2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

insallah canim ya, sagsaglim alsak kucagimiza minnaklarimizi, sen de yine iyi, 2cm de olsa acilma varmis, ben de o da yok, oole bekliyoruz bakalim, hayirlisi

Son düzenleme:
hadi ben yatiim artik kizlar, belli mi olur belki yarin buyuk gundur (insallah:)) iyi geceler herkese

Sevgılı arkadaslar epidural sezeryan hakkındakı bıldıklerınızı paylasabılırmısın?bakırkoy acıbadem hastanesınde dogum yapacak olan varmıdır aramızda??epıdural sezeryan mı genel anestesımı karar veremıyorum ;((((

Allah kolaylık versin canım heyecanlanma korkam desem boş dile kolay 9 ay boyunca karnında taşıdın merak ettin onu ve yarın büyük buluşma... Seni çok iyi anlıyorum ve çok şanslı olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğine kavuşacaksın artık bambaşka bir dünyaya adım atıcaksınız... Rabbim hayırlı ömürler versin size....
Hadi ya gelmedi mi mesaj bi tuhaflık var ama anlamadım
Hayır doktorun yanındaki kız değil canım hamileler ile özel ilgileniyolar gittiğinde sorar tanışırsın hep ordalar zaten
Ben ömer ismini çok seviyorum eşimin ismide faruk birbirlerini tamamlarlar inşallah:) sizinkide çok güzel maşallah
Sorma canım ya ben ilk öğrendiğimde kaç gece uyuyamadım ama sonra düşündüm ki hepimiz allaha emanetiz onlar sadece bir vesile...belkide bizim için başka bi doktorun doğuma girmesi o an hayırlı olcak bilemeyiz ki tabikide üzücü ama suna hanım la konuştum onada hak verdim. Eşi amerikadaymış evde 2 küçük çocuğu varmış ve gece asla onları evde bırakıp gelemem daha çok küçükler dedi başlarında da kimse yokmuş
Dediğim gibi sende bunlara takılma gece olma ihtimali kadar gündüz olma ihtimalide çok yüksek hayırlısını istiyelim inş allah büyüktür!

oyyy oyyy gecmıyor saatler hamiişşşlerrrrrr ne edceezzz gelmio bu uşaaakkkk oy oyyy

kızlar merhabaaaaaaaa
ben yavrulara onlar da bana alışmaya çalışıyorlar
ilk gün ne olduğunu hiç anlamadım
ama gün geçtikçe öyle bir bağ kuruluyor ki
onlara bakarken ağlarken buldum kendimi

gecelik olayı konuşulmuş
arkadaşlar gecelik götürün yanınızda mutlaka
sezaryenden çıktıktan sonra göğüsten altınızı hissetmiyorsunuz
ve kendinize gelirken canınız çok yanıyor, acınız hafifletmek için sürekli iğne yapılıyor
iğne için popnuzu dönemediğiniz için
iğneleri baldırdan yapıyorlar, ki bu durumda pijama olmaz

benim hastanemde bebek battaniyesi ebatlarında bez vardı altımda
bir de sürekli hemşireler kalın bir ped koydular altıma
zaten ilk gün çok kanama oluyor
ertesi gün ve sonraki günler kanamalarınız adet kanamaları gibi oluyor

evet canım ben de duydum acve hurması diye geçiyor bildiğim kadarıyla

Tabii ki kendine göre haklı, ona bir sey demiyorum zaten ama insan kendi doktorunu görmek ister o anada.. dediğin gibi neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz, belki de bir başka doktor bizim için daha hayırlı olacak o anda.. dua edelimmm... 20 mart ta randevum var.. o zaman hem suna hanımla konuşacağım, doğum konusunda hiç konuşmadık, hem de o hasta danışmanlarını soracağım bakalımm..

canım nst ye ne zaman girmeye başladın, kaçıncı haftadan itibaren?

