2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Cok tesekkur ederim canim.
Ben de cok heyacanliyim 6 sinda dogum var.

çok geçmiş olsun tekrardan, off kaza göze görünmüyor ya.pispisine olmuş olay.doğum yakın olmasa neysede evet o endişelendiriyor insanı.canım ttam bilmiyoum tecrübeliler daha iyi bilir ama yeni doğanda ateşlenme pek olmuyor diye biliyorum.doğumdan sonra sanırım kontrol var.ayy şimdi bide ona para vercez dimi ya (
canım özledik seni :) artık hakiki mart anneleri kaldık :)) sağlıcakla yavrulara kavuşacağız inş ..

hayırlı doğumlar olsun canım inş.İnanması zor ama gerçek bu, bebeğine kavuşmana sayılı saatler kaldı :))

Bugün son iş günüm.şükürler olsun 37 ye dek çalışmak nasip oldu. 8 gün sonra oğlumlayız inş kavuşuyoruz...acayip bi heyecan stres var üzerimde, arkadaşlarla vedalaşıyorum bayadır.allahtan çok tanıdığım yok bide akşama dek ancak bitirirm bu faslı :)

inş hakkında hayırlısı normal doğum olur istediğin gibi. 2, bebeğim bu benim kızım 38 haftalıkken beklemediğimiz bir anda gelmişti oğlum çok sevdi içeriyi ayrılamıyo heralde beklemek çok yoruyor gerçekten. bide suni sancı ihtimali canımı sıkıyor çünkü tutmazsa sezeryan yolu gözükür seninde başına gelmiş zaten. sunni sancı yemeden kendi sancılarımla doğurmak nasip olur inş. oğlun şuan yaşıtlarından uzunmu yoksa aynımı merak ettim??

nasılsınız? arada giriyorum geçmişi okuyorum yazmaya fırsat bulamadan bi işim çıkıyor. herkes çok iiyidir inşallah..

bende dün gece bir bel ağrısı başladı kızlar, sanırım uzun süre sırt üstü yatmışım, ondan olsa gerek, hala ağrıyo, şimdi adliyeye gitmem lazım başvuru için, umarım oralarda tutulup kalmam.
bugün halılarımı gönderdim temizlemeye, çarş.temizlikçi gelicek inş. o zamana kadar doğurmazsam. çarş.dan sonra istediği zaman gelsin yavrucum.

doğumu bekleyen anneler sizin de bebeğinizini hareketlerinde azalma oldu mu? benimki gece 11-12 arası acayip tekmeliyodu, 2 günüdr azaldı. sanırım içerde alan sıkıntımız var.

db55 canım çok geçmiş olsun. Allahım korumuş. 2013 ün dediği gibi bunda da hayır vardır. araç her zaman bulunur boşver. eşine bişey olmamış ya ona dua et. canını sıkma.

2013 kız özledim seni yaa, artık bek giremiyoruz, hazırlıklar dolayısıyla.. Allah kolaylık versin.

hepinizi çok öpüyorum..

Sen estetik dikis istiyorum diye doktorunla konustun mu? Beni 4 martta anestezi uzmani gorecekmis. Ne olur ne olmaz diye ona ve doktora soyliycem. Sonra demesinler sen istemedin ki diye.

tesekkur ederim.
Bebegimin hareketleri azalmadi. masallah Canimi acitiyor hatta. Ben de uyariyorum onu. Anneye oyle vurulur mu diyorum.

Son düzenleme:
aman canım dikkatli ol, iş başvurusu için filan mı gitceksin ? yorulduğun yerde dinlen ...

canım ben konuşmadım henüz dr umla, sen yazınca aklıma geldi pzts randevum var o zman konuşcam, bide lazer yapıştırma yapılıyomuş.nasıl yapcak hiç bilmiyorum, bende biraz iğneden gıdıklanıyorum onu demem şart.birde kum torbası ve korse işini sorcam.hee bi de kanı çok temizleyince göbek kalmıyomuş onuda diycem seninde aklında olsun.demek anestezici görcek, acaba bizim anesteziyi yapacak olan medicananın ekibi mi kendi ekibi mi ? orda sorun çıktığından zaten akay iptal oldu bakalım kimmiş.çok saol ya hatırlattığın için yoksa hiç aklıma gelmezdi benim.

Cok tesekkur ederim canim.
Ben de cok heyacanliyim 6 sinda dogum var.

Tatlım 5 gün. Ayyy çok heyecan verici. Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcak, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalcaz bebiş gelmiş :))

canım özledik seni :) artık hakiki mart anneleri kaldık :)) sağlıcakla yavrulara kavuşacağız inş ..

