aldır gülüm ama böğürtlen yerine bulabilirseniz ahududu alın asıl etki ondaymış ben bulamadım baktım böğürtlenin arkasın da ahududu da var içinde yazıyo onun için böğürtlen aldımvalla benim nisanimda gelmis olabilir
ben ultrasona ve nst ye felan giremiyorum canim burada doktor el ile muayne ediyor acilma var mi diye bakiyor ben muayne sirasinda zorluk cekmiyorum canim yanmiyor ama sonrasinda cok pis agrim oluyor hep vajinada
benim kizimda genelde hareketli azalma felan yok hareketlerinde gecen gun dogum yapan bir arkadasim dedi ki hastaneye gitmeden once o gece inanilmaz hareketliymis oglu hic durmamis butun gece
kisiden kisiye degisiyor bu durumlar demek ki herkes farkli bir sey soyluyor
senin azcik kalmis doguma artik hatta her an diyelim benim muamma
bogurtlen cayi ile kusburnu cayini bende aldirayim kocise iceyim bollll bollll
birde bende bu nisani hep kirmizi kanli ya da kahve tonlarinda birsey bekliyordum hep
kızlar yine aranızdayım...
doğumumu yaptım minik kızımı kucağıma aldım bugün eve döndüm...dünyanın en harika hissi....allah olmayanlara arayanlara da nasip etsin...şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor...
aldır gülüm ama böğürtlen yerine bulabilirseniz ahududu alın asıl etki ondaymış ben bulamadım baktım böğürtlenin arkasın da ahududu da var içinde yazıyo onun için böğürtlen aldımvalla bende öyle sanıyodum her sitede nişan için aynı şeyler yazıyo bide bebek çok hareketli ya gülüm sanırım bizim minikler doğum kanalına girmeye çalışıyolarda ondan çıkcaklarda kapıyı bulamıyolar bence
kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((
bende perşembe 8 de girecem hastaneye 8 buçuk gibi alırız dedi doktor bende rahatsız edici bi rahatlık var fazla sakınım annem eşim daha heyecanlı çok korkuyotrdum önce tarih belli oldukdan sonra inanılmaz rahatım
ben spinal sezeryan oldum....çaramba günü saat 12.35'te bebeğim dünyaya geldi....o ses herşeye bedeldi...yanıma getirdikleri anda gözgöze geldik,elini ağzıma soktu ağlamaktan diyebildiğim ilk şey "hoşgeldin meleğim" oldu....ağlamaktan heyecandan ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyorum hatırlamıyorum...eşimin kopyası bir bebek....sezeryan yapacak arkadaşlara ilk tavsiyem mutlaka 2 tane gecelik götürün...ayrıca biz almamıştık lazım olunca aldık depent kullan at kilot aldık onun içine pedlerin gece olanlarından koydum ilk gün epey kanama oldu şimdi adet kanaması gibi....sütüm daha yok ilk duş yapmayı bekliyorum umudum duşa kaldı pazar günü ilk banyomu yapabilicem...gerçi 38.haftada sezeryanla doğmuş bir bebek ve anneden 2.günde emzirmesi zaten beklenemez....
kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
Bugün son iş günüm.şükürler olsun 37 ye dek çalışmak nasip oldu. 8 gün sonra oğlumlayız inş kavuşuyoruz...acayip bi heyecan stres var üzerimde, arkadaşlarla vedalaşıyorum bayadır.allahtan çok tanıdığım yok bide akşama dek ancak bitirirm bu faslı :)
Merhaba,
Sabah 8:29da oglum aramiza katildi.Genel anestezi oldugum icin biraz yorgunum.
Hepinize saglikli dogumlar dilerim.
Kizlar slm oglum 27 subatta aramiza katildi :) sezeryan oldum suyum azaldi diye :) gayet iyiyiz ikimizde :) tarif edemedigim duygular yasiyorum hem dogumda hemde sonrasinda :) Allah herkese nasip etsin insallah :)
kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((
kızlar yine aranızdayım...
doğumumu yaptım minik kızımı kucağıma aldım bugün eve döndüm...dünyanın en harika hissi....allah olmayanlara arayanlara da nasip etsin...şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor...
selam kizlar nasilsiniz.iyisiniz masallah.dogumlar artmis.kac gundur giremedim cok dogum olmus.bebislerine kavusan herkesi cooooooooookkkkkkkkk tebrik ediyorum.mashallah sizlere darisi bekleyen bizlerin basina
bende iyim cok sukur.igne batmasi tarzinda agrilarim oluyor arada.dun bagirdim oyle kotu sancdiki.iyi geceler herkese.
2 gündür giremedim bayağı sayfa birikmiş oku oku bitmedi. doğum yapanlara hayırlı olsun darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah. güle güle büyütün bebişlerinizi...
çok sevindim canım. ikizlerimiz geldi yaşasın :) iyi bak annesi kuzucuklara...Rabbim analı babalı büyütsün...
aynen canım bende bugün son saate kadar çalıştım. ama bundan sonra bende ev hanımı furyasına katıldım :)
hayırlı olsun canım bebişin...
