2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım çok geçmiş olsun diş ağrısı zordur allah kolaylık versin
Bende doğum hikayelerini okudum biraz sonra çamaşırlarım vardı onları astım eşimde bende hala oturuyoruz o da internette :)
Bizim için geceler gündüz gündüzlerde geceye dönüştü izne ayrıldığımdan beri böyleyim umarım oğluma bi zararı olmuyodur
O da bizim gibi sanırım gece oldu mu buna bişey oluyo yerinde durmuyo o kadar oynuyo ki canımı acıtıyo artık:) ama gündüzleri sakiniz:)

Slm. Ilk aylarcok kilo almamistim ama mide bulantimin azaldigi 5. Ve 6. Ayimda cok kilo aldim. Sonrasinda da devam etti. Kalorili seyler canim cekiyor ve gece bile acikiyorum. 20 kilo aldim ben. Yuruyus yapamadim. Kasiklarima agri giryordu.

Ne guzel masallah. Allah anali babali buyutsun.

ben cuma kontrole gittiğimde bir sonraki gelişinde bazı kan testleri isteyeceğim dedi. tarihim filan da belli değil sanırım erkenden elinde olsun mu istedi. ben de anlamadım :44: ben haftaya çatı muayenesi yaparız der diye beklerken o kan testi dedi. ben de utandım soramadım.

valla canım yukarıda arkadaşın(yenikullanıcı) da dediği gibi artık ödem su vucut şişiyor. bebeklerimiz gram alıyor biz bişey yemiyoruz ona rağmen ben geçen 1 haftada 1 kilo almışım. o yüzden artık hesap filan da yapmak istemiyor insan son ayda. toplamı sorarsan 19kilo aldım. nasıl geçirdin dersen ben hiç dikkat etmedim. ne istersem yedim. dikkat edersen 12yi geçmezsin diye düşünüyorum. ama ben canım birşey istediğinde kendimi tutmak istemedim. sanki bebeğim istiyor da yemiyormuşum gibi hissettim. ama son ay gerçekten kımıldayamıyorsun o yüzden biraz da olsa dikkat etmede fayda var diye tavsiye ediyorum. sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

kızlar eşimle son durumu anlatayım sizlere. dün bu 3 gündür saçma sapan şeylerden beni üzmesinin üstüne bir de geçmişe baktım, internetten eğitim satın aldığını gördüm. sertifikalar alıp ilerde istifa etmeyi düşünüyor kendince. ama ben ona bu konu ile ilgili 1 ay önce rahatsızlık duyduğumu istemediğimi. ikimizin de devlet memuru olduğunu ve böyle kalmamızı istediğimi belirtmiştim o da tamam için rahat olsun demişti. ama meğer gizli gizli neler yapıyormuş. sinir küpüne döndüm açıp konuşasım da yok. telefonum da kapalı ama duramadım. açıp mesaj attım, durumu öğrendiğimi ve istifa ederse ondan boşanacağımı. tekrar telefonu da kapattım

akşam da annemde kalacaktım. iş çıkışı belki gelir sandım gelmedi. abim geldi yemeğe. biraz konuştuk ailecek. abim biraz yumuşattı beni. ben de gece 10da eve döndüm. beni görünce şaşırdı. ben hızlı hızlı içeri yatak odasına gittim. geri gitmeyeceksin di mi dedi. arkamdan geldi geldiğine çok sevindim dedi. içeri gitti ben üstümü değiştirirken telefonumu açtım. mesaj göndermiş birkaç saat önce "hadi artık evine dön daha kötü olmayalım" diye. sonra yemek söylemiş dışarıdan beni beklemiş ben gelmeyince de kendi yemiş. her neyse oturdum salonda. iyi misin filan dedi idare eder dedim. konuyu açmadım o da açmadı. "iyi ol" dedi. normal sohbet etti. ben uzak durdum biraz.

