insallah ya bnde suan dogum ıznındeyım nasıl olacak hıc bır fıkrım yok....ama kapsar dıolar sıtelerdeKizlaarr dogum izni 15 gun icinde 6 ay olarak revize edilecekmis, bilgisi olan var mi?? Bir de bizi de kapsarmi sizce?
merhaba hanımlar bende 36 -6 gebeyım hep takıpteydım de pek yazamadım sabah doktora gıttım sancıların baslamıs dedı baya sancı cıktı catı muayenesınde 1 parmak acıklık var dedı aksama dogum olur dedı eve yolladı gıt dusunu al hazırlıgını yap dedı ama sımdılık pek bır agrım yok ınanamıyorum bugun doguracagıma normalde 23 mart son tarıhım
Hayırlı akşamlar kızlar,
Bugünde bizim kontrolümüz vardı...
Saat 09.30 da gittik 15.00 de çıktık:) şaka gibiydi yok böyle bi yoğunluk
Oğluşum iyiydi teyzeleri çok şükür sadece göbüşümüz biraz geride kalmış 3 hafta kadar o da sorun değil sağlıklı bir bebek sonuçta hamd olsun onu takmıycamkilosuda yaklaşık 2900 olmuş fena değil oda çok şükür...
Çatı muaynesine gelince... Doktor çatımı beğendi:) normal doğum olacak inşallah dedi eğer bir aksaklık olmazsa
2 kez nst girdim ilkinde kalp atışlarında sorun gördü ama neden olduğunu biliyorum makine bi ara kaydı dedim doktora olsun içim rahat etmedi bir daha bakalım bu şekilde gönderemem dedi 2. Nst de çok iyiydi kalp atışları ama yine ikisinde de benİm sancılarım çıktı 70 i buldu yine rahimde yumuşuma açılma yok sorun değil bol bol dinlen dedi. Yata yata büyüttük zaten bi taraflarımızı:)
Bir hafta sonraya tekrar çağırdı bakalım hayırlısı o zamana kadar neler olacak
He bide bizim hastane oda süslemesini kendi yapıyomuş lohusa şerbeti falan dağıtıyolarmış gelen misafirlere çok sevindim ama bende almıştım baya bişey kapı süsleri falan keşke daha önceden söleselerdi neyse evde kullanırım onlarıda artık:)
YAAAA KIZLAR ÇOK UZATTIM BİLİYOM AMA ŞU ALINTI İLE CEVAPLAMAYI BİRİ ÖĞRETSİN BİZE
BENDE TOPLU ALINTI YAPMAK İSTİYORUM:)
cnm benim hastane istanbul fatih medicalpark.muaynesi 87 tl nst her girişte 30 tl bide şimdi dopler çıktı 200 tl.of anam of........
kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.
suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
selamm kızlar..
doğum yapan arkadaşları kutluyorum..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
yakında hiç hamile kalmıcak burda..bebek muhabbetleri başlıcak ne güzelll.. :))
darısı bekleyenlerin başına..sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz bian önce inşallahhh
biz bugün ilk banyomuzu yaptıkk.suyu sevcek galiba oğluşum..
hiç huysuzluk yapmadı paşa paşa yıkandı..kaymak gibi oldu
gün geçtikçe büyüyorr anlamıyor hiç insan..ben daha minicik haline doyamadım bile hiç :))
selamm kızlar..
doğum yapan arkadaşları kutluyorum..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
yakında hiç hamile kalmıcak burda..bebek muhabbetleri başlıcak ne güzelll.. :))
darısı bekleyenlerin başına..sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz bian önce inşallahhh
biz bugün ilk banyomuzu yaptıkk.suyu sevcek galiba oğluşum..
hiç huysuzluk yapmadı paşa paşa yıkandı..kaymak gibi oldu
gün geçtikçe büyüyorr anlamıyor hiç insan..ben daha minicik haline doyamadım bile hiç :))
slm kızlar nasılsınız nihayet evimde tek başıma kaldım sabahtan beridir ev toparlıyorum lohusamıyım bahar temizliğimi yapıyorum anlamadım neyse bebeğimin sağlığı yerinde ya önemli olan o bu gün banyo yaptırdım kızıma ağlatmadan :) bu gün doktor kontrolum vardı dikişlere falan baktı korse kullana bilirmiyim dedim tabiki dedi ve korsemi giydim kilo vermek için sabırsızlanıyorumya sıkıldım bu halimden artık
kızlar geçmişi okumadım daha bugün sabahtan beri hastanedeyim nişanım geldi sancım var doktor çatı muayenesi yaptı yapıncada kanamam geldi bakalım doktor zaman gelmiş bebek 3500 olmuş sancın 2 günde kendinden başlamazsa pazartesi 8de gel yatışını yapalım suni sancıyla doğum başlasın dedi ayyyy dua edin kızlar bize çok korkuyorum bi yandan heycan bi yandan sevinç korku karıştı hepsi
valla veriliyomuş gülüm o zaman daha iyi ilgileniyolarmış bizde vercez eşim bide pasta alcak kuzenimin doğumunda pasta getirmesseniz göremezsin oğlunu demişler eşim ben işimi garantiye alcam diyoKizlar dogumdan sonra hemsirelere bahsis veriliyor mu? Verecek misiniz? Ya da dogum yapanlar verdiniz mi? Ozel hastanede dogum yapacagim. Zaten bir suru para veriyoruz bir de bahsis mi vericez?
