maşallah herkese
doğum yapanları tebrik ediyorum..
yapacak olanlarada kolaylıklar diliyorum
herkes bir an önce kavuşmak istiyor sabırsızlanıyor bende bu halim hiç bitmesin istiyorum
yok gülüm benim suyum değil nişanım o şekilde geldievet renkli olmaz genelde zaten,bana doktorum akıntı gibi degıl idrar gibi sıvı boşalması seklinde olur suyun gelmesi demişti.. sanki altına yapıyomussun gıbı olur seninki akıntı gibi sanki....
kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((
bende bendeeeekızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((
evet...benim ilkte çok zoruma gitmişti içimdeki kıpırtılarını özlemiştimbende bazen cıkmasın dıye dusunuyorum alıştım böyle sanki cıkınca yabancılık cekıcem gıbı oluyor cok garıp duygular
hmmm olabilir gülüm çünkü doğum başlıcak dedi nişanımın hiç rengi yok gülüm ya bende ondan değildir diye düşündüm normalde salıya ayın 5ine randevu almıştım eşim bi soralım doktora dedi doktorda ebede herkesin renkli olmaz dedi benimki aynı yumurta beyazı gibi çamaşırımın üstünde jole gibi titriyodugün buyunca az az geldi durdu hep bi ıslaklık hissettim muayeneden sonra baya bi kan geldi ama:44:
ama öle düşünme gülüm bi can taşıyosun içinde herşeye dikkat etmeisin devam ederse ihmal etme
Canim oyle durumda doktoru ara. Artik dogumumuz cok yakin. Benim doktor sancilanirsan veya kan gelirse ara dedi.kizlar dun gece sadece sanci cektim sanki regl oldum agri kesicide almamisim gibi... neredeyse hic gecmeyen surekli regl sancisi kesin dogum felan degildir diye kimseyi kaldirmadim birsey demedim
ama cok zordu dun gece
kendimi cok berbat hissediyorum simdi cati kemigim cok agriyor ayaga kalkip yurumek istemiyorum agrisina
doktoru arayip sorayim diye dusunuyorum ama pek yararli olacaginida sanmiyorum
hayirlisi ile kucagimiza alsak yawrularimizi
Bende de bu siralar gaz sancisi oluyor.Carsamba gunu doktora gittigimde hala 2cm acilmam vardi doktorum haftaya kadar dogmaz bence dedi
offf bende bosuna milleti telaslandirmak istemiyorum bide normal agridir felan diye
hos heryerde doktora gidin suphelenirseniz diyor ama
bakalim aksama kadar bole kotu olursam gidecegim az sonra doktoruda ariyacagim bakalim ne diyecek
Cok guzel anlattin. Nisan gelirse anlarim. Bende de bir akinti oluyor. Arada da islaklik.hmmm olabilir gülüm çünkü doğum başlıcak dedi nişanımın hiç rengi yok gülüm ya bende ondan değildir diye düşündüm normalde salıya ayın 5ine randevu almıştım eşim bi soralım doktora dedi doktorda ebede herkesin renkli olmaz dedi benimki aynı yumurta beyazı gibi çamaşırımın üstünde jole gibi titriyodugün buyunca az az geldi durdu hep bi ıslaklık hissettim muayeneden sonra baya bi kan geldi ama:44:
canım şimdiden tebrik edrim Rabbim YARDIMCIN OLSUNkizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.
suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
kaç haftalık oldu canım yalnız kaldıgına göre toparlandın artık darısı başımıza insallah...[/QUOTE
ay canım sorma daha 7 gün oldu ev o kadra kalabalıktı yatamadımki ev zaten küçük birde evde oğlum olunca onunlada ilgilenmek için olsa gerek çabuk toparlandım
kızlar geçmişi okumadım daha bugün sabahtan beri hastanedeyim nişanım geldi sancım var doktor çatı muayenesi yaptı yapıncada kanamam geldi bakalım doktor zaman gelmiş bebek 3500 olmuş sancın 2 günde kendinden başlamazsa pazartesi 8de gel yatışını yapalım suni sancıyla doğum başlasın dedi ayyyy dua edin kızlar bize çok korkuyorum bi yandan heycan bi yandan sevinç korku karıştı hepsi
canım Rabbim yardımcın olsun
Canim oyle durumda doktoru ara. Artik dogumumuz cok yakin. Benim doktor sancilanirsan veya kan gelirse ara dedi.
Bende de bu siralar gaz sancisi oluyor.
