Slm kizlar.
Bugun tahlil vermek icin hastaneye gittik. 4-5 tup kan aldilar kolumdan. Idrar testi istediler. Parmagimdan da kan aldilar. Daha dogrusu ben bakmadim da esimin anlattigina gore parmagimdan kan akitip kronometre tutmuslar. Pihtilasmaya bakmis olabilirler.
Sonra nst ye girdim. Sancim yok. Anestezi uzmaniyla gorustum. Genel anestezi istedim. Epidurali onerdi.
Sali gunu sulu, hazmi kolay seyler ye ve saat 00:00 dan sonra hicbirsey yeme ve icme dedi. Sonda takilacak dedi. Dogum korkumu soyledim. Genel anestezi de sonda vs takilacak , bir kac islem yapilacak hepini hissedeceksin en son uyuyacaksin dedi.
Doktor en gec 8 de yatisini yapmis ol dedi. 10:30 da doguma alacakmis.
Boyle iste. Ben nasil ac durucam o saate kadar ya.
Canım takviyede oluyoruz ama maalesef biraz sınırın altında.
Canımmm senin bir şey kalmamış:18::18:
Evet kalmadi ve bur suru korkum var. sonda takilirken bir posta aglarim. Karnima batikon mudur nedir ondan surulurken bir posta daha aglarim. Ayilirken de aglarim. Aglarim da aglarim gibi geliyor.
Bizenasil onluk giydircekler? Dugmeli mi olacak yoksa kesecekleri yer mi acik olacak? Ameliyathaneye girince kesin bayilicam.
Kizlar utanarak soruyorum ama sormaliyim. Kisisel bakimimi yapicam da yarin. Benim gobegimde de tuyler var. sezeryan kesisi icin orayi alacak miyim? Nereye kadar alicam?Orda mahcup olmiyim.
Slm kizlar.
Bugun tahlil vermek icin hastaneye gittik. 4-5 tup kan aldilar kolumdan. Idrar testi istediler. Parmagimdan da kan aldilar. Daha dogrusu ben bakmadim da esimin anlattigina gore parmagimdan kan akitip kronometre tutmuslar. Pihtilasmaya bakmis olabilirler.
Sonra nst ye girdim. Sancim yok. Anestezi uzmaniyla gorustum. Genel anestezi istedim. Epidurali onerdi.
Sali gunu sulu, hazmi kolay seyler ye ve saat 00:00 dan sonra hicbirsey yeme ve icme dedi. Sonda takilacak dedi. Dogum korkumu soyledim. Genel anestezi de sonda vs takilacak , bir kac islem yapilacak hepini hissedeceksin en son uyuyacaksin dedi.
Nerden kesecekler bilmiyorum ki ben de. Biz alalim derlerse diye cekiniyorum. Alicam galiba biraz.ufak tuylerden bı sorun olurmu kı bılmıyorum?hamılelıkte bende de cıktı bıraz ama almadım daha bende
Tesekkur edrim.gözün aydın tarih belli olmuş bizde perşembe gidecez 8:30 da alırım dedi dr
evet canım ya takvıye alıyorum ama sınırın altında olursa kan isterler dedi doktoro günbıde nerden bulcam ben kan anlamadım
slm kızlar ben cuma sabahı 8 30 da spinal sezeryanla kızımı dünyaya getirdim. 3640gr 52 cm doğdu kendileri.şu an uyuyor size yazayım dedim .annelik ne güzel bir duyguymuş buraya yazarken bile gözlerim doldu kızımın teni körpecik yumuşacık ona dokunmaya bile kıyamıyorum .lohusalık ilk günleri ameliyat derken çok kırgınlık var üstümde..yazarım gene
gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı
görumcemm cnm
senin yerinde olsam eşim işten gelceğine yakın çok ağrım var diye azcık kıvranırdm sonra onuda alıp bi hastaneye giderdim git ölesine bi kontrol etsinler o da bi zahmet siz gidince utanır belki kalkar gider yani azcık rol yeteneğini kullan yoksa nasıl kurtulcan allah kolaylık versin[/QUOTE
yaptım cnm hatta gercektenn sancımm vardı bulantımm vardıı ama umurlarındaa degılkı rabbım saorsunn Allaha havale edıyrmm
evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa
Nerden kesecekler bilmiyorum ki ben de. Biz alalim derlerse diye cekiniyorum. Alicam galiba biraz.
