2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlaarr dogum izni 15 gun icinde 6 ay olarak revize edilecekmis, bilgisi olan var mi?? Bir de bizi de kapsarmi sizce?
insallah ya bnde suan dogum ıznındeyım nasıl olacak hıc bır fıkrım yok....ama kapsar dıolar sıtelerde

canim benimde son gunm 22 martti 22 subat 36+0da kontrolde dogumun baslamis oldugu anlasildi bende o gun hic inanmadim halada dogum yaptigima inanamiyorum doktorum kendiliginden baslamis bebek geliyor engellemicem kilosuda iyi dedi dogumu durdurmadi yani kendini hazirla hamileliginin son saatleri :) bebegin yarin yaninda olucak :)

dogum yapan herkesi tebrik ediyorum arkadaslar allah bebisleri size bagislasin.takip etmek zor mart anneleri doguruooo :)

bide kizlar sezeryana cok karsi olmayin ben oyleydimde kendinizi normale cok odaklamayin oyle yada boyle bicogunuz sezeryana son anda gidebilirsiniz benim gibi 35.haftamda nstde beraber girdigim kiz 38.haftasindaydi benimki normal olucak dogum kanalina girmis 2700gr zaten dedi cok emindi yani oda bugunki kontrolumde kizi gordum sezeryandan ciktigi an sedyede gordum oda sezeryan olmustu kendinizi ikisinede hazirlayin bence

canım, özelden mesaj atmıştım sana. hâlâ yazamıyor musun? cevap gelmedi de..
muayene sonucunu merak ediyordum ben de.. çok şükür her şey yolunda demek :) çatı muayenesi zor oluyor mu? ben kendimi çok kasarım diye düşünüyrm.. bir dahaki kontrolün ne zaman?
En son gittiğimizde doğum katını dolaştık eşimle, örnek bir oda gösterdiler.. kapı süsleri dikkatimi çekmişti. çok güzellerdi. aklıma takılmıştı benim de.. bunları kim yapıyor diye.. kimden öğrendiniz hastanenin yaptığını?

cnm benim hastane istanbul fatih medicalpark.muaynesi 87 tl nst her girişte 30 tl bide şimdi dopler çıktı 200 tl.of anam of........

Normal olacaksa eğer deger bence bi risk olmayacaksa eger

kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...

Sen de hamileler kervanından çıkıp
Anneler kervanına katılıyorsun yaniiiiiii
Ne güzelllllllllll

Hayranlıkla biz de o günleri bekliyoruz

yaaaa ne güzel cok ozeniyorum size.su dogum olayını uyurken atlatsakda uyanınca hic agrı sızı olmadan bebekler kucagımıza gelse olmazmı ki:))))

doguranlara masallah, dogrucaklarda insallah sag salim alırlar bebeklerini kucaklarına zira ben artık takip edemiyorum:))))

kaç haftalık oldu canım yalnız kaldıgına göre toparlandın artık darısı başımıza insallah...

kızlar geçmişi okumadım daha bugün sabahtan beri hastanedeyim nişanım geldi sancım var doktor çatı muayenesi yaptı yapıncada kanamam geldi bakalım doktor zaman gelmiş bebek 3500 olmuş sancın 2 günde kendinden başlamazsa pazartesi 8de gel yatışını yapalım suni sancıyla doğum başlasın dedi ayyyy dua edin kızlar bize çok korkuyorum bi yandan heycan bi yandan sevinç korku karıştı hepsi

Acilman yok mu canim
Hadi hayirlisi insallah en kisa zamanda baslar dogum
Rabbim bir avazda kurtarsin

kizlar dun gece sadece sanci cektim sanki regl oldum agri kesicide almamisim gibi... neredeyse hic gecmeyen surekli regl sancisi kesin dogum felan degildir diye kimseyi kaldirmadim birsey demedim
ama cok zordu dun gece
kendimi cok berbat hissediyorum simdi cati kemigim cok agriyor ayaga kalkip yurumek istemiyorum agrisina
doktoru arayip sorayim diye dusunuyorum ama pek yararli olacaginida sanmiyorum
hayirlisi ile kucagimiza alsak yawrularimizi

