doğum öncesı yapılan kan sayımı ve tahlıller o sabahmı yapılıyor yoksa bıkac gun öncedenmı acaba???kan degerı düşük çıkarsa kan ıstenırmıiş o zaman ertelenıyormu doğum bilen varmı ki acaba????????
Benim 2 hafta sonra sezeryan olacak. Bugün anestezi ile görüştürdüler ve tahlillerim alındı
benım öyle olmadı işte ya persembe gunu ama bı tahlıl yapılmadı daha o gun sabah doğum öncesı yapılcakmıs tahlıller...ne tahlıllerı yapıyorlar???
doğum öncesı yapılan kan sayımı ve tahlıller o sabahmı yapılıyor yoksa bıkac gun öncedenmı acaba???kan degerı düşük çıkarsa kan ıstenırmıiş o zaman ertelenıyormu doğum bilen varmı ki acaba????????
Benimde doğumdan 1 saat önce kan aldılar.
Selam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime
Canım beraber doğurcaz inşallah seninle. Bendede o tuvalete çıkma isteği ara ara oluyor. NST sonuçların nasıl? Her ihtimale hzırla kendini canım.
Papatyamm nasıl kuzucuklar Eren ve Zeynep? Emme olayını ne yaptınız?
Edlinnn kız doğurmadın değilmi?Dün girmedim bugün hepsine baktım yoksun ortada
Candaşım artık evdesin. Hazırlıklar ile uğraşıyon tabi giremedin buraya
Biraz detay olacak ama şimdi netden test sonuçlarıma baktım. Sanada atayım. Bir şey anlamayabilirsin :))
HEMATOLOJİ VE KOAGÜLASYON
HEMOGRAM (CBC)
RBC(Erythrocytes)
HB(Hemoglobin)
HCT(Hematocrit)
MCV
MCH
MCHC
RDW
WBC(Leukocytes)
NEUT #
NEUT %
LYMPH #
LYMPH %
EOS #
MONO
EOS %
BASO #
BASO %
PLT(Thrombocytes)
PDW
MPV
PCT
PT (PROTROMBİN ZAMANI)
Protrombin Zamanı(sn)
INR
Protrombin Aktivitesi(%)
NOT: Hastamız clexcan kullanıyor.
aPTT (Aktive parsiyel tromboplastin zamanı)
KAN GRUBU (jel santrifügasyon)
O Rh (-) Negatif
KLİNİK KİMYA
PSEUDO KOLİNESTERAZ
3650 - 9120 Gebelik
4260 - 11250 Normal
HORMON-SEROLOJİ TESTLERİ
HbsAg (MEIA)
S/CO
ANTİ HCV (MEIA)
S/CO
ANTİ HIV ½ + P24 Antijen (HIV Combi PT)
S/CO
hadi hayırlıı olsunn canımm benle aynı tarihin tabii bizim hanfendi gelecek mi bekletecek mi bilmem..
nst geçen haftadan beri doğum kasılmaların var az az diyor. ama hep iyi çıkıyomuş bebeğin suyu çok iyi
çatında müsait dedi. bakalım hayırlısı...
çok gerginim ya bugün dün akşam kayınvalidemdeydik. anemler bide eşimin dayısın kızları falan. hep doğumdan
konuşuldu bide nerde çokluk orda b.kluk derler yaa gerçekten doğru herkes bi rahat annemle ters konuştular
annemde çok sinirlenmiş, bugün aradı onunda hatalı olduğu yerler vardı söyledim.. ama olan arada bana oluyor,
sabahtan beri ağladım ağlıcam kaynanama da gitmek gelmiyor içimden. çok sinirliyim ona da. hep dua ediyorum,
doğum başlarsa da eşim yanımda olsun. gündüz olursa herkes üstüme gelicek evde tek durma demiştik diye
seni tanıdık görünce burda içimi dökeyim dedim uzun oldu biraz
kan degerlerı yapılmıs normalde nasıl demır degerlerın falan
Carsamba dogumum var ve bugun tahliller yapildi.
Canım takviyede oluyoruz ama maalesef biraz sınırın altında.