canım benim hayırlı olsun yavruların rabbim hiç ayırmasın sizi yuvanızda çoooooookkkkkkkkkkk mutlu olun inşallahkızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
bende kuşburnu ve böğürtlen içiyorum yürüyorum hergün mutlaka ev temizliyorum sonunda geldi nişanımarkadaslar ben dogum kasilmalarini baslatmak icin
- gunde en az 15 hurma yiyorum
- adacayi, karanfil cayi birde bogurtlen cayi iciyorum
- gunde 1 saat yuruyoruz annemle (tempolu yuruyemiyorum bebek alttan cikacak gibi oluyor biraz hizlansam )
- wellin perine masaj yagi ile gunluk 5,10 dakika perineye masaja yapiyorum ( dogumda yirtik olmamasi icin)
- 6 kat merdiveni iki tur inip cikiyorum
- kuvete sicak su doldurup yarim saat, 1 saat oturuyorum icinde
ve bugun anasida okudum 1 tum anasi yemek gerekiyormus kasilmalari baslatmak icin .. bugun onuda ekliycem listeme
sizler neler apiyorsunuz ?
Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi.Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.
dertyademir ve ftmkya sizinde yavrularınız hayırlı olsun rabbim huzur mutluluk versinKizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
arkadaşım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşursun yavrunakizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.
suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
açılman başlamış dedi ama bilmiyorum arkadaşım benim adet olcamdada hiç sancım olmaz onun için pek bişide hissetmiyorum açıkcası nişanımsa aynı yumurta beyazı gibi geldi yitrek titrek böyle şuan sadece belimde ve bacaklarımda biraz ağrı varAcilman yok mu canim
Hadi hayirlisi insallah en kisa zamanda baslar dogum
Rabbim bir avazda kurtarsin
arkadaşım bazen ilk dogumlar 12 saatten fazla sürebiliyomuş ya belki seninde yavaştan başlamıştır yada ağrı eşiğin yüksettir bence git bi doktorakizlar dun gece sadece sanci cektim sanki regl oldum agri kesicide almamisim gibi... neredeyse hic gecmeyen surekli regl sancisi kesin dogum felan degildir diye kimseyi kaldirmadim birsey demedim
ama cok zordu dun gece
kendimi cok berbat hissediyorum simdi cati kemigim cok agriyor ayaga kalkip yurumek istemiyorum agrisina
doktoru arayip sorayim diye dusunuyorum ama pek yararli olacaginida sanmiyorum
hayirlisi ile kucagimiza alsak yawrularimizi
açılman başlamış dedi ama bilmiyorum arkadaşım benim adet olcamdada hiç sancım olmaz onun için pek bişide hissetmiyorum açıkcası nişanımsa aynı yumurta beyazı gibi geldi yitrek titrek böyle şuan sadece belimde ve bacaklarımda biraz ağrı var
arkadaşım bazen ilk dogumlar 12 saatten fazla sürebiliyomuş ya belki seninde yavaştan başlamıştır yada ağrı eşiğin yüksettir bence git bi doktora
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes teker teker doguruyoooo bııızzzz kaldııkkkkk
hmmm olabilir gülüm çünkü doğum başlıcak dedi nişanımın hiç rengi yok gülüm ya bende ondan değildir diye düşündüm normalde salıya ayın 5ine randevu almıştım eşim bi soralım doktora dedi doktorda ebede herkesin renkli olmaz dedi benimki aynı yumurta beyazı gibi çamaşırımın üstünde jole gibi titriyoduo zaman bence 2 cm felan acilman vardir 2cm den sonra artik dogum baslangici diyorlar
kanli degilmiydi canim nisanin? bide miktar olarak nasildi?
dogum sancisida belden baslayip kasiklara ve bacaklara dagiliyormus :44:
ama öle düşünme gülüm bi can taşıyosun içinde herşeye dikkat etmeisin devam ederse ihmal etmeCarsamba gunu doktora gittigimde hala 2cm acilmam vardi doktorum haftaya kadar dogmaz bence dedi
offf bende bosuna milleti telaslandirmak istemiyorum bide normal agridir felan diye
hos heryerde doktora gidin suphelenirseniz diyor ama
bakalim aksama kadar bole kotu olursam gidecegim az sonra doktoruda ariyacagim bakalim ne diyecek
hmmm olabilir gülüm çünkü doğum başlıcak dedi nişanımın hiç rengi yok gülüm ya bende ondan değildir diye düşündüm normalde salıya ayın 5ine randevu almıştım eşim bi soralım doktora dedi doktorda ebede herkesin renkli olmaz dedi benimki aynı yumurta beyazı gibi çamaşırımın üstünde jole gibi titriyodugün buyunca az az geldi durdu hep bi ıslaklık hissettim muayeneden sonra baya bi kan geldi ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?