2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı

haklısın canım ya bu son zamanlarda misafir ağırlamak hiç kolay değil.onların bunu düşünmesi gerekiyor bana göre. ama artık gelmişler yapacak hiçbir şey yok. onlar gidene kadar sabredeceksin artık...

haklısın canım ya bu son zamanlarda misafir ağırlamak hiç kolay değil.onların bunu düşünmesi gerekiyor bana göre. ama artık gelmişler yapacak hiçbir şey yok. onlar gidene kadar sabredeceksin artık...

canım yaa temızliğimi falan yenı bıtırmıstımm ve 2 tane yaramaz cocugu varr su son gunlerımdee tum moralımm bozuldu yaptıgım temızlık bosuna gıtttı. ellerınde cıkolatayla gezıyolar

kızlar neden doğmuyor bu bebekler bizim yaaaa... ben sıkıldım artık... kızıma kavuşmak onu öpmek koklamak istiyorum... babası da çok özeniyor kızına... ağlıyorum artık... çok sıkıldım gebelikten... gece uyuyamıyorum gündüz kımıldayamıyorum. çok yoruldum... ben pesimist ve şizofreni gibi davranan biri değilimdir... ama gerçekten artık bebeğimi istiyorum hayırlısı ile koynumda

Sali gunu doktora gidicem su magnezyum olayini bir sorayim bakalim. haftalardir sancilarim var demissin ne zaman basladi sancilarin birde asagiya inmedi derken daha kanala mi girmedi yoksa donmedi mi?

benim de yarın doktor randevum var ben de sorucam... ilk 34+5de nstye girdiğimde sancım yüksek çıktı, ben onları bebeğim kasılıyo sanıyodum sancı olduğunu bilmiyodum, o zaman bi panikledik erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne oldum bikaç hafta yatarak dinlenmemi iş yapmamamı söylediler, en son geçen hafta 37. haftayı geçince artık yürü bol bol dediler ama sancım her hafta çıkıyo benim nstde, bu son hafta da sık sık rahme doğru iğe batması ve bıçak saplanması gibi sancılar hissediyorum kasılmaların haricinde, geçen haftaki muayenede çatı muayenesi de vardı ben kendimi kastığım için tam olarak kontrol edemedi ama rahim açıklığının 1-2 cm olduğunu ama bebeğimin daha tam olarak aşağı inmediğini söyledi, bebeğim uzun zamandır doğum pozisyonunda ama...

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah, minik bebeğin dışarıda çabucacık büyür onu hiç merak etme...

gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı

sen stres yapma da kendini de yorma gelen kendine hizmet ettirmeye gelmemiştir inşallah bırak hizmet etsinler, inanamıyorum ya kendimi düşünüyorum da yatılı misafir ağırlamak kolay mı, yatağını yorganını mı hazırlayıp toplıycaksın, evde misafir var diye sürekli etrafı mı toparlayıp düzelticeksin, bunun süpürgesi tozu banyo lavabosu mutfağı var kolay mı, sabah akşam kahvaltısı yemeğini mi düşünüceksin,bi de yanlarında oturup sohbet edip ağırlıycak mısın, nasıl bi düşüncesizlik ya inanamıyorum, günah be... sıkma yine de sen canını, ama kendine de dikkat et, senin yapamadığını yapmadığını görüp anlayıp onlar anlasın hatalarını da hizmet etsinler azıcık sana...

canım yaa temızliğimi falan yenı bıtırmıstımm ve 2 tane yaramaz cocugu varr su son gunlerımdee tum moralımm bozuldu yaptıgım temızlık bosuna gıtttı. ellerınde cıkolatayla gezıyolar

haklısın valla bende senin gibiyim temizlikten sonra hiçkimse bir yere dokunmayacak. Allah sana sabır versin. ama canını da sıkma bak bebişini etkiler üzülme. temizlik yine yapılır. gelenler de yardım eder herhalde sana dimi...

canım bende de bir rahatlık var anlatamam sanki hiç doğmayacak. ama bizim de günümüz yaklaşınca senin gibi oluruz herhalde.
içimin bir tarafı artık gelsin diyor bir tarafı gününü doldursun diyor.
inşallah bebeğin en hayırlı zamanda gelecektir. sen içini ferah tut ve sabret...

yok canımm ne hızmetı ben kosturuyorumm bıde dıokıı ıyısınn ıyıı hıc oturmadın geldık gelelıı sınırden aglıyorummm vallaa

cnm kıyamam ya annen yada kız kardeşın fln varsa çağırsan yardım etseler.bu göbüşlerle iş yapmamız çok zor artık çok çabuk yoruluyoruz ztn gelenlerde anlar yanı anlamıyolarsada ağırdan al yemeği fln basite al kahvaltı gibi hazırlayıver yada dışardan basit bişiler söyleyıver kusura bakmayın fln dersın iyiysen bıle iyi gibi durma otur dinlen onlar yapsın işleri.