Canımmm senin bir şey kalmamış:18::18:
Ah kıyamam sana canımya. Üzmemeye çalış kendini. Ya bu insanları ben anlamıyorum. Tamam hassas bir dönemdeyiz falan ama onların düşünmesi gereken inceliği neden biz düşünebiliyoruzda onlar koçça insanlar akıl edemiyor bilmiyorum
Bizdede durumlar farklı değil. Eşim yok biliyorsun. Bir kendi evimdeyim bir annemde.Sürekli başımda da bir bekçi.Ya annem ya k.validem. Ama inan yalnız olsam daha rahat edicem. Dün k.valideye kızdım bende. biraz sancı falan oldu. dr. aradım nst bakalım dedi. sen k.valide tut eşimin erkek kardeşini çağır hastaneye.çok sinirlendim. çocuk çıktı geldi tabi. ya ne işin var diyorun bunlar normal. sanki doğuruyorum
kendi annemde aynı hep sorunlar sorunlar geriyor beni....
Yalnız değilsin sudemmm. bende eşimi istiyom başkasına gerek yok
Slm kizlar.
Bugun tahlil vermek icin hastaneye gittik. 4-5 tup kan aldilar kolumdan. Idrar testi istediler. Parmagimdan da kan aldilar. Daha dogrusu ben bakmadim da esimin anlattigina gore parmagimdan kan akitip kronometre tutmuslar. Pihtilasmaya bakmis olabilirler.
Sonra nst ye girdim. Sancim yok. Anestezi uzmaniyla gorustum. Genel anestezi istedim. Epidurali onerdi.
Sali gunu sulu, hazmi kolay seyler ye ve saat 00:00 dan sonra hicbirsey yeme ve icme dedi. Sonda takilacak dedi. Dogum korkumu soyledim. Genel anestezi de sonda vs takilacak , bir kac islem yapilacak hepini hissedeceksin en son uyuyacaksin dedi.
Doktor en gec 8 de yatisini yapmis ol dedi. 10:30 da doguma alacakmis.
Boyle iste. Ben nasil ac durucam o saate kadar ya.
ya ben bunların arasında kalmaktan yoruldum. gerçi annemin garibimin benim için koşturmaktan
başka yaptığı bişey yok, cumartesi geldi camlarımı tüllerimi duvarları bide yetmedi halılarımı yıkadı. kaynanamda
hastayım deyip gelmedi. dün cin gibiydi ama...
laf sokmaya geldimi hiç geri kalmadı annemde bozulmuş sen kıymetsiz değilsin diyo.
izne ayrıldım istese gelebilir bana ben ona gitmiyorum diye oda bana gelmiyo. hep hasta hep hasta.
bende gidip onun o halleriyle uğraşamam. gelmesinde kendi kızının başına gelince görücem
onları da... evde de patladım ya sen bana gel ben sana geleyim kız birbirimize bakarız
eşimi aradım akşam dışarı çıkalım dedim. belki biraz rahatlarım.
seninde işin zor valla neyse çoğu gitti azı kaldı sabredicez.
Selam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime
Slm kizlar.
Bugun tahlil vermek icin hastaneye gittik. 4-5 tup kan aldilar kolumdan. Idrar testi istediler. Parmagimdan da kan aldilar. Daha dogrusu ben bakmadim da esimin anlattigina gore parmagimdan kan akitip kronometre tutmuslar. Pihtilasmaya bakmis olabilirler.
Sonra nst ye girdim. Sancim yok. Anestezi uzmaniyla gorustum. Genel anestezi istedim. Epidurali onerdi.
Sali gunu sulu, hazmi kolay seyler ye ve saat 00:00 dan sonra hicbirsey yeme ve icme dedi. Sonda takilacak dedi. Dogum korkumu soyledim. Genel anestezi de sonda vs takilacak , bir kac islem yapilacak hepini hissedeceksin en son uyuyacaksin dedi.
Doktor en gec 8 de yatisini yapmis ol dedi. 10:30 da doguma alacakmis.
Boyle iste. Ben nasil ac durucam o saate kadar ya.
yok canımm ne hızmetı ben kosturuyorumm bıde dıokıı ıyısınn ıyıı hıc oturmadın geldık gelelıı sınırden aglıyorummm vallaa
evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa
Kizlar utanarak soruyorum ama sormaliyim. Kisisel bakimimi yapicam da yarin. Benim gobegimde de tuyler var. sezeryan kesisi icin orayi alacak miyim? Nereye kadar alicam?Orda mahcup olmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?