2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben 23 unde cumartesi doguma giriyorum kısmetse!!

TEbrıkler :)))
Ya cok geckaldım kusura bakma...
Mesajını az once gordum.
Cvb yazamadım, kutun doluymus.
Cok cok tebrıkler..
(Ayrıca hatırladın mı? demen...askolsun Nazlı)

günaydın kızlar... doktorum bana dogumdan sonra ılk gün iç çamaşırı giydirmiyoruz dedi sizlerde duydunuzmu böyle bişey sadece gecelik yada pıjama üstü yeter dedi...

persembe gunu sezeryanla doğum olacakdoktor genel anestezi önerdi epiduralı normal doğumda önerirdim dedi... sütüm gelirmi acaba yaa ne yapmak lazım acaba bılen varmı şimdiden

persembe gunu sezeryanla doğum olacakdoktor genel anestezi önerdi epiduralı normal doğumda önerirdim dedi... sütüm gelirmi acaba yaa ne yapmak lazım acaba bılen varmı şimdiden

bizde inşallah perşembe epidural sezeryan olacaz 2-3 gündür gündemimizde süt vr gelirmi diye sıcak suyla banyo çok işe yarıyormuş ne zaman banyo yap diyecek doktor bakalım sıcak su torbası falan koyarız diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz

günaydın kızlar... doktorum bana dogumdan sonra ılk gün iç çamaşırı giydirmiyoruz dedi sizlerde duydunuzmu böyle bişey sadece gecelik yada pıjama üstü yeter dedi...
Ee kanamamiz olacak. Hasta bezi de mi taktirmazlar o zaman?

Iyi fikir.

bende epıdural ıstedım ama kısmet, süt gelir ınsallah sütle baslasın bebek hayata istıyorum

mecburen hasta bezı herhalde olcak çamasır sıkar falan dıye dedı belkıde oysa ben pıjama almıstım gecelık hoşuma gıtmıyo dıye ama gıydırmıcekler herhalde

Ben pijama altimi giyerim. Gecelikle rahat edemem ya. Bakalim bana bir sey diycekler mi? Sana ne zaman dediler? Anestezi uzmaniyla gorustun mu? Bu arada benim doktorum epidural onerdi ama ben genel istiyorum.

hayırlı olsun cnm..gözün aydın..
Günaydın kızlar benim hamile takvimim bitmişbugundu beklenen doğum tarihim dün nişan geldi bende ne agrı ne sızı bekliyorum bakalım olmadı yarın suni ile başlatcaklar

aaa.. maşallahhh takvimi bitirdin yani... hadi hayırlısı..

arkadaslar ben 41. haftada hala beklemekteyim son gunum 5 mart ama 11 ine kadar bekletebilecek doktorum normal olmasi icin .. insallah bir an once gelir sancilarim ..

canim surekli giremedigim icin ancak gordum msjini
oglum suan yasitlariyla ayni boyda, hatta bazi yasitlarindan biraz daha kisa .. minyon bi yapisi var kimse 53 cm 4 kilo dogduguna inanmiyor .. 1 sene emzirdim ve 8 aylikkken ek gidaya hafiften gectim .. beslenmesi cok super simdi 2,5yasinda hic yemek secmez ve nerdeyse benim kadar yer diyebilirim :)) hatta esim dalga geciyor oglum senden cok yiyor diye :) insallah kizimin istahi ve sagligida abisi gibi olur ..

arkadaslar sezeryan sonrasi bende 2 gun emzirememistim, cok agrim vardi ve psikolojim cok kotuydu hastanede hep mama verdirttim .. doktorum 3. gun eger bugunde emzirmessen sutun kesilir dedi .. ve o gun kendimi toparlayip emzirmeye basladim ve sutum yavas yavas gelmeye basladi ..

rezene cayi icin bol bol cok ise yariyor
sicak dus
ve gogus kalkani en az 1 ay kullanin gogus uclarina baski yaptigi icin surekli sut uretimi oluyor hemde ilk zamanlar yara olmasini engelliyor ..
ben oglumda 5 ay kullanmistim gogus ucum yine yara olmasin diye .. artik tiksinmistim cunku sutum hic durmuyordu resmen cesme gibi akiyordu kalkandan tasip kiyafetim islaniyordu .. ne zaman bi hemsire kalkani kulanmayi birakirsan sutun normale doner dedi gercekten o zaman sutum tasmamaya basladi ..

Günaydın kızlar benim hamile takvimim bitmişbugundu beklenen doğum tarihim dün nişan geldi bende ne agrı ne sızı bekliyorum bakalım olmadı yarın suni ile başlatcaklar

:))) cok hos ya, takvimler bitti bizde hamilelik bitmiyo :)))

Allah Allah, hic duymamistim, hasta bezi takiliyo demekki, her doktorun uygulamasi farkli tabi

canim hic bilmiyorum, en iyisi doktoruna sor, ya da ebe ya da hemsireler daha iyi bilirler, cok dogum goruyolar cunku, Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kavusursun insallah bebisine

Çilek Maşallah grubun medarı iftiharısın. Oooo nişanda gelmiş. Bugün yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

cilekciim bir de acilma olmadan suni sanci vermiyolarmis burda, turkiyeyi bilmiyorum tabi de, once bir jel suruluyomus iceriye acilma icin, insallah sende acilma baslamistir da cok uzun surmez bebegine kavusman, bir avazda insallah:26:

canım ben epiduralsezeryan oldum ve süütm hemen geldi kişiden kişiye değişiyordur ama süütm gemesine rağmen bebek o kadar çok emiyorduki bırakmıyordu sütüm gelsede ancak doyuyordu galiba durmadan emiyordu ve eve bile gelmeden gögüs ucum hemen tahriş oldu hastanede birde benim yattığım hastanede yemeklerdeyemek dediğimde çorba çorbanın yanında mutlaka şerbet ve ara öğün lerdede durmadan bana şerbet verdiler aklınızda bulunsun ama benim zaten süt problemim olmuyordu ilk ebebğimdede hemen gelmişti

bebişleri doğan arkadaşlar sizinkilerde durmadan uyuyormu 2. bebek olmasına rağmen oğlum nasıldı hatırlamıyorum eşim bu niye bu kadar uyuyor diyor:) yada ilk bebekte durmadan meraktan bizmi rahat vermiyordukta uyumuyordu diye düşünüyorum bazen ev telaşı oğlumla uğraşmaktan evde bebk olduğunun farkına bile varmıyorum

Ben pijama altimi giyerim. Gecelikle rahat edemem ya. Bakalim bana bir sey diycekler mi? Sana ne zaman dediler? Anestezi uzmaniyla gorustun mu? Bu arada benim doktorum epidural onerdi ama ben genel istiyorum.

bende hep pıjama dusunmustum ama bakalım orda nasıl olcak.. dün son kontrolum vardı orda dedı doktor, epıduralı normal doğum olsa önerırdım dedı o stresı yasama bosuna dedı sadece bebegın ılk cıkıs anında beş dakka bebegı ılk göruyosun o kadar dedi.. onun dısında acı hıssetmesende sana yapılanları hıssedebıloyosun ve zaten uyutuyoruz dayanan az dedi...benım doktorum dısarda o hastaneyı ayarlarım konususrum dedı anaestezı uzmanıyla görusmedım o sabah görususp testler yapılır dedi bakalım haber verıcek gene uzman cagırırsa

Benim kardesim oyleymis. Aglamazmis, uyurmus hep. Normal bence.

ınsallah benımkıde gelır demekkı yapısal bısey sezeryan olsakta gelebılır yanı hayırlısı bekleyıp gorelım persembe gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…