Kızlar sizin hastanelerde epidural sezeryan için epidural farkı alınıyormuki.Normal epidurallerde alınıyor sadece diye biliyorum.Benim hastanemde alınmıyor alınmamasıda gerekiyor galiba anestezi sonuçta epidurali vermese genel uygulayacak aynı masraf.Yakari sen yazınca merak ettim.[/QUOTE]
Ozel hastanede ameliyat olacagim ve epidural istersen 300 daha fazla veriyorsun.
Iyi yapmissin. Degerini anlasin biraz.
Kim ki onlar. Cok ayip bence.
Ben dayanamazdim canim. Bir sey soylesene icine atma.
yok canımm ne hızmetı ben kosturuyorumm bıde dıokıı ıyısınn ıyıı hıc oturmadın geldık gelelıı sınırden aglıyorummm vallaa

Aglama sen tavrini goster de yapmasin oyle. Yardimci olsun sana.

Ozel hastanede ameliyat olacagim ve epidural istersen 300 daha fazla veriyorsun.

Aglama sen tavrini goster de yapmasin oyle. Yardimci olsun sana.[/QUOTE]

görumcemm cnm

Aglama sen tavrini goster de yapmasin oyle. Yardimci olsun sana.[/QUOTE]

evet benım bır tanıdıkta artı 500 tl fazladan verdı...bıde sonrasında temızleme ve dıkış sırasında genele cevırıyolar ne anladım o işten hem epıdural hem genel oluysun bızım ülkede hemen cıkara dönüştürülüyo bu tür seyler

görumcemm cnm[/QUOTE]

takılma bunlara sen otur ayagınıda uzat bırak onlar düşünsün,kim alttan alırsa o daha cok ezılıyor rahat davrankı anlasınlar

görumcemm cnm[/QUOTE]

senin yerinde olsam eşim işten gelceğine yakın çok ağrım var diye azcık kıvranırdm sonra onuda alıp bi hastaneye giderdim git ölesine bi kontrol etsinler o da bi zahmet siz gidince utanır belki kalkar gider yani azcık rol yeteneğini kullan yoksa nasıl kurtulcan allah kolaylık versin

senin yerinde olsam eşim işten gelceğine yakın çok ağrım var diye azcık kıvranırdm sonra onuda alıp bi hastaneye giderdim git ölesine bi kontrol etsinler o da bi zahmet siz gidince utanır belki kalkar gider yani azcık rol yeteneğini kullan yoksa nasıl kurtulcan allah kolaylık versin[/QUOTE

yaptım cnm hatta gercektenn sancımm vardı bulantımm vardıı ama umurlarındaa degılkı rabbım saorsunn Allaha havale edıyrmm

evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa

evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa

keşke şöle bişi deseydin ay gerek yok gelmenize vallahi ben iyiym temizliğimide yaptm öle böle çok şükür hiç gerek yok zahmet etmeyin bundan sonra artık dinlenerek geçirirm gibi bişiler söleyip lafı çakardım valla

benım ıcın gelmıyorkı gezmeye gelıyorlarr

Selam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime

Adanam şimdi sen kuzucuğunu kucağını alıp o mis kokusunu içine çekiryosundur. Allah bağışlasın canım. D.hikayeni bekliyoruz.

merhabaaa herkese ben dogum yaptim eve geldiiiimm daha dogrusu geldik. :)))

Maşallah size. Allah analı babalı büyütsün.

günaydın son 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah gönlünden geçen olur.

Canım çok üzüldüm. Ne yaptın?

Canım beraber doğurcaz inşallah seninle. Bendede o tuvalete çıkma isteği ara ara oluyor. NST sonuçların nasıl? Her ihtimale hzırla kendini canım.

Papatyamm nasıl kuzucuklar Eren ve Zeynep? Emme olayını ne yaptınız?

Edlinnn kız doğurmadın değilmi? Dün girmedim bugün hepsine baktım yoksun ortada

Candaşım artık evdesin. Hazırlıklar ile uğraşıyon tabi giremedin buraya

benım ıcın gelmıyorkı gezmeye gelıyorlarr

daha iyi ya işte böyle bişler diyince sen hani temizliğe yardıma geliyosanız gelin yoksa gerek yok gibi manaya gelirdi ama tabi karşındaki anlarmı veya karşındaki kıramayan biriysen söyleyemeyebilrsinde ne diyim inşallah onlar bi daha gelmeden en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın rahat ol güzel şeyler düşün zaten bişi kalmamış öpüyorm:)

aneaaammm 2 hafta kalmış şekerimm çok sevindim snn adına ben hala bekliyorum

bu arada sabah 7den 11e kadar 10 dkyı geçmeyen sancılarım vardı 30 sn ve üzeri sürdü resmen kalakalyodum sancıdan sonra hafifledi uyumuşum 2 saat nedir ki bu karnım çok ağrıdı anlayamadım hala ağrım var tecrübesizlik ne kötü şey

Son düzenleme:

Canım ben dün öyle kötü oldum doktorumu aradım. nst' ye aldı sorun yoktu. Ama artık böyle ağrılar sancılar çok normalmiş. Artık hepimizin sayılı günleri kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…