Merhaba benim de doğum 8 mart sezeryan 38+2 olucam o gün. sat 13 haziran normal doğum tarihi 18 mart gibiydi.tarihe dr karar verdi bende bişey soramadım ama bebeğim 2-3 hafta önde değil 3 gün falan önde sanırım.36+6 da salı günü kilosu 2930 du.acaba az mı sezeryan tarihi erken mi diye tedirginim biraz ama burda gördüğün kadarıyla sezeryanlar 38 haftada oluyor.senin bebeğinin kilosu kaçtı? bir de spinal mi epidural mi olucan ben anestezi uzmanıyla görüşücem çar.ama spinal düşünüyorum.sen sata göre bekle bebegini bizimde öyle 3 hafta önde gidiyo bebegim 38+3 de alacak doktor haftaya bugün yani :)
kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
gözün aydın canım 38+5 olacaksın sanırım o gün. artık 1 haftadan az kaldı. geri sayım başladıbebeğin kilosu da çok iyi maşallah
dün sağlık ocağı hemşiresi beni aradı. kadın sıkı takiptekilosunu söyledim. kilosu 3500 civarı doğan bebekler daha iyi olur dedi emme gücü daha kuvvetli oluyorlar dedi.
valla canım ben de bilemedim. ama bel korsesi mantıklı. kilotlu normal doğum olursa puppanın dediği gibi giyilmez. sezaryen kesinse bel korsesi alıyım diyorum. bedenini nasıl bilicez ben de onu anlamadım :44:
ayyyy yerim ben onuuuuuuu tokasına da baaaaaaaaaak. ay annesi maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuzz Nazar (ay çıkaramadım şu nazar boncuğunu tıklıyorum olmuyor. yazarak yaptım inşallah olmuştur )
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
İyi akşamlar hamiş arkadalar nasılsıız ben duamıyorum kaşınıdan akıntım fazla oluyor ondanmıdır bilmem temizliğine de çok dikat ederim kontrolde salı günü tavsiysi oln varsa sevinirim
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.allah yardımcın olsunEger aranizdan biri yarin gece yarisindan sonra acele edip sabaha karsi dogurmazsa Cuma sabahi ilk Mart annelerinden biri olmaya adayimCuma sabah 7de hastanede olacagiz dogum icin. Yillardir hayalini kurdugum annelige sadece 34 saat kaldi bugunu cok bekledim umarim rabbim saglikli bir bebek dogurmayi nasip eder.
Dogum yapanlara gecmis olsun, bekleyenler dualarim sizinle :))
papatya inanmıyacaksın ama kendim doğum yapmış gibi heyecanlandım ve sevindim.maşallah kuzucuklarına.seninde gözün aydın.sağlıkla büyürler inşkızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
canım benim uzun zamandır giremedim bi bakayım dedim müjdeli haberi alıcakmışım meğerkızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
Merhaba benim de doğum 8 mart sezeryan 38+2 olucam o gün. sat 13 haziran normal doğum tarihi 18 mart gibiydi.tarihe dr karar verdi bende bişey soramadım ama bebeğim 2-3 hafta önde değil 3 gün falan önde sanırım.36+6 da salı günü kilosu 2930 du.acaba az mı sezeryan tarihi erken mi diye tedirginim biraz ama burda gördüğün kadarıyla sezeryanlar 38 haftada oluyor.senin bebeğinin kilosu kaçtı? bir de spinal mi epidural mi olucan ben anestezi uzmanıyla görüşücem çar.ama spinal düşünüyorum.
cnm seni korkutmak istemem ama bir arkadasimda vardi kan tahlili falan yapildi karacigerlerle ilgili bir sorunmus kani temizlemiyormus hemen doguma aldilar cocugu etkilemesin die. ins oyle bisey degildr
Umarım öyle değildir ara ara oluyor akıntım yoğun salıya söylerim artık sı sık banyo yapıyorum bu yüzden krem de kullanmaya korkuyorum kızıımın pişik kremi var trosoyd harik bişey hemen gçiryor nyse
Papatyacım tebrikler sağlıkla büyt inşallah
gözün aydın cnm.allah yavruna da sanada sağlıklı uzun ömür versin.Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
maaaşallah maşallah ikinizde çok güzelsiniz.arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
Hayırlı olsun canım,sağlık dolu günler...kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
Gunaydin
Geceyimben canim kocaman bir masallah
Sekercik de dun aksam 10da sezeryanla aldi kizini kucagina
Bende tik yok
İnsallah sirada kendi dogum haberim olur
Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.
olmaz mııı çok var burda, üzülme kısmet napalımkızlar esim işte ben evde tek basına annm memlekette kndımı yanlız hıssedıyorum....bnm gbııı oan var mııııııııııııı....
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
Evet canım doğru hatırlıyorsun
Evet yüksek için ingilizce tatlım
İşte o yüzden bebek gelmeden 10 gün 15 gün belki kendi gününde gelir 20 gün biraz çalışayım diyorum
Sınav da 5 Nisan da
Belki de hiç giremem sınava belli olmaz
İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur canım senin içinnnnn
Karakız foto eklemeyi sormuşsun.
Cevap yazdığın kısımda ekle diye bir seçenek var oradan ekliyorsun tatlım
Ayyyy inanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu valla bi tuhaf oldum senin doğum haberini aldığımda...kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
Peygamberimiz(s.a.v) buyurdu ki;
. Sizin biriniz hamile olduğunda; Allah yolunda nöbet bekleyen gibi sevap verilir
. Doğurduğunda; Allah yolunda Allah yolunda kanlar içinde olan şehit gibi olur
. Emzirdiğinde her yudumuna karşılık ve uykusuz kaldığında; İsmail(a.s) ın zürriyetinden bir köle azad etmiş gibi sevap alır.
. Hamileyken, lohusayken ölen müslüman kadın şehittir
. Müslüman kadın hamileyken gündüz oruçlu, gece ibadet eden bir mücahid sevabı hakeder.
. Bebeğini her emzirişinde bir can ihya etmiş sevabı alır. emzirmekten kestiğinde ise bir melek onu takdir eder.
Cuma gecemiz mübarek olsun, tüm sıkıntılarımız def olsun inşaAllah hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?