kızlar günaydın
benim daha çocuğum yok
ve yavaştan düşünmeye başladık
bi şey sorcaktım
hani sayfanın bşında liste var ya
orda ki son adet tarihi yazılmış ya
o son adet gördüğümüz günün başlangıcı olan gün mü
yani ben ayın 10unda regl oluyorsam
o benim son adet tarhim mi oluyor
soruma cevap verirseniz sevinirim
teşekkürler şimdiden
Canim gozunuz aydin,saglikli dogmus ya gerisini bosver,annesi kucuk melegi guzelce besler kocaman olur..:)arkadaşlar 1 mart saat 17.40 da sezaryenle bende bebeğime kavuştum....
28 şubatta kontrolüm vardı ve bebeğimin suyunun azaldığı ve eşinin yaşlanmaya başladığını tespit etti doktor ve normal olabilir mi diye yatırdı o gün olmadı malesef zaten bende gebelik yüksek tansiyon ve diyabet vardı...
kalp atışlarımız normal doğumu kaldırmadı açılma da olmadı ve akşam acilen sezaryene girdim
2230 gr 44 cm kızımı aldım
çok minik küçücük ama canı içinde çok mutluyum diyet yüzünden bebeğim zayıf doğdu ama en azından çok sağlıklı
allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın
kızımı gördüğüm an aşık oldum
ılk agladıgını duyacaksın sadece yanınada vermıyolar alamıyosun kucagına falan ellerın baglı sonucta, sadece bı gösterıyolar tutup okadar bıkac sanıye ıcın kendını rıske atmıs oluyosun genede epıduralde de komplıkasyonlar oluyor amelıyat sırasında acı hıssedenler cok, ılacı arttırıyolar yada genele dönuyolar o sırada heyecenadan korkudan tansıyon yada kalp sorunu olabılıyo bunlar sonucta doktoruda rahat calstırmayan seyler...epıdural baslayıp genele dönmek cok cok kötu hem sersem oluyosun hem bacakların uyusuk ayaga kalkamıyosun berbat bısey oluyo...hastanın stabıl olması daha rahat onlar için...birde bizim ülkede gercekten bunun egıtımını alan az anestezı uzmanı olduktan sonra bıde ayrıca epıdural egıtımı almak gerekıyor ama cogunda yok hastane doktorlarının cougu da hastane kazansın dıye epıdurale yönlendiriyor...normal olsa epıduralı kesin önerırdım o sancılar ıcın ama sezeryanda gerek yok bıkac sanıyelık duygusallık için dedi mantıklı geldi banada...
günaydınson 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur
arkadaşlar 1 mart saat 17.40 da sezaryenle bende bebeğime kavuştum....
28 şubatta kontrolüm vardı ve bebeğimin suyunun azaldığı ve eşinin yaşlanmaya başladığını tespit etti doktor ve normal olabilir mi diye yatırdı o gün olmadı malesef zaten bende gebelik yüksek tansiyon ve diyabet vardı...
kalp atışlarımız normal doğumu kaldırmadı açılma da olmadı ve akşam acilen sezaryene girdim
çok minik küçücük ama canı içinde çok mutluyum diyet yüzünden bebeğim zayıf doğdu ama en azından çok sağlıklı
Gecmiooo
ben artik beklemiyorumonceden bugun dogacakla geciyordu 24 saatim artik biraktim keyfi bilir diyorum
Ama insallah 40. Haftayi gecmez suni sanci ile dogum yapmak durumunda kalacagim
selam millet günaydın
uykusuz bir güne daha merhaba
günaydınson 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur
arkadaşlar 1 mart saat 17.40 da sezaryenle bende bebeğime kavuştum....
Canim gozunuz aydin,saglikli dogmus ya gerisini bosver,annesi kucuk melegi guzelce besler kocaman olur..:)
Kizlar ya bu arada ben 37+5 im ve hala nst yapmadi doktorum.siz ne zaman yaptirdiniz...biseyleri atlicaz da bebegimde etkilenecek diye cok endiseleniyorum,cati kontrol edildi ama nst den bahsetmedi hic dr.um henuz
bugun adanam doğum yapacak sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..
başka doğum yapacak var mı bilmiyorum... artık takip edemiyorum. kimler kaldı doğurmayan.
