2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sen sata göre bekle bebegini bizimde öyle 3 hafta önde gidiyo bebegim 38+3 de alacak doktor haftaya bugün yani :)
Merhaba benim de doğum 8 mart sezeryan 38+2 olucam o gün. sat 13 haziran normal doğum tarihi 18 mart gibiydi.tarihe dr karar verdi bende bişey soramadım ama bebeğim 2-3 hafta önde değil 3 gün falan önde sanırım.36+6 da salı günü kilosu 2930 du.acaba az mı sezeryan tarihi erken mi diye tedirginim biraz ama burda gördüğün kadarıyla sezeryanlar 38 haftada oluyor.senin bebeğinin kilosu kaçtı? bir de spinal mi epidural mi olucan ben anestezi uzmanıyla görüşücem çar.ama spinal düşünüyorum.

aaaaa ben suan şoktayim.. ama sevincten... inanilmaz mutlu oldummmmm canim arkadasim gule gule saglikla buyut... inanilmaz merak ediyorummm seni... iki omuzunda birer melek... harikasin....

gözün aydın canım kuzucuklarına kavuştun allah analı,babalı büyütsün.

benim bel korsem l beden ben 97 kiloyla doguma girdim 174 boyum karnimda baya kaldi yani bugunku kontrolumde doktor iceride bitane daha kaldi almayi unuttuk galiba dedi

canım hayırlı uğurlu olsun çifter çifter ohh maşallah sanada bebişlerine de

İyi akşamlar hamiş arkadalar nasılsıız ben duamıyorum kaşınıdan akıntım fazla oluyor ondanmıdır bilmem temizliğine de çok dikat ederim kontrolde salı günü tavsiysi oln varsa sevinirim

cnm seni korkutmak istemem ama bir arkadasimda vardi kan tahlili falan yapildi karacigerlerle ilgili bir sorunmus kani temizlemiyormus hemen doguma aldilar cocugu etkilemesin die. ins oyle bisey degildr

cnm hayirli olsun masallah kuzucuklara. ins hemen toparlanirsin sende

merhabalar mart anneleri bende mart sonu nisan başı annesi olacağım inş ama oğluşum erken gelmek istiyor birazcık ve şuanda 35 haftalığız bu haftalarda doğum yapan arkadaşlar varmı burada acaba..

Peygamberimiz(s.a.v) buyurdu ki;
. Sizin biriniz hamile olduğunda; Allah yolunda nöbet bekleyen gibi sevap verilir
. Doğurduğunda; Allah yolunda Allah yolunda kanlar içinde olan şehit gibi olur
. Emzirdiğinde her yudumuna karşılık ve uykusuz kaldığında; İsmail(a.s) ın zürriyetinden bir köle azad etmiş gibi sevap alır.
. Hamileyken, lohusayken ölen müslüman kadın şehittir
. Müslüman kadın hamileyken gündüz oruçlu, gece ibadet eden bir mücahid sevabı hakeder.
. Bebeğini her emzirişinde bir can ihya etmiş sevabı alır. emzirmekten kestiğinde ise bir melek onu takdir eder
.

Cuma gecemiz mübarek olsun, tüm sıkıntılarımız def olsun inşaAllah hanımlar...

hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.allah yardımcın olsun

papatya inanmıyacaksın ama kendim doğum yapmış gibi heyecanlandım ve sevindim.maşallah kuzucuklarına.seninde gözün aydın.sağlıkla büyürler inş

canım benim uzun zamandır giremedim bi bakayım dedim müjdeli haberi alıcakmışım meğer
maşallah sana da bebeklerinde de
Allah nazarlardan korusun.kendine dikkat et canım en azından ilk zamanlar.bi haftaya daha iyi hissedersin kendini.gerçi sen zaten iyi hissediyorsundur doğal olarak sağlık açısından daha iyi hissediceksin yani... ağrı kesicilerle geçiriceksin bu günleri.
etrafında birileri varken enerji toplamaya başla bence artık kucağındalar nasılsa
çok sevindim okuyunca.Allah herkese sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini...

papatyacım çok sevindim okuyunca, maşallah üçünüze de, sağlıkla büyüsünler inşallah...

Aa son adt tarihlrimiz aynı bana da 12 mart salıya gün verdilr tabi sabreerse miniğim ben de önümüzdeki hafta verirler diyordum ama ben de salı kntroldeydim içime salı doğuyordu umarımhayırlısıyla kavuşuruz sen 4 gün önde kauşacksın ne güzel kafana tak 38 den sonra tarih veriyolar artık

Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
gözün aydın cnm.allah yavruna da sanada sağlıklı uzun ömür versin.

maaaşallah maşallah ikinizde çok güzelsiniz.

Hayırlı olsun canım,sağlık dolu günler...

canım 41 kere maşallah, ikinizde cook cok güzelsiniz. Sıkıntılı geçti hamilleiğin ama sonunda yüzün güldü. Allah ayırmasın sizi, seni tanıdığımda mercimekti daha kucağındaki şimdi su hale bak. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gunaydin
Geceyimben canim kocaman bir masallah
Sekercik de dun aksam 10da sezeryanla aldi kizini kucagina
Bende tik yok
İnsallah sirada kendi dogum haberim olur

inşallah canım bekle bekle neereye kadar :))

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

kızlar esim işte ben evde tek basına annm memlekette kndımı yanlız hıssedıyorum....bnm gbııı oan var mııııııııııııı....
olmaz mııı çok var burda, üzülme kısmet napalım

papatyaaaaaammmmm çok mutlu oldum canım, Allhım analı babalı buyutsun, nazralrdan korusun, hiç ayırmsın sizi. Maşallah kiloları da iyi. Her tarafınız bebiş kokuyodur şimdi, işin 2 kat zor Allh kolaylık versin canım.bizim yerimize de kokla fındıkları

Duygucummmmmm canım arkadaşım
Şimdi kıvırcık haber verdi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Allahım ne kadar güzel bir şeydir o iki güzel meleği kucaklamak
Allah nazarlardan korusun seni ve bebişlerini. Allah onları birbirinden ve senden ayırmasın. Hep mutlu güzel bir aileniz olsun inşallah. Doğum hikayeni heyecanla bekliyorummmmm

Bu arada kızımız oğlumuzdan küçük sanırken 20 gr fark atmış. Maşallah onlara. Özelden bir ara cep telefonunu yazarsan Duygucum sesini duymak isterim.

çok sevindim canım maaşallah maaşallah...seninle günümüz aynıydı,senin doğum yapman beni cok heyecanlandırdı:)allahım onlara hayırlı ömürler versin:)

teşekkür ederim canım:)

Ayyyy inanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu valla bi tuhaf oldum senin doğum haberini aldığımda...
Siz 3 kişiniz ya etkissi daha fazla oldu:)
Allah kolaylık versin canım ağrın sızın kalmasın en yakı. Zamanda doğum hikayeni ya da resimlerinizi bekliyoruz...

Çok etkilendim yaaa rabbim boşuna sermemiş cenneti anaların ayaklarına...
Hepimiz için hayılrlı salih evlatlar diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…