anım gunlerımız senınle aynı:) bnmde pazartesı kontrolum var gecen cuma gıtmıstım bebek bıraz ınmıs demıstı atı muayene de olustum senn gbı musaıt normale demıstı...sen nerdesın hangı hastane?ve nasılsın sanı vs sıkayetlerın nasıl hanı aynı gunlerımız ya o yuzden sruyorum
günaydın kızlar... doktorum bana dogumdan sonra ılk gün iç çamaşırı giydirmiyoruz dedi sizlerde duydunuzmu böyle bişey sadece gecelik yada pıjama üstü yeter dedi...
Günaydın kızlar benim hamile takvimim bitmişbugundu beklenen doğum tarihim dün nişan geldi bende ne agrı ne sızı bekliyorum bakalım olmadı yarın suni ile başlatcaklar
:)
Ben Anadolu yakasındayım hastanem Central Hospital Kozyatağı doktorum Başak Sel hem hastane hem doktordan çok memnunum. Hem özel hem SGK geçiyor kafama göre ikisinede kullanıyorum
Ben iyiyim bebişim şu saate kadar hiç üzmedi beni
Dün kadın tutmadan önce eşimle biraz temizlik yapalım dedik. Temizlikten sonra akşam saat 8 den 12 ye kadar acildeydik. Zorlamışım kendimi bebeğim çok kasıldı. Sancılandım bende açıklığa bakıldı, çok kötüydü öldüm öldüm dirildim. Sıfır açıklık, serum takıldı. NST ye bağlı kaldım. Bebeğin kalp atışlarını kontrol ettiler. İlk defa başıma böyle birşey geldi bayağ bir korktuk
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Dün akşam dışında ben hiç sancı hissetmiyorum nasıl olduğunu da anlamıyorum
kızlar yarın 8 de doğuma gireceğim bana dua edin =) bende bütün bebek isteyen ama bebeği olmayanlara bebekleri olsun diye dua edeceğim...
kızlar genel anestezi düşünyrm ama yinede ödüm kopuyor !! doğumdan sonrada nasıl emzireceğim birde o korku var ....ilk bebeğim heyecan dorukta.
show ilk nefes teki kadın doğuma girdi ben tırsmaya başladım ayol =)))
bu arada doğum belgesini ilk gün mü okula veryrzz iş yerine ?
kızlar yarın 8 de doğuma gireceğim bana dua edin =) bende bütün bebek isteyen ama bebeği olmayanlara bebekleri olsun diye dua edeceğim...
kızlar genel anestezi düşünyrm ama yinede ödüm kopuyor !! doğumdan sonrada nasıl emzireceğim birde o korku var ....ilk bebeğim heyecan dorukta.
show ilk nefes teki kadın doğuma girdi ben tırsmaya başladım ayol =)))
bu arada doğum belgesini ilk gün mü okula veryrzz iş yerine ?
Karındaşlar işey sorcam ben epidural doum yapmak istiyorum eşim hastaneye gitmiş epidural acı vermiyor epidural ol dedi bende baktım hakkaten acısı yok gibi ama burda bazı arkadaşlar epidurL gununden bahsetmiş
Bu epidural denen sey hani normal doğum anında suyun geliyo sancı çekmeye başlıyosun işte ozaman olmuyomu sancı olmasın diye iğne yapmıyolarmı
Yoksa epiduraldadamı gun alnıyo önceden nasıl oluyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim çok kafam karıştı nasıl oluyo
Karındaşlar işey sorcam ben epidural doum yapmak istiyorum eşim hastaneye gitmiş epidural acı vermiyor epidural ol dedi bende baktım hakkaten acısı yok gibi ama burda bazı arkadaşlar epidurL gununden bahsetmiş
Bu epidural denen sey hani normal doğum anında suyun geliyo sancı çekmeye başlıyosun işte ozaman olmuyomu sancı olmasın diye iğne yapmıyolarmı
Yoksa epiduraldadamı gun alnıyo önceden nasıl oluyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim çok kafam karıştı nasıl oluyo
sen de bendensin gokce, bizimde randevumuz 11inde, ama ben hic istemiyorum suni sanci, normale gore kat be kat zor diyolar, bir de normal yani dogal sancilar bebek cikar cikmaz bicak gibi kesiliyor, sanki hic sanci cekmemis gibi oluyosun ama suni sanci kan yoluyla verilen bir ilac oldugundan etkisi gecmiyor, gorumcemde gormustum kadincagiz dogumdan saatler spnra bile sanci cekti, insallah normal dogal bir sekilde dogururuz
inşallah,gerçekten suni sancı istemiyorum,sancı çekmekten korktuğumdan değil de üzerine bir de sezeryan olma ihtimali var..inşallahgerek kalmazz,iki gündür hafiften belim ağrıyo belki de yaklaşıyoruzdur doğuma belli olmaz
kızlar yarın 8 de doğuma gireceğim bana dua edin =) bende bütün bebek isteyen ama bebeği olmayanlara bebekleri olsun diye dua edeceğim..
kolaylıkla geçsin doğumun inşallahh,Allah yardımcın olsun
Contraction Master: Your FREE, online contraction timing assistant!
online sanci sayacisayfayi biraz asagi indirin ve start timer'i tiklayin, sancinin ne zaman basladigini ne zaman bittigini, suresini ve sikligini hesapliyo:)) bence harika bir site, kagitla kalemle saate bakmakla ugrasmak yok, sadece tiklayip sancilara konsantre olabiliriz :))
vay be neler çıkmış..sancılar başlasın da hayırlısıyla bakarız inşallah
Günaydın kızlar benim hamile takvimim bitmişbugundu beklenen doğum tarihim dün nişan geldi bende ne agrı ne sızı bekliyorum bakalım olmadı yarın suni ile başlatcaklar
oyyy,hayırlı haberlerle gel inşallah..Allah kolaylık versin,sağlıkla kucağına al bebişini
Canım bnm int.te doğumu başlatacak hareketler var bi araştır istersen belki sancın gelir plates topunun üstünde falan zıplıyo kadınhaftam 38 falan olsa başlıcam ben de
yavaş yavaş bi şeyler yapmaya çalışıyorum,zarar veririm diye de korkuyorum aslındahurmaya devam,bakalım faydası olacak mı
Yani anladığım kadarıyla bi normal pidural var normal doğum gibi bekliyosun doğumda oluyo
Bide sezeryan epdural var oda onceden tarih alınıyor doğrumu anladım bilmiyorummmmmmmmmm doğrumu anlamışım kışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?