2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlar yarin saat 09.00 doguma giriyorum..dualarinizi eksik etmeyin.

suan soktayim kontrol diye gitmistim suyu azalmis almamiz lazim dedi..suan vucudum titriyor heyecandan..hic beklemiyordum...
ben de şoktayım.
beni bırakıp nereye gidiyorsun.
Allah hayırlı bir doğum nasip etsin canımm. güzel haberlerle dön. dualarım seninle...

Amin canımmmm
Ya o bende de oluyo ayağa her kaktığımda çıkıcak gibi ağrıyı benimde şu an adet sancısı gibi sancılarım var ama önemsemiyom artık:)

bende artik onemsemiyorum agrim oluyor gelen giden yok artik millete de soylemiyorum
suan belim kopuyor kasiklarim agriyor legen kemigim de agriyor amaaa artik normal oldu bunlar
yani dogum sancisini ayirt edemem ben

bugun kontrolum vardı. bebeğim ters, makat gelişi... ama hala ümit varmış. dönebilir dedi. sancı 0 bir ara 20ye yaklaştı o kadar. suyun iyi dedi. plasenta yukarıdaymış. haftayaki kontrolde kan testleri yapacakmış. çatı muayenesinden bahsetmedi. soramadım da...
bu duruşundan dolayı sezaryen olurum diye üzülüyordum ama bugun Edlini okuyunca herşeyin kısmet olduğunu bir kez daha anladım. Hayırlısı olsun.

bunları da yazmadan edemiycem çok doluyum.
hastane dönüşü eşim beni sinir etti. annem de bizleydi. bi surat, bir gıcıklık yaptı. ne oluyorsaaa!! beni bu kaçıncı üzüşü artık onu affetmeyeceğm. hep içime atıyorum. dönüşte markette benimle kavga etti. sinirimden ağladım. annem de o sırada başka reyondaydı. aniden geldi beni öyle gördü üzüldü. eşim de rezil oldu. dönüştee eve gitmedim annemde oturucam dedim. 3 saat sonra aradı geldi aldı. eve gidip uyudum erkenden. o yüzden şimdi gece ayaktayım. (ilk defa) Allah büyük herkes yaptıklarının karşılığını alır. başka da bişey demiyorum. bu tavırlarından bıktım öldüresim geliyor. nefret ettirdi kendinden. bir de akıllandı sanıyorum. can çıkar huy çıkmaz boşa dememişler.

aynen böyle duruyor kızlar. bugun hamileliğimden beri ilk defa yüzünü tam gördüm. çok tatlıydı bir yanakları var inanamazsınız. aşırı tombik yanaklar. kafasının yanında ayağı duruyor :)

Canim umarim doner bebis
sanirim normal dogum istiyorsun sen Rabbim kalbine gore versin ama hayirlisi dedigin gibi

bende son gunlerde esime cok kiziyorum soylemiyorum ona ama nedense son gunlerde cok soguk geliyor bana ya da ben bu aralar duygusal anlamda bosluktayim bana ole geliyor bilmiyorum

slm kizlar kontrolum vardi bugun. 1cm acilma varmis ve cati muayenesi yapti doktor dar biraz dedi. sezeryan olmak zorunda kalabilirsin dedi. kesin oyle olur demedi ama riski varmis. bebegin gelisimi de onden gidiodu zaten normal olmasini cok istiodum. iki agriyi cekmek de var isin ucunda ins normal olur die dua ediyorum artik:18:

Canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Evinizin ışığı hiç sönmesin. Güzel bir ömrü olsun Işık Kızımızın....

bende artik onemsemiyorum agrim oluyor gelen giden yok artik millete de soylemiyorum
suan belim kopuyor kasiklarim agriyor legen kemigim de agriyor amaaa artik normal oldu bunlar
yani dogum sancisini ayirt edemem ben
Canım bende işte bu yalancı sancılar die önemsemiyorum gerçek doğum sancısı muhakkak bişekilde belli eder kendini zaten diye ümit ediyorum:)