daha önceki olay da araba ile anneme gidiyorduk 5 tane arabanın önüne atlayıp sola dönmeye çalıştı ben de ne yapıyorsun dedim sinirlendi arabayı salak gibi sürdü beni sarstı. sonra o gelmedi eve gitti ben annemde inip orda kalmıştım. ve arabayı bırak öyle işe git (servisi var çünkü) diye mesaj atmıştım. ertesi gün eve geldim arabayı bırakmış. bana da al arabanı münasip ...... demiş.

böyle beni, bebeğimi düşünmeden araba sürecekse ben hastaneye kendim giderim. sözde işe arabayla gidiyordu sancım filan olunca kalkıp gelecek. şimdi ben arabasını vermeyen kişi durumuna düştüm.

her neyse kızlar böyle saçmalıklar işte. belki canınız sıkılır okumak istersiniz diye yazıyım dedim. gerçek hayat hikayeleri :) artık sinirden gülüyorum. dün gündüz o kadar çok ağladım ki bebeğime bişey olacak diye çok korktum.

tam doğum beklerken böyle saçmalıklar çıkaran eşime de Allah akıl fikir versin.

Canim sen de is konusunda fazla ustune gitme. Kendini gelistirip istifa etmeyi dusunuyor zaten. Mutlu degilse agresiflesmesinin nedni budur bence. Sen ona is konusunda karisma. Bence bu tutumu kaba davranislari ve hircinligi gidecek. Hem sen memursun. O da ozel de calissa ne olacak ki. Kendini uzme bu kadar. Yaptigi meslek de zor. Onu da anla.

ya benim aklımdanda sen geçmiştin şimdi nasıl sevindim anlatamam kendi sancılarının başlamış olmasına inş benimde başlar suniye gerek kalmaz. allah analı babalı büyütsün

cnm cuma gunu ogleden sonrami hastanedeydin... gri esofman,gri siyah cizgili hirka, kivircik sacli olan senmiydin yooksa :-D:-D:-D

bencede canım uzun bişey daha iyi olur.hadi hayırlı doğumlar olsun ya heyecan var mı :)
maşallah size canım. oğluşun kilosu çok iyi. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
amin canım allah razı olsun.inş ... sen nasılsın ?
canım valla sorma ya bi gaz çalıştım yani, son sıkıştı bazı şeyler :) dün feci yoruldum dr da kızd dolanma öyle sokaklarda doğurcan diyo :)çok az kaldı teyzesi ya, sizinde tarihiniz belli olmuş hemde çok anlamlı olmuş.18 mart :)) kızımız sağlıkla gelsin inş en güzel günde..
dogum sonrası hastanede kaç gun kalmak şart sezeryan olunca...bazı makaleler okudum ıkıncı gun cıkanlar oluyormus,tek gece yani eger gaz cıkardıysan sorun yokmuş galiba...siz neler bılıyorsunuz kızlar???
canım biim hastanenin paket programında 2 gece 3 gün ama dün dr um 1 gece 2 gün kalcaksın dedi.yeterli sanırım
canım allah analaı babalı büyütsün yavrunuzu hayırlı evlat olsun inş ... maşallah ya :)
cnm cuma gunu ogleden sonrami hastanedeydin... gri esofman,gri siyah cizgili hirka, kivircik sacli olan senmiydin yooksa :-D:-D:-D

canım sen hala doğrmadın mı noldu ?

sonsy, canım eşinle küsmüsünüz peki şimdi ? erkeklerde bizden alıngan he.boşver sen üzülme, demek istediğini anlamamış haksız değilsin uyarmakta.

evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa

ayyy sinir oldum nasıl insanlar onlar ya..

maaşallah canı m

dünden bugüne kaç sayfa olmuş ya kızlar ne hızlısınız yetişemiyorum valla. okuyamadım yine geçmişi

dün gece bizim sıpada bi gaz bi gaz.. gündüz uyurum dedim uyutmadi. gece dayanamadım eşimi kaldırdım o baktı güya ama emzirmeye kalkıyorum ben yine tabi.. yazık adam işe gitti gece 1 e kadar çalışcak uykusuz haliyle..

