Günaydın kızlar....
Yaşasın Marta girdik. Artık doğurmayanlarda doğursun. En eç 20 gün sonra kızımı kucağıma alacağım için çok heyecanlıyım. Umarım hepimizin bebeği çok sağlıklı olur. Lokur lokur emerlerler güzel güzel uyurlar....
Canım ben bunu kaçırmışım. Çok çok geçmiş olsun. Üzme kendini her şerrin arkasında bir hayır varmış. Rabbim başka bir kötü şeyden korumuş eşini öyle düşün. Araba olayına gelince takma kafanı ya. Acil birşey olursa alo dersin taksiye. Bizim araba Artvinde eşim doğuma gelince hep taksiyle gidip gelicez yapıcak birşey yok.
çok geçmiş olsun tekrardan, off kaza göze görünmüyor ya.pispisine olmuş olay.doğum yakın olmasa neysede evet o endişelendiriyor insanı.canım ttam bilmiyoum tecrübeliler daha iyi bilir ama yeni doğanda ateşlenme pek olmuyor diye biliyorum.doğumdan sonra sanırım kontrol var.ayy şimdi bide ona para vercez dimi yaEsim kemer taktigi icin iyi . Bizim araba trafik nedeniyle durmus. OnUNDEKI arabalar da durmus. Bizim arabaya carpan adam uykulu neymis ayilamamis herhalde. Olanca hiziyla carpmis.
Neyse nazar cikti diyoruz. Ben hissetmisstim bir sey olacagini. Kazadan 1 gun once de 4 kere kaza atlattik cunku. Olacagi varmis da. Dogum hafta ve sonrasi icin kotu oldu. Dogumdan sonra doktor kontrole cagiriyor degil mi? Ya da bebegimiz ateslenirse Allah korusun araba gerek.
canım özledik seni :) artık hakiki mart anneleri kaldık :)) sağlıcakla yavrulara kavuşacağız inş ..Günaydın kızlar....
Yaşasın Marta girdik. Artık doğurmayanlarda doğursun. En eç 20 gün sonra kızımı kucağıma alacağım için çok heyecanlıyım. Umarım hepimizin bebeği çok sağlıklı olur. Lokur lokur emerlerler güzel güzel uyurlar....
Canım ben bunu kaçırmışım. Çok çok geçmiş olsun. Üzme kendini her şerrin arkasında bir hayır varmış. Rabbim başka bir kötü şeyden korumuş eşini öyle düşün. Araba olayına gelince takma kafanı ya. Acil birşey olursa alo dersin taksiye. Bizim araba Artvinde eşim doğuma gelince hep taksiyle gidip gelicez yapıcak birşey yok.
merhaba hanımlar bende 36 -6 gebeyım hep takıpteydım de pek yazamadım sabah doktora gıttım sancıların baslamıs dedı baya sancı cıktı catı muayenesınde 1 parmak acıklık var dedı aksama dogum olur dedı eve yolladı gıt dusunu al hazırlıgını yap dedı ama sımdılık pek bır agrım yok ınanamıyorum bugun doguracagıma normalde 23 mart son tarıhım
slm kizlar 40. haftam bitmisti, dun kontrolum vardi .. acilma yokmus ama rahim agzi iki parmak kisalmis 3 gundede olabilir 1 haftada surebilir bebisin keyfini bekliycez dedi .. bebegimin suyu, kilosu, pozisyonu normal dogmasina cok musaitmis o yuzden 1 hafta daha bekliycem ..sezeryan sonrasi vajinal dogum yapacagim icin sunni sanci veremiyorlarmis yasakmis .. benim icin kritik son 1 hafta sancim gelmezse acilma olmazsa yine sezeryan gorundu
insallah normal dogum yaparsin canim ..benim 1. bebisim oglusum 4 kilo 53 cm dogmustu bence 54 cm boy olmasi bebisinin cok normal ..
benim 40. haftam bitti hala acilmam yok, sadece rahim agzi kisalmis bu hafta dogar belki dedi .. 39. haftada rahim agzi bile kisalmamisti .. acilma beklemekde ne kadar zormus :)
aynen canim .. 41.haftadayiz karnim 1 aydir o kadar assagidaki bazen alt tarafim zonkluyor resmen .. cevremdekiler subatin sonunu bile bulmazsin diyorlardi ama benim nazli minigimin gelesi yok .. oglumda 42. haftanin sonunda dogmustu sanirim kizimda abisinin yolundan gidiyor
bekleyenler kervanindayiz canim .. gercekten insani dogum korkusundan cok beklemek mahvediyor .. oyle dua ediyorum ki bu 2 gunde dogsun diye artik kavusmak istiyor insan bir an once ..
cok cok gecmis olsun arkadasim olacagi varmis olmus dedigin gibi .. aklina kotu seyler getirme inan allah oyle bi yardim ediyorki darda kalana zorda kalana hersey yolunda gidiyor .. iyiki esine yada sana birsey olmamis ..
