2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

gözün aydın tarih belli olmuş bizde perşembe gidecez 8:30 da alırım dedi dr

Ah kıyamam sen herşeye ağlıyon ama. Yapma tatlım kuzucun senin içinde son saatleriniz. Üzme onu annesi.

Kizlar utanarak soruyorum ama sormaliyim. Kisisel bakimimi yapicam da yarin. Benim gobegimde de tuyler var. sezeryan kesisi icin orayi alacak miyim? Nereye kadar alicam? Orda mahcup olmiyim.

Bence herzaman çıkan bölgeler haricindeki küçük tüğleri almaya. Sonra başına iş alırsın. Bende ağdaya gidicem ama haftaya gitsem daha iyi olur herhalde

neden epıdural önerıyor kı acaba??o hastanın tercıhı olacak özel bi durum aslında...genelde uyumana yakında takabılıyorlarmıs sondayı ama arkadasımla konustum taktırma dedi isteme yoksa takarlar dedi...epıduralde de sonda takıyolar zaten ayakların uyustugu ıcın tuvalete nasıl gıdeceksın kı?? artı para alcakları içinmi onu öneriyorlar acaba diye düşünüyorum hep...
bende 10 dan sonra bısey yemıcem bakalım ama daha önce endoskopı yaptırmıstım aynen öglen 2 ye kadar ac kalmıstım bide gecıyor zaman merak etme o heyecan sırasında

ufak tuylerden bı sorun olurmu kı bılmıyorum?hamılelıkte bende de cıktı bıraz ama almadım daha bende
Nerden kesecekler bilmiyorum ki ben de. Biz alalim derlerse diye cekiniyorum. Alicam galiba biraz.
gözün aydın tarih belli olmuş bizde perşembe gidecez 8:30 da alırım dedi dr
Tesekkur edrim. senin ki de yakin.
evet canım ya takvıye alıyorum ama sınırın altında olursa kan isterler dedi doktor o günbıde nerden bulcam ben kan anlamadım

Kani hastanenin ayarlamasi gerekmiyor mu? Benim kanim kan ilaciyla yukseldi 11 di en son. Dusmeye de devam ediyordu. 13,5 olmus simdi. Senin kac?

Arkadaşım Allah bağışlasın. Allah hep güzel günler göstersin ona.

Bende spinal olucam. Vaktin olduğunda biraz bahsedebilirmisin aşamalardan ve baş ağrısı, miğde bulantısı fdurumlarından

slm annişlerrr:) doktordan geldım az once oğluşum gayet ii masallah 2900 olmuş:)onceden gelısımı bı hafta onden gıdıyordu artık norma gıdıyor.aman dıyorum fazla kılolu olursa nasıl doguracam.ormal dogum olacagı ııcn doktorum kanama vs bı sıkayetın olursa gelıyorsun dedı.nst ye gırdım tık yok sancıdan yana.ay ne sıkıcı o nst odası ya uykum geldı oğluşum bugun kıpır kıpr doktor u gorunce bıseyşler oluyor yaww:) eve geldım canım çiğ köfte cektı bi yemişim sormayın:) mıdem eksıyecek ama ne yapam canm coook çektiiii.bırde soguk meze dıyorşlar ya restorant larda ezme veriyorlar ikram olarak ne zamandır ondan canm ıstıo resmen aşermek yani:) dun aksam esımle yemege gittik hele sukur yedım de gectii artık....bnm hamılelıgımın ılk zamanları ne bulantı ne aşerme olmustu demekkı daha yenı yeni oluo.....bu arada dere otu maydonoz acayıp sut yapıo:) nerden mı bılıyorum.yediğim an göğüslerimmmm şişioooo sutten gecen aksam bı dokunayımdedım resmen fışkırdıııı:) gül allah güll öldümmm...ılk defa başa geiınce komik oluyorrrr:)))benden haberler böleeee...yakın zamanda dogurmak duası ileeeee