annem geldi dün akşam. kv ler burdaydı pazar akşamı gittiler söylemişiydim hatırlamıyorum. dün akşam da annem geldi. şimdi nehiri ona satıp hemen gidip biraz daha uyuyorum

ah canım ya ne denirki eşler arasındaki ilişki o kadar karışıktır ki insan hiç bir yorum yapamıyor ama yaşadığın şeyler gerçekten hoş değil kaç yıllık evlisiniz evliliğin ilk yıllarında uyum sorunları yaşana biliyor ama burda en önemli şey senin şu anda hamile olman ve yaşadığın şeyleride hamile iken yaşaman üzücü bizle rşimdi sana ne dersek olmaz olumsuz söylesek olmaz yapıcı konuşsak olmaz yaşayan sensin ama bu böyle zor gibi çok ciddi konuşup eşinle bu sorunları aşman gerekiyor yoksa çok yıpranırsın en azından kendine duurp sorman lazım ben bu insanı seviyormuyum diye eğer seviyorsan ki bu insanla evlisin ve birde bbeğiniz olacak sorunları aşmaya çalış yoksa evlilik çok güzel bir olay olmaktan çıkıp sana eziyete dönüşmesin anlattığın şeyler can sıkıcı ama bir gerçekte varki hamile ken insan çok hassaa oluyor bunuda unutma ben eşimi rüyamda başka brisi ile samimi konuşurken görüp adama tirip attığım bile oluyor:) ki eşim hiç buralarda bezi olmayan bir bayan arkadaşı bile olmayan birisi:)

Günaydınnn..biz bugün de kıpır kıpırız,beklenen gün bugün değil sanırım

maşallah,Allah bağıslasın yavrunu..inşallah ben de suni sancıya gerek kalmadan doğururum,çok sevindim senin adına

dogum sonrası hastanede kaç gun kalmak şart sezeryan olunca...bazı makaleler okudum ıkıncı gun cıkanlar oluyormus,tek gece yani eger gaz cıkardıysan sorun yokmuş galiba...siz neler bılıyorsunuz kızlar???

bizim hastanede sezeryanda 2 gece,normalde 1 gece yatırıyolar..oda ücreti doğum ücretine dahil..farklı uygulamalar olabilir hastanelerde..

Valla bende dün akşam felaket diş ağrısı çektim..Hemen bir suyu kaynattım sonra biraz ılıttım..çay bardağına bolca tuzu koydum suyuda ekledim su bitene kadar 3 dk. gargara yaptım ne diş ağrısı kaldı ne bişi..sende bi dene istersen..geçmiş olsun.

arkadaşım cuma günü acilen apar topar sezaryene alındım çünkü tansiyon ve diyabet nedeniyle bebeğimin ve benim kalp atışlarım sıkıntı yarattı suyum da riskli olunca dediğim gibi 2 sn de sezaryene girdim
sonda takılmasında emin ol hiçbir sorun yok acıma vs yok hafif bi gıdıklanma var
batikon sürülmeden önce ameliyat masasına bağlanıorsun zaten üzerine yeşil örtüler seriliyor ve tependeki aynalardan kendini göremiyorsun ama çıplaksın ve hissediyorsun doktorlar anestezisyenler çok rahat şarkı söylüyorlar ama ben çok korkuyordum ve bağlandığım halde el ve ayaklarımdan zangır zangır titredim çenem dişlerim şakırdadı zaten orası çok soğuk ama anestezisyen benle bebeğim hakkında konuşurken iğneyi yaptığını gördüm sonrasında yatağımda gözümü açtım
benim risklerimden dolayı çok az narkoz verildi bana uyanışım biraz kötü