2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

benzer akıntılarımız hep oluyo beyaz olursa farkedemeyiz ki, benim de muhtemelen nişanım gelmiştir o zaman, zaten uzun zamandır sancılarım var ve şiddeti de arttı artık baya, hele kşamları bıçak saplanıyo gibi rahmime uzun uzun ve sık sık, bi de gribim hastayım çok güçsüz hissediyorum kendimi, bu durumda normal doğum falan yapamam gücüm yok diyorum...

bende iyim cok sukur.igne batmasi tarzinda agrilarim oluyor arada.dun bagirdim oyle kotu sancdiki.sende oluyormu bu tarz agrilar:26::26:

canım bende de hem iğne batması gibi ve artık bunun yanında bi de bıçak saplanması gibi sancılar oluyo, ama genelde akşamları oluyo, geçen haftaki muayenemde rahim açıklığı da 1-2 cm başlamış demişti zaten...

kızlar ben perşembe günü öğlen saat 13 35 de sezeryanla doğum yaptım
3 kilo 60 gr ağırlığında 50 cm boyunda bir oğlum oldu
darısı bekleyenlerin başına

maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün...

Günaydın kızlar
Bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabaha kadar inledim sancıdan belimden aşağı acayip bişeydi ama önemsemedim çünkü aralıksız gelen sürekli bir sancıydı doğum sancısı bu şekilde olmuyo diye gitmedim hastaneye...
Dün gece bahsettiğim arkadaşımı 18 saat suni sancıdan sonra gece 2 de sezeryana almışlar çok şükür doğmuş ikiside sağlıklı önemli olan bu...
Bende ondan etkilendim galiba bayada ağladım gece allahım nolur hepimizi hayırlı bi şekilde kurtar....

Veee ebah cım

Gözünüz Aydın annesiiiii
Ne güzelll kavuştunuz bebişlerizeeeeeeee
Sağlıcakla ve huzurla büyüsünler inşallah

merhaba arkadaşlar dün doktora gittim bebeğimin testislerinde su birikmiş doktora sordum neden olmuştur diye ama bilmediğini söyledi sizce neden olmuştur bileniniz var mı ve zararı olur mu bebeğe sonra cvp yazarsanız sevinirim

hayırlı olsun tebrik ederim canım.. nasıl gectı?? malum dogum öncesı merak edıyoruz bu sezeryan işini hepimiz korkuda var biraz

selamlar hanimlar, ne guzel bebek haberleri ardi ardina geliyor hayirli ugurlu olsun herkese insallah, lolo sen normal dogum beklemiyor muydun, gerci ben bayadir giremedim, kacirmisim demekki gelismeleri, tebrikler canim ben de hala bekliyorum, sancilarim gelip gidiyo ama duzenli degil, doktorum en gec 11ine kadar bekleyelim olmazsa baslaticaz dogumu dedi, artik bekleyen arkadaslara da bana da bol bol sabir simdi:97:

bugün kontrol var bizimde artık dogum tarıhı belli olur herhalde herkes doğurdu nerdeyse mart annelerinde

arkadaslar merhaba..
bebeğini kucağına alan annelere hayırlı olsun, benim gibi gün sayanları da Allah bi avazda kurtarsın insallah. kızlar size bişey sormak istiyorum okudugum kadarı ile konu hakkında pek konusulmamıs. biz bebeğimizin kordon kanını saklatmayı düşünüyoruz, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yada içinizde bunu yaptıran varmı?

kizlarrrr ben dogurmadimmmmm :-D:-D:-D sabah ac karnina gittim yaticam diye ama oglumun suyu normale donmus...dr sasirdi ve alamam dedi

rahimdeki alet alindi..cati muayenem yapildi ve normal doguma uygun buldu...clexane ignemi kesti artik vurma dedi.. yatisa son verdi ve bol bol gez normal hayatina don dedi

magnezyumu icmeyecekmisim artik... yani kisaca sancin olursa gel normal dogum yapalim dedi..ve hala minik erkegim gobisimde :-D oysa glecegini dusunmustuk...nasip iste...

fenerbahce,sonsy kizla şok ustune şok ;-) dun bebek dogacak soku bugun hayir alamam soku :-D

ebah ve lolo kizlar gozunuz aydin..darisi bizlere artikin...

dogum yapanları tebrık edıyorum kızlar..saat 11 de hastaneye semınere gıttım epıduralı anlattı doktor.....bebk cantsaı vs bı suru hedıye verdıler cokkk sevındımm.ama otururken bıraz belım agrıdı rahat edemedım artık zor oturuyorum bırde karnım tamamen yumurta gbı oldu sanırım asagıya ındı bebek....ammnn ınsın ya bı an once dogurmak ıstıyorum hava gzl bugun ama bnde takat kalmadı dıye eve geldımm:::

eslerle ilgili problemler bitmiyorrr. ben kendi haline bıraktım. onlarda bizim gibi hormonal değişiklikler yok ama psikolojilerinin bozulduğunu hissediyorum. sadece problem bizim duygusallaşmamız değil yani. ben bazen konusuyorum içimde ne varsa baska turlu rahatlayamıyorum cunku. once itiraz ediyor ama sonra davranıslarını biraz duzeltiyor. sanırım vicdan yapıyor dusununce. sizde icinize atmayın bence. o kadar endise, korku ve heyecan icinde bide koca bebeklerin nazıyla ugrasılmaz yani...

