2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba kızlar . Bende yarın doğuma gidiyorum . Doğum tarihimiz 12 mart benim ikinci gebelik doğum tarihini 4 Mart Pazartesi kararlaştırmıştık. Umarım hayırlısı olur hakkımızda...

gözün aydın canım. darısı biz bekleyenlerin başına. sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
doğum tarihi neden öne alındı ?

slm kızlar bir süredir giremedim..
doğuran arkadaşlara hayırlı olsun diyorum..rabbim hepimizn evlatlarına sağlık versin..
doğumu bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum..

kuzum tam 10 günlük oldu bugün..sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için geldim..
yazmıştım ama bir türlü siteye giremedim kaç gündür..bugüne kısmetmiş :)))

kızlar göbeğim toparlandı bile.14 kilo almıştım hamilelik boyunca
7 kilosu gitti 7 kilo kaldı..emzirdiğim için deli gibi yiyorum ama kilo almıyorum.hatta az az veriyorum bile kiloları

birkaç gündür midemden gelen sıvı boğazımı fena halde yakıyor. bu haftaların sorunu da bu sanırım.

göğsümün altına bastırdığımda boşluk hissediyorum. ama çok az bir bölgede. iniyor anlamına mı geliyor acaba. ne zaman böyle desem hooop yine sivriliyor sağ taraftan bir kafa :)

ah ben neden bu kadar geride kaldım kızlar :26: sanırım en son ben doğum yapıcam

maşallah canım ne güzel korse kullanıyor musun?

Bana moral oldun valla. Az once tartildim. 69 u gordum tartida Dogum sonra veririm ben de ins.

Canim benimkinin basi hic sisirmiyor varsa yoksa poposu.
Ben de cok sabirsizim. Bugun dogum yaptirsa ne guzel olur. Benim ki hayal tabi. Gidiyormusum doktor nst ye gonderiyormus. Cok sancin var diyormus. Alalim diyormus. Ben de tabi diyormusum. Cantalarimi da alicam yanima.

gözün aydın canım. darısı biz bekleyenlerin başına. sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
doğum tarihi neden öne alındı ?

Amin canım inşallah. Aşağıda ve kasiklarimda ağrı çok . Idrar yolu enfeksiyonu çıkmayınca öne alabiliriz dedi. Zaten sezeryan olacakti. Umarım hakkimizda hayırlısi olur

Sen de dogum yapanlar kervanina katilacaksin ne guzel. Kolay bir dogum olmasini dilerim. Bizi habersiz birakma.

sağol canım
hazırlıklar tamamlandı bitti
dün eşime diyorum ki küçük bilgisayarı şarj et, valizimize koyalım
ne yapacaksın bilgisayarı hastanede diyor,
kızlara haber vereceğim hemen dedim
bana böyle bakıyor
sizi habersiz bırakmam canım, kendimde olduğum her an yazarım canım

canım ben aldığımda zor da olsa düğmeleri kapanıyordu
geçen denedim, üstten iki düğme kapanıyor sadece
ama bebekler çıkınca içine badi giyip üzerine de pijama üstünü giyerim diye düşünüyorum

bugun 37ye girmiş bulunuyorum ama bebeğimi hala yukarıda hissediyorum. umarım artık bu hafta sonuna doğru dönmüş olur.

dönsün artık senin bebeğinnnnnnnn inşallahhh
amin

gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)

helal olsun, ne hakkımız var ki

gözünaydın canım cuma günü mübarek günde ikizlerine kavuşacaksın inşallah. biz ilk senden doğum beklerken sen maşallah kuzucukları zamanında getireceksin hem de mart annesi olacaksın :)

inşallah özsu01 cim
evet mübarek gün, hem de mart
sağlıkla gelsin kuzuların hepsi inşallah

benim dünkü nst de oğlumun kalp atışları 165 i gösterdi ama doktorum hiç üzerinde durmadı

canım artık gelmelerine ben de ççok seviniyorum çünkü
abartmıyorum artık oturamıyorum, yatamıyorum,yürüyemiyorum
yani her şey artık bana çok zor canım

sarılık olayını düşünme
insanların kaderleri dillerindedir
iyi şeyler konuşalım, iyi şeyler olsun canım

canım senin de sancıların gelmeye başlamış. biliyor musun ben de hiç tık yok :) senin sezaryen tarihi öne mi alınacak son durum ne?

canım dün doktora gittiğimde bende de tık yok sancı namına diyordum
ama ibre ara ara 100 ü gördü
yani sen hissedemeyebilirsin
tüm suçlu türk filmleri
beynimizde nasıl bir sancı yer ettiyse artık
bağırıp çağırıp kendimizi yerden yere vurduğumuz acılar geliyor sanırım aklımıza hep

bazen ben kaybediyorum elimle arıyorum nereye gitti diyorum benimle dalga geçiyor bu kız :)

ne diyeyim inşallah mı diyeyim :)) bilemedim :) ama olmazsa da haftaya kesin di mi...

haklısın.
bende dönmeden sancı başlamasın diyorum. döndüğü anda sancım artsa da doğuma gitsem ne güzel olurdu
dönünce şu sancı arttıran çaylar, yiyecekler yerim içerim artık.