Bugün son iş günüm.şükürler olsun 37 ye dek çalışmak nasip oldu. 8 gün sonra oğlumlayız inş kavuşuyoruz...acayip bi heyecan stres var üzerimde, arkadaşlarla vedalaşıyorum bayadır.allahtan çok tanıdığım yok bide akşama dek ancak bitirirm bu faslı :)
nasılsınız? arada giriyorum geçmişi okuyorum yazmaya fırsat bulamadan bi işim çıkıyor. herkes çok iiyidir inşallah..
bende dün gece bir bel ağrısı başladı kızlar, sanırım uzun süre sırt üstü yatmışım, ondan olsa gerek, hala ağrıyo, şimdi adliyeye gitmem lazım başvuru için, umarım oralarda tutulup kalmam.
bugün halılarımı gönderdim temizlemeye, çarş.temizlikçi gelicek inş. o zamana kadar doğurmazsam. çarş.dan sonra istediği zaman gelsin yavrucum.
doğumu bekleyen anneler sizin de bebeğinizini hareketlerinde azalma oldu mu? benimki gece 11-12 arası acayip tekmeliyodu, 2 günüdr azaldı. sanırım içerde alan sıkıntımız var.
db55 canım çok geçmiş olsun. Allahım korumuş. 2013 ün dediği gibi bunda da hayır vardır. araç her zaman bulunur boşver. eşine bişey olmamış ya ona dua et. canını sıkma.
2013 kız özledim seni yaa, artık bek giremiyoruz, hazırlıklar dolayısıyla.. Allah kolaylık versin.
hepinizi çok öpüyorum..
aman canım dikkatli ol, iş başvurusu için filan mı gitceksin ? yorulduğun yerde dinlen ...nasılsınız? arada giriyorum geçmişi okuyorum yazmaya fırsat bulamadan bi işim çıkıyor. herkes çok iiyidir inşallah..
bende dün gece bir bel ağrısı başladı kızlar, sanırım uzun süre sırt üstü yatmışım, ondan olsa gerek, hala ağrıyo, şimdi adliyeye gitmem lazım başvuru için, umarım oralarda tutulup kalmam.
bugün halılarımı gönderdim temizlemeye, çarş.temizlikçi gelicek inş. o zamana kadar doğurmazsam. çarş.dan sonra istediği zaman gelsin yavrucum.
doğumu bekleyen anneler sizin de bebeğinizini hareketlerinde azalma oldu mu? benimki gece 11-12 arası acayip tekmeliyodu, 2 günüdr azaldı. sanırım içerde alan sıkıntımız var.
db55 canım çok geçmiş olsun. Allahım korumuş. 2013 ün dediği gibi bunda da hayır vardır. araç her zaman bulunur boşver. eşine bişey olmamış ya ona dua et. canını sıkma.
2013 kız özledim seni yaa, artık bek giremiyoruz, hazırlıklar dolayısıyla.. Allah kolaylık versin.
hepinizi çok öpüyorum..
Sen estetik dikis istiyorum diye doktorunla konustun mu? Beni 4 martta anestezi uzmani gorecekmis. Ne olur ne olmaz diye ona ve doktora soyliycem. Sonra demesinler sen istemedin ki diye.
tesekkur ederim.
Bebegimin hareketleri azalmadi. masallah Canimi acitiyor hatta. Ben de uyariyorum onu. Anneye oyle vurulur mu diyorum.
Cok tesekkur ederim canim.
Ben de cok heyacanliyim 6 sinda dogum var.
canım özledik seni :) artık hakiki mart anneleri kaldık :)) sağlıcakla yavrulara kavuşacağız inş ..
Bugün son iş günüm.şükürler olsun 37 ye dek çalışmak nasip oldu. 8 gün sonra oğlumlayız inş kavuşuyoruz...acayip bi heyecan stres var üzerimde, arkadaşlarla vedalaşıyorum bayadır.allahtan çok tanıdığım yok bide akşama dek ancak bitirirm bu faslı :)
nasılsınız? arada giriyorum geçmişi okuyorum yazmaya fırsat bulamadan bi işim çıkıyor. herkes çok iiyidir inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..
aman canım dikkatli ol, iş başvurusu için filan mı gitceksin ? yorulduğun yerde dinlen ...
canım ben konuşmadım henüz dr umla, sen yazınca aklıma geldi pzts randevum var o zman konuşcam, bide lazer yapıştırma yapılıyomuş.nasıl yapcak hiç bilmiyorum, bende biraz iğneden gıdıklanıyorum onu demem şart.birde kum torbası ve korse işini sorcam.hee bi de kanı çok temizleyince göbek kalmıyomuş onuda diycem seninde aklında olsun.demek anestezici görcek, acaba bizim anesteziyi yapacak olan medicananın ekibi mi kendi ekibi mi ? orda sorun çıktığından zaten akay iptal oldu bakalım kimmiş.çok saol ya hatırlattığın için yoksa hiç aklıma gelmezdi benim.
