Ben 23 unde cumartesi doguma giriyorum kısmetse!!
persembe gunu sezeryanla doğum olacakdoktor genel anestezi önerdi epiduralı normal doğumda önerirdim dedi... sütüm gelirmi acaba yaa ne yapmak lazım acaba bılen varmı şimdiden
Ee kanamamiz olacak. Hasta bezi de mi taktirmazlar o zaman?günaydın kızlar... doktorum bana dogumdan sonra ılk gün iç çamaşırı giydirmiyoruz dedi sizlerde duydunuzmu böyle bişey sadece gecelik yada pıjama üstü yeter dedi...
bizde inşallah perşembe epidural sezeryan olacaz 2-3 gündür gündemimizde süt vr gelirmi diye sıcak suyla banyo çok işe yarıyormuş ne zaman banyo yap diyecek doktor bakalım sıcak su torbası falan koyarız diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz
Ee kanamamiz olacak. Hasta bezi de mi taktirmazlar o zaman?
Iyi fikir.
bizde inşallah perşembe epidural sezeryan olacaz 2-3 gündür gündemimizde süt vr gelirmi diye sıcak suyla banyo çok işe yarıyormuş ne zaman banyo yap diyecek doktor bakalım sıcak su torbası falan koyarız diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz
mecburen hasta bezı herhalde olcak çamasır sıkar falan dıye dedı belkıde oysa ben pıjama almıstım gecelık hoşuma gıtmıyo dıye ama gıydırmıcekler herhalde
hayırlı olsun cnm..gözün aydın..Guzel anneler bende bugun bol kanamalı,bol tansiyonlu bırgun gecırdm.sancılarm ve kanamalarım aynı anda cogaldı ama rahım acılmasında sıkıntı oldu.sunı sancı da snuc alamadk saat 14 sularnda oglumu spınal sezeryanla aldm kucagma.allah hepınze nasıp etsn.cok ıyı masallah.ama sutum gelmedı hala.mama takvıyesı yapıyoz.yazarm yıne optm hepınızı
Günaydın kızlar benim hamile takvimim bitmişbugundu beklenen doğum tarihim dün nişan geldi bende ne agrı ne sızı bekliyorum bakalım olmadı yarın suni ile başlatcaklar
inş hakkında hayırlısı normal doğum olur istediğin gibi. 2, bebeğim bu benim kızım 38 haftalıkken beklemediğimiz bir anda gelmişti oğlum çok sevdi içeriyi ayrılamıyo heralde beklemek çok yoruyor gerçekten. bide suni sancı ihtimali canımı sıkıyor çünkü tutmazsa sezeryan yolu gözükür seninde başına gelmiş zaten. sunni sancı yemeden kendi sancılarımla doğurmak nasip olur inş. oğlun şuan yaşıtlarından uzunmu yoksa aynımı merak ettim??
persembe gunu sezeryanla doğum olacakdoktor genel anestezi önerdi epiduralı normal doğumda önerirdim dedi... sütüm gelirmi acaba yaa ne yapmak lazım acaba bılen varmı şimdiden
Günaydın kızlar benim hamile takvimim bitmişbugundu beklenen doğum tarihim dün nişan geldi bende ne agrı ne sızı bekliyorum bakalım olmadı yarın suni ile başlatcaklar
günaydın kızlar... doktorum bana dogumdan sonra ılk gün iç çamaşırı giydirmiyoruz dedi sizlerde duydunuzmu böyle bişey sadece gecelik yada pıjama üstü yeter dedi...
show tv.yi izleyin kızlar ilk nefes programı var.
Ben pijama altimi giyerim. Gecelikle rahat edemem ya. Bakalim bana bir sey diycekler mi? Sana ne zaman dediler? Anestezi uzmaniyla gorustun mu? Bu arada benim doktorum epidural onerdi ama ben genel istiyorum.
bebişleri doğan arkadaşlar sizinkilerde durmadan uyuyormu 2. bebek olmasına rağmen oğlum nasıldı hatırlamıyorum eşim bu niye bu kadar uyuyor diyor:) yada ilk bebekte durmadan meraktan bizmi rahat vermiyordukta uyumuyordu diye düşünüyorum bazen ev telaşı oğlumla uğraşmaktan evde bebk olduğunun farkına bile varmıyorum
canım ben epiduralsezeryan oldum ve süütm hemen geldi kişiden kişiye değişiyordur ama süütm gemesine rağmen bebek o kadar çok emiyorduki bırakmıyordu sütüm gelsede ancak doyuyordu galiba durmadan emiyordu ve eve bile gelmeden gögüs ucum hemen tahriş oldu hastanede birde benim yattığım hastanede yemeklerdeyemek dediğimde çorba çorbanın yanında mutlaka şerbet ve ara öğün lerdede durmadan bana şerbet verdiler aklınızda bulunsun ama benim zaten süt problemim olmuyordu ilk ebebğimdede hemen gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?