2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sağ kaburalarım inanılmaz ağrıyo 5-6 gündür sabah kalktıgımda ağrı oluyordu bugün bütün gün geçmedi çok feci bi acı bebek büyük o yer bulamıyo ben uyurken sağıma dönüyorum ondandır dedim. ama bugün geçmek bilmedi sizlerinde varmı böyle şikayetleri?

Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
hayirli olsun kizlar. Allah anali babali buyutsun ins

Canım 3 gündür benimde aynı şekilde hareket bile edemiyorum gece acile gittik dayanamadım gebelik dolayısı ile bebek büyüdükçe baskı oluyor dedi doktor sürekli aynı tarafa yatıyoruz ya o bölgeye ağırlık oluyomuş bide telsİz balensiz sütyen kullanın dedi onunda etkisi varmış ... Agrımayan yerim yok şu son haftadır... Rabbim bir an önce hayırlısı ile dourmayı nasip etsin hepimize inşallah gerçekten çok zor artıkkkkk
Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.

Maşallah gözünüzaydın canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin...

Canım. Maşallah subhanallah... Ne güZelsiniz ikinizde yaaaaaa... Kızın güzelliğini senden almış belli...
Doğum fotoğrafçısı çekti sanırım çok iyi olmuş biZde anlaştık biriyle bakalım nasıl olcak normal doğum olursa fotoğraaf noktasında aksilik olmasından korkuyorum çok heveslendim baya uğraştım bulmak için umarım bi aksilik olmaz....

41 kere Anneside çok güzel, kuzusuda. Allah sizi ayırmasın. Güzel ömürler versin yavruna. Canım bu arada genel anestezimiydi.? Epidural mi?

Ah kıyamam ben sana. Ben sancılar çekiyorum ama kimbilir sen ne haldesin Allahım tez zamanda yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kırkbinkere maşallah çok güzel görünüyorsunuz.rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin.

hayrlı aksamlar sevgılı anne adayları nasılsınz...bnm canım cok sıkkın ve hamılelıkden cok sıkıldım artık ya bugun acayıp tuhafım hıc halım yok anm bırsey ıstemıo....

Kizlar dogumdan sonra hemsirelere bahsis veriliyor mu? Verecek misiniz? Ya da dogum yapanlar verdiniz mi? Ozel hastanede dogum yapacagim. Zaten bir suru para veriyoruz bir de bahsis mi vericez?

Kizlar dogumdan sonra hemsirelere bahsis veriliyor mu? Verecek misiniz? Ya da dogum yapanlar verdiniz mi? Ozel hastanede dogum yapacagim. Zaten bir suru para veriyoruz bir de bahsis mi vericez?

ben ilk defa duyuyorum boyle bisey.. dr uma hediye alicam ama hemsire olayini bilmiyorum..

hayirli olsun kizlar. Allah anali babali buyutsun ins

gozun aydin cnm darisi bizlerin basina...

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Daha sutum yok emziriyorum . Umarım tez zamanda gelir

hayrlı aksamlar sevgılı anne adayları nasılsınz...bnm canım cok sıkkın ve hamılelıkden cok sıkıldım artık ya bugun acayıp tuhafım hıc halım yok anm bırsey ıstemıo....

bende aynisi arkadasimyaa arada hafiften karnim agridimi hadi hadi cogal diyorum ama naafile annecim ben zamanini bilirim diyo heralde zoraaki kalkip camasir atiyorum is yapiyorum filan

cnm benim ilk doğumumda kaynanam hemşirelerede hastabakıcılarada verdi
bu sefer verme herkes hayrına yapmıyor alıyor parasını dedim ama yinede verecekmiş
daha güzel ilgileniyorlar diyor
birnevi rüşvet veriyor iyi bakılsın diye

bende aynisi arkadasimyaa arada hafiften karnim agridimi hadi hadi cogal diyorum ama naafile annecim ben zamanini bilirim diyo heralde zoraaki kalkip camasir atiyorum is yapiyorum filan

hava bozuk bende galıba dısarı cıkacak havada yoktu bugun..ben aılmden uzaktayım akraba vs kımse yok yakınımda ..bununda etkısı var hamıle pısıkolojısınıde eklersek bugun zaman gecmıo adetaaa...senın yıne az kalmıs bnm senden cok var zannedersem 40.haftayı bekleyıp belkı gunum bıle gecer dıom acaba ne yapsam dıom bı an once olsun dıe

benımde başlarda önden gidiyordu gelişimi daha sonra normale döndü ben 37. haftadayken 2900 olmuştu doktor normal dıyor şimdiki duruma.. senınkıde bıraz önden gidebılır cok olmadıkça sorun degıl zaten böyle şeyler... benım şeker bıraz sınırdaydı rejıme başladım sonra normale döndü...

Anladim canim. Cvp icin tesekkurler.

doğum degılde baska amelıyat sonrası yatan bıkac kısıden duymustum bunu daha iyi baksınlar dıye hastabakıcılara falan bıraz para verıyolar..gercı onlar devlet hastanesındeydı özelde zaten bir sürü para alıyorlar bizden haksız yere

İyi akşamlar hamiş arkadalar nasılsıız ben duamıyorum kaşınıdan akıntım fazla oluyor ondanmıdır bilmem temizliğine de çok dikat ederim kontrolde salı günü tavsiysi oln varsa sevinirim

kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…