valla bende ağdayla alıyım dedim olmadı göremiorum acıyor terlıyorum ağdayı cekemıyorum:)) eşime aldırttıyım dedeim yapamıyorda tam ,saçını başını yolucaktım acıdan:)) ben yaptım az bucuk sonra sınırlendim kendi kendime s.çarım dedim böyle işe kasıklarımı aldım biraz şekilli olsun die:) makata doğru olan yeri aldım diğer yerleri makasla baya kısalttım..aman doğumda bi kere görücek sonra elvada doktora:)) sonra ebelerle konustum yine içime sinmedi,boşuna uğrasıyorsun doğururken isterse oran dunyanın en çirkin yeri olsun hıc umrunda olmucak tuylerını kısalt yeter dedi bizler neler neler görüyoruz dedi içim rahatladı biraz olsun..kuaforede gitmek istemiorum belkı daha hızlı yapar ama dayanamıyorum acıya..kan bu bolgeye cok fazla pompalandıgından daha hassas oluyormuş galıba bıde köfte gibi şişmiş zaten aman neyse almadım bende artık..bencede onlar gereken yerı temızler zaten simi ugrasma dert etme kendine ben öyle yapıcam...hatta agda bıle yapmadım zaten yapamıyorum bıde sımdı ugrasamadım tam cıkmadıda zaten her hafta doktora gıdrken temızlıyodum bır haftada da cıkmıyo cok agdalık kadar..napalım bıraz temızlemeye calısıcam jıletle ama tam temız olmıcak tabı gördugum kadarını artık düşünemem bunları 2 gün kaldı onun heyecanındayım
Selam kızlar, nasılsınız geçmişi okuyamadım yarın bakcam.sabahtan beridıardaydım yenigirdim eve.doğum tariimiz belli oldu 11 mart 2013 6,30 da. oğluşum kiloalmış bu kez maşallah 3kilo olmuş çok sevindik.ve dr doğum sonrası manken gibi olcan yine tekgöbek var şişlik filan yokçokiyisin grdüğüm en iyi amilesin dedi,moraloldu valla doğum öncesi,birde 2 geeik istedipijama yalan oldu:) sizler nasılsınız ?
iyi akşamlar kızlar..bugün doğum haberi gelmemiş sanırım,anneler vakit bulamadı demekki kuzularını sevmekten
benim kasıklarım ve belim hafif hafif ağrıyo ama doğum sancısı şeklinde değil..nişan ya da su da yok,beklemedeyiz kısaca
gelsin oğlum artıkkk
az kalmış canım senin de. biraz daha sabret kuzucuk geleceği zamanı çok iyi biliyordur...
sağlıkla gelsin inşallah hepsi..mutluluk getirsin bize
Slm kizlar.
Bugun tahlil vermek icin hastaneye gittik. 4-5 tup kan aldilar kolumdan. Idrar testi istediler. Parmagimdan da kan aldilar. Daha dogrusu ben bakmadim da esimin anlattigina gore parmagimdan kan akitip kronometre tutmuslar. Pihtilasmaya bakmis olabilirler.
Sonra nst ye girdim. Sancim yok. Anestezi uzmaniyla gorustum. Genel anestezi istedim. Epidurali onerdi.
Sali gunu sulu, hazmi kolay seyler ye ve saat 00:00 dan sonra hicbirsey yeme ve icme dedi. Sonda takilacak dedi. Dogum korkumu soyledim. Genel anestezi de sonda vs takilacak , bir kac islem yapilacak hepini hissedeceksin en son uyuyacaksin dedi.
Doktor en gec 8 de yatisini yapmis ol dedi. 10:30 da doguma alacakmis.
Boyle iste. Ben nasil ac durucam o saate kadar ya.
valla bende ağdayla alıyım dedim olmadı göremiorum acıyor terlıyorum ağdayı cekemıyorum:)) eşime aldırttıyım dedeim yapamıyorda tam ,saçını başını yolucaktım acıdan:)) ben yaptım az bucuk sonra sınırlendim kendi kendime s.çarım dedim böyle işe kasıklarımı aldım biraz şekilli olsun die:) makata doğru olan yeri aldım diğer yerleri makasla baya kısalttım..aman doğumda bi kere görücek sonra elvada doktora:)) sonra ebelerle konustum yine içime sinmedi,boşuna uğrasıyorsun doğururken isterse oran dunyanın en çirkin yeri olsun hıc umrunda olmucak tuylerını kısalt yeter dedi bizler neler neler görüyoruz dedi içim rahatladı biraz olsun..kuaforede gitmek istemiorum belkı daha hızlı yapar ama dayanamıyorum acıya..kan bu bolgeye cok fazla pompalandıgından daha hassas oluyormuş galıba bıde köfte gibi şişmiş zaten aman neyse almadım bende artık..
Canım maşallah bebişine. Bak ne kadar az kaldı ya. Canım bende de ağırlık falan baya oldu. Ama olsun herşeyine razıyım. İyi olsun yeter. Bebişin bekleyecektir annesi. O bilir zamanını.