çarşamba db55 var...
ben dün annemde kaldım. bugun de onda kalacağım. hatta bugun çantamı alıp gidiyorum. artık evde kalmayacağım. her gün üzülüp ağlamaktansa böylesi daha iyi. kendi de ne hali varsa görsün!!! beni ve bebeğimi takmayan bir adamdan hiçbir beklentim kalmadı.
ben de sancı filan yok. bebeğimin de hala kafasını yukarıda hissediyorum. akşamları karnımda alev alev yanmalar oluyor. bir de sertlik onun dışında bir sıkıntım yok.
hepinizi öpüyorum
inş.. herşey yolunda gider canımm
benim de cumartesi doluyo günüm dr um 1 hafta bekleriz sonraa suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedii
seni niee hemenn perşembe suni sancı veriyor ki güzelim hiç beklemiyccek mi
cnm bizim tarihler aynı sayılır benımde 5 gün önce nst yapıldı sancı çıkmadı benımde şuan 37+4 . hatta cuma günü sezeryan istersem doktor alabileceğini söyledı.[/QUOTE
Sen ne yapacaksin peki,sezeryan olacakmisin? Bizim dr hic ona da yanasmiyo beklicez suyun gelmesini diyo,brnde de ne bi belirti ne baska bisey,tik yok:) bekleyip bekleyip sonra hwm suni sanci o da olmazsa sezeryana giemesi de var bu isin..bi taraftan surecleri etkilememek lazim beklemeliyiz diyorum bi taraftan da sabirsizlaniyorum ve endiseleniyorm icerdeki son gunlerinde bisey olursa diye(dun karnima tencere dustu mesela raftan) cok korktum,hrkt edince rahatladim biraz ama hala aklimda...pofff zormus beklemek boyle..
canim sen de baya ugrasiyosun anlasilan, ben de yuruyus yapmaya calisiyorum ama bu hamileligimde pelvik kemigimde korkunc bir agri basladi, son iki aydir cekiyorum, sanki ozel bolgenin etrafindaki tum kemiklerim kirilmisda ben onlarin ustunde yuruyomusum gibi, agliycak gibi oluyorum cogu zaman, oturunca kalkmak, yatakta sagdan sola donmek azap, bir de yine ozel bolge tamamen sis, balon oldu artik, ilk iki hamileligimde hic yasamadigim tecrubeler bunlar, o yuzden cok zorlamak istemiyorum, hepimiz icin hayirlisi, insallah en yakin zamanda saglikla kavusuruz bebeklerimize
sezeyandan çok korkuyorum warmı benim gibi olan? dr da millet normalden korkar sende sezeyana mı taktın diyoya bildiğin ameliyat işte.Bide herşeyi bilmek iyi değil bazen cahil kalmak daha ii çünki ben sezeryan videosu izledim (((
başka doğum yapacak var mı bilmiyorum... artık takip edemiyorum. kimler kaldı doğurmayan.
çarşamba db55 var...
ben dün annemde kaldım. bugun de onda kalacağım. hatta bugun çantamı alıp gidiyorum. artık evde kalmayacağım. her gün üzülüp ağlamaktansa böylesi daha iyi. kendi de ne hali varsa görsün!!! beni ve bebeğimi takmayan bir adamdan hiçbir beklentim kalmadı.
ben de sancı filan yok. bebeğimin de hala kafasını yukarıda hissediyorum. akşamları karnımda alev alev yanmalar oluyor. bir de sertlik onun dışında bir sıkıntım yok.
hepinizi öpüyorum
sezeyandan çok korkuyorum warmı benim gibi olan? dr da millet normalden korkar sende sezeyana mı taktın diyoya bildiğin ameliyat işte.Bide herşeyi bilmek iyi değil bazen cahil kalmak daha ii çünki ben sezeryan videosu izledim (((
cnm bizim tarihler aynı sayılır benımde 5 gün önce nst yapıldı sancı çıkmadı benımde şuan 37+4 . hatta cuma günü sezeryan istersem doktor alabileceğini söyledı.[/QUOTE
Sen ne yapacaksin peki,sezeryan olacakmisin? Bizim dr hic ona da yanasmiyo beklicez suyun gelmesini diyo,brnde de ne bi belirti ne baska bisey,tik yok:) bekleyip bekleyip sonra hwm suni sanci o da olmazsa sezeryana giemesi de var bu isin..bi taraftan surecleri etkilememek lazim beklemeliyiz diyorum bi taraftan da sabirsizlaniyorum ve endiseleniyorm icerdeki son gunlerinde bisey olursa diye(dun karnima tencere dustu mesela raftan) cok korktum,hrkt edince rahatladim biraz ama hala aklimda...pofff zormus beklemek boyle..
bende aynen senın gıbıyım sabır kalmadı artık insan gün geçtikçe gerginleşiyo,senınde bu kontrolunde kesın nst yapar konusursunuz doğumu...doktor bana normal istersen 1 hafta daha beklerız dedı ben sanmıyorum sancı falan gelıceğını bırde normalden çok korkuyorum persembe gıdıp konusup kesınlestırıcez ıns. buyuk ıhtımal cuma spinal sezeryan olucam doktor genelden daha ıyı olur dedı hayırlısı olsun inş.
cnm bizim tarihler aynı sayılır benımde 5 gün önce nst yapıldı sancı çıkmadı benımde şuan 37+4 . hatta cuma günü sezeryan istersem doktor alabileceğini söyledı.
çarşamba db55 var...
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?