Merhaba kızlar . Bende yarın doğuma gidiyorum . Doğum tarihimiz 12 mart benim ikinci gebelik doğum tarihini 4 Mart Pazartesi kararlaştırmıştık. Umarım hayırlısı olur hakkımızda...
slm kızlar bir süredir giremedim..
doğuran arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..rabbim hepimizn evlatlarına sağlık versin..
doğumu bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum..
kuzum tam 10 günlük oldu bugün..sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için geldim..
yazmıştım ama bir türlü siteye giremedim kaç gündür..bugüne kısmetmiş :)))
kızlar göbeğim toparlandı bile.14 kilo almıştım hamilelik boyunca
7 kilosu gitti 7 kilo kaldı..emzirdiğim için deli gibi yiyorum ama kilo almıyorum.hatta az az veriyorum bile kiloları
Bana moral oldun valla. Az once tartildim. 69 u gordum tartidaslm kızlar bir süredir giremedim..
doğuran arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..rabbim hepimizn evlatlarına sağlık versin..
7 kilosu gitti 7 kilo kaldı..emzirdiğim için deli gibi yiyorum ama kilo almıyorum.hatta az az veriyorum bile kiloları
birkaç gündür midemden gelen sıvı boğazımı fena halde yakıyor. bu haftaların sorunu da bu sanırım.
göğsümün altına bastırdığımda boşluk hissediyorum. ama çok az bir bölgede. iniyor anlamına mı geliyor acaba. ne zaman böyle desem hooop yine sivriliyor sağ taraftan bir kafa :)
ah ben neden bu kadar geride kaldım kızlar :26: sanırım en son ben doğum yapıcam
gözün aydın canım. darısı biz bekleyenlerin başına. sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
doğum tarihi neden öne alındı ?
Sen de dogum yapanlar kervanina katilacaksin ne guzel. Kolay bir dogum olmasini dilerim. Bizi habersiz birakma.
papatyacım senin pijamandan ben de aldım bugün ama 40 bedenini aldım, onun bile doğum sonrası olacağına emin değilim :) olmazsa kilo verdikçe sonra giyerim artık 42 si kalmamış olsa 42 alacaktım o derece, sen 36 beden mi almıştın canım, nasıl oldu sana öyle 2 bebişle, kendimden utandım :)
Eki Görüntüle 642926
bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.
gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
gözünaydın canım cuma günü mübarek günde ikizlerine kavuşacaksın inşallah. biz ilk senden doğum beklerken sen maşallah kuzucukları zamanında getireceksin hem de mart annesi olacaksın :)
günaydın mart anneleri sizi hep takipediyorum mart sonunda benim de doğumum olacak inşallah Allahım izin verirse.Pazartesi kontrolüm vardı bebeğimin gelişimi iyi haftasıyla uyumlu suyu iyiymiş bebeğin başıda aşağıya dönmüş nstye girdim ama nstde kalp atışları 180lerde çıktı drum yüksek çıkmış baya dedi yine istedi tekrar çektirdim biraz düşmüştü ama yine tekrar çektirmemi istedi yemek yiyip gir dedi 3.de normal çıktı istediğim buydu işte gönül rahatlığıyla gönderebilirim sizi dedi.Ama yine de benim içime korku oturdu bir sorun olur mu böyle çıkması hafta içinde bir daha çektir eğer yüksek falan çıkarsa beni ararsın dedi birde ben ilçedeyim doktorum merkezde heran görüşme imkanım da olmuyor çok korkuyorum
İkizlerimiz geliyomuşşşşşş :)) Meriç İnanç ım adaşlarına maşallah hakiki mart bebekleri olcak..Papatyam çok sevindim :) ardınızdan geliyoruz inş bizde... valla maşallah ya gerçekten senn emeğin o kadar çok ki, şükürler olsun rabbimde utandırmadı sağlıcakla doğuracaksın :))) duyguların nasıl ? bugün yarın uğrarsın inş denk geliriz...?
canım senin de sancıların gelmeye başlamış. biliyor musun ben de hiç tık yok :) senin sezaryen tarihi öne mi alınacak son durum ne?
Bana moral oldun valla. Az once tartildim. 69 u gordum tartidaDogum sonra veririm ben de ins.
Canim benimkinin basi hic sisirmiyor varsa yoksa poposu.
Ben de cok sabirsizim. Bugun dogum yaptirsa ne guzel olur. Benim ki hayal tabi. Gidiyormusum doktor nst ye gonderiyormus. Cok sancin var diyormus. Alalim diyormus. Ben de tabi diyormusum.Cantalarimi da alicam yanima.
canım dün doktora gittiğimde bende de tık yok sancı namına diyordum
ama ibre ara ara 100 ü gördü
yani sen hissedemeyebilirsin
tüm suçlu türk filmleri
beynimizde nasıl bir sancı yer ettiyse artık
bağırıp çağırıp kendimizi yerden yere vurduğumuz acılar geliyor sanırım aklımıza hep
Allah yardımcın olsun cnm..helal olsun ne demek..gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
günaydın herkese...
