Umarım öyle değildir ara ara oluyor akıntım yoğun salıya söylerim artık sı sık banyo yapıyorum bu yüzden krem de kullanmaya korkuyorum kızıımın pişik kremi var trosoyd harik bişey hemen gçiryor nyse
Papatyacım tebrikler sağlıkla büyt inşallah
benimde kimsem yok yanimda Hemde gurbetteyim yurtdisinda, ama annem buhafta ilkkez yanima gelicek iki ayligina o gelince günler gecer belki biraz... belli olmaz bakarsin önce dogurursun bu bebeklerin isi hic belli olmuyohava bozuk bende galıba dısarı cıkacak havada yoktu bugun..ben aılmden uzaktayım akraba vs kımse yok yakınımda ..bununda etkısı var hamıle pısıkolojısınıde eklersek bugun zaman gecmıo adetaaa...senın yıne az kalmıs bnm senden cok var zannedersem 40.haftayı bekleyıp belkı gunum bıle gecer dıom acaba ne yapsam dıom bı an once olsun dıe
herkesin dogum haberi heycanlandiriyo ama seninki hepimizi baskabi heycanlandirdi papatyacim, gözün aydin enkisa zamanda güzel fotolarinizi bekliyoruzkızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
Peygamberimiz(s.a.v) buyurdu ki;
. Sizin biriniz hamile olduğunda; Allah yolunda nöbet bekleyen gibi sevap verilir
. Doğurduğunda; Allah yolunda Allah yolunda kanlar içinde olan şehit gibi olur
. Emzirdiğinde her yudumuna karşılık ve uykusuz kaldığında; İsmail(a.s) ın zürriyetinden bir köle azad etmiş gibi sevap alır.
. Hamileyken, lohusayken ölen müslüman kadın şehittir
. Müslüman kadın hamileyken gündüz oruçlu, gece ibadet eden bir mücahid sevabı hakeder.
. Bebeğini her emzirişinde bir can ihya etmiş sevabı alır. emzirmekten kestiğinde ise bir melek onu takdir eder.
Cuma gecemiz mübarek olsun, tüm sıkıntılarımız def olsun inşaAllah hanımlar...
merhaba kızlar;
dogurmadım yasasın:))))
kontrole gittik bugun. bu cocuk 41i bekler dedi doktor, sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.
3500 gr olmus bebisim. sancılarım tavan yaptı. hemen acıklıga bakalım dediler, sancılar ciddi oldugu icin elle alttan muayene oldum sonunda ve korktugum gibi olmadıgını gordum hatta cok rahattı diyebilirim, kendime hayret ettim:) vee acıklık yok. doktorda sasırdı. bol bol yuru dedi, hep yatma dedi, yatmıyorum oysaki
bende artık yurume, merdiven inme cıkma olaylarına baslıcam napalım, haftaya kaldık yine, insallah haftaya acılabilirizP
valla ben bugun oldum ve cok rahattı hic bisi hissetmedim...
kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
db55, canım çok geçmiş olsun ya araba için.aksilik tamda zamanıkaskoyla görüşüp durumu anlatsanız yardımcı olamazlar mı ? eryamanla medicana arasıda çok canım ya kiralasanız daha ucuz olur tabi.bende en ucuz 65-70 den biliyorum.duyarsam haber veririm mutlaka.üzüldüm ya eğitimede gidemezsin tabi bu duurmda.canım ben bahşiş filan vermeyi düşünmüyorum ya zaten sen aylardır yatırıyosun paranı bahşiş vermesende olur.görevleri sonuçta bide dünya kadar açıldık hepimiz.
miniciğim_toygar, canım aslında ben daireyle görüşmedim rapor olayını ama öyle duymuştum belkide yanlış biliyolardır.[
papatya, canım benim şükürler olsun yavrularına kavuşmuşsun sağlıcakla.Darısı başımıza olsun.şükür iyisiniz ya.fotolarınızı bekliyoruz mutlaka.çok öpüyorum üçünüzüde...