Cok guzel anlattin. Nisan gelirse anlarim. Bende de bir akinti oluyor. Arada da islaklik.
canım şimdiden tebrik edrim Rabbim YARDIMCIN OLSUN
kaç haftalık oldu canım yalnız kaldıgına göre toparlandın artık darısı başımıza insallah...[/QUOTE
ay canım sorma daha 7 gün oldu ev o kadra kalabalıktı yatamadımki ev zaten küçük birde evde oğlum olunca onunlada ilgilenmek için olsa gerek çabuk toparlandım
ne guzel canım 7 gunde toparlanmıssın evde temızlık tek basına bebekle ılgılenmek falan masallah sana...normal doğummuydu yoksa senin ???
Normal olacaksa eğer deger bence bi risk olmayacaksa eger
Sen de hamileler kervanından çıkıp
Anneler kervanına katılıyorsun yaniiiiiii
Ne güzelllllllllll
Hayranlıkla biz de o günleri bekliyoruz
valla veriliyomuş gülüm o zaman daha iyi ilgileniyolarmış bizde vercez eşim bide pasta alcak kuzenimin doğumunda pasta getirmesseniz göremezsin oğlunu demişler eşim ben işimi garantiye alcam diyo
canım benim hayırlı olsun yavruların rabbim hiç ayırmasın sizi yuvanızda çoooooookkkkkkkkkkk mutlu olun inşallah
bende kuşburnu ve böğürtlen içiyorum yürüyorum hergün mutlaka ev temizliyorum sonunda geldi nişanım
dertyademir ve ftmkya sizinde yavrularınız hayırlı olsun rabbim huzur mutluluk versin
arkadaşım hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuşursun yavruna
canım şimdiden tebrik edrim Rabbim YARDIMCIN OLSUN
canım Rabbim yardımcın olsun
kızlarrrrrrr tesekkur edıyorummm allah razı olsun...
bak benden bi hafta önce kadar sarı sarı geldi enfeksiyon olmuşum gibi sonra bembeyaz krem ibi geldi son olarakta nişanım geldi gülüm aklında bulunsun belki seninde gelmiştir kan olayına gelince neden 3 kez muayene oldun ki benim 1 kerede bile çok canım yqandı valla allah yardımsın olsun arkadaşımbende kanli bir sey bekliyorum
bende her turlu akinti oluyor bazen su gibi oluyor bazen bole nasil diyim yogurt kivaminda bir akinti oluyor bazende yumurta aki gibi
acaba benden de nisan gelmis mi
3 kere cati muaynesi oldum hic birinde kan gelmedi ama benden
bilmemek ne kadar kotu
hııııı bu arada doğcak bebeğin hareketleri azalır derler yadevam ederse kesin gidecegim bebisin hareketlerini takipteyim zaten hep
ıslaKLIK BENDEDE OLUYODU GÜLÜM ama ben hep nişan denen şeyi pembemsi yada kahverengi kanlı gibi bekliyodum allahım bilmemek ne zormuş insanın eli ayağı dolaşıyo:26:Canim oyle durumda doktoru ara. Artik dogumumuz cok yakin. Benim doktor sancilanirsan veya kan gelirse ara dedi.
Bende de bu siralar gaz sancisi oluyor.
Cok guzel anlattin. Nisan gelirse anlarim. Bende de bir akinti oluyor. Arada da islaklik.
allahım bu mutluluğunuzu daim etsin arkadaşımkızlar yine aranızdayım...
doğumumu yaptım minik kızımı kucağıma aldım bugün eve döndüm...dünyanın en harika hissi....allah olmayanlara arayanlara da nasip etsin...şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor...
bak benden bi hafta önce kadar sarı sarı geldi enfeksiyon olmuşum gibi sonra bembeyaz krem ibi geldi son olarakta nişanım geldi gülüm aklında bulunsun belki seninde gelmiştir kan olayına gelince neden 3 kez muayene oldun ki benim 1 kerede bile çok canım yqandı valla allah yardımsın olsun arkadaşım
hııııı bu arada doğcak bebeğin hareketleri azalır derler yakoca bi yalannnnnnnnnnnnnnnnnn benim oğlan mezleke yapıyo resmen bu gün nst de düğmeye basmaya yetişemedim o biçim yaniEki Görüntüle 645505
ıslaKLIK BENDEDE OLUYODU GÜLÜM ama ben hep nişan denen şeyi pembemsi yada kahverengi kanlı gibi bekliyodum allahım bilmemek ne zormuş insanın eli ayağı dolaşıyo:26:
kızlar yine aranızdayım...
doğumumu yaptım minik kızımı kucağıma aldım bugün eve döndüm...dünyanın en harika hissi....allah olmayanlara arayanlara da nasip etsin...şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?