slm annişlerrr:) doktordan geldım az once oğluşum gayet ii masallah 2900 olmuş:)onceden gelısımı bı hafta onden gıdıyordu artık norma gıdıyor.aman dıyorum fazla kılolu olursa nasıl doguracam.ormal dogum olacagı ııcn doktorum kanama vs bı sıkayetın olursa gelıyorsun dedı.nst ye gırdım tık yok sancıdan yana.ay ne sıkıcı o nst odası ya uykum geldı oğluşum bugun kıpır kıpr doktor u gorunce bıseyşler oluyor yaww:) eve geldım canım çiğ köfte cektı bi yemişim sormayın:) mıdem eksıyecek ama ne yapam canm coook çektiiii.bırde soguk meze dıyorşlar ya restorant larda ezme veriyorlar ikram olarak ne zamandır ondan canm ıstıo resmen aşermek yani:) dun aksam esımle yemege gittik hele sukur yedım de gectii artık....bnm hamılelıgımın ılk zamanları ne bulantı ne aşerme olmustu demekkı daha yenı yeni oluo.....bu arada dere otu maydonoz acayıp sut yapıo:) nerden mı bılıyorum.yediğim an göğüslerimmmm şişioooo sutten gecen aksam bı dokunayımdedım resmen fışkırdıııı:) gül allah güll öldümmm...ılk defa başa geiınce komik oluyorrrr:)))benden haberler böleeee...yakın zamanda dogurmak duası ileeeee

slm annişlerrr:) doktordan geldım az once oğluşum gayet ii masallah 2900 olmuş:)onceden gelısımı bı hafta onden gıdıyordu artık norma gıdıyor.aman dıyorum fazla kılolu olursa nasıl doguracam.ormal dogum olacagı ııcn doktorum kanama vs bı sıkayetın olursa gelıyorsun dedı.nst ye gırdım tık yok sancıdan yana.ay ne sıkıcı o nst odası ya uykum geldı oğluşum bugun kıpır kıpr doktor u gorunce bıseyşler oluyor yaww:) eve geldım canım çiğ köfte cektı bi yemişim sormayın:) mıdem eksıyecek ama ne yapam canm coook çektiiii.bırde soguk meze dıyorşlar ya restorant larda ezme veriyorlar ikram olarak ne zamandır ondan canm ıstıo resmen aşermek yani:) dun aksam esımle yemege gittik hele sukur yedım de gectii artık....bnm hamılelıgımın ılk zamanları ne bulantı ne aşerme olmustu demekkı daha yenı yeni oluo.....bu arada dere otu maydonoz acayıp sut yapıo:) nerden mı bılıyorum.yediğim an göğüslerimmmm şişioooo sutten gecen aksam bı dokunayım dedım resmen fışkırdıııı:) gül allah güll öldümmm...ılk defa başa geiınce komik oluyorrrr:)))benden haberler böleeee...yakın zamanda dogurmak duası ileeeeelm

gunaydınnn kızlarr cok streslıyımmm bu halımde yatılı mısafırımm geldııı.. benmı abartyrmmm yoksa gelenlermıı

senin yerinde olsam eşim işten gelceğine yakın çok ağrım var diye azcık kıvranırdm sonra onuda alıp bi hastaneye giderdim git ölesine bi kontrol etsinler o da bi zahmet siz gidince utanır belki kalkar gider yani azcık rol yeteneğini kullan yoksa nasıl kurtulcan allah kolaylık versin[/QUOTE]

evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa

aybige sen yazikca ben catladim sinirden!!!!!! ama sende de hata var, ne kosturuyosun oyle, otur uzat bacaklarini, acikinca soyle ikiser lahmacun, birak sofrayi da oyle sonra toplarim simdi belim agriyo de, uzan kalkma bak bi daha geliyomu oyle coluk cocuk hem de yatili!!! ay biz olmusuz misafir kendi evimizde, biri gelse de bize hizmet etse diye bakiyoruz, bu ne anlayissizlik!!!

Son düzenleme:

bıraz asagıdan kesılıyo galıba bılmıyorum kı tam ama tuylerden bı sey olmazkı yaa olurmu yoksa bılemedım....
kanı hastane ayarlamaz kı sıter mutlaka benımde 11 falandı ıkı hafta önce..düşük yani depolara bakılıyo bıde depolar dolu degılmış şurup içiyrum ama

kontrolden geldim şimdi. bebişim çok şükür 2960 gr oldu. tam tamına sata göre 2 haftamız kaldı. ama doktorumuz 7-8-9 martta yurt dışında olucakmış ya, canım sıkıldı, ya o zaman sancım gelirse diye sormadan o yardımcısının ilgileneceğini söyledi. gece kıramplarım arttı kızlar, bel ağrısı ona keza. taşıyamıyorum artık bebeişimi, gelsin artık diyorum. ama azıcık daha durusn, çünkü evi kaldırdım resmen, çarş.temizlik var evde.

ya kızlar bebek kuabiyesi hamurumu hazırladım. bi siteden buldum tarifi. ama hamuru dolapta 30 dk değil de 2.5 saat dinlendirince, şimdi taş gibi olmuş, yumuşayınca açıcam inşallah.

ha kurabiye haricince bebek şekeri hazırladım kızlar, hani şu badem, a.fıstık, üzümlü renk renk draje şekerler varya anlardan aldım, pembe tüle sarıp kurdele ile bağladım, güzel oldu valla.

geçmişe dalıcam şimdi, en çok papatyayı merak ettim. cuma doğuma girecekti bakalım ne yapmış.

