2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar günaydın
benim daha çocuğum yok
ve yavaştan düşünmeye başladık
bi şey sorcaktım
hani sayfanın bşında liste var ya
orda ki son adet tarihi yazılmış ya
o son adet gördüğümüz günün başlangıcı olan gün mü
yani ben ayın 10unda regl oluyorsam
o benim son adet tarhim mi oluyor
soruma cevap verirseniz sevinirim
teşekkürler şimdiden

evet cnm ben öyle biliyorum benimde 15 haziranda en son olduğumun yani ilk günü

Canim gozunuz aydin,saglikli dogmus ya gerisini bosver,annesi kucuk melegi guzelce besler kocaman olur..:)

Kizlar ya bu arada ben 37+5 im ve hala nst yapmadi doktorum.siz ne zaman yaptirdiniz...biseyleri atlicaz da bebegimde etkilenecek diye cok endiseleniyorum,cati kontrol edildi ama nst den bahsetmedi hic dr.um henuz

Kızlar sizin hastanelerde epidural sezeryan için epidural farkı alınıyormuki.Normal epidurallerde alınıyor sadece diye biliyorum.Benim hastanemde alınmıyor alınmamasıda gerekiyor galiba anestezi sonuçta epidurali vermese genel uygulayacak aynı masraf.Yakari sen yazınca merak ettim.[/QUOTE]

alınıyor cnm farklı bi yöntem farklı iğne ilaç falan diye sanırım alabildiklerini alıyolar bizden.

günaydın son 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur

allah yardımcın olsun canım inşallah sancın gelir kolay bir doğumun olur

hayırlı olsun göüzn aydın allah analı babalı büyütsün canım

Gecmiooo
ben artik beklemiyorumonceden bugun dogacakla geciyordu 24 saatim artik biraktim keyfi bilir diyorum
Ama insallah 40. Haftayi gecmez suni sanci ile dogum yapmak durumunda kalacagim

aynen iste, dusunmemek lazim ama olmuyo, hicbirimiz istemiyoruz suni sanci canim, insallah kendi kendine baslar dogum, benim doktorum en fazla bir hafta beklerim diyo, eskiden 42. haftayi bekliyolardi ama artik risk almak istemiyolar, isin gercegi ben de o kadar bekletmek istemem, Allah'im Sen bebeklerimize hayirlisiyla, saglikla kavusmayi nasib et, amin.

selam millet günaydın
uykusuz bir güne daha merhaba

gunaydin canim, sorma ya, hamileyken niye uyanmiyo diye dert ederiz, dogduklarindaysa niye uyumuyo diye :))) oy yerim ben onlarin yaramazliklarini

günaydın son 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur

Allah yardimcin olsun canim, insallah suni sanci ise yarar, Rabbim gonlune gore versin, amin.

Gozun aydin canim, hayirli olsun, merak etme kucuk bebekler daha cabuk buyuyolar, sen simdi onu bir guzel beslersin topac gibi olur:)) dedigin gibi onemli olan saglikli olmasi, kilo olur nasil olsa

inş.. herşey yolunda gider canımm

benim de cumartesi doluyo günüm dr um 1 hafta bekleriz sonraa suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedii

seni niee hemenn perşembe suni sancı veriyor ki güzelim hiç beklemiyccek mi

bugun adanam doğum yapacak sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..
başka doğum yapacak var mı bilmiyorum... artık takip edemiyorum. kimler kaldı doğurmayan.
çarşamba db55 var...

ben dün annemde kaldım. bugun de onda kalacağım. hatta bugun çantamı alıp gidiyorum. artık evde kalmayacağım. her gün üzülüp ağlamaktansa böylesi daha iyi. kendi de ne hali varsa görsün!!! beni ve bebeğimi takmayan bir adamdan hiçbir beklentim kalmadı.

ben de sancı filan yok. bebeğimin de hala kafasını yukarıda hissediyorum. akşamları karnımda alev alev yanmalar oluyor. bir de sertlik onun dışında bir sıkıntım yok.