sezeyandan çok korkuyorum warmı benim gibi olan? dr da millet normalden korkar sende sezeyana mı taktın diyo ya bildiğin ameliyat işte.Bide herşeyi bilmek iyi değil bazen cahil kalmak daha ii çünki ben sezeryan videosu izledim (((

selam kızlar
ne güzel herkes teker teker alıyor bebişini kucağına
bizim kız felaket gazlı çıkar çıkar bitmiyo her gece uykusuzuz gece 2 saat falan uyuyorum heralde gündüz de uyuyabilirsem bölük pörçük 1 saat o kadar. o yüzden artık giremez oldum buraya ama çok merak ediyorum hepinizi. bikaç gün girmeyince de geçmiş birikiyor tabi okunmuyor.
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
öpüyorum hepinizi

Canim benim bende onu dogumumda gormek istiyorum valla nasip bana seni ben dogurtucam merak etme diyo:)
İns senin kontrolun gelene kadar bende dogurmus olurum:)
Suna hanim 35. Haftadan sonra nst istemeye basladi bizden cati muayenesinide 37. Hafta istiyor
Son gunler o kadar uzun geliyo ki ins senin oyle olmaz bu son ay gecen 8 aydan daha uzundu bize:)
Allah senide hayirli zamanda kurtarsin ins

Ben de cok korkuyorum.

Bacaklarimiz usumez mi ki?

ya oyle, hani derler ya 9 ay geciyo da 10 gunu gecmiyo diye, oyle iste, aman saglikla gelsinler de onemli degil, bekliyelim biraz daha dimi

Gecmiooo
ben artik beklemiyorumonceden bugun dogacakla geciyordu 24 saatim artik biraktim keyfi bilir diyorum
Ama insallah 40. Haftayi gecmez suni sanci ile dogum yapmak durumunda kalacagim

günaydın son 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur

arkadaşlar 1 mart saat 17.40 da sezaryenle bende bebeğime kavuştum....
28 şubatta kontrolüm vardı ve bebeğimin suyunun azaldığı ve eşinin yaşlanmaya başladığını tespit etti doktor ve normal olabilir mi diye yatırdı o gün olmadı malesef zaten bende gebelik yüksek tansiyon ve diyabet vardı...
kalp atışlarımız normal doğumu kaldırmadı açılma da olmadı ve akşam acilen sezaryene girdim
2230 gr 44 cm kızımı aldım
çok minik küçücük ama canı içinde çok mutluyum diyet yüzünden bebeğim zayıf doğdu ama en azından çok sağlıklı
allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın
kızımı gördüğüm an aşık oldum

ılk agladıgını duyacaksın sadece yanınada vermıyolar alamıyosun kucagına falan ellerın baglı sonucta, sadece bı gösterıyolar tutup okadar bıkac sanıye ıcın kendını rıske atmıs oluyosun genede epıduralde de komplıkasyonlar oluyor amelıyat sırasında acı hıssedenler cok, ılacı arttırıyolar yada genele dönuyolar o sırada heyecenadan korkudan tansıyon yada kalp sorunu olabılıyo bunlar sonucta doktoruda rahat calstırmayan seyler...epıdural baslayıp genele dönmek cok cok kötu hem sersem oluyosun hem bacakların uyusuk ayaga kalkamıyosun berbat bısey oluyo...hastanın stabıl olması daha rahat onlar için...birde bizim ülkede gercekten bunun egıtımını alan az anestezı uzmanı olduktan sonra bıde ayrıca epıdural egıtımı almak gerekıyor ama cogunda yok hastane doktorlarının cougu da hastane kazansın dıye epıdurale yönlendiriyor...normal olsa epıduralı kesin önerırdım o sancılar ıcın ama sezeryanda gerek yok bıkac sanıyelık duygusallık için dedi mantıklı geldi banada...[/QUOTE]

Kızlar sizin hastanelerde epidural sezeryan için epidural farkı alınıyormuki.Normal epidurallerde alınıyor sadece diye biliyorum.Benim hastanemde alınmıyor alınmamasıda gerekiyor galiba anestezi sonuçta epidurali vermese genel uygulayacak aynı masraf.Yakari sen yazınca merak ettim.

günaydın kızlar artık uyku yok rüyalardan doğum düşünmekten ,doğumdan sonrada bebişlerden uyuyamıcaz herhalde :) bugün doğum yapacak olanların allah yardımcısı olsun inş kolayca doum yapar gelir bizimle paylaşırlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…