gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı
haklısın canım ya bu son zamanlarda misafir ağırlamak hiç kolay değil.onların bunu düşünmesi gerekiyor bana göre. ama artık gelmişler yapacak hiçbir şey yok. onlar gidene kadar sabredeceksin artık...
Sali gunu doktora gidicem su magnezyum olayini bir sorayim bakalim. haftalardir sancilarim var demissin ne zaman basladi sancilarin birde asagiya inmedi derken daha kanala mi girmedi yoksa donmedi mi?
arkadaşlar 1 mart saat 17.40 da sezaryenle bende bebeğime kavuştum....
28 şubatta kontrolüm vardı ve bebeğimin suyunun azaldığı ve eşinin yaşlanmaya başladığını tespit etti doktor ve normal olabilir mi diye yatırdı o gün olmadı malesef zaten bende gebelik yüksek tansiyon ve diyabet vardı...
kalp atışlarımız normal doğumu kaldırmadı açılma da olmadı ve akşam acilen sezaryene girdim
2230 gr 44 cm kızımı aldım
çok minik küçücük ama canı içinde çok mutluyum diyet yüzünden bebeğim zayıf doğdu ama en azından çok sağlıklı
allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın
kızımı gördüğüm an aşık oldum
gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı
canım yaa temızliğimi falan yenı bıtırmıstımm ve 2 tane yaramaz cocugu varr su son gunlerımdee tum moralımm bozuldu yaptıgım temızlık bosuna gıtttı. ellerınde cıkolatayla gezıyolar
kızlar neden doğmuyor bu bebekler bizim yaaaa... ben sıkıldım artık... kızıma kavuşmak onu öpmek koklamak istiyorum... babası da çok özeniyor kızına... ağlıyorum artık... çok sıkıldım gebelikten... gece uyuyamıyorum gündüz kımıldayamıyorum. çok yoruldum... ben pesimist ve şizofreni gibi davranan biri değilimdir... ama gerçekten artık bebeğimi istiyorum hayırlısı ile koynumda
benim de yarın doktor randevum var ben de sorucam... ilk 34+5de nstye girdiğimde sancım yüksek çıktı, ben onları bebeğim kasılıyo sanıyodum sancı olduğunu bilmiyodum, o zaman bi panikledik erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne oldum bikaç hafta yatarak dinlenmemi iş yapmamamı söylediler, en son geçen hafta 37. haftayı geçince artık yürü bol bol dediler ama sancım her hafta çıkıyo benim nstde, bu son hafta da sık sık rahme doğru iğe batması ve bıçak saplanması gibi sancılar hissediyorum kasılmaların haricinde, geçen haftaki muayenede çatı muayenesi de vardı ben kendimi kastığım için tam olarak kontrol edemedi ama rahim açıklığının 1-2 cm olduğunu ama bebeğimin daha tam olarak aşağı inmediğini söyledi, bebeğim uzun zamandır doğum pozisyonunda ama...
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah, minik bebeğin dışarıda çabucacık büyür onu hiç merak etme...
sen stres yapma da kendini de yorma gelen kendine hizmet ettirmeye gelmemiştir inşallah bırak hizmet etsinler, inanamıyorum ya kendimi düşünüyorum da yatılı misafir ağırlamak kolay mı, yatağını yorganını mı hazırlayıp toplıycaksın, evde misafir var diye sürekli etrafı mı toparlayıp düzelticeksin, bunun süpürgesi tozu banyo lavabosu mutfağı var kolay mı, sabah akşam kahvaltısı yemeğini mi düşünüceksin,bi de yanlarında oturup sohbet edip ağırlıycak mısın, nasıl bi düşüncesizlik ya inanamıyorum, günah be... sıkma yine de sen canını, ama kendine de dikkat et, senin yapamadığını yapmadığını görüp anlayıp onlar anlasın hatalarını da hizmet etsinler azıcık sana...
