arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
hayirli olsun kizlar. Allah anali babali buyutsun insBu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
Canım 3 gündür benimde aynı şekilde hareket bile edemiyorum gece acile gittik dayanamadım gebelik dolayısı ile bebek büyüdükçe baskı oluyor dedi doktor sürekli aynı tarafa yatıyoruz ya o bölgeye ağırlık oluyomuş bide telsİz balensiz sütyen kullanın dedi onunda etkisi varmış ... Agrımayan yerim yok şu son haftadır... Rabbim bir an önce hayırlısı ile dourmayı nasip etsin hepimize inşallah gerçekten çok zor artıkkkkksağ kaburalarım inanılmaz ağrıyo 5-6 gündür sabah kalktıgımda ağrı oluyordu bugün bütün gün geçmedi çok feci bi acı bebek büyük o yer bulamıyo ben uyurken sağıma dönüyorum ondandır dedim. ama bugün geçmek bilmedi sizlerinde varmı böyle şikayetleri?
Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
ağrılarımdan, sızılarımdan ve bebeklerin batmalarından sabaha kadar uyuyamadım , oturdum neredeyse
hala belim kopacak gibi ağrıyor
birazdan doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
eğer bu bel ağrılarım sancıysa doğurmam lazım bugün
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
gozun aydin cnm darisi bizlerin basina...Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
Kizlar dogumdan sonra hemsirelere bahsis veriliyor mu? Verecek misiniz? Ya da dogum yapanlar verdiniz mi? Ozel hastanede dogum yapacagim. Zaten bir suru para veriyoruz bir de bahsis mi vericez?
ben ilk defa duyuyorum boyle bisey.. dr uma hediye alicam ama hemsire olayini bilmiyorum..
hayirli olsun kizlar. Allah anali babali buyutsun ins
Canım 3 gündür benimde aynı şekilde hareket bile edemiyorum gece acile gittik dayanamadım gebelik dolayısı ile bebek büyüdükçe baskı oluyor dedi doktor sürekli aynı tarafa yatıyoruz ya o bölgeye ağırlık oluyomuş bide telsİz balensiz sütyen kullanın dedi onunda etkisi varmış ... Agrımayan yerim yok şu son haftadır... Rabbim bir an önce hayırlısı ile dourmayı nasip etsin hepimize inşallah gerçekten çok zor artıkkkkk
Maşallah gözünüzaydın canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin...
gozun aydin cnm darisi bizlerin basina...
hayrlı aksamlar sevgılı anne adayları nasılsınz...bnm canım cok sıkkın ve hamılelıkden cok sıkıldım artık ya bugun acayıp tuhafım hıc halım yok anm bırsey ıstemıo....
Kizlar dogumdan sonra hemsirelere bahsis veriliyor mu? Verecek misiniz? Ya da dogum yapanlar verdiniz mi? Ozel hastanede dogum yapacagim. Zaten bir suru para veriyoruz bir de bahsis mi vericez?
bende aynisi arkadasimyaa arada hafiften karnim agridimi hadi hadi cogal diyorumama naafile annecim ben zamanini bilirim diyo heralde zoraaki kalkip camasir atiyorum is yapiyorum filan
Selam kızlar drdan geldik bizzzzzherşey yolundaymış çok şükür günü gününe uyumlu gidiyo bebiş ama kilo 3000 gr olmuş bana fazla geldi biraz daha 36+0 dayız beni aydınlatın lütfen sormayı unuttum dra normal mi diye
Bi de sancım 50 ye vurdu kıytırık bi şekilde ben daha gelmiyorum anne dedi bizimki
cnm benim ilk doğumumda kaynanam hemşirelerede hastabakıcılarada verdi
bu sefer verme herkes hayrına yapmıyor alıyor parasını dedim ama yinede verecekmiş
daha güzel ilgileniyorlar diyor
birnevi rüşvet veriyor iyi bakılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?