Ellerine sağlık canım. Ağız tadıyla dağıtın inşallah. Bu arada aynı zamanda olacak galiba doğumumuz adaşım
Selam kızlar, nasılsınız geçmişi okuyamadım yarın bakcam.sabahtan beridıardaydım yenigirdim eve.doğum tariimiz belli oldu 11 mart 2013 6,30 da. oğluşum kiloalmış bu kez maşallah 3kilo olmuş çok sevindik.ve dr doğum sonrası manken gibi olcan yine tekgöbek var şişlik filan yokçokiyisin grdüğüm en iyi amilesin dedi,moraloldu valla doğum öncesi,birde 2 geeik istedipijama yalan oldu:) sizler nasılsınız ?
evet canım çok az kaldı, nasıl geçti 9 ay hiç anlamadım, ama şu günler geçmiyo o ayrı.
bana 18 i diyo dr. normal düşündüğümüz için suyum yada nişanım gelirse ve ağrım olursa gel dedi dr.
sen de bi çok şey hazırlamış olmalısın, biçok planın vardı. neler yaptın? :))
sezeryanda lavman şartmı acaba??veya sonda takılması???
dogum sonrası hastanede kaç gun kalmak şart sezeryan olunca...bazı makaleler okudum ıkıncı gun cıkanlar oluyormus,tek gece yani eger gaz cıkardıysan sorun yokmuş galiba...siz neler bılıyorsunuz kızlar???
selam kızlar
ne güzel herkes teker teker alıyor bebişini kucağına
bizim kız felaket gazlı çıkar çıkar bitmiyoher gece uykusuzuz gece 2 saat falan uyuyorum heralde gündüz de uyuyabilirsem bölük pörçük 1 saat o kadar. o yüzden artık giremez oldum buraya ama çok merak ediyorum hepinizi. bikaç gün girmeyince de geçmiş birikiyor tabi okunmuyor.
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
öpüyorum hepinizi
kızlar merhabaaaaaaaa
ben yavrulara onlar da bana alışmaya çalışıyorlar
ilk gün ne olduğunu hiç anlamadım
ama gün geçtikçe öyle bir bağ kuruluyor ki
onlara bakarken ağlarken buldum kendimi
gecelik olayı konuşulmuş
arkadaşlar gecelik götürün yanınızda mutlaka
sezaryenden çıktıktan sonra göğüsten altınızı hissetmiyorsunuz
ve kendinize gelirken canınız çok yanıyor, acınız hafifletmek için sürekli iğne yapılıyor
iğne için popnuzu dönemediğiniz için
iğneleri baldırdan yapıyorlar, ki bu durumda pijama olmaz
benim hastanemde bebek battaniyesi ebatlarında bez vardı altımda
bir de sürekli hemşireler kalın bir ped koydular altıma
zaten ilk gün çok kanama oluyor
ertesi gün ve sonraki günler kanamalarınız adet kanamaları gibi oluyor
günaydınson 2 gün arkadaşlar perşembe suni sancı verilecek ve ben acayip korkuyorum neden bizim sancılar kendiliğinden başlamadı ki :44::44: inş sezeryana dönmez benim doğum dua edin ne olur
bugun adanam doğum yapacak sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..
başka doğum yapacak var mı bilmiyorum... artık takip edemiyorum. kimler kaldı doğurmayan.
çarşamba db55 var...
ben dün annemde kaldım. bugun de onda kalacağım. hatta bugun çantamı alıp gidiyorum. artık evde kalmayacağım. her gün üzülüp ağlamaktansa böylesi daha iyi. kendi de ne hali varsa görsün!!! beni ve bebeğimi takmayan bir adamdan hiçbir beklentim kalmadı.
ben de sancı filan yok. bebeğimin de hala kafasını yukarıda hissediyorum. akşamları karnımda alev alev yanmalar oluyor. bir de sertlik onun dışında bir sıkıntım yok.
hepinizi öpüyorum
kızlar merhaba,
yazamadım bi kaç gündür benimde son 2 haftam.. sanki bu aralar doğurmam gerek gibi
hissedip doğurmadığıma üzülüyorum bi taraftanda korkuyorum.. bende normal doğumu bekleyenleredenim
ama bakıyorum miad geçince suni sancı veriliyor. inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz
evde tek duruyorum kayınvalideme gitmek istemiyorum. bir sıkıntı olmaz sanırım değil mi,
zaten kötü olursam hemen telefon açarım:26:
birde bende sürekli büyük tuvalete çıkma hissi var ve gaz sancısı bunun sebebi nedir ki acep?
geceleri kabusum zaten uyumak istemiyorum hep ağrım oluyor. ama oturunca hiçbirşeyim yok.
papatyaamm, ebahım tebrik ederim sizi. günlerdir bi doluydum hikayelerinizi okuyunca ağladım rahatladım biraz.
çilek lalam siz naptınız acepp bütün dularım sizinlee. allah yardımcınız olsun...
eru sende doğum yapmışsın normal mi oldu doğumun haber verip kaçmışın geri gel çabuk
kızlar neden doğmuyor bu bebekler bizim yaaaa... ben sıkıldım artık... kızıma kavuşmak onu öpmek koklamak istiyorum... babası da çok özeniyor kızına... ağlıyorum artık... çok sıkıldım gebelikten... gece uyuyamıyorum gündüz kımıldayamıyorum. çok yoruldum... ben pesimist ve şizofreni gibi davranan biri değilimdir... ama gerçekten artık bebeğimi istiyorum hayırlısı ile koynumda
Selam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime
slm kızlar ben cuma sabahı 8 30 da spinal sezeryanla kızımı dünyaya getirdim. 3640gr 52 cm doğdu kendileri.şu an uyuyor size yazayım dedim .annelik ne güzel bir duyguymuş buraya yazarken bile gözlerim doldu kızımın teni körpecik yumuşacık ona dokunmaya bile kıyamıyorum .lohusalık ilk günleri ameliyat derken çok kırgınlık var üstümde..yazarım gene
Canım benim hastane hem sonda hem lavman yapıyor.
Canım dediğin doğru mutlaka 1 gece kalınıyor ama bazı hastaneler 2 gece kesin oluyor. Mesela benim 2 gün kesin
ben bı arkadasımla konustum sonda mecburı degıl taktırmayabılırsın dedi bilmiyorum faydası oluyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?