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel sağlıkla bebişlerinizi aldınız kucağınıza darısı bizlere inş. kızlar benim sırtıma ağrı giriyo normal mi acep.bide mide bulantım tekrar başladı sabah kahvaltısında acayip midem bulanıyo.çıkarıyorum da arada. bu belirtiler doğuma hazırlık mı acaba:)

gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
Allah yardımcın olsun cnm..helal olsun ne demek..

öncesi biraz sıkıntılı olmuş ama sonu çokkk güselll bitmiş :) gözünüz aydın cnm..

hepnıze hayırlı dogumlar kızlar bebek sekerine ıhtıyahttp://www.facebook.com/pages/Miray-%C5%9Eekerlemeleri/489396351108748c olursa bı bakın derım

midem kötu gene bu reflu yakıyor butun mıdemı bogazımı bulantı bıle yapıyor bırazda basım dönüyor sanki yaa başa dönmüş gibi gene

canım hayırlısıylla sağlıklı bir şekilde bebiğimizi elimize almayı nasip etsin RABBİM.hiç canını sıkma hakkımızda hayırlısı tatlım ..

canım doğumdan sonra hepsi gidecek sıkma canını sakın arkadaşım doğumda 7 kilo gitti dedi darısı bize =) benim kocişkoda diyorki doğumdan sonra bu kilonu koru çok yakıştı diyor 70 kilo olmuşum ayol =)60 kg ken bile kiloluydum he he =)
QUOTE=sonsy;29064223]canım ben o konu ile ilgili bir tek teyzemden duyum aldım. onun sütü hemen gelmemişti. geçen martta bilgide sezaryen doğum yapmıştı. biberon götürmemişler. hastane pembe bir biberonla vermiş. oğlu olmuştu :)
ama sonra memeyi almama gibi bir sorun yaşamadılar hatta aksine çok memeci bir bebek oldu hala emiyor :)

bana biberon götür dedi. ben de yenidoğan akışlı bir biberon aldım yanımda onu götürücem eğer hastane mama verecekse onunla vermelerini söyleyeceğim. memeyi almazsa da sağıp içine koyarım öyle veririm ne yapıyım. belki hastaneden hastaneye değişiyordur. bazıları şırınga ile veriyormuş burda bi yerde okumuştum.

ama sen biberon verip risk almak istemezsen kaşık bilemiyorum ama şırınga olabilir sanki. bir sonraki muayenende ordaki hemşirelere bir danış istersen mutlaka bu konu hakkında bilgi verirler[/QUOTE]
cnm bende kızım olacak pijama sabahlık hep mavi ne yapalım artık he he =) bende avent yeni doğan biberon aldım ama kaynatayım dimi emzik aldım onuda hazırlayayım ne olacağı belli olmaz süt gelmezse kalmayayım =)
Merhaba kızlar . Bende yarın doğuma gidiyorum . Doğum tarihimiz 12 mart benim ikinci gebelik doğum tarihini 4 Mart Pazartesi kararlaştırmıştık. Umarım hayırlısı olur hakkımızda...

canım ya bende 4 mart ta doğum yapacağım yarın kontrolum var ama =) bende yarın doğururmuşum =( Rabbim hayırlısıyla kurtarsın ağrı sızı olmasın sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah...

evet canım doğumdan 1 gün sonra korse takmaya başladım.büyük faydasını gördüm..

korse sadece normal doğum yaparsak mı kullanabiliriz acaba? sezaryen olursa problem olur mu? bedenimiz doğumdan sonra nasıl olur bilemeyince insan alamıyor da.

bu arada doğum yapanlara hep sormak istiyorum unutuyorum. aylardır kocaman karınla geziyoruz birden o karnın inmesi nasıl bir duygu?

ben de kayantıcam canım içindeki kağıtta da 5dk kaynatın yazıyor. ben de o markadan aldım.
ne biliyim canım ya tanıştığımızda da biraz fazlalıklarım vardı. aslında böyle ölçülere filan dikkat eden birisi değil öyle olsaydı beni beğenip sevmezdi diyorum ama evlenince bana 10 kg aldırdı. yemeğe çok düşkündür eşim ben de onunla yedim yedim. sonra da vermeye uğraşmadan hamile kaldım üstüne bir 17 daha aldım yani benim doğumdan sonra 27kg vermem lazım

canım ya aynı durumdayız biz senle benimkide yemeğe meraklı 54 kg ile evlendim 10 kg aldım 2-3 ayda 64 kg oldum =( daha sonra 4 kg verdim zorla hamilelkte sorun olmasın diye 10 kg aldım 70 kg oldum benimde 20 kg fazlam var =)of of =)))kendide kilolu oldugu için bana yakıştığını söylyr kendinide rahatlatyr o şekilde he he =)

kızlar sormayın bende sizin gibiyim.evlendikten sonra 13 kilo aldım. ve vermeye çalıştıkça veremedim. ama hamile kaldıktan sonra 5 kilo birden verdim. çok şükür hamilelikte kilo almadım ama aldığım kiloların da bende kalmasından korkuyorum

ayy ne güzel maşallah sana. inşallah bizim de gider kilolar...

canım sen geride kalmadın. bak bizde bekliyoruz ve bekleyen daha bir çok arkadaşımız var. ayy üstelik ben dahil hala çalışanlarımız var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…