2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bn dikkat etmedim galiba okurken onun o bolgede degildi kasinti. bacaklarinda ve karindaydi. kasimaktan yara yapmisti

benimde kimsem yok yanimda Hemde gurbetteyim yurtdisinda, ama annem buhafta ilkkez yanima gelicek iki ayligina o gelince günler gecer belki biraz... belli olmaz bakarsin önce dogurursun bu bebeklerin isi hic belli olmuyo
herkesin dogum haberi heycanlandiriyo ama seninki hepimizi baskabi heycanlandirdi papatyacim, gözün aydin enkisa zamanda güzel fotolarinizi bekliyoruz Allahim hayirli saglikli uzun ömürler versin insaallah iki kuzunada

gece gece bu cok iyi geldi arkadasimyaa, bebek oldumu Sabah namaza kalkmak cok zor gelicek naapicam diyodum, ama bunlari düsününce biheycanlaniyo insan, okadar cekiyoruz ama degiyor insaallah

Canim masallah size
Senin minigin keyfi yerinde demek ki
Ben cok yurudum merdiven indim ciktim egzersizler yaptim dunya hurma yedim yok anam 2 cm acilma ile bekliom
Ben de niye sanci oluyor gecen haftada oldu kendimi kasmiyorum muayne sirasinda da rahat geciyor sonrasinda gecmeyen sancim oluyor saatlerce :44:

Yakari cvp icin tesekkur ederim.
Papatya gozun adin. Masallah bebeislerine.

Çok tatlı ya maşallah,Allah bağışlasın meleklerini ,sağlıkla büyütün inşallah

darısı başımıza olsun

merhaba arkadaşlar bende aranıza biraz geç katılanlardanm bugün 40.haftamın son günü 1 mart sondu ama olmadı artık 41.içerisindeyiz ama bende de hala tık yok kız çocukları biraz erken olur derler ya bende hep şubat sonu bekliyordm ama martı gördük:) daha ne kadar beklycem bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum çevremdekiler başladı aramaya hala doğuramadınmı diye strese girmeye başladm valla allah sonumuzu hayıretsin:)

günaydın nekadar az kişi kaldı doğurmayan doğum yapanlarda girmiyo pek sayfalar ilerlemiyo artık.bugün martın biri ve bende hala tık yok bebeğim hiç hareket etmediği kadar hareketli dün gece uyutmadı resmen kendimi hep şubatta doğururum diye şartlamışım sanırım martı görünce iyice umutsuzluk kapladı içimi. oy oyyy hamilelik psikolojisi sanırım hep kötü şeyler geliyo aklıma amann amaan. hayırlısıyla gelsin oğlum ben beklerim ya sağ salim eli ayağı düzgün bi şekilde inş lohusa anneler biz doğuramayıp bekleyenler için dua edin lütfen...

db55, canım çok geçmiş olsun ya araba için.aksilik tamda zamanı kaskoyla görüşüp durumu anlatsanız yardımcı olamazlar mı ? eryamanla medicana arasıda çok canım ya kiralasanız daha ucuz olur tabi.bende en ucuz 65-70 den biliyorum.duyarsam haber veririm mutlaka.üzüldüm ya eğitimede gidemezsin tabi bu duurmda.canım ben bahşiş filan vermeyi düşünmüyorum ya zaten sen aylardır yatırıyosun paranı bahşiş vermesende olur.görevleri sonuçta bide dünya kadar açıldık hepimiz.

miniciğim_toygar, canım aslında ben daireyle görüşmedim rapor olayını ama öyle duymuştum belkide yanlış biliyolardır.[

papatya, canım benim şükürler olsun yavrularına kavuşmuşsun sağlıcakla.Darısı başımıza olsun.şükür iyisiniz ya.fotolarınızı bekliyoruz mutlaka.çok öpüyorum üçünüzüde...

Tesekkur ederim canim. Hastaneyi aradim saat 9 dan 2 ye kadar varmis egitim. Esim gideriz diyor bilmiyorum. Araba o gun gelecek. Belki yetisemeyiz. Bebegim bir an once gelsin diye beklerken simdi de 6 sina kadar gelmesin diyorum. Araba yok cunku. Emniyet kemeri cok onemli. Esim takmamis olsaydi kotu yaralanirdi Allah korusun. Arkadaki hic firene basmamis.

canım ya şükürler olsun eşine bişey omamış, kemer hayat kurtarır sözü boş değil demekki.epey büyük bi kazaydı sanırım ( eşin iyi dimi. haklısın ya şimdi gelmesin diye bekliycen 6 sına dek...

Esim kemer taktigi icin iyi . Bizim araba trafik nedeniyle durmus. OnUNDEKI arabalar da durmus. Bizim arabaya carpan adam uykulu neymis ayilamamis herhalde. Olanca hiziyla carpmis.