cuma sabaha karşı 4 te doğumumu yaptım,bebeğimi kucağıma aldım. daha bekler diyordum ama kızım sürpriz yaptı bana,daha doğum şeklini kararlaştırmamıştık ,hatta ailemin yanına gidecektim bursaya ertesi gün,gidemedim. akşam 5 gibi düzenli ağrılarımın olduğunu farkettim ama çok düzenli ve şiddetli değildi. saat 7 gibi birkaç damla kanamam oldu,hazırlandık 9 gibi hastaneye gittik ,bu arada 15 dk da bir sancılarım vardı ama nst de sancı çıkmadı nasıl olduysa. öyle olunca doktor gelmedi. daha doğum olmaz dedi ebe gönderdi beni. muayenede de 1cm açık var sadece bebek de yukarıda dedi. eve geldik. ama benim sancılarım arttı,annemi aradım ,gece 12 otobüsüne bindi hemen. sabaha karşı 2.30 da onu karşıladık hastaneye geçtik tekrar. bu arada sancılarım 6 dakikada bire düştü. hastanede tekrar ebe muayene etti,ama rahmim fazla yukarıdaymış,muayeneyi tamamlayamadı,çok canım yandı ,zorlandım. ağlama krizine girip,nefessiz kalınca doktor geldi hemen spinal anesteziyle sezaryene aldılar. halbuki 5cm açıklığım varmış ,bebeğimin de başı yerleşmiş. ameliyathaneye girdiğimde sancılar 4 dk ya düşmüştü,dayanıyordum üstelik ama muayene işi psikolojimi bozdu. kısmet böyleymiş,ne olduğunu anlamadan bitti gitti her şey.2,610 gram doğdu bebeğim,minnacık,ama çok güçlü kuvvetli maşallah. ameliyattan sonra bebeğimi yanıma getirdiler,emme refleksi göstermedi,yenidoğan ünitesine götürdüler, çok üzüldük,orada beslemişler ama kusmuş, midesini yıkamışlar. ameliyat sırasında birşeyler yutmuş olabilir demiş doktor. düzelipbeslenebilince ,6 saat sonra yanıma getirdiler kuzumu. ertesi akşam dahastaneden çıktık. öyle çok bir zorluğu yokmuş sezaryenenin. bakanınız olduktan sonra rahatça atlatılıyor. bebek gibi bakıyor annem bana, kızımı sadece emziri seviyorum şimdilik ananesiyle babası ilgileniyor herşeyiyle. 5 günlük olduk ,göbeğimiz de düştü bügün yıkayacağız bakalım sevicek mi suyu. ağlıyor kuzucuk emzireyim,sinir yapıyor sonra...
maşallah canım ne güzel korse kullanıyor musun?
Bana moral oldun valla. Az once tartildim. 69 u gordum tartidaDogum sonra veririm ben de ins.
beim ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu o yüzden bu bebğimde her şeyden korkar oldum her muayenede yüreğim ağzımda gidiyorum kötü birşey duyarım korkusuyla.bu kontroldede böyle olunca çok korktum.gerçi nstyi çeken hemşire bir günde 4 kere nst çektiğim gebeler de oldu korkma dedi kalp atışı düşerse bizim için daha önemli dedi o zaman acil sezeryana alabiliyorlarmış
canım sana da yazmıştım da silindi :)
mesajını okudum teşekkür ederim haklısın askeri ortamda bayan olsa da dediğin gibi oluyor. iş yeri konusunda içim rahat da benim derdim kendimle aslında. kendimi beğenmediğim dönemlerde kıskançlıklarım artıyor. mesela biraz kilo almışsam, ya da hamile olup 90kg olmuşsambeni beğenmeyip başkalarını beğenecek sanıyorum. ama biliyorum ki eşim beni çok seviyor, beni hep beğeniyor... başkalarına karşı böyle düşünceleri olamaz. kendimle çelişiyorum işte. insan tvden gazeteden kıskanır mı ya erkeklerin bu görüntülere karşı hiçbişey düşünmeyeceklerine inanamıyorum.
ben de bir ara ilk mezun olduğum zamanlar çok istemiştim subay öğretmenliğe geçmeyi ama bizim branştaki alımlar hep erkek istiyordu bir de teknik eğitim mezunu aranıyordu. senin branş nedir ? geçtiğin için hiç pişmanlık duydun mu?
Merhaba kızlar . Bende yarın doğuma gidiyorum . Doğum tarihimiz 12 mart benim ikinci gebelik doğum tarihini 4 Mart Pazartesi kararlaştırmıştık. Umarım hayırlısı olur hakkımızda...
evet canım doğumdan 1 gün sonra korse takmaya başladım.büyük faydasını gördüm..
ben de kayantıcam canım içindeki kağıtta da 5dk kaynatın yazıyor. ben de o markadan aldım.
ne biliyim canım ya tanıştığımızda da biraz fazlalıklarım vardı. aslında böyle ölçülere filan dikkat eden birisi değil öyle olsaydı beni beğenip sevmezdi diyorum ama evlenince bana 10 kg aldırdı. yemeğe çok düşkündür eşim ben de onunla yedim yedim. sonra da vermeye uğraşmadan hamile kaldım üstüne bir 17 daha aldımyani benim doğumdan sonra 27kg vermem lazım
slm kızlar bir süredir giremedim..
birkaç gündür midemden gelen sıvı boğazımı fena halde yakıyor. bu haftaların sorunu da bu sanırım.
göğsümün altına bastırdığımda boşluk hissediyorum. ama çok az bir bölgede. iniyor anlamına mı geliyor acaba. ne zaman böyle desem hooop yine sivriliyor sağ taraftan bir kafa :)
ah ben neden bu kadar geride kaldım kızlar :26: sanırım en son ben doğum yapıcam
aynen benmde aynı hele bugun oluyorum aı dan ya sankı bogazımı delıyor...midem kötu gene bu reflu yakıyor butun mıdemı bogazımı bulantı bıle yapıyorbırazda basım dönüyor sanki yaa başa dönmüş gibi gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?