başımıza geldi. büyük risk yarışmasında görüntülü bir soru çıktı : v.secrets mankenleri yürüyor o sırada da eşim bana birşey anlatıyordu baktı ekranda böyle bişey var konuyu uzattı ama inan daha çok rahatsız oldum. keşke onu bu duruma getirmeseydim de böyle durumlarda bu tarz sıkıntılara girmeseydi adam. belki önceden farkına bile varmadığı şeyleri farketmesini sağladım.

bazen kendime kızıyorum ben eşime fazlayım bile. daha ne istiyor benim gibisini bulmuş arada bir geliyor işte

bebeklerimiz doğduktan sonra gör bak eşlerimiz umrumuzda olmayacak. ne izlerse izlesin ne okursa okusun mu acaba

Hanimlar ben bir de birsey soracagim size.gogus agrisi oluyor mu sizlerde de.bir de gogus kremini gunluk mu surecegiz.surerken canim aciyor da.

Benim sol gogsumde dokununca agri oluyor. Ordan sivi da akmisti. Ve yara var azicik orda.

selam kızlar... nasılsınız ?

Doğum yapanları tebrik ediyorum :) darısı başımıza. inş bebeklerinizde çok akıllı olur.

İkizlerimiz geliyomuşşşşşş :)) Meriç İnanç ım adaşlarına maşallah hakiki mart bebekleri olcak..Papatyam çok sevindim :) ardınızdan geliyoruz inş bizde... valla maşallah ya gerçekten senn emeğin o kadar çok ki, şükürler olsun rabbimde utandırmadı sağlıcakla doğuracaksın :))) duyguların nasıl ? bugün yarın uğrarsın inş denk geliriz...

Mervecim, Eymen hoş bi isim yumuşak ama evet çok fazla eymen var.Siraç farklı ve ağır bisim.Farklı dersen Siraç derim.hoş bi isim bence.manasıda güzel.

db55, canım nasılsın ? bende aşırı terliyorum üstelik soğuk soğuk.sana şey sorcam.Medicana da allah korusun olası riskli durumda yenidoğan ünitesi ücretl mi acaba ? sarılık tedavisiinin 24 saat yatışlı tedavisi 240 tl imiş.düşünmemek gerek belki ama olsun bileyim istiyorum ...

inston, canım bende göğüs ağrısıyok fakat kremi dr um her gün süreceksin dedi.

Sonsy, canım çok saol şimdi açıklayıcı oldu sütüm inş gelirse doğum sonrası alırım bende artık.atletin bedeni yokmuş canım ya 80 alcam kıran girmiş sanki, ama kocabeyoğlunda bi mağaza getirtcek bugün, hallettim sayılır.bide gecelikle terlik alırsam tamamdır.ya kaşık demişken aklıma geldi, boşver iyi yapmışsın hem ihtiyaç olmayacak mı :) bende alırdım yani :)) şimdi sezeryan sonrası hemen süt gelmiyo ya mama veriliyo bebeğe, biberonla vermeyin memeyi almaz diyolar, kaşık götürün diyolar özel bi kaşık mı almalıyız ? çay kaşığı filan olmaz dimi yada plastik zararlı olur diye düşündüm.

benimde bu haftaki kontrolde ilki yüksek çıktı yemek ye bi daha çektir dedi dr um ikincide normal çıktı bbegin kalp atışları için doktora gitmene gerek yok sağlık ocaklarındada bakıyorlar benim takibimi yapan ebe bakıyordu hep

Anliyorum.benimde bundan once 2 bebek kaybim oldu.ve bu bebegin bana sartlarda tutundugunu bilseniz emin olun cok sasirirsiniz.Allah ne demisse o oluyor inanin.iciniz rahat olsun

evet ben de yemek yiyip geldikten sonra 3. çektirdiğim normal çıktı inşallah bu hafta çektireceğim de normal çıkar.

Anliyorum.benimde bundan once 2 bebek kaybim oldu.ve bu bebegin bana sartlarda tutundugunu bilseniz emin olun cok sasirirsiniz.Allah ne demisse o oluyor inanin.iciniz rahat olsun

Doğru söylüyorsun Allah ne derse o oluyor rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın bizi sağ salim kavuşalım bebeklerimize

hayırlı olsun bebeğin canım. maşallah size. güle güle büyüt bebeğini inşallah...

doğum yapan herkesi tebrik ederimmm hayırlı olsun saglıkla büyütün bebeklerinizii,darısı hepimize inşallah

canım ben o konu ile ilgili bir tek teyzemden duyum aldım. onun sütü hemen gelmemişti. geçen martta bilgide sezaryen doğum yapmıştı. biberon götürmemişler. hastane pembe bir biberonla vermiş. oğlu olmuştu :)
ama sonra memeyi almama gibi bir sorun yaşamadılar hatta aksine çok memeci bir bebek oldu hala emiyor :)

bana biberon götür dedi. ben de yenidoğan akışlı bir biberon aldım yanımda onu götürücem eğer hastane mama verecekse onunla vermelerini söyleyeceğim. memeyi almazsa da sağıp içine koyarım öyle veririm ne yapıyım. belki hastaneden hastaneye değişiyordur. bazıları şırınga ile veriyormuş burda bi yerde okumuştum.

ama sen biberon verip risk almak istemezsen kaşık bilemiyorum ama şırınga olabilir sanki. bir sonraki muayenende ordaki hemşirelere bir danış istersen mutlaka bu konu hakkında bilgi verirler

canım senin de sancıların gelmeye başlamış. biliyor musun ben de hiç tık yok :) senin sezaryen tarihi öne mi alınacak son durum ne?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar . Bende yarın doğuma gidiyorum . Doğum tarihimiz 12 mart benim ikinci gebelik doğum tarihini 4 Mart Pazartesi kararlaştırmıştık. Umarım hayırlısı olur hakkımızda...

Selam kızlar. Bugün yine sancılarımız var. Şuan çok düzenli sayılmaz. Ama kızımın ters olması beni erken geleceği konusunda tedirgin ediyor.

Emeksiz yemek olmazmış :)) Ay Papatya çok az kaldı senin. Heyecan yaptım ya....

Tatlımmmmmmmm
Seni görmek ne güzellllll

Bebeğinin maşallahı var tatlım. Su içiyorsundur zaten bolcaaaaaaa

Güzeeeeeeeellllllceeeeeee dinlen yattttt

Evet canım suyum hep yanımda. Yatmaktan sol yanım uyuşuyor hep Başka sıkıntı yok çok şükür

Biz de seni ozledik. nasilsin?

Canım kocişimi özlemek ve kızımı beklemek ile geçiyor günler. iyiyiz çok şükür... sende iyisin değil mi. dün biraz sıkıntılıymışsın bugün daha iyisindir inşallah

Allah analı babalı büyütsün arkadaşım. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah

Canım kalbin yüksek olması bildiğim kadarıyla bebeğin sıkıntılı olduğunu gösterirmiş. Tabi bu anlıkda oluyor. Normal aralık 120-160 ama benimde zaman zaman 100 e düştüğü ve sınırın üstüne çıktığı oluyor. Önemli olan o değerden seyretmemesi. Merak etme iyidir ama bu hafta sen bir tane daha ölçtür rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…