Canım maşallah bebişine. Bak ne kadar az kaldı ya. Canım bende de ağırlık falan baya oldu. Ama olsun herşeyine razıyım. İyi olsun yeter. Bebişin bekleyecektir annesi. O bilir zamanını.

Ellerine sağlık canım. Ağız tadıyla dağıtın inşallah. Bu arada aynı zamanda olacak galiba doğumumuz adaşım

Gece 12.ye doğru karnımı tok tutsun die sakın tatlı seyler yeme. tatlı once karnı doyurur sekeri yukselttıgı ıcın ama sonra seker normalden daha fazla dusurur ve feci açlık çekersin..bu nedenle gec saatlerde sakın tatlı seyler yeme canım..doğuma giderkende hep bebeğini düşün nasıl kıme benziyor evde hazırlıklar tammı ne yapıcam ne edicem gibi kendini oyalıcak kafanı meşgul edicek seyler dusun..cunku sen stres yapsan da yapmasanda bu amelıyata gireceksın ve bebeğini doğurucaksın..bıde son dakıka stresınden hem sen hemde bebeğini boşa sıkıntıya sokma..amelıyata mutlu gırersen mutlu cıkarsın vücudun strasden kasılır cunku kasların yanı sonra ağrı yaşama yanı..hadı gozun aydın en saglıksıyla güzelıyle bebeğinizi kucağınıza alırsınız ınsallah..

Kizlar utanarak soruyorum ama sormaliyim. Kisisel bakimimi yapicam da yarin. Benim gobegimde de tuyler var. sezeryan kesisi icin orayi alacak miyim? Nereye kadar alicam? Orda mahcup olmiyim.
bence hiç alma bi yerlerini..hemşireler zaten seni ameliyata alırken kucuk bir bölgeyi göbek kısmında jiletliyerek alıyorlar..boşuna hem yorulma bide gereksız kucuk yer jiletlencekken fazla fazla heryerini alırsın:) zaten aşagıdaki kıllarını bile görmüyorlar..ha be amelıyat olmadım ama cok videosunu izledim..hemşirelerden de cekınme zaten bayanlar zaten fazlasıyla alışkınlar..

canım hayırlı olsun. maşallah size... sağlıcakla büyüt bebeğini...

Selam kızlar, nasılsınız geçmişi okuyamadım yarın bakcam.sabahtan beridıardaydım yenigirdim eve.doğum tariimiz belli oldu 11 mart 2013 6,30 da. oğluşum kiloalmış bu kez maşallah 3kilo olmuş çok sevindik.ve dr doğum sonrası manken gibi olcan yine tekgöbek var şişlik filan yokçokiyisin grdüğüm en iyi amilesin dedi,moraloldu valla doğum öncesi,birde 2 geeik istedipijama yalan oldu:) sizler nasılsınız ?

bende pıjama almıştım ama banada sadece pıjama ustu gıyersın asagıya bısey gıydırmıyoruz dedı...bende uzun bol bı gömlegım vardı onu aldım bıde bır sabahlık vardı penye rahat onları gıyerım ustume dıye düşünüyorum artık...sadece pıjama ustu gıyersem alt taraf bosta kalır kısa sonucta pıjamalar...
tarıh almıssın hayırlı olsun benımde persembe gnu sabah

bencede onlar gereken yerı temızler zaten simi ugrasma dert etme kendine ben öyle yapıcam...hatta agda bıle yapmadım zaten yapamıyorum bıde sımdı ugrasamadım tam cıkmadıda zaten her hafta doktora gıdrken temızlıyodum bır haftada da cıkmıyo cok agdalık kadar..napalım bıraz temızlemeye calısıcam jıletle ama tam temız olmıcak tabı gördugum kadarını artık düşünemem bunları 2 gün kaldı onun heyecanındayım

maşallah size sağlıkla büyüt bebeğini inşallah...

bence alma canım, sezeryan da dahil her ameliyatta ameliyat bölgesinin tüylerini almak için hasta bakıcı geliyo, sen tam olarak bilemezsin hangi bölgeyi alıcanı, gereksiz yere uğraşma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…