Kizlar dogumdan sonra hemsirelere bahsis veriliyor mu? Verecek misiniz? Ya da dogum yapanlar verdiniz mi? Ozel hastanede dogum yapacagim. Zaten bir suru para veriyoruz bir de bahsis mi vericez?
valla veriliyomuş gülüm o zaman daha iyi ilgileniyolarmış bizde vercez eşim bide pasta alcak kuzenimin doğumunda pasta getirmesseniz göremezsin oğlunu demişler eşim ben işimi garantiye alcam diyo
canım benim hayırlı olsun yavruların rabbim hiç ayırmasın sizi yuvanızda çoooooookkkkkkkkkkk mutlu olun inşallah

bende kuşburnu ve böğürtlen içiyorum yürüyorum hergün mutlaka ev temizliyorum sonunda geldi nişanım
Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi. Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
dertyademir ve ftmkya sizinde yavrularınız hayırlı olsun rabbim huzur mutluluk versin
kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
arkadaşım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşursun yavruna

Acilman yok mu canim
Hadi hayirlisi insallah en kisa zamanda baslar dogum
Rabbim bir avazda kurtarsin
açılman başlamış dedi ama bilmiyorum arkadaşım benim adet olcamdada hiç sancım olmaz onun için pek bişide hissetmiyorum açıkcası nişanımsa aynı yumurta beyazı gibi geldi yitrek titrek böyle şuan sadece belimde ve bacaklarımda biraz ağrı var

arkadaşım bazen ilk dogumlar 12 saatten fazla sürebiliyomuş ya belki seninde yavaştan başlamıştır yada ağrı eşiğin yüksettir bence git bi doktora

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes teker teker doguruyoooo bııızzzz kaldııkkkkk

o zaman bence 2 cm felan acilman vardir 2cm den sonra artik dogum baslangici diyorlar
kanli degilmiydi canim nisanin? bide miktar olarak nasildi?
dogum sancisida belden baslayip kasiklara ve bacaklara dagiliyormus :44:

arkadaşım bazen ilk dogumlar 12 saatten fazla sürebiliyomuş ya belki seninde yavaştan başlamıştır yada ağrı eşiğin yüksettir bence git bi doktora

Carsamba gunu doktora gittigimde hala 2cm acilmam vardi doktorum haftaya kadar dogmaz bence dedi
offf bende bosuna milleti telaslandirmak istemiyorum bide normal agridir felan diye
hos heryerde doktora gidin suphelenirseniz diyor ama
bakalim aksama kadar bole kotu olursam gidecegim az sonra doktoruda ariyacagim bakalim ne diyecek

o zaman bence 2 cm felan acilman vardir 2cm den sonra artik dogum baslangici diyorlar
kanli degilmiydi canim nisanin? bide miktar olarak nasildi?
dogum sancisida belden baslayip kasiklara ve bacaklara dagiliyormus :44:
hmmm olabilir gülüm çünkü doğum başlıcak dedi nişanımın hiç rengi yok gülüm ya bende ondan değildir diye düşündüm normalde salıya ayın 5ine randevu almıştım eşim bi soralım doktora dedi doktorda ebede herkesin renkli olmaz dedi benimki aynı yumurta beyazı gibi çamaşırımın üstünde jole gibi titriyodu gün buyunca az az geldi durdu hep bi ıslaklık hissettim muayeneden sonra baya bi kan geldi ama:44:

ama öle düşünme gülüm bi can taşıyosun içinde herşeye dikkat etmeisin devam ederse ihmal etme

maşallah herkese
doğum yapanları tebrik ediyorum..
yapacak olanlarada kolaylıklar diliyorum
herkes bir an önce kavuşmak istiyor sabırsızlanıyor bende bu halim hiç bitmesin istiyorum

evet renkli olmaz genelde zaten,bana doktorum akıntı gibi degıl idrar gibi sıvı boşalması seklinde olur suyun gelmesi demişti.. sanki altına yapıyomussun gıbı olur seninki akıntı gibi sanki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…