Maşallah sana Candaşım ya.. Bu azminin karşısında bebişinle ne güzel daha fazla vakit geçireceksin. Ve 8 güncük mü kaldı. Allahım inanamıyorumya. Şu alltaki haftalara bakıyorumda. Şubat ennelerine bakardım biz bu haftalara gelebilecekmiyiz derdim. Çok ama çok şükür... Canım ücretsiz izin alacakmısın?

Canımya ol bel ağrısı ve adet sancısı gibi sancı bende de oluyor. Öğleden sonra bir sağlık ocağına uğramayı düşünüyorum.

Sule ve Candaş size gelsin.... Bende özledim bende. Resmin var şuan elimde. Sana koşmak isterim derman yok dizlerimde

Ya sizinle sohbet etmeyeli baya olduya...

rica ederim. Ben doktora diyemem ki kani iyi temizleyin diye. :26:

Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi. Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

hayırlısı olsun ikimiz içinde bende ilk gün öğrendiğimde çok heycanlandım panik oldum.Kadınlar günü hediyem olucak kısmetse :) dr hastane değiştirme durumu varmış sanırım o yüzden o tarihe verdi.umarım erken deildir bebişim için.ama aramızda 4 gün var demek normal bu tarih içim rahatladı biraz.sen de öğretmendin sanırım yanlış hatırlamıyorsam ? ben biraz korkuyorum sezeryandan bakalım nasıl geçicek hayırlı doğumlar :)

valla sorma ya geldim yani sona :) arada şüphe etsemde kendimden 37 yi bitirdim :)) bebeişimle daha uzun kalcam inş ..canım ücretsiz izin sanırım almayacağım tabi eşimin tayini olursa.AĞustosta belli olcak.45 günlük heyet raporu vercek dr um , sonra 3 aylıkta bi yerlerden heyet alcam.alamazsam mecbr ücretsiz alcam.yada eşimin tayini olmazsa kesin ücretsiz alcam çünkü davalarla uğraşcaz .. sen alcakmısın canım ? sanırım alcaktın ?

valla bende özledim be :)) o şen sohbetlerini :)) teşekkür ederiz topiğin neşesi :)
rica ederim. Ben doktora diyemem ki kani iyi temizleyin diye. :26:
bende biraz çekiniyorum ama demeye çalışcam.bide adam allah var bizi bizden çok düşünüyo muhtemelen elinden gelenin en iyisini yapar.da saçmalamadan demem lazım ...

Doğum yapan arkadaşlar i tebrik ediyorum ne güzel bir duygu yaa:*)rabbim bizlere de bi sn önce yavruları mız a kavuşmayı nasip eylesin. Doğum yapanları okudukça içim gidiyor âdeta bende bende diyorum :'(rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin sevgili hamisler

Deryacm gözün aydın, mart ın ilk bebeği gelmiş.hayırlı sağlıklı mutlu bi evlat olsun inş ...

Benim de senintarihinde 3000 di canım şimdi de 3135 olmuşuz

Çok geçmiş olsun canım
Verilmiş sadakanızvarmış

Hofff ne çok şey yapıyorsunnnn
Perine masajını sordum doktora
Önermedi bana
Erken yapılması gereksiz ağrılara sebep olur dedi
Biz burada yapıyoruz zaten dedi zaman gelince dedi

Oğluşun la sana sağlıklı huzurl günler diliyoruz annesi
Sen de katıl artık ev hatunlarrrrı kervanna

Canım çoooooookkkkk sevimdimmmmmm
Allah analı babal sağlıklı huzurlu hep beraber eylesin sizi

Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)

Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi. Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

Canım hadi gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Afferim kız sana ucundan da olsa hakiki Mart annesi oldun

Ayyy şımarıverdim. Zaten kocişte yok. Şımartılmaya hasretim
Oooo candaşım benim durum karışık diyom ama seninki benden karışık Neyseki yaşayacağımız duruma göre bir A-B-C planı geliştirebiliyoruz. Buna da şükür. Bizim bu ay tayin işi olmadı. Önümüzdeki aya bakıcaz artık. İkimiz içinde hayırlısı olsun arkadaşım. Hadi buda eşlerimize gelsin

Küçük dünyamın büyük adamısın sen
Otağımın direği, hayatımın erkeğisin sen
Canımsın benim, o canı veririm istersen
Aşığınım anla, benim için ise bir tek sen
Cemre toprağa düşse canlanır toprak
Ilıman iklimimsin hiç kalma benden uzak
Mutluluğun daim, sevgilin hep yanında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…