2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
maşallah herkese
doğum yapanları tebrik ediyorum..
yapacak olanlarada kolaylıklar diliyorum
herkes bir an önce kavuşmak istiyor sabırsızlanıyor bende bu halim hiç bitmesin istiyorum

bende bazen cıkmasın dıye dusunuyorum alıştım böyle sanki cıkınca yabancılık cekıcem gıbı oluyor cok garıp duygular

kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((

evet renkli olmaz genelde zaten,bana doktorum akıntı gibi degıl idrar gibi sıvı boşalması seklinde olur suyun gelmesi demişti.. sanki altına yapıyomussun gıbı olur seninki akıntı gibi sanki....
yok gülüm benim suyum değil nişanım o şekilde geldi

bende bazen cıkmasın dıye dusunuyorum alıştım böyle sanki cıkınca yabancılık cekıcem gıbı oluyor cok garıp duygular
evet...benim ilkte çok zoruma gitmişti içimdeki kıpırtılarını özlemiştim
tekrar hamile olmayı uzun yıllar beklediğim için hiç bitmesin istiyorum..biraz şimartılmakta hoşuma gidiyor
kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((

gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah...
cnm ben sana bi soru sormuştum arada kaynadı gitti...bebek şekerlerini hastaneye gelenleremi ikram edecen eve gelenleremi

bende kanli bir sey bekliyorum
bende her turlu akinti oluyor bazen su gibi oluyor bazen bole nasil diyim yogurt kivaminda bir akinti oluyor bazende yumurta aki gibi
acaba benden de nisan gelmis mi
3 kere cati muaynesi oldum hic birinde kan gelmedi ama benden
bilmemek ne kadar kotu

Canim oyle durumda doktoru ara. Artik dogumumuz cok yakin. Benim doktor sancilanirsan veya kan gelirse ara dedi.
Bende de bu siralar gaz sancisi oluyor.
Cok guzel anlattin. Nisan gelirse anlarim. Bende de bir akinti oluyor. Arada da islaklik.

kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
canım şimdiden tebrik edrim Rabbim YARDIMCIN OLSUN

selam arkadaşlaaarr..
maaşalah diyorum doğum yapanlara.. yarın ve önümüzdeki günlerde yapacaklara da
allah yardım etsin diyorum.. herşey yolunda gitsin çookkk güzel doğum anılarınız olsun inşalalh..
valla sizleri gördükçe bende sabırsızlanıyorum doğum için
hergün açıp okuyorum doğum yapan yapana:))
maaşallah doğum yapmayan da pek kalmadı gibi:)) 10 kişi çıkarmı kii...
benim de aslında 24 mayıs satım yani satmıa göre son günlerimdeyim ama
hamileliğimin başında iki buçuk hafta kadar geç döllenme olduğunu söylemişti doktorum
ve satım 10 hazirana alındı bu durumda 17 mart bdt
ama doktor 10 mart itibariyle her an gelebilir beklemedeyiz dedi
ama sancı ağrı bişi yok:))))
biraz önce perine mesajı yapayım dedim
zeytimnyağıyla ama bir türlü beceremedim canım yandı
vajinadan içeri parmağımı sokamadım bile
orası iyice kapanmış sanırım. nasıl doğumdan oradan bir bebiş çıkacaksa..

Canim oyle durumda doktoru ara. Artik dogumumuz cok yakin. Benim doktor sancilanirsan veya kan gelirse ara dedi.

Cok guzel anlattin. Nisan gelirse anlarim. Bende de bir akinti oluyor. Arada da islaklik.

aradim doktotru not biraktim geri doner hemsire en kisa zamanda
offff offfff
gaz sancisi bende de var birde ishal oluyorum karnim agriyor benim
:26: nasil olcak bu dogum felan bilmiyorum ben anlayamayacagim bu gidisle sancilarin farkini

Normal olacaksa eğer deger bence bi risk olmayacaksa eger

Sen de hamileler kervanından çıkıp
Anneler kervanına katılıyorsun yaniiiiiii
Ne güzelllllllllll

Hayranlıkla biz de o günleri bekliyoruz

kızlar yine aranızdayım...
doğumumu yaptım minik kızımı kucağıma aldım bugün eve döndüm...dünyanın en harika hissi....allah olmayanlara arayanlara da nasip etsin...şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor...

bak benden bi hafta önce kadar sarı sarı geldi enfeksiyon olmuşum gibi sonra bembeyaz krem ibi geldi son olarakta nişanım geldi gülüm aklında bulunsun belki seninde gelmiştir kan olayına gelince neden 3 kez muayene oldun ki benim 1 kerede bile çok canım yqandı valla allah yardımsın olsun arkadaşım

devam ederse kesin gidecegim bebisin hareketlerini takipteyim zaten hep
hııııı bu arada doğcak bebeğin hareketleri azalır derler ya koca bi yalannnnnnnnnnnnnnnnnn benim oğlan mezleke yapıyo resmen bu gün nst de düğmeye basmaya yetişemedim o biçim yaniEki Görüntüle 645505

ıslaKLIK BENDEDE OLUYODU GÜLÜM ama ben hep nişan denen şeyi pembemsi yada kahverengi kanlı gibi bekliyodum allahım bilmemek ne zormuş insanın eli ayağı dolaşıyo:26:

allahım bu mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım eeee foto da yükle artık merak ediyom teyzeciklerimi:44:

valla benim nisanimda gelmis olabilir
ben ultrasona ve nst ye felan giremiyorum canim burada doktor el ile muayne ediyor acilma var mi diye bakiyor ben muayne sirasinda zorluk cekmiyorum canim yanmiyor ama sonrasinda cok pis agrim oluyor hep vajinada
benim kizimda genelde hareketli azalma felan yok hareketlerinde gecen gun dogum yapan bir arkadasim dedi ki hastaneye gitmeden once o gece inanilmaz hareketliymis oglu hic durmamis butun gece
kisiden kisiye degisiyor bu durumlar demek ki herkes farkli bir sey soyluyor
senin azcik kalmis doguma artik hatta her an diyelim benim muamma
bogurtlen cayi ile kusburnu cayini bende aldirayim kocise iceyim bollll bollll

birde bende bu nisani hep kirmizi kanli ya da kahve tonlarinda birsey bekliyordum hep

gozun aydin canim masallahhhh
Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahhh
Darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…