canım yaa temızliğimi falan yenı bıtırmıstımm ve 2 tane yaramaz cocugu varr su son gunlerımdee tum moralımm bozuldu yaptıgım temızlık bosuna gıtttı. ellerınde cıkolatayla gezıyolar
ılk agladıgını duyacaksın sadece yanınada vermıyolar alamıyosun kucagına falan ellerın baglı sonucta, sadece bı gösterıyolar tutup okadar bıkac sanıye ıcın kendını rıske atmıs oluyosun genede epıduralde de komplıkasyonlar oluyor amelıyat sırasında acı hıssedenler cok, ılacı arttırıyolar yada genele dönuyolar o sırada heyecenadan korkudan tansıyon yada kalp sorunu olabılıyo bunlar sonucta doktoruda rahat calstırmayan seyler...epıdural baslayıp genele dönmek cok cok kötu hem sersem oluyosun hem bacakların uyusuk ayaga kalkamıyosun berbat bısey oluyo...hastanın stabıl olması daha rahat onlar için...birde bizim ülkede gercekten bunun egıtımını alan az anestezı uzmanı olduktan sonra bıde ayrıca epıdural egıtımı almak gerekıyor ama cogunda yok hastane doktorlarının cougu da hastane kazansın dıye epıdurale yönlendiriyor...normal olsa epıduralı kesin önerırdım o sancılar ıcın ama sezeryanda gerek yok bıkac sanıyelık duygusallık için dedi mantıklı geldi banada...
Iyi yapmissin. Degerini anlasin biraz.bugun adanam doğum yapacak sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..
başka doğum yapacak var mı bilmiyorum... artık takip edemiyorum. kimler kaldı doğurmayan.
çarşamba db55 var...
ben dün annemde kaldım. bugun de onda kalacağım. hatta bugun çantamı alıp gidiyorum. artık evde kalmayacağım. her gün üzülüp ağlamaktansa böylesi daha iyi. kendi de ne hali varsa görsün!!! beni ve bebeğimi takmayan bir adamdan hiçbir beklentim kalmadı.
ben de sancı filan yok. bebeğimin de hala kafasını yukarıda hissediyorum. akşamları karnımda alev alev yanmalar oluyor. bir de sertlik onun dışında bir sıkıntım yok.
hepinizi öpüyorum
Kim ki onlar. Cok ayip bence.gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı
Ben dayanamazdim canim. Bir sey soylesene icine atma.canım yaa temızliğimi falan yenı bıtırmıstımm ve 2 tane yaramaz cocugu varr su son gunlerımdee tum moralımm bozuldu yaptıgım temızlık bosuna gıtttı. ellerınde cıkolatayla gezıyolar
yok canımm ne hızmetı ben kosturuyorumm bıde dıokıı ıyısınn ıyıı hıc oturmadın geldık gelelıı sınırden aglıyorummm vallaa
Ozel hastanede ameliyat olacagim ve epidural istersen 300 daha fazla veriyorsun.Kızlar sizin hastanelerde epidural sezeryan için epidural farkı alınıyormuki.Normal epidurallerde alınıyor sadece diye biliyorum.Benim hastanemde alınmıyor alınmamasıda gerekiyor galiba anestezi sonuçta epidurali vermese genel uygulayacak aynı masraf.Yakari sen yazınca merak ettim.
Ozel hastanede ameliyat olacagim ve epidural istersen 300 daha fazla veriyorsun.Kızlar sizin hastanelerde epidural sezeryan için epidural farkı alınıyormuki.Normal epidurallerde alınıyor sadece diye biliyorum.Benim hastanemde alınmıyor alınmamasıda gerekiyor galiba anestezi sonuçta epidurali vermese genel uygulayacak aynı masraf.Yakari sen yazınca merak ettim.
Ozel hastanede ameliyat olacagim ve epidural istersen 300 daha fazla veriyorsun.
Iyi yapmissin. Degerini anlasin biraz.
Kim ki onlar. Cok ayip bence.
Ben dayanamazdim canim. Bir sey soylesene icine atma.
