Kizlar artik sayili gunlerimiz kaldi
Sagsaglim alsak kucagimiza minnaklarimizi
Benim kizimin keyfi yerinde gununde gelecek hatta gununu belki gececek yaramaz
Carsamba gelsede doktora gitsek bakalim bir gelisme var mi 2 haftadir 2 cm acilma ile geziyorum ,
sen de yine iyi, 2cm de olsa acilma varmis, ben de o da yok, oole bekliyoruz bakalim
3 gunun kalmis canim
Bi anda gelecek demek ki
Ne zor beklemekkkkkkk
Allah kolaylık versin canım heyecanlanma korkam desem boş dile kolay 9 ay boyunca karnında taşıdın merak ettin onu ve yarın büyük buluşma... Seni çok iyi anlıyorum ve çok şanslı olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğine kavuşacaksın artık bambaşka bir dünyaya adım atıcaksınız... Rabbim hayırlı ömürler versin size....teşekkür ederim cnm =) çok heyecanlıyım ama korku daha ağır basıyor genel anestezi olacak hayrlısıyla annemle eşime ameliyata girerken benle göz teması kurmayın sakın dedim =( yarın sabah 8de gideceğim hastaneye bakalım nezman alırlar ..gece 12 den sonra hiçbirşey yeme dedi oruçlu gibi gel dedi .. dua edin kızlar =)
Hadi ya gelmedi mi mesaj bi tuhaflık var ama anlamadımcanım mesajın gözükmüyor malesef.. sadece yanıtladığını söylediğin mesaj gelmiş. ????????????
hasta danışmanları.. benim öyle bir danışmanım olmadı hiç.. bu doktorun yanındaki kızı demiyorsun değil mi? muayeneden önce kayıt yaptırdığımız kızlardan mı yoksa??
ismi çok güzel maşallah... :) desene adaş olacaklar :) biz de Ömer Esad düşünüyıoruz inşallah..
yaa bu arada suna hanımın doğuma girmeme ihtimali beni strese soktu.. kaç gündür onu düşünüyrm. gece olursa ya da pazar günü rast gele ilk kez gördüğüm doktorun doğurtacak olması beni tedirgin ediyor. halbuki ben bu ihtimali hiç düşünmemiştim, kendi doktorum giriyordur diyordum(((((( ekstra ücret ödense de girmiyor muymuş, sordun mu??
geçen gün bi öğrencimin annesi söylemişti doğumdan sonra bebeğin damağına çiğnenmiş hurma sür diye...
bende bugün araştırdım gerçekten Peygamber efendimiz(a.s.m) yeni doğan bebeklerin damağına mübarek ağzıyla çiğneyip daha sonra zemzem suyuyla ıslattığı hurmadan verirmiş,torunlarına da böyle yaparmış, değerli bir sünnetmiş hatta sonrasında sağ kulağına ezan ve ihlas suresiyle beraber çocuğun adını da okurmuş(doğumun 1. günü ya da 7. günü ismi okumak gerekliymiş bu arada.)... böylelikle yeni doğan bebeğin ağzına ilk olarak mübarek besinler girermiş. ayrıca anne de hurma yiyip zemzem suyu içerse sütü artarmış hz. Hacer annemiz hz İsmaile süt vermeden önce zemzem içip bol bol sütünün gelmesini sağlarmış.
böyle yani arkadaşlar inşallah ben yapıcam, sizlerle de paylşmk istedim...
Hadi ya gelmedi mi mesaj bi tuhaflık var ama anlamadım
Hayır doktorun yanındaki kız değil canım hamileler ile özel ilgileniyolar gittiğinde sorar tanışırsın hep ordalar zaten
Ben ömer ismini çok seviyorum eşimin ismide faruk birbirlerini tamamlarlar inşallah:) sizinkide çok güzel maşallah
Sorma canım ya ben ilk öğrendiğimde kaç gece uyuyamadımama sonra düşündüm ki hepimiz allaha emanetiz onlar sadece bir vesile...belkide bizim için başka bi doktorun doğuma girmesi o an hayırlı olcak bilemeyiz ki tabikide üzücü ama suna hanım la konuştum onada hak verdim. Eşi amerikadaymış evde 2 küçük çocuğu varmış ve gece asla onları evde bırakıp gelemem daha çok küçükler dedi başlarında da kimse yokmuş
Dediğim gibi sende bunlara takılma gece olma ihtimali kadar gündüz olma ihtimalide çok yüksek hayırlısını istiyelim inş allah büyüktür!
Tabii ki kendine göre haklı, ona bir sey demiyorum zaten ama insan kendi doktorunu görmek ister o anada.. dediğin gibi neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz, belki de bir başka doktor bizim için daha hayırlı olacak o anda.. dua edelimmm... 20 mart ta randevum var.. o zaman hem suna hanımla konuşacağım, doğum konusunda hiç konuşmadık, hem de o hasta danışmanlarını soracağım bakalımm..
canım nst ye ne zaman girmeye başladın, kaçıncı haftadan itibaren?
Ben de cok korkuyorum.sezeyandan çok korkuyorum warmı benim gibi olan? dr da millet normalden korkar sende sezeyana mı taktın diyoya bildiğin ameliyat işte.Bide herşeyi bilmek iyi değil bazen cahil kalmak daha ii çünki ben sezeryan videosu izledim (((
kızlar merhabaaaaaaaa
ben yavrulara onlar da bana alışmaya çalışıyorlar
ilk gün ne olduğunu hiç anlamadım
ama gün geçtikçe öyle bir bağ kuruluyor ki
onlara bakarken ağlarken buldum kendimi
gecelik olayı konuşulmuş
arkadaşlar gecelik götürün yanınızda mutlaka
sezaryenden çıktıktan sonra göğüsten altınızı hissetmiyorsunuz
ve kendinize gelirken canınız çok yanıyor, acınız hafifletmek için sürekli iğne yapılıyor
iğne için popnuzu dönemediğiniz için
iğneleri baldırdan yapıyorlar, ki bu durumda pijama olmaz
benim hastanemde bebek battaniyesi ebatlarında bez vardı altımda
bir de sürekli hemşireler kalın bir ped koydular altıma
zaten ilk gün çok kanama oluyor
ertesi gün ve sonraki günler kanamalarınız adet kanamaları gibi oluyor
ya oyle, hani derler ya 9 ay geciyo da 10 gunu gecmiyo diye, oyle iste, aman saglikla gelsinler de onemli degil, bekliyelim biraz daha dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?