Aa son adt tarihlrimiz aynı bana da 12 mart salıya gün verdilr tabi sabreerse miniğim ben de önümüzdeki hafta verirler diyordum ama ben de salı kntroldeydim içime salı doğuyordu umarımhayırlısıyla kavuşuruz sen 4 gün önde kauşacksın ne güzel kafana tak 38 den sonra tarih veriyolar artık
valla sorma ya geldim yani sona :) arada şüphe etsemde kendimden 37 yi bitirdim :)) bebeişimle daha uzun kalcam inş ..canım ücretsiz izin sanırım almayacağım tabi eşimin tayini olursa.AĞustosta belli olcak.45 günlük heyet raporu vercek dr um , sonra 3 aylıkta bi yerlerden heyet alcam.alamazsam mecbr ücretsiz alcam.yada eşimin tayini olmazsa kesin ücretsiz alcam çünkü davalarla uğraşcaz .. sen alcakmısın canım ? sanırım alcaktın ?Maşallah sana Candaşım ya.. Bu azminin karşısında bebişinle ne güzel daha fazla vakit geçireceksin. Ve 8 güncük mü kaldı. Allahım inanamıyorumya. Şu alltaki haftalara bakıyorumda. Şubat ennelerine bakardım biz bu haftalara gelebilecekmiyiz derdim. Çok ama çok şükür... Canım ücretsiz izin alacakmısın?
Sule ve Candaş size gelsin.... Bende özledim bende. Resmin var şuan elimde. Sana koşmak isterim derman yok dizlerimde
Ya sizinle sohbet etmeyeli baya olduya...
bende biraz çekiniyorum ama demeye çalışcam.bide adam allah var bizi bizden çok düşünüyo muhtemelen elinden gelenin en iyisini yapar.da saçmalamadan demem lazım ...rica ederim. Ben doktora diyemem ki kani iyi temizleyin diye. :26:
Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi.Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.
Selam kızlar drdan geldik bizzzzzherşey yolundaymış çok şükür günü gününe uyumlu gidiyo bebiş ama kilo 3000 gr olmuş bana fazla geldi biraz daha 36+0 dayız beni aydınlatın lütfen sormayı unuttum dra normal mi diye
Bi de sancım 50 ye vurdu kıytırık bi şekilde ben daha gelmiyorum anne dedi bizimki
Tesekkur ederim canim. Hastaneyi aradim saat 9 dan 2 ye kadar varmis egitim. Esim gideriz diyor bilmiyorum. Araba o gun gelecek. Belki yetisemeyiz. Bebegim bir an once gelsin diye beklerken simdi de 6 sina kadar gelmesin diyorum. Araba yok cunku. Emniyet kemeri cok onemli. Esim takmamis olsaydi kotu yaralanirdi Allah korusun. Arkadaki hic firene basmamis.
arkadaslar ben dogum kasilmalarini baslatmak icin
- gunde en az 15 hurma yiyorum
- adacayi, karanfil cayi birde bogurtlen cayi iciyorum
- gunde 1 saat yuruyoruz annemle (tempolu yuruyemiyorum bebek alttan cikacak gibi oluyor biraz hizlansam )
- wellin perine masaj yagi ile gunluk 5,10 dakika perineye masaja yapiyorum ( dogumda yirtik olmamasi icin)
- 6 kat merdiveni iki tur inip cikiyorum
- kuvete sicak su doldurup yarim saat, 1 saat oturuyorum icinde
ve bugun anasida okudum 1 tum anasi yemek gerekiyormus kasilmalari baslatmak icin .. bugun onuda ekliycem listeme
sizler neler apiyorsunuz ?
Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi.Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.
valla sorma ya geldim yani sona :) arada şüphe etsemde kendimden 37 yi bitirdim :)) bebeişimle daha uzun kalcam inş ..canım ücretsiz izin sanırım almayacağım tabi eşimin tayini olursa.AĞustosta belli olcak.45 günlük heyet raporu vercek dr um , sonra 3 aylıkta bi yerlerden heyet alcam.alamazsam mecbr ücretsiz alcam.yada eşimin tayini olmazsa kesin ücretsiz alcam çünkü davalarla uğraşcaz .. sen alcakmısın canım ? sanırım alcaktın ?
valla bende özledim be :)) o şen sohbetlerini :)) teşekkür ederiz topiğin neşesi :)
bende biraz çekiniyorum ama demeye çalışcam.bide adam allah var bizi bizden çok düşünüyo muhtemelen elinden gelenin en iyisini yapar.da saçmalamadan demem lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?