cnm benim hastane istanbul fatih medicalpark.muaynesi 87 tl nst her girişte 30 tl bide şimdi dopler çıktı 200 tl.of anam of........
teşekkür ettik teyzesi, şu saat itibariyle bende ev hatunları kervanına katılmış bulunmaktayım :))Oğluşun la sana sağlıklı huzurl günler diliyoruz annesi
Sen de katıl artık ev hatunlarrrrı kervanna
Canım Allah analaı babalı büyütsün inş sağlıcakla :) darısı başımıza inş.aniden mi oldu doğum planlı mıydı ? kaçırdım ben sanırım ...Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
canım bencede riskliyse çokta bekleme ya.Sezeryana çok karşı değilsen sezeryan olabilir yada dr unda rica etsen sunni sancıyla gelir belki.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş ... Dualarımız yanında olsun ...mrb kızlar nasılsınız.benim biraz cnm sıkıldı.az önce drden geldik.pazartesi 0.haftam bitiyormuş ama kızımın gelmeye hiç niyeti yokmuş.ne sancı ne rahim ağzı açılması hiç bir belirti yok.pazartesi doplere girecekmişim niye gireceksem onuda bilmiyorum.pazartesiden sonra 1 hafta daha bekleyecekmiş yine gelmezse duruma göre bakarız dedi.pazartesiden sonra kakasını yapma,ani ölüm riskleri gibi olumsuzluklar olabilir dedi.oyüzden 3 günde 1 kontrol edilecek.muayne ücreti,nst falan derken maddi olarak çok içeri girdik.offfffffffffffffdopler yaptırmasammı acaba.
:))) inş son hasret günlerimizdirde :))Ayyy burası aşıklar ve hasretlikler topikte oldu
Hiççç koyamam size hamile hamileeeeee
Huzurlu kavuşmalarolur inşallah canlar sizler içinnnnn
Dopler ne ki tatlım
canım şok oldum ya.. Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip eder inş ... hiç korkma herşey güzel olcak. tek kötü yanı sen normal istiydoun ama paşan iyi olsunda sezeryan ol...kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.
suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
canım inş hakkında hayırlısı olur, sağlıklı kolay doğumlar diliyorum görüşemezsek ...Canlar merhaba.bend doktora gdenlerdnım.3 martta gunum bıtıyo gunumz.hala sancı falan yok nst de.3800 olmusuz.suyum azalmıs ve tansıyonum 13,5 8 cıktı.o kadar su ıcıyorum ama sona dogru yetmedı mı anlamadım.acıklgmda yok.eger yarında tansıyonum yuksek cıkarsa ıstemdn de sezeryan olacam.dua edınde tansıynum normale gelsınd normal doğum yapabıleym.herseyn hayırlısı ama gerıldım bıraz bugun
kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.
suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
Canım bugün aklımdan seni geçirmiştim.Sanki senin haftan daha ileri diye biliyordum. onun için kafama takılmıştı. Ne güzel yarın meleğin kucağında olacak. Dualarımız seninle arkadaşım. Benimde en son gittiğimde doktorum suyun azalmış daha erken olabilie demişti. Pazartesi kontrole gittiğimde bende şokla karşılaşabilirim o zaman. Amannnn
camdaşcım sagol tatlım.. dun ruyamda görmüştüm daha erken dogdu vaktı var dıyordum demek malum olmuş..hayırlısı..evet normal cok ıstıyordum.. genel anestezı olacak..nerden nereye.. nasıp iste..
Benden once doguruyorsun.Hayirlisi olsun. Kavusuyorsun bebisine. Merak etme bebegin kilosu vs iyiymis ki aliyor doktor. Ck heyecanli. Ben kendimden bekliyiordum boyle surpriz.
yarın 36+4 oluyorum.. nasıp kuzum ya..cok acayıp durumdayım.. yavrumda kasıldı hareket etmıyosu degerı 55 olması gerekırken 54 cıktı..ve alalım dedı
mrb kızlar nasılsınız.benim biraz cnm sıkıldı.az önce drden geldik.pazartesi 0.haftam bitiyormuş ama kızımın gelmeye hiç niyeti yokmuş.ne sancı ne rahim ağzı açılması hiç bir belirti yok.pazartesi doplere girecekmişim niye gireceksem onuda bilmiyorum.pazartesiden sonra 1 hafta daha bekleyecekmiş yine gelmezse duruma göre bakarız dedi.pazartesiden sonra kakasını yapma,ani ölüm riskleri gibi olumsuzluklar olabilir dedi.oyüzden 3 günde 1 kontrol edilecek.muayne ücreti,nst falan derken maddi olarak çok içeri girdik.offfffffffffffffdopler yaptırmasammı acaba.
Canım kıyamam ya... Ama bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta olacaktı. Sen kasıldığın için bebişin kasıldı canım. Sen kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğin hiç bukadar yakın olmayacak sana. Son birlikte geçirdiğiniz saatleri güzel geçirin. Yarın bu saatlarde kucağında olacak ama karnında bir daha olmayacak. Herşeyin hayırlısı olsun canım. Genel anestezi mi olacak
ya cnm lokal de olabılır ama ben okadar hazırlıksızım kı saskınım kı genel olsun bıtsın ıstıyorum... genel yapacak..
Kizlaarr dogum izni 15 gun icinde 6 ay olarak revize edilecekmis, bilgisi olan var mi?? Bir de bizi de kapsarmi sizce?
canım hayırlı olsun sımdıden cok telaş yapma sakin ol hayırlısıyla olur hersey yolunda gıder
Edlinncim çok sevindim canım sürpriz yaptı bebiş sanayarın kucağında fıkır fıkır olcak hiç stres yapma mutluluğunu yaşa ve son kez çantana bak tatlım eksik var mı yok mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?