Neyse nazar cikti diyoruz. Ben hissetmisstim bir sey olacagini. Kazadan 1 gun once de 4 kere kaza atlattik cunku. Olacagi varmis da. Dogum hafta ve sonrasi icin kotu oldu. Dogumdan sonra doktor kontrole cagiriyor degil mi? Ya da bebegimiz ateslenirse Allah korusun araba gerek.

slm kizlar 40. haftam bitmisti, dun kontrolum vardi .. acilma yokmus ama rahim agzi iki parmak kisalmis 3 gundede olabilir 1 haftada surebilir bebisin keyfini bekliycez dedi .. bebegimin suyu, kilosu, pozisyonu normal dogmasina cok musaitmis o yuzden 1 hafta daha bekliycem ..sezeryan sonrasi vajinal dogum yapacagim icin sunni sanci veremiyorlarmis yasakmis .. benim icin kritik son 1 hafta sancim gelmezse acilma olmazsa yine sezeryan gorundu

insallah normal dogum yaparsin canim ..benim 1. bebisim oglusum 4 kilo 53 cm dogmustu bence 54 cm boy olmasi bebisinin cok normal ..

benim 40. haftam bitti hala acilmam yok, sadece rahim agzi kisalmis bu hafta dogar belki dedi .. 39. haftada rahim agzi bile kisalmamisti .. acilma beklemekde ne kadar zormus :)

aynen canim .. 41.haftadayiz karnim 1 aydir o kadar assagidaki bazen alt tarafim zonkluyor resmen .. cevremdekiler subatin sonunu bile bulmazsin diyorlardi ama benim nazli minigimin gelesi yok .. oglumda 42. haftanin sonunda dogmustu sanirim kizimda abisinin yolundan gidiyor

bekleyenler kervanindayiz canim .. gercekten insani dogum korkusundan cok beklemek mahvediyor .. oyle dua ediyorum ki bu 2 gunde dogsun diye artik kavusmak istiyor insan bir an once ..

cok cok gecmis olsun arkadasim olacagi varmis olmus dedigin gibi .. aklina kotu seyler getirme inan allah oyle bi yardim ediyorki darda kalana zorda kalana hersey yolunda gidiyor .. iyiki esine yada sana birsey olmamis ..

arkadaslar ben dogum kasilmalarini baslatmak icin

- gunde en az 15 hurma yiyorum
- adacayi, karanfil cayi birde bogurtlen cayi iciyorum
- gunde 1 saat yuruyoruz annemle (tempolu yuruyemiyorum bebek alttan cikacak gibi oluyor biraz hizlansam )
- wellin perine masaj yagi ile gunluk 5,10 dakika perineye masaja yapiyorum ( dogumda yirtik olmamasi icin)
- 6 kat merdiveni iki tur inip cikiyorum
- kuvete sicak su doldurup yarim saat, 1 saat oturuyorum icinde

ve bugun anasida okudum 1 tum anasi yemek gerekiyormus kasilmalari baslatmak icin .. bugun onuda ekliycem listeme

sizler neler apiyorsunuz ?

Tesekkur ederim. Sezeryandan sonra neden normal dogum dusunuyorsun?

Tesekkur ederim. Sezeryandan sonra neden normal dogum dusunuyorsun?

oglumda 42. haftam bittigi halde sancim baslamamisti sunni sanciyla 15 saatte hala dogmadigi icin mecbur sezeryana alinmistim ..
fransada yasiyorum burda cok yaygin sezeryan sonrasi vajinal dogum .. hamilelik kurslarinda, hastanelerde kesinlikle normal dogum tavsiye ediliyor .. bi arkadasim sezeryan sonrasi 3 tane normal dogum yapti, 1 arkadasimda sezeryan sonrasi 2 normal dogum yapti ..

sezeryandan sonra cok zor gunler gecirdim ben, uzun zaman kendime gelemedim, toparlanamadim 8 gun hastanede kaldim bebegime kendim bakamadim ... o yuzden kesinlikle normal dogum istiyorum .. herseyin hayirlisi son 1 hafta ..

anestezi uzmanıyla görüştüm epidurale karar verdik. dr dedigi spinalde ağrı daha çabuk hissediliyo ağrı kesici yapuıyoruz o da sütün kalitesini etkiler dedi epiduralde ilk bebegi emzirmen falan daha kolay olur dedi epiduralde bişi takıyorlarmış ağrı olursa ordan yapıyorlarmış sütü etkilemiyormuş kendi dr uma sordum epidura der gibi oldu ona karar verdik.
bebegim 25 inde 37 haftalıktı 4200 du bebegin gelişimi zaten hep öndeydi drum 38i bekleyelim ciğer gelişimi için dedi 7sini o istedi bizde okeyledik.
planlı sezeryanları genelde 38de alıyorlar diye biliyorum.

Anladim. Insallah istedigin gibi olur. Beklemek de zor oluyor biliyorum.

Günaydın kızlar....

Yaşasın Marta girdik. Artık doğurmayanlarda doğursun. En eç 20 gün sonra kızımı kucağıma alacağım için çok heyecanlıyım. Umarım hepimizin bebeği çok sağlıklı olur. Lokur lokur emerlerler güzel güzel uyurlar....

Canım ben bunu kaçırmışım. Çok çok geçmiş olsun. Üzme kendini her şerrin arkasında bir hayır varmış. Rabbim başka bir kötü şeyden korumuş eşini öyle düşün. Araba olayına gelince takma kafanı ya. Acil birşey olursa alo dersin taksiye. Bizim araba Artvinde eşim doğuma gelince hep taksiyle gidip gelicez yapıcak birşey yok.

merhaba hanımlar bende 36 -6 gebeyım hep takıpteydım de pek yazamadım sabah doktora gıttım sancıların baslamıs dedı baya sancı cıktı catı muayenesınde 1 parmak acıklık var dedı aksama dogum olur dedı eve yolladı gıt dusunu al hazırlıgını yap dedı ama sımdılık pek bır agrım yok ınanamıyorum bugun doguracagıma normalde 23 mart son tarıhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…