hepinizi öpüyorum

cnm bizim tarihler aynı sayılır benımde 5 gün önce nst yapıldı sancı çıkmadı benımde şuan 37+4 . hatta cuma günü sezeryan istersem doktor alabileceğini söyledı.

o sertlık bende de oluyor cok rahatsız edici;ama az kaldı bızımde perşembe kısmetse cok korkuyorum dısarı belli etmesemde....
sende kendini fazla üzme bu dönemler de olur böyle şeyler herkes stres içinde kendine bebegıne dikkat et hersey yoluna girecektir hele dogsun bebek

kızlar merhaba,

yazamadım bi kaç gündür benimde son 2 haftam.. sanki bu aralar doğurmam gerek gibi

hissedip doğurmadığıma üzülüyorum bi taraftanda korkuyorum.. bende normal doğumu bekleyenleredenim

ama bakıyorum miad geçince suni sancı veriliyor. inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz

evde tek duruyorum kayınvalideme gitmek istemiyorum. bir sıkıntı olmaz sanırım değil mi,

zaten kötü olursam hemen telefon açarım:26:

birde bende sürekli büyük tuvalete çıkma hissi var ve gaz sancısı bunun sebebi nedir ki acep?

geceleri kabusum zaten uyumak istemiyorum hep ağrım oluyor. ama oturunca hiçbirşeyim yok.

papatyaamm, ebahım tebrik ederim sizi. günlerdir bi doluydum hikayelerinizi okuyunca ağladım rahatladım biraz.

çilek lalam siz naptınız acepp bütün dularım sizinlee. allah yardımcınız olsun...

eru sende doğum yapmışsın normal mi oldu doğumun haber verip kaçmışın geri gel çabuk

Son düzenleme:

benim bebek biraz iri canım 1 hafta daha beklersek 4 kiloyu geçer ozaman mecbur sezeryan olursun en azından bebek küçükken sunniyi deneyelim dedi bende tamam dedim. aslında beklesem 1 hafta daha kendiliğinden başlar diye tahmin ediyorum çünkü benim bebiş geç döllenmişti ama 1 hafta önce usg de 3700 kg 54 cm çıkınca böyle bir karar verdik.

oy canim sorma neler yapmiyorum ki normal dogurabilmek icin 41. haftadayim artik stres yapmaya basladim
o pelvik agrisi ara ara bendede oluyor
sag kasigimda bebegin basi resmen, canim cikacak gibi oluyor bazen, gece sagdan sola donemedim ..
yinede yuryuslere evam ediyorum, genel olarak hafifim ben toplamda 6 kilo aldim yuruyusler sayesindede 41. haftamda olmama ragmen hic odemim ve sisligim yok .. yuruyus, hareket cok faydali ..

bende cok korktugum icin suan sezeryan sonrasi normal dogum yapabilmek icin ugrasiyorum canim .. herkesin bir olmuyor ama benim sezeryan tecrubem cok kotuydu

canim baska sorunlarin varmi esinle bilmiyorum ama bu donemde onlarda bi tuhaflasiyor yada bizim stresimiz onlara yansiyor .. bende hafta sonu sebebsiz o kadar cok agladim ki, cok sebebsiz seyler icin tartistik .. cunku ikimizde cok gerginiz dogum stresi yuzunden ..
allah yardimcin olsun yinede ayri kalmamaya calis fazla .. dogumda inan cok faydasi oluyor esinin yaninda olmasi ..

ne zaman olacak dıye bılmeden beklemekte zor ama persembe gunu olca dıye tarıhı beklemekte zor düşündükçe heyecan korku doluyo içimm....inşallah kolay geçer herşey bu kan olayınada takıldım sabah kan sayımı yapılcakmış düşük çıkarsa kan isteyeceklermiş kan arayacagız birde

gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı

merhabalar hepinize. 3 gündür giremiyordum sayfalar bayapı ilerlemiş...

doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. güle güle büyütsünler bebişlerini....

adanam şimdi sende kucağına almışsındır o tatlı bebişini inşallah...

canım inşallah bir an önce durumlar düzelir. üzülüyorum inan sana. bu halde bu durumları yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…