Tesekkur ederim canim. Hastaneyi aradim saat 9 dan 2 ye kadar varmis egitim. Esim gideriz diyor bilmiyorum. Araba o gun gelecek. Belki yetisemeyiz. Bebegim bir an once gelsin diye beklerken simdi de 6 sina kadar gelmesin diyorum. Araba yok cunku. Emniyet kemeri cok onemli. Esim takmamis olsaydi kotu yaralanirdi Allah korusun. Arkadaki hic firene basmamis.
canım ya şükürler olsun eşine bişey omamış, kemer hayat kurtarır sözü boş değil demekki.epey büyük bi kazaydı sanırım( eşin iyi dimi. haklısın ya şimdi gelmesin diye bekliycen 6 sına dek...
doktordan geldim 3650 olmuş oğlum. çatı kontrolümüzüde olduk çatın müsait doğurursun dedi. 7 marta kadar doğmazsa sabah 7de gel suni vericez dedi inş sancılarım kendiliğinden gelir o zamana kadar.bide bişey sorcam doktor boyunu söylemedi bende kaan kocatepenin sayfasındaki boy hesaplama bölümünden kendim baktım FL*7 54 çıktı o kadar uzun doğarmı ki ya merak ettim çok uzun geldi bana.
kızlar bugün nst çekildi doktor normal dedi ama 5-6 kere 100leri görmüş sancı hiç hissetmedim oysa.kendi doktorum çatı muayenesine gerek yok demişti.ilçedeki dra sordum yapalım dedi onu da yaptırdım.millet muayene olmaktan korkar ben kendim istedim:)hiç korkulacak bişey değilmiş kendini kasmadığın müddetçe hiç birşey hissetmiyorsun kısa sürüyor zaten.çatı da normal çıktı. açıklık var mı dedim yok dedi.39.haftamdayım açıklık olması gerekmiyor muydu? çok fazla sırtım ağrıyor özellikle akşamları.
merhaba arkadaşlar bende aranıza biraz geç katılanlardanm bugün 40.haftamın son günü 1 mart sondu ama olmadı artık 41.içerisindeyiz ama bende de hala tık yok kız çocukları biraz erken olur derler ya bende hep şubat sonu bekliyordm ama martı gördük:) daha ne kadar beklycem bilmiyorum çok sabırsızlanıyorum çevremdekiler başladı aramaya hala doğuramadınmı diye strese girmeye başladm valla allah sonumuzu hayıretsin:)
günaydın nekadar az kişi kaldı doğurmayan doğum yapanlarda girmiyo pek sayfalar ilerlemiyo artık.bugün martın biri ve bende hala tık yok bebeğim hiç hareket etmediği kadar hareketli dün gece uyutmadı resmen kendimi hep şubatta doğururum diye şartlamışım sanırım martı görünce iyice umutsuzluk kapladı içimi. oy oyyy hamilelik psikolojisi sanırım hep kötü şeyler geliyo aklıma amann amaan. hayırlısıyla gelsin oğlum ben beklerim ya sağ salim eli ayağı düzgün bi şekilde inş lohusa anneler biz doğuramayıp bekleyenler için dua edin lütfen...
Esim kemer taktigi icin iyi . Bizim araba trafik nedeniyle durmus. OnUNDEKI arabalar da durmus. Bizim arabaya carpan adam uykulu neymis ayilamamis herhalde. Olanca hiziyla carpmis.
