açılman başlamış dedi ama bilmiyorum arkadaşım benim adet olcamdada hiç sancım olmaz onun için pek bişide hissetmiyorum açıkcası nişanımsa aynı yumurta beyazı gibi geldi yitrek titrek böyle şuan sadece belimde ve bacaklarımda biraz ağrı var
bende iyim cok sukur.igne batmasi tarzinda agrilarim oluyor arada.dun bagirdim oyle kotu sancdiki.sende oluyormu bu tarz agrilar:26::26:
kızlar ben perşembe günü öğlen saat 13 35 de sezeryanla doğum yaptım
3 kilo 60 gr ağırlığında 50 cm boyunda bir oğlum oldu
darısı bekleyenlerin başına
mersinde hangi hastaneye gidiyorsun canım
Tam olarak yuzunu gostermis sana annesi. Rahatim yerinde diyor sana. Esine gelince takma bosver. Snirli bir yapisi var anlasilan. Benim babam da boyle. Bir anda parlar sonra pisman olur. Huyu oysa yapacak bir sey pek olmuyor.
Benim esim de cok soguk geliyor bana. Hic gulmuyor. Huzunlu gibi ayni. Gergin. Sordugumda dogum nedeniyle heyecanlandigini soyluyor.
Canım artık yazabiliyorum hatta yazdım sana tekrara atıyım ulaşmadı sanırım
Çatı muayenesinden korkma bence tabikide rahatsız edici ama 20 sn falan sürüyo bide suna hanım saolsun çok tatlı yavaş yapıyo:)
Evet ya kapı süsleri çok güzel sen bi daha gittiğinde özlem hanımı ya da nalin hanım ı bul hasta danışmanları onlar... Doğum fotoğrafı oda süslemesi vs herşeyi anlatıyolar...
Bidahaki kontrolümüz çarşamba günü canım
Suda doğum odasını gördün mü benim doğurasım geldi orayı görünce:)
Eki Görüntüle 645605
aynen böyle duruyor kızlar. bugun hamileliğimden beri ilk defa yüzünü tam gördüm. çok tatlıydı bir yanakları var inanamazsınız. aşırı tombik yanaklar. kafasının yanında ayağı duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?