Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurursun inş yada doğururz inş diyelim:) kendini nası yapıcam dayanabilicem mi die zorlama hep iyi seyler düşün ben öyle yapıyorum kötü bişey geldi mi hemen değiştiriyorum aklımdakini normale hazırladım kendimi bakalım hayırlısı olsun artık.. birşey sorucam sana bende bu bel korsesinde alıcamda beden olarak nasıl aldın ben suan 42 beden oldum mesela aynı bedendenmi alıcam yoksa doğum yapınca dahamı büyür dahamı küçük olur bilemedim iyice sıkmasını istemiyorum bide daral gelir bana:)) sen naptın beden olarak.
mrb kızlar nasılsınız.benim biraz cnm sıkıldı.az önce drden geldik.pazartesi 0.haftam bitiyormuş ama kızımın gelmeye hiç niyeti yokmuş.ne sancı ne rahim ağzı açılması hiç bir belirti yok.pazartesi doplere girecekmişim niye gireceksem onuda bilmiyorum.pazartesiden sonra 1 hafta daha bekleyecekmiş yine gelmezse duruma göre bakarız dedi.pazartesiden sonra kakasını yapma,ani ölüm riskleri gibi olumsuzluklar olabilir dedi.oyüzden 3 günde 1 kontrol edilecek.muayne ücreti,nst falan derken maddi olarak çok içeri girdik.offfffffffffffffdopler yaptırmasammı acaba.
gözün aydın cnm.allah sağlıklı uzun ömür versin.darısı bekleyenlerin başına.Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi.Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.
ne güzel kucağına almışsın sağlıklısınız önemli olan bu.rabbim beraberliğinizi daim etsin inşKizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
hayır cnm.haftaya belli olur heralde sezeryan olayı.kafam çok karışık.Canım haklısın zor bir durum. Ama dediğin gibi riskli bir hafta. Sezeyane yönlendirmedi mi doktor
Canım hadi gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Afferim kız sana ucundan da olsa hakiki Mart annesi oldun
Ayyy şımarıverdim. Zaten kocişte yok. Şımartılmaya hasretim
Oooo candaşım benim durum karışık diyom ama seninki benden karışıkNeyseki yaşayacağımız duruma göre bir A-B-C planı geliştirebiliyoruz. Buna da şükür. Bizim bu ay tayin işi olmadı. Önümüzdeki aya bakıcaz artık. İkimiz içinde hayırlısı olsun arkadaşım. Hadi buda eşlerimize gelsin
Küçük dünyamın büyük adamısın sen
Otağımın direği, hayatımın erkeğisin sen
Canımsın benim, o canı veririm istersen
Aşığınım anla, benim için ise bir tek sen
Cemre toprağa düşse canlanır toprak
Ilıman iklimimsin hiç kalma benden uzak
Mutluluğun daim, sevgilin hep yanında olacak
mrb kızlar nasılsınız.benim biraz cnm sıkıldı.az önce drden geldik.pazartesi 0.haftam bitiyormuş ama kızımın gelmeye hiç niyeti yokmuş.ne sancı ne rahim ağzı açılması hiç bir belirti yok.pazartesi doplere girecekmişim niye gireceksem onuda bilmiyorum.pazartesiden sonra 1 hafta daha bekleyecekmiş yine gelmezse duruma göre bakarız dedi.pazartesiden sonra kakasını yapma,ani ölüm riskleri gibi olumsuzluklar olabilir dedi.oyüzden 3 günde 1 kontrol edilecek.muayne ücreti,nst falan derken maddi olarak çok içeri girdik.offfffffffffffffdopler yaptırmasammı acaba.
Ayyy burası aşıklar ve hasretlikler topikte oldu
Hiççç koyamam size hamile hamileeeeee
Huzurlu kavuşmalarolur inşallah canlar sizler içinnnnn
Dopler ne ki tatlım
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kontrole anlamıyorum ben doktorumu nst ye girdim baktı iyi dedi. ben su anda 38+2 deyim geçen cumartesi bebeğim 3,5kiloydu bügün 3,830 dedi 6 günde bukadar kilo olabilirmi anlamadım. bu doktor arkadaşıma bebeğin 4,5 kilo dedi doğuramazsın dedi sezeryen yaptı bebek 4 kilo doğdu. alttan muayne etmedi bile açılmam varmı yokmu diye bakmadı günüm 13 martta doluyor bekleyelim sancılanmazsan sezeryanla alırız dedi ben aksi bişey olmadığı sürece normal doğum istiyorum ama doktor pek oralı değil gibime geliyor. canım çok sıkkın pazartesi günü başka bi hastaneye randevu aldım bakalım bu doktor ne diyecek aklımda soru işaretleri kaldı.
Canım hangi şehir hangi hastane senin ?
Ben de nst ye paa veriyorum
En fazla iki hafta dah veririm diyordum ama benim durum da senin gibi olabilir
Canlar merhaba.bend doktora gdenlerdnım.3 martta gunum bıtıyo gunumz.hala sancı falan yok nst de.3800 olmusuz.suyum azalmıs ve tansıyonum 13,5 8 cıktı.o kadar su ıcıyorum ama sona dogru yetmedı mı anlamadım.acıklgmda yok.eger yarında tansıyonum yuksek cıkarsa ıstemdn de sezeryan olacam.dua edınde tansıynum normale gelsınd normal doğum yapabıleym.herseyn hayırlısı ama gerıldım bıraz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?