2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm benim hastane istanbul fatih medicalpark.muaynesi 87 tl nst her girişte 30 tl bide şimdi dopler çıktı 200 tl.of anam of........

cokmus ya dogum ne kadr kı orda doplerı nıye ıstemıs acaba enterasan 19 mayıs var dıe bılıom fatıhde mı nerde uygun ıytları dıe bılıom

Oğluşun la sana sağlıklı huzurl günler diliyoruz annesi
Sen de katıl artık ev hatunlarrrrı kervanna
teşekkür ettik teyzesi, şu saat itibariyle bende ev hatunları kervanına katılmış bulunmaktayım :))
Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
Canım Allah analaı babalı büyütsün inş sağlıcakla :) darısı başımıza inş.aniden mi oldu doğum planlı mıydı ? kaçırdım ben sanırım ...
canım bencede riskliyse çokta bekleme ya.Sezeryana çok karşı değilsen sezeryan olabilir yada dr unda rica etsen sunni sancıyla gelir belki.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş ... Dualarımız yanında olsun ...
Ayyy burası aşıklar ve hasretlikler topikte oldu
Hiççç koyamam size hamile hamileeeeee
Huzurlu kavuşmalarolur inşallah canlar sizler içinnnnn

Dopler ne ki tatlım
:))) inş son hasret günlerimizdirde :))
kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
canım şok oldum ya.. Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip eder inş ... hiç korkma herşey güzel olcak. tek kötü yanı sen normal istiydoun ama paşan iyi olsunda sezeryan ol...
canım inş hakkında hayırlısı olur, sağlıklı kolay doğumlar diliyorum görüşemezsek ...

camdaşcım sagol tatlım.. dun ruyamda görmüştüm daha erken dogdu vaktı var dıyordum demek malum olmuş..hayırlısı..evet normal cok ıstıyordum.. genel anestezı olacak..nerden nereye.. nasıp iste..

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...

Canım bugün aklımdan seni geçirmiştim.Sanki senin haftan daha ileri diye biliyordum. onun için kafama takılmıştı. Ne güzel yarın meleğin kucağında olacak. Dualarımız seninle arkadaşım. Benimde en son gittiğimde doktorum suyun azalmış daha erken olabilie demişti. Pazartesi kontrole gittiğimde bende şokla karşılaşabilirim o zaman. Amannnn

yarın 36+4 oluyorum.. nasıp kuzum ya..cok acayıp durumdayım.. yavrumda kasıldı hareket etmıyo su degerı 55 olması gerekırken 54 cıktı..ve alalım dedı

camdaşcım sagol tatlım.. dun ruyamda görmüştüm daha erken dogdu vaktı var dıyordum demek malum olmuş..hayırlısı..evet normal cok ıstıyordum.. genel anestezı olacak..nerden nereye.. nasıp iste..

Benden once doguruyorsun. Hayirlisi olsun. Kavusuyorsun bebisine. Merak etme bebegin kilosu vs iyiymis ki aliyor doktor. Ck heyecanli. Ben kendimden bekliyiordum boyle surpriz.

kızlar gittiğim hastanede yarın epıdural dogumla ılgılı yenı dogan bakımı vs seminer varmıs telefon ettıler..güneşli medicine hospıtal gelmek ısteyen olursa saat 11-12 arası:)

selamm kızlar..

doğum yapan arkadaşları kutluyorum..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
yakında hiç hamile kalmıcak burda..bebek muhabbetleri başlıcak ne güzelll.. :))

darısı bekleyenlerin başına..sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz bian önce inşallahhh

biz bugün ilk banyomuzu yaptıkk.suyu sevcek galiba oğluşum..
hiç huysuzluk yapmadı paşa paşa yıkandı..kaymak gibi oldu

gün geçtikçe büyüyorr anlamıyor hiç insan..ben daha minicik haline doyamadım bile hiç :))

yarın 36+4 oluyorum.. nasıp kuzum ya..cok acayıp durumdayım.. yavrumda kasıldı hareket etmıyo su degerı 55 olması gerekırken 54 cıktı..ve alalım dedı

Canım kıyamam ya... Ama bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta olacaktı. Sen kasıldığın için bebişin kasıldı canım. Sen kendini rahatlatmaya çalış. Bebeğin hiç bukadar yakın olmayacak sana. Son birlikte geçirdiğiniz saatleri güzel geçirin. Yarın bu saatlarde kucağında olacak ama karnında bir daha olmayacak. Herşeyin hayırlısı olsun canım. Genel anestezi mi olacak

inşallah sağlıklı bi şekilde alıırsın kucağına yavrunu cnm.
maddiyata çözüm bulunur bi şekilde...sıkma canını...bebeğine bişi olmasın yeter ki..

hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini..yarın bütün endişelerinden kurtulcaksın.
bebeğinin yüzünü görünce dünyannn değişecek..herşey güzel gider inşallahhh..

ya cnm lokal de olabılır ama ben okadar hazırlıksızım kı saskınım kı genel olsun bıtsın ıstıyorum... genel yapacak..

Kizlaarr dogum izni 15 gun icinde 6 ay olarak revize edilecekmis, bilgisi olan var mi?? Bir de bizi de kapsarmi sizce?

doğumlar hızlandı bugunlerde herkes için hayırlısı olsun kızlar...benımde yarın kontrol var 38 de bitti artık 39 da olacagız ve benım buyuk ıhtımal sezeryan olacagı bellı bastan beri çünkü eşi aşagıda malesef ona ragmen hala bısey konusmadı doktor...artık yarın belli olacak sanırım tarıhımız...bugunde bıraz agrım var agda da yapamıyorum bakalım yarın ınsallah asagıdan bakmak ıstemez siz her kontrolde agda yaptırıyormusunuz???artık her hafta bıde kontroller zor oluyor cok..

Edlinncim çok sevindim canım sürpriz yaptı bebiş sana yarın kucağında fıkır fıkır olcak hiç stres yapma mutluluğunu yaşa ve son kez çantana bak tatlım eksik var mı yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…