Aglama sen tavrini goster de yapmasin oyle. Yardimci olsun sana.
görumcemm cnm
evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa
keşke şöle bişi deseydin ay gerek yok gelmenize vallahi ben iyiym temizliğimide yaptm öle böle çok şükür hiç gerek yok zahmet etmeyin bundan sonra artık dinlenerek geçirirm gibi bişiler söleyip lafı çakardım valla
kızlar yarın 8 de doğuma gireceğim bana dua edin =) bende bütün bebek isteyen ama bebeği olmayanlara bebekleri olsun diye dua edeceğim...
kızlar genel anestezi düşünyrm ama yinede ödüm kopuyor !! doğumdan sonrada nasıl emzireceğim birde o korku var ....ilk bebeğim heyecan dorukta.
show ilk nefes teki kadın doğuma girdi ben tırsmaya başladım ayol =)))
bu arada doğum belgesini ilk gün mü okula veryrzz iş yerine ?
merhabaaa herkese ben dogum yaptim eve geldiiiimm daha dogrusu geldik. :)))
günaydınson 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur
ben dün annemde kaldım. bugun de onda kalacağım. hatta bugun çantamı alıp gidiyorum. artık evde kalmayacağım. her gün üzülüp ağlamaktansa böylesi daha iyi. kendi de ne hali varsa görsün!!! beni ve bebeğimi takmayan bir adamdan hiçbir beklentim kalmadı.
kızlar merhaba,
yazamadım bi kaç gündür benimde son 2 haftam.. sanki bu aralar doğurmam gerek gibi
hissedip doğurmadığıma üzülüyorum bi taraftanda korkuyorum.. bende normal doğumu bekleyenleredenim
ama bakıyorum miad geçince suni sancı veriliyor. inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz
evde tek duruyorum kayınvalideme gitmek istemiyorum. bir sıkıntı olmaz sanırım değil mi,
zaten kötü olursam hemen telefon açarım:26:
birde bende sürekli büyük tuvalete çıkma hissi var ve gaz sancısı bunun sebebi nedir ki acep?
geceleri kabusum zaten uyumak istemiyorum hep ağrım oluyor. ama oturunca hiçbirşeyim yok.
papatyaamm, ebahım tebrik ederim sizi. günlerdir bi doluydum hikayelerinizi okuyunca ağladım rahatladım biraz.
çilek lalam siz naptınız acepp bütün dularım sizinlee. allah yardımcınız olsun...
eru sende doğum yapmışsın normal mi oldu doğumun haber verip kaçmışın geri gel çabuk
benım ıcın gelmıyorkı gezmeye gelıyorlarr
aneaaammm 2 hafta kalmış şekerimm çok sevindim snn adına ben hala bekliyorumSelam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime
Adanam şimdi sen kuzucuğunu kucağını alıp o mis kokusunu içine çekiryosundur. Allah bağışlasın canım.D.hikayeni bekliyoruz.
Maşallah size.Allah analı babalı büyütsün.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah gönlünden geçen olur.
Canım çok üzüldüm.Ne yaptın?
Canım beraber doğurcaz inşallah seninle. Bendede o tuvalete çıkma isteği ara ara oluyor. NST sonuçların nasıl? Her ihtimale hzırla kendini canım.
Papatyamm nasıl kuzucuklar Eren ve Zeynep? Emme olayını ne yaptınız?
Edlinnn kız doğurmadın değilmi?Dün girmedim bugün hepsine baktım yoksun ortada
Candaşım artık evdesin. Hazırlıklar ile uğraşıyon tabi giremedin buraya
aneaaammm 2 hafta kalmış şekerimm çok sevindim snn adına ben hala bekliyorum
bu arada sabah 7den 11e kadar 10 dkyı geçmeyen sancılarım vardı 30 sn ve üzeri sürdü resmen kalakalyodum sancıdan sonra hafifledi uyumuşum 2 saat nedir ki bu karnım çok ağrıdı anlayamadım hala ağrım var tecrübesizlik ne kötü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?