Neyse nazar cikti diyoruz. Ben hissetmisstim bir sey olacagini. Kazadan 1 gun once de 4 kere kaza atlattik cunku. Olacagi varmis da. Dogum hafta ve sonrasi icin kotu oldu. Dogumdan sonra doktor kontrole cagiriyor degil mi? Ya da bebegimiz ateslenirse Allah korusun araba gerek.
slm kizlar 40. haftam bitmisti, dun kontrolum vardi .. acilma yokmus ama rahim agzi iki parmak kisalmis 3 gundede olabilir 1 haftada surebilir bebisin keyfini bekliycez dedi .. bebegimin suyu, kilosu, pozisyonu normal dogmasina cok musaitmis o yuzden 1 hafta daha bekliycem ..sezeryan sonrasi vajinal dogum yapacagim icin sunni sanci veremiyorlarmis yasakmis .. benim icin kritik son 1 hafta sancim gelmezse acilma olmazsa yine sezeryan gorundu
insallah normal dogum yaparsin canim ..benim 1. bebisim oglusum 4 kilo 53 cm dogmustu bence 54 cm boy olmasi bebisinin cok normal ..
benim 40. haftam bitti hala acilmam yok, sadece rahim agzi kisalmis bu hafta dogar belki dedi .. 39. haftada rahim agzi bile kisalmamisti .. acilma beklemekde ne kadar zormus :)
aynen canim .. 41.haftadayiz karnim 1 aydir o kadar assagidaki bazen alt tarafim zonkluyor resmen .. cevremdekiler subatin sonunu bile bulmazsin diyorlardi ama benim nazli minigimin gelesi yok .. oglumda 42. haftanin sonunda dogmustu sanirim kizimda abisinin yolundan gidiyor
bekleyenler kervanindayiz canim .. gercekten insani dogum korkusundan cok beklemek mahvediyor .. oyle dua ediyorum ki bu 2 gunde dogsun diye artik kavusmak istiyor insan bir an once ..
cok cok gecmis olsun arkadasim olacagi varmis olmus dedigin gibi .. aklina kotu seyler getirme inan allah oyle bi yardim ediyorki darda kalana zorda kalana hersey yolunda gidiyor .. iyiki esine yada sana birsey olmamis ..
Tesekkur ederim. Sezeryandan sonra neden normal dogum dusunuyorsun?
Merhaba benim de doğum 8 mart sezeryan 38+2 olucam o gün. sat 13 haziran normal doğum tarihi 18 mart gibiydi.tarihe dr karar verdi bende bişey soramadım ama bebeğim 2-3 hafta önde değil 3 gün falan önde sanırım.36+6 da salı günü kilosu 2930 du.acaba az mı sezeryan tarihi erken mi diye tedirginim biraz ama burda gördüğün kadarıyla sezeryanlar 38 haftada oluyor.senin bebeğinin kilosu kaçtı? bir de spinal mi epidural mi olucan ben anestezi uzmanıyla görüşücem çar.ama spinal düşünüyorum.
oglumda 42. haftam bittigi halde sancim baslamamisti sunni sanciyla 15 saatte hala dogmadigi icin mecbur sezeryana alinmistim ..
fransada yasiyorum burda cok yaygin sezeryan sonrasi vajinal dogum .. hamilelik kurslarinda, hastanelerde kesinlikle normal dogum tavsiye ediliyor .. bi arkadasim sezeryan sonrasi 3 tane normal dogum yapti, 1 arkadasimda sezeryan sonrasi 2 normal dogum yapti ..
sezeryandan sonra cok zor gunler gecirdim ben, uzun zaman kendime gelemedim, toparlanamadim 8 gun hastanede kaldim bebegime kendim bakamadim ... o yuzden kesinlikle normal dogum istiyorum .. herseyin hayirlisi son 1 hafta ..
Esim kemer taktigi icin iyi . Bizim araba trafik nedeniyle durmus. OnUNDEKI arabalar da durmus. Bizim arabaya carpan adam uykulu neymis ayilamamis herhalde. Olanca hiziyla carpmis.
Neyse nazar cikti diyoruz. Ben hissetmisstim bir sey olacagini. Kazadan 1 gun once de 4 kere kaza atlattik cunku. Olacagi varmis da. Dogum hafta ve sonrasi icin kotu oldu. Dogumdan sonra doktor kontrole cagiriyor degil mi? Ya da bebegimiz ateslenirse Allah korusun araba gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?