2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)

hayırlı olsun cok tebrıklerrr gule güle büyüt inşallahhh....nasıl gectı doğum anestezı ve sonrasındakı agrı falan bılıyosun cok merak edıyoruz bunları doğum öncesiii***

valla ben korse olayını şöyle yaptım normalde 38 bedenim ama şuandada çok aşırı kilo almadım...

tek karnım çıktı onuda doğumda versem doğum sonrası en fazlaa 40 beden olurum.. umarım

L beden aldım pek ufak duruyodu zaten. ama yinede bakmanda fayda var tabi ezbere alınır mı bilmem...

mrb kızlar nasılsınız.benim biraz cnm sıkıldı.az önce drden geldik.pazartesi 0.haftam bitiyormuş ama kızımın gelmeye hiç niyeti yokmuş.ne sancı ne rahim ağzı açılması hiç bir belirti yok.pazartesi doplere girecekmişim niye gireceksem onuda bilmiyorum.pazartesiden sonra 1 hafta daha bekleyecekmiş yine gelmezse duruma göre bakarız dedi.pazartesiden sonra kakasını yapma,ani ölüm riskleri gibi olumsuzluklar olabilir dedi.oyüzden 3 günde 1 kontrol edilecek.muayne ücreti,nst falan derken maddi olarak çok içeri girdik.offfffffffffffffdopler yaptırmasammı acaba.

Canım haklısın zor bir durum. Ama dediğin gibi riskli bir hafta. Sezeyane yönlendirmedi mi doktor

Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi. Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.
gözün aydın cnm.allah sağlıklı uzun ömür versin.darısı bekleyenlerin başına.

Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
ne güzel kucağına almışsın sağlıklısınız önemli olan bu.rabbim beraberliğinizi daim etsin inş

Canım haklısın zor bir durum. Ama dediğin gibi riskli bir hafta. Sezeyane yönlendirmedi mi doktor
hayır cnm.haftaya belli olur heralde sezeryan olayı.kafam çok karışık.

slm kızlar nasılsınız nihayet evimde tek başıma kaldım sabahtan beridir ev toparlıyorum lohusamıyım bahar temizliğimi yapıyorum anlamadım neyse bebeğimin sağlığı yerinde ya önemli olan o bu gün banyo yaptırdım kızıma ağlatmadan :) bu gün doktor kontrolum vardı dikişlere falan baktı korse kullana bilirmiyim dedim tabiki dedi ve korsemi giydim kilo vermek için sabırsızlanıyorumya sıkıldım bu halimden artık

Ayyy burası aşıklar ve hasretlikler topikte oldu
Hiççç koyamam size hamile hamileeeeee
Huzurlu kavuşmalarolur inşallah canlar sizler içinnnnn

Dopler ne ki tatlım

Gözünüz Aydın canlarrrrrrr
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallahhhhh

canım Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inş canını sıkma önemli olan sağlıklı olmanız kendini sıkıntıya sokma ne kaldı şurda bol bol dua et

madem risk olabılırmıs neden daha fazla bekletıyor kı anlamadım zaten gereklı süre dolmuş gelişimi de tamam olduguna göre riske girmeye gerek varmı ki..illa normal dğum ıstıyosan belki onu bekliyordur..maddi konuda gercekten zorlayıcı bir dönem oluyo

selam güzel anneler ve benim gibi doğurmayı bekleyenler doğumm yapan arkadaşları en içten şekilde tebrik ediyorum Rabbim bize de nasip etsin inş. şu günler geçse de biz de kavuşsak bebişlere sağ selamet

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kontrole anlamıyorum ben doktorumu nst ye girdim baktı iyi dedi. ben su anda 38+2 deyim geçen cumartesi bebeğim 3,5kiloydu bügün 3,830 dedi 6 günde bukadar kilo olabilirmi anlamadım. bu doktor arkadaşıma bebeğin 4,5 kilo dedi doğuramazsın dedi sezeryen yaptı bebek 4 kilo doğdu. alttan muayne etmedi bile açılmam varmı yokmu diye bakmadı günüm 13 martta doluyor bekleyelim sancılanmazsan sezeryanla alırız dedi ben aksi bişey olmadığı sürece normal doğum istiyorum ama doktor pek oralı değil gibime geliyor. canım çok sıkkın pazartesi günü başka bi hastaneye randevu aldım bakalım bu doktor ne diyecek aklımda soru işaretleri kaldı.

Oyle olumsuzluklar varsa hic riske atma derim. Sezeryan olmani oneririm.

Ayyy burası aşıklar ve hasretlikler topikte oldu
Hiççç koyamam size hamile hamileeeeee
Huzurlu kavuşmalarolur inşallah canlar sizler içinnnnn

Dopler ne ki tatlım

cnm dopler bebekte bir sorun varmı diye bakılan detaylı usg türü.şuan sıkıntı yokken neden dopler dedi anlamadım.para içinmi diyede düşünmedim değil yani.

Moralini bozmak istemem ama alttan muayene de yapmadiysa seni bir bahaneyle sezeryana alabilir.

Canım hangi şehir hangi hastane senin ?
Ben de nst ye paa veriyorum
En fazla iki hafta dah veririm diyordum ama benim durum da senin gibi olabilir

Canım hangi şehir hangi hastane senin ?
Ben de nst ye paa veriyorum
En fazla iki hafta dah veririm diyordum ama benim durum da senin gibi olabilir

cnm benim hastane istanbul fatih medicalpark.muaynesi 87 tl nst her girişte 30 tl bide şimdi dopler çıktı 200 tl.of anam of........

kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...

Canlar merhaba.bend doktora gdenlerdnım.3 martta gunum bıtıyo gunumz.hala sancı falan yok nst de.3800 olmusuz.suyum azalmıs ve tansıyonum 13,5 8 cıktı.o kadar su ıcıyorum ama sona dogru yetmedı mı anlamadım.acıklgmda yok.eger yarında tansıyonum yuksek cıkarsa ıstemdn de sezeryan olacam.dua edınde tansıynum normale gelsınd normal doğum yapabıleym.herseyn hayırlısı ama gerıldım bıraz bugun

Kizlar merhaba,benim bu 2-3 gundur kalbim ara ara cok hizli atiyor,sizde de oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…