2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aldır gülüm ama böğürtlen yerine bulabilirseniz ahududu alın asıl etki ondaymış ben bulamadım baktım böğürtlenin arkasın da ahududu da var içinde yazıyo onun için böğürtlen aldım valla bende öyle sanıyodum her sitede nişan için aynı şeyler yazıyo bide bebek çok hareketli ya gülüm sanırım bizim minikler doğum kanalına girmeye çalışıyolarda ondan çıkcaklarda kapıyı bulamıyolar bence

Son düzenleme:

hayırlı olsun tebrıkler ne güzel... nasıl geçti doğum ve sonrası şuan iyisin anlaşılan

bakayim insallah burada bulabilirim ben cayini
meyvesi var ama cayini gormedim
acaba meyve olarak alsak yesek daha cok etki eder mi :44:
simdi kegel egzersizleri yapicam legen kemigim cok aciyor ama sIkicam disimi yapicam
ben gecen bir sitede okudum bazen nisan gelmeden dogum da olabiliyormus :26: hatta artik benden nisan felan gelmeyince dedim sanirim ben bunlardan biri olacagim
hahaha cok guldum bence de cikacaklar ama cikisi bulamiyorlar hatta benim ki ozellikle geceleri asagi tarafta cok is yapiyor sureklio bir baski halinde mesaneme dogru 5 dk bi wc ye gidiom altima edicem diyerek

kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((

bende perşembe 8 de girecem hastaneye 8 buçuk gibi alırız dedi doktor bende rahatsız edici bi rahatlık var fazla sakınım annem eşim daha heyecanlı çok korkuyotrdum önce tarih belli oldukdan sonra inanılmaz rahatım

selam kizlar nasilsiniz.iyisiniz masallah.dogumlar artmis.kac gundur giremedim cok dogum olmus.bebislerine kavusan herkesi cooooooooookkkkkkkkk tebrik ediyorum.mashallah sizlere darisi bekleyen bizlerin basina

ne guzel rahat olman bende cok korkuyorum ya epıduralmı genelmı olcak?? nedense korkmaya basladım sonrasından. canım((

kızlar beni uyku tutmadı bugün kontrole gittik yine alttan muayene etmedi sancıda çıkmadı kilosu 3.280 olmus bebişin dedi eğer sezeryan istersen haftaya cuma alalım dedi normal beklersen 15 gün daha bekleyelım dedı napıcam bılmıyorum sezeryan olursa spinal tavsıye ederım dedı kararsızım çook

ben spinal sezeryan oldum....çaramba günü saat 12.35'te bebeğim dünyaya geldi....o ses herşeye bedeldi...yanıma getirdikleri anda gözgöze geldik,elini ağzıma soktu ağlamaktan diyebildiğim ilk şey "hoşgeldin meleğim" oldu....ağlamaktan heyecandan ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyorum hatırlamıyorum...eşimin kopyası bir bebek....sezeryan yapacak arkadaşlara ilk tavsiyem mutlaka 2 tane gecelik götürün...ayrıca biz almamıştık lazım olunca aldık depent kullan at kilot aldık onun içine pedlerin gece olanlarından koydum ilk gün epey kanama oldu şimdi adet kanaması gibi....sütüm daha yok ilk duş yapmayı bekliyorum umudum duşa kaldı pazar günü ilk banyomu yapabilicem...gerçi 38.haftada sezeryanla doğmuş bir bebek ve anneden 2.günde emzirmesi zaten beklenemez....

hayırlı olsun tebrıklar canım... tavsıyelerın ıcın sagol bende depend bel bantlı olan bezlerden almayı düşünüyorum.. spınal tavsıye edermısın nasıldı,kendın kalkabılıyomusun ayaga artık????? göğüslerine sıcak su torbası falan koy dicem ama denemişsindir zaten,

iyi geceler herkese.

2 gündür giremedim bayağı sayfa birikmiş oku oku bitmedi. doğum yapanlara hayırlı olsun darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah. güle güle büyütün bebişlerinizi...

çok sevindim canım. ikizlerimiz geldi yaşasın :) iyi bak annesi kuzucuklara...Rabbim analı babalı büyütsün...

aynen canım bende bugün son saate kadar çalıştım. ama bundan sonra bende ev hanımı furyasına katıldım :)

Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi. Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

hayırlı olsun canım bebişin...

Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah...

az kalmış canım. hiç korkma bak birçoğumuz kucağına aldı bebişlerini. sende pazartesi günü kucağına sağlıcakla alırsın inşallah bebişini...

amin canım. güle güle büyüt bebişini...

selam kizlar nasilsiniz.iyisiniz masallah.dogumlar artmis.kac gundur giremedim cok dogum olmus.bebislerine kavusan herkesi cooooooooookkkkkkkkk tebrik ediyorum.mashallah sizlere darisi bekleyen bizlerin basina

iyiyiz canım sen nasılsın? evet artık darısı bizlere :)

bende iyim cok sukur.igne batmasi tarzinda agrilarim oluyor arada.dun bagirdim oyle kotu sancdiki.sende oluyormu bu tarz agrilar:26::26:

bende iyim cok sukur.igne batmasi tarzinda agrilarim oluyor arada.dun bagirdim oyle kotu sancdiki.sende oluyormu bu tarz agrilar:26::26:

yok canım ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. sadece kızım ayaklarını bir yerlere girdirmeye çalışınca acıtıyor :)

yok canım ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. sadece kızım ayaklarını bir yerlere girdirmeye çalışınca acıtıyor :)

seninki kizmi.mashallah.saglikla dogsun.benimde ilki kiz qaliba bu da kiz.

kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
Bende sok oldum valla canım allahım ağrısız sızısız bi doğum nasip etsin ne güzel kavuşacaksın işte bebişine...
kızlar gittiğim hastanede yarın epıdural dogumla ılgılı yenı dogan bakımı vs seminer varmıs telefon ettıler..güneşli medicine hospıtal gelmek ısteyen olursa saat 11-12 arası:)
Canım bende medicine ın ordayım ama başka hastaneye gidiyorum daha önce sana yazmıştım ama görmedin sanırım belkide komşuyuzdur seninle:)
Canım yaaa benide çok heyecanlandırdın ne güzel ya oğlumu çok istiyorum artık resmen arzuluyorum onu yaaa içim gidiyo bi gelse öpsem koklasam bağrıma bassam paşam benim yaaaaa... Ahhhh ahhhhhh
Canım artık yazabiliyorum hatta yazdım sana tekrara atıyım ulaşmadı sanırım
Çatı muayenesinden korkma bence tabikide rahatsız edici ama 20 sn falan sürüyo bide suna hanım saolsun çok tatlı yavaş yapıyo:)
Evet ya kapı süsleri çok güzel sen bi daha gittiğinde özlem hanımı ya da nalin hanım ı bul hasta danışmanları onlar... Doğum fotoğrafı oda süslemesi vs herşeyi anlatıyolar...
Bidahaki kontrolümüz çarşamba günü canım
Suda doğum odasını gördün mü benim doğurasım geldi orayı görünce:)

Allah yardımıcın olsun canım seninde sıkıntılı geçti baya rabbim hayırlı bi şekilde kavuştursun yavruna inşallah

Amin canımmmm
Ya o bende de oluyo ayağa her kaktığımda çıkıcak gibi ağrıyı benimde şu an adet sancısı gibi sancılarım var ama önemsemiyom artık:)
Sonunda canım çok şükür....
Korkma maşallah ne güzel bebeğine kavuşacaksın onu ilk göreceğin anı düşün bence:)
Ahhhh içim gidiyo ebahcımmm ne mutlu sana...

Yahu hep ağlayarak okuyom bunları burnumun direkleri sızlıyo ne güzel anlatmışsın nasıl bir duygu rabbbimmm allahım olmayan bunun çilesini çeken herkese bir an önce nasip etsin
Kızlar inanın bizler çok şanslıyız hamd olsun allahım sana....

kızlar size iyi sohbetler ve iyi geceler...

malum vücut alışık olmayınca geç uyumaya :) çalışırken alışkanlık yaptı erken yat erken kalk bakalım ev hanımlığı ne hale getirecek beni????

kendinize iyi bakın.......

evet kızımız olacak inşallah. ayy canım seninki nazlı çıktı bir türlü göstermedi kendini :) sürpriz olacak sana artık...

evet gercekdende.eltim 19 haftalik hamile o diyor bende ogrendim seninki niye gostermiyor.kaynanmda sabah bana diyorki kocani ruyamda mavi gomlek alarken gordum.etraf yoruyor insani.bazilari hic inanmiyor.biliyoruzda soylemiyoruz zannediyorlar:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…