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
az kalmış canım. hiç korkma bak birçoğumuz kucağına aldı bebişlerini. sende pazartesi günü kucağına sağlıcakla alırsın inşallah bebişini...
amin canım. güle güle büyüt bebişini...
iyiyiz canım sen nasılsın? evet artık darısı bizlere :)
bende iyim cok sukur.igne batmasi tarzinda agrilarim oluyor arada.dun bagirdim oyle kotu sancdiki.sende oluyormu bu tarz agrilar:26::26:
yok canım ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. sadece kızım ayaklarını bir yerlere girdirmeye çalışınca acıtıyor :)
cnm benim hastane istanbul fatih medicalpark.muaynesi 87 tl nst her girişte 30 tl bide şimdi dopler çıktı 200 tl.of anam of........
seninki kizmi.mashallah.saglikla dogsun.benimde ilki kiz qaliba bu da kiz.
Bende sok oldum valla canım allahım ağrısız sızısız bi doğum nasip etsin ne güzel kavuşacaksın işte bebişine...kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.
suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
Canım bende medicine ın ordayım ama başka hastaneye gidiyorum daha önce sana yazmıştım ama görmedin sanırım belkide komşuyuzdur seninle:)kızlar gittiğim hastanede yarın epıdural dogumla ılgılı yenı dogan bakımı vs seminer varmıs telefon ettıler..güneşli medicine hospıtal gelmek ısteyen olursa saat 11-12 arası:)
Canım yaaa benide çok heyecanlandırdın ne güzel ya oğlumu çok istiyorum artık resmen arzuluyorum onu yaaa içim gidiyo bi gelse öpsem koklasam bağrıma bassam paşam benim yaaaaa... Ahhhh ahhhhhhselamm kızlar..
doğum yapan arkadaşları kutluyorum..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
yakında hiç hamile kalmıcak burda..bebek muhabbetleri başlıcak ne güzelll.. :))
darısı bekleyenlerin başına..sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz bian önce inşallahhh
biz bugün ilk banyomuzu yaptıkk.suyu sevcek galiba oğluşum..
hiç huysuzluk yapmadı paşa paşa yıkandı..kaymak gibi oldu
gün geçtikçe büyüyorr anlamıyor hiç insan..ben daha minicik haline doyamadım bile hiç :))
Canım artık yazabiliyorum hatta yazdım sana tekrara atıyım ulaşmadı sanırımcanım, özelden mesaj atmıştım sana. hâlâ yazamıyor musun? cevap gelmedi de..
muayene sonucunu merak ediyordum ben de.. çok şükür her şey yolunda demek :) çatı muayenesi zor oluyor mu? ben kendimi çok kasarım diye düşünüyrm..bir dahaki kontrolün ne zaman?
En son gittiğimizde doğum katını dolaştık eşimle, örnek bir oda gösterdiler.. kapı süsleri dikkatimi çekmişti. çok güzellerdi. aklıma takılmıştı benim de.. bunları kim yapıyor diye.. kimden öğrendiniz hastanenin yaptığını?
Allah yardımıcın olsun canım seninde sıkıntılı geçti baya rabbim hayırlı bi şekilde kavuştursun yavruna inşallahkızlar geçmişi okumadım daha bugün sabahtan beri hastanedeyim nişanım geldi sancım var doktor çatı muayenesi yaptı yapıncada kanamam geldi bakalım doktor zaman gelmiş bebek 3500 olmuş sancın 2 günde kendinden başlamazsa pazartesi 8de gel yatışını yapalım suni sancıyla doğum başlasın dedi ayyyy dua edin kızlar bize çok korkuyorum bi yandan heycan bi yandan sevinç korku karıştı hepsi
kizlar dun gece sadece sanci cektim sanki regl oldum agri kesicide almamisim gibi... neredeyse hic gecmeyen surekli regl sancisi kesin dogum felan degildir diye kimseyi kaldirmadim birsey demedim
ama cok zordu dun gece
kendimi cok berbat hissediyorum simdi cati kemigim cok agriyor ayaga kalkip yurumek istemiyorum agrisina
doktoru arayip sorayim diye dusunuyorum ama pek yararli olacaginida sanmiyorum
hayirlisi ile kucagimiza alsak yawrularimizi
Sonunda canım çok şükür....kızlar pazartesi doğu yapacağım sabah 8 de çok korkyrm yaaa =(((
Ahhhh içim gidiyo ebahcımmm ne mutlu sana...kızlar yine aranızdayım...
ben spinal sezeryan oldum....çaramba günü saat 12.35'te bebeğim dünyaya geldi....o ses herşeye bedeldi...yanıma getirdikleri anda gözgöze geldik,elini ağzıma soktu ağlamaktan diyebildiğim ilk şey "hoşgeldin meleğim" oldu....ağlamaktan heyecandan ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyorum hatırlamıyorum...eşimin kopyası bir bebek....sezeryan yapacak arkadaşlara ilk tavsiyem mutlaka 2 tane gecelik götürün...ayrıca biz almamıştık lazım olunca aldık depent kullan at kilot aldık onun içine pedlerin gece olanlarından koydum ilk gün epey kanama oldu şimdi adet kanaması gibi....sütüm daha yok ilk duş yapmayı bekliyorum umudum duşa kaldı pazar günü ilk banyomu yapabilicem...gerçi 38.haftada sezeryanla doğmuş bir bebek ve anneden 2.günde emzirmesi zaten beklenemez....
evet kızımız olacak inşallah. ayy canım seninki nazlı çıktı bir türlü göstermedi kendini :) sürpriz olacak sana artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?