Tesekkur edrim.senin ki de yakin.
Kani hastanenin ayarlamasi gerekmiyor mu? Benim kanim kan ilaciyla yukseldi 11 di en son. Dusmeye de devam ediyordu. 13,5 olmus simdi. Senin kac?
kontrolden geldim şimdi. bebişim çok şükür 2960 gr oldu. tam tamına sata göre 2 haftamız kaldı. ama doktorumuz 7-8-9 martta yurt dışında olucakmış ya, canım sıkıldı, ya o zaman sancım gelirse diye sormadan o yardımcısının ilgileneceğini söyledi. gece kıramplarım arttı kızlar, bel ağrısı ona keza. taşıyamıyorum artık bebeişimi, gelsin artık diyorum. ama azıcık daha durusn, çünkü evi kaldırdım resmen, çarş.temizlik var evde.
ya kızlar bebek kuabiyesi hamurumu hazırladım. bi siteden buldum tarifi. ama hamuru dolapta 30 dk değil de 2.5 saat dinlendirince, şimdi taş gibi olmuş, yumuşayınca açıcam inşallah.
ha kurabiye haricince bebek şekeri hazırladım kızlar, hani şu badem, a.fıstık, üzümlü renk renk draje şekerler varya anlardan aldım, pembe tüle sarıp kurdele ile bağladım, güzel oldu valla.
geçmişe dalıcam şimdi, en çok papatyayı merak ettim. cuma doğuma girecekti bakalım ne yapmış.
Slm kizlar.
bence hiç alma bi yerlerini..hemşireler zaten seni ameliyata alırken kucuk bir bölgeyi göbek kısmında jiletliyerek alıyorlar..boşuna hem yorulma bide gereksız kucuk yer jiletlencekken fazla fazla heryerini alırsın:) zaten aşagıdaki kıllarını bile görmüyorlar..ha be amelıyat olmadım ama cok videosunu izledim..hemşirelerden de cekınme zaten bayanlar zaten fazlasıyla alışkınlar..Kizlar utanarak soruyorum ama sormaliyim. Kisisel bakimimi yapicam da yarin. Benim gobegimde de tuyler var. sezeryan kesisi icin orayi alacak miyim? Nereye kadar alicam?Orda mahcup olmiyim.
slm kızlar ben cuma sabahı 8 30 da spinal sezeryanla kızımı dünyaya getirdim. 3640gr 52 cm doğdu kendileri.şu an uyuyor size yazayım dedim .annelik ne güzel bir duyguymuş buraya yazarken bile gözlerim doldu kızımın teni körpecik yumuşacık ona dokunmaya bile kıyamıyorum .lohusalık ilk günleri ameliyat derken çok kırgınlık var üstümde..yazarım gene
Selam kızlar, nasılsınız geçmişi okuyamadım yarın bakcam.sabahtan beridıardaydım yenigirdim eve.doğum tariimiz belli oldu 11 mart 2013 6,30 da. oğluşum kiloalmış bu kez maşallah 3kilo olmuş çok sevindik.ve dr doğum sonrası manken gibi olcan yine tekgöbek var şişlik filan yokçokiyisin grdüğüm en iyi amilesin dedi,moraloldu valla doğum öncesi,birde 2 geeik istedipijama yalan oldu:) sizler nasılsınız ?
bence hiç alma bi yerlerini..hemşireler zaten seni ameliyata alırken kucuk bir bölgeyi göbek kısmında jiletliyerek alıyorlar..boşuna hem yorulma bide gereksız kucuk yer jiletlencekken fazla fazla heryerini alırsın:) zaten aşagıdaki kıllarını bile görmüyorlar..ha be amelıyat olmadım ama cok videosunu izledim..hemşirelerden de cekınme zaten bayanlar zaten fazlasıyla alışkınlar..
Kizlar utanarak soruyorum ama sormaliyim. Kisisel bakimimi yapicam da yarin. Benim gobegimde de tuyler var. sezeryan kesisi icin orayi alacak miyim? Nereye kadar alicam? Orda mahcup olmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?