canım, benim yazdığım mesaj da senden gelen mesaj da gözükmüyor.. gelmiş gözüküyor, açınca eski mesaj çıkıyor.. anlamadım ben bu işi!!!
bu hasta danışmanları nerede bulunuyor? nasıl bulabilirim..? doğum katında mı? sen söylemesen benim bunlardan haberim olmayacaktı. hastalar nasıl öğreniyorlar, kimse bir yönlendirmede bulundu mu size?
artık her hafta gidiyorsun.. Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah.. bu arada isimini ne düşündünüz?

bu arada cidden herkes dogurdu mu ne? cok az kisi kalmıs gibi geldi bana. belirsizlik cok kotu. beni goren herkes soruyor ne zaman dogum diye, bugun yarın bilemiyoruz demek cok acayip. sezeryan icin tarih alanlara ozeniyorum aslında. cunku benim normal yapıp yapmayacagımda belli degil. bindik bir alamete... sıra kimde acaba:S

kızlar merhabaaaa
yazarım hemen diyorduma ama ancak yazabiliyorum
sezaryeni çok zor atlattım, hatta daha atlatamadım, hala yürümekte zorlanıyorum
kesi yerim feci sızlıyor
ama doğum anı çok kolaydı ve eylenceliydi
ilk gün hastanede kaldık ve ben o gün 1 dk bile uyumadım
sürekli bebekleri izledim, sanki uyursam onlara bişey olacakmış gibi hissettim
garip bir duygu arkadaşlar

hastanede 1 gece kaldık ve evimize geldik
ama hala bebekleri yataklarından alıp, altlarını alıp tekrar yatağa koyamıyorum
kesi yerimden dolayı eğilip bükülemiyorum
biri bebekleri alıp bana verirse yatağın üzerinde onlarla ilgilenebiliyorum
hala sütüm gelmedi, buna çok üzülüyorum
kuzularımın sağlıkları iyi çok şükür
mama yiyip, gaz çıkarıp, uyuyorlar, tek yaptıkları bu
birbuçuk satte bir 15 cc mama yiyorlar şimdilik
beraber uyanırlarsa çığlığı basıyorlar, ama tek tek uyanırlarsa işler daha kolay yürüyor

az önce göğsümü sıkınca kahverengi ağız sütü geldi bir damla
birazdan sağacağım, inşallah gelir, çünkü o ilk süt çok kıymetliymiş

bu arada ben doğuma 73 ile girdim
dün hastaneden gelince 67 çıktım
sadece 6 kilom gitmişti, şaşırdım çünkü bebekler zaten toplamda 5 kiloydu
vücudum ödem tutmaya devam ediyor
ayaklarım ve bacaklarım davul gibi kızlar

bu arada bebekler çift yumurta ikizleri olmalarına ve bir kız bir erkek
olmalarına rağmen acayip benziyorlar
akşam kayınvalidem kaldı yanımda, bebeklere o baktı
süt vermediğim için dün gece dinlenebildim
ve sabah uyanır uyanmaz eşime beni kaldır dedim, hemen bebekleriminyanına gitmek istedim,
çünkü acayip özlemişim onlarıııı

Merhaba kizlar...dogum yapanlari tebrik ediyorum.bende persembe gunu sezeryanla dogum yaptim.saat 12.15de kizim nehir 3kilo 49cm olarak dunyaya geldi.darisi bekleyenlerin basina...biz bugun ciktik hastaneden.hala cok agrim var.oturup kqlkarken cok zorlaniyorum.kizimda cok huysuz.elimden bisey gelmeyince onla beraber agliyorum.kucagima bile alamiyorum.emzirmeyi anca yardimla yapiyorum.3gundur uykusuz ve yorgunum.ama kizim dunyalara deger.bizden simdilik haberler bu kadar.kizimla opuyoruz hepinizi..

selam kızlar..doğum yapanlara özenmeye devam ediyoruz,bebişlerimizi Allah bağıslasın,annelere sağlık versin inşallahmartın ortası,sonu bekleyenler doğurdu nerdeyse,bi avuç kaldık şurda doğuramayannn

benim kontrolüm vardı bugün,yine sancı filan çıkmadı.oğlum da çok hareketliydi...cuma yani beklenen günümüzde kontrolümüz var tekrar..doktor her an sancın gelebilir dedi..en geç 11 mart pazartesi suni sancıyla doğum denencek inşallah buna gerek kalmaz..sabah birazcık belim ağrıdı o kadar sevindim ki belki doğum sancım gelir diyee,hayırlısı olsun tabiki ama beklemek gerçekten sıkıcı ve insan ister istemez stress oluyoAllahım hepimize sağlıklı,kolay doğum versinn çok dua ediyorum hepimize

Canım benim bebeğimde aynen resimdeki gibi duruyor yüzünü göremedik ayaklar başında :) bende tedirgin oldum biraz niye öyle duruyor diye dr normal dedi.yüzünü en son 2 ay önce gördük :=) makat geliş o yüzden 8 martta sezeryan oluyorum zaten normal düşünmüyordum.o kadar cesaretim yok belirsizliği de sevmiyorum.HAYIRLI DOĞUMLAR İNŞ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…