2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hurmayı dün sordum doktoruma içindeki etken madde nedeniyle sancı başlatma özelliği var dedi,ben yiyorum iki gündür..son iki haftadır da mutlaka günde bir çikolata yiyorum ama hiç faydası olmadı son 5 günümm artık,heyecanla bekliyorum..

Merak ettim de gec dollenmeyi nasil anliyorlar? Bebek su kadar haftalik olmaliyken daha az haftalik gorununce mi gec dollenme diyorlar?

Mgokche bir de baska duydugum bir yontem sen yere bagdas kurup oturuyorsun esin de kollarinin altindan tutup seni kaldirmaya calisiyor bu da ne kadar ise yarar bilmiyorum ama zarari yoksa uygulanabilir diye dusunuyorum.

Insallah hayirlisiyla bebek icinde senin icin de en saglikli sekilde dogumu gerceklestirirsin.

Merak ettim de gec dollenmeyi nasil anliyorlar? Bebek su kadar haftalik olmaliyken daha az haftalik gorununce mi gec dollenme diyorlar?

bana da ayni seyi soylediler adet tarihin duzenli degilse son adet tarihini tam olarak bilsen de ultrason degerlerin daha kucuk gosteriyorsa gec dollenme oldugu kabul ediliyor dedi doktorum.

İnşallah,hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza..çok bekletmesinler bizi

evet sanırım bebeğin gelişimi geriden geldiği için öyle diyolar tam olarak bende bilemiyorum ama bana sen ilk geldiğinde aslında satına göre 9 haftalık görünüyordun ama bak biz 8 hafta çıkarmışız dedi haklı yani zaten ayıptr sölemesi sattan bir hafta sonra bizde birlikteydik heralde o andan itibaren döllenme hemen başlamış

canım Allah yardımcın olsun doğumdan sonra o güzel koltuğuna kurulup bir güzel emzirirsin koltuklu oda takımı senindi galiba demi yanlış hatırlamıyorum geceleri odada emzirirken hep senin koltuk geliyor aklıma o ne rahatlık :)raporu hemen ilk gün vermek zorunda değilsin canım biz 3gün sonra verdik

evet canım doğru anlamışsın

kızımın karnını dğurayım benim kız tam bir uykucu şirin

BEnimde 3 haziran olan sat 10 haziran olarak düzeltildi.Geç döllenmeyi ilk haftalarda tespit edip düzeltme yapıyorlar yani ilk haftalarda ultrasonu doğru kabul ediyorlar.Şimdiki ölçümlerimiz zaten hep değişim gösteriyor.Benimde ilk bebeği gördüğümüz zaman düzeltildi.8 Marttada inş.epidural sezeryan olacam.Doktorum eğer düzeltmeseydi şimdi doğurmuştum bile.

Canım ben daha öncede yazmıştım 4 sene önce epidural sezeryan oldum 8 marttada tekrar olacam.Aslında tam tersi gibi bekleme süresi epiduralde daha kısa ben acil sezeryana alınmıştım bana genel istersen 2 yi bekleyecez epidural istersen 12 de alacaz dediler hiçbi hazırlıkta yapılmadı.Sadece belden iğne vuruldu.Genelde midene hortum filan indiriliyor epiduralde onlar yok mesela.Hissetme konusundada sadece bebek çıkarken sallanıyorsun onuda uyarıyorlar acı yok sadece sallanma oluyor.BEnim anestezi testlerim geçen hafta yapıldı ilk doğumumda aynı gün yapılmıştı acil olduğu için.Epidural yaptıranlar doğumdan sonra mutlaka kahve içsin doktorlar veriyor ama vermeyende olur belki baş ağrısı olmasını engelliyor.HErkese hayırlı doğumlar olsun inş.GEnel epidural her bünyede farklı olabiliyor.

canım bende magnezyum alıyordum doktorum kullnma dedı dogumu gecıktırıyormus...kasılmaları sancıyı vs ole dedıııı

bekleme süresi derken genelde senın uykuya dalman cok kısa sanıyeler sürüyor ama dıgerlerınde uyusmayı beklmemk gerekıyor,mıdeye hortum degıl o nefes almanı kolaylastırmak ıcın ufak solunun tüpü canım...epıdural herkese yapılmıyor rısklerı daha fazla oncesınde bel bas agrısı yasayanlar daha sonra cok doktor gezbılıyormus bırde uzman olmalı doktor egıtımlı yanlış yapılabılcek bı ıgne yurüme guclugu yasatabılıyor uzun süre...hersey cok ıyı düşünülmeli tabi kişiye göre fark eden bi durum benım tanık oldugum cok kısı epıdurale gırıp genele dönüyor amelıyat sırasında dedı doktorum...iyi düşünülüp özellikle epidural egıtımı almış bir anestezi uzmanına yaptırmk lazımmış bunu malum şakası yok ufak bı yanlış iğne insanları kötü yapabılıyor

Valla çok şükür 4 sene öncesinin teknolojisiyle epidural oldum ve senin bu dediklerini hiç yaşamadım umarım şimdikindede yaşamam sağlıklı sıhhatli alırım kızımı kucağıma.ZAten uzman olmayanı hiçbi hastane kabul etmez heralde.Dediğim gibi kimi epiduralden memnun kimi genelden.2 ablam var toplamda 3 genel sezeryan oldular yani yakinen şahit oldum hem genele hem epidurale.Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Genelmiş epiduralmiş hepsi geçip gidecek önemli olan bebeklerimizin sağlığı.Sen benden 1 gün önce doğum yapacakmışsız ikimizde tecrübelerimizi güzel rahat doğum yaptık diye aktarırız inş.

bana da ayni seyi soylediler adet tarihin duzenli degilse son adet tarihini tam olarak bilsen de ultrason degerlerin daha kucuk gosteriyorsa gec dollenme oldugu kabul ediliyor dedi doktorum.

Anladim, tesekkur ederim sizlere.

herkese selam... yrn saat 12 de epıdural - spınal kombıne sezeryan olucam daha once bu sekılde operasyon gecıren varmı?

Varmı bişi cnm sende bende gaz gibi kasılmalı agrılarım hafif hafif başlıo sabah hadtaneye gidiorum dr cagırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…