Canım herşey nasip kısmet işte hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bence eşinle alakalıda o kadar strese girme son günlerin bebişini düşün bazen erkekleri anlamak çok zor oluyor benim eşimde saçma sapan şeylere durduk yere kalbimi kırıyo sonra hemen bin pişman gelip yalvar yakar özür diliyo anlamıyorum gerçekten hani filmlerde varya hasta adamlar deli gibi:) bi insan nasıl 1 dk da değişebilir çok komik oluyolar bazen:)

Canım hayırlısını iste normal diye diretmek de çok iyi değil çoğu zaman sezeryan anne ve bebek için kurtuluş oluyor
Canım acayip sıkkın bununla ilgili zaten çok stresliyim anlatmadan edemiycem
Bugün bi arkadaşım günü bir hafta geçtiği için suni sancı ile doğumu başlatılacaktı sabah 8 de başlamışlar akşam aradığımda saat 7 gibi hala sancı çekiyodu ve sadece 4 cm açılması bide kızın inlemelerini duydum iyce mahvoldum tam da kendimi normale hazırlamışken saat gece 11 de tekrar aradım hala bekliyoruz kendini bilmiyo çok kötü falan dediler anlamıyorum neden o kDr beklettiler umarım sabaha kadar doğmuş olur yazık kıza keşke diretmeyip sezeryana alsalardı ne biliyim insanın canı sıkılıyo bunları duydukça
Benimde normal görünüyor şu anda ama açılmam bu kadar yavaş ilerlerse sezeryan isterim herhalde hem çocuk da strese giriyo annenin çektiği de cabası
Affff allahım hergün karar değiştiriyorum hakkımızda hayırı olan ne ise o olsun burdaki herkes için bu duam.....
Çok stresliyimmmm uyuyamıycammm yine

Canlarım gunaydın.dun soylemstm doktora gttımı.aksam duş aldım uzandım.snra bırden adet sancısı hissettim.tuvalete gttm.afedrsnız oturmamla kocaman bır kan parcası geldı.devamındada ıkı uc damla daha geldı.doktoru aradk.hastaneye gttk.snra nst,acıklgm var mı yok mu dıye baktılar.plasentaya baktılar.bı sıkıntım cıkmadı.hala daha hafıf kanamam var.tansıyonumda o kadar yüksek dgl.bakalım ne olack.doktora gdcem bi saat snra.dua edın.ben hepımıze ettım dun bugun.allah hayırlısını versın yardımcımız olsun cumlemızin

Tam olarak yuzunu gostermis sana annesi. Rahatim yerinde diyor sana. Esine gelince takma bosver. Snirli bir yapisi var anlasilan. Benim babam da boyle. Bir anda parlar sonra pisman olur. Huyu oysa yapacak bir sey pek olmuyor.

Benim esim de cok soguk geliyor bana. Hic gulmuyor. Huzunlu gibi ayni. Gergin. Sordugumda dogum nedeniyle heyecanlandigini soyluyor.

kızlar ben perşembe günü öğlen saat 13 35 de sezeryanla doğum yaptım
3 kilo 60 gr ağırlığında 50 cm boyunda bir oğlum oldu
darısı bekleyenlerin başına

Allah analı babalı büyütsün, bol sütlü gazsız geceler sizin olsun ben heycanla bekliyorum oğlumu kucağıma alacağım günü

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda alırsın kuzuyu kucağına

Öğlen kontrolümüz var, heycanlıyım günler yaklaştıkça korku endişe heycan hepsi birbirine karışıyor, nasıl olucak bakabilecekmiyim, off karma karışık duygular bunlar ya :-( alıştım benimle olmasına böyle iyiydik , sanırım korkuyorum da Allah hepimize hayırlı zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için

doğum yapanlar gözünüz aydın =) bende pazartesiyi beklyrm heyecanla ,,korkuyla,,OFF OFF =((

Gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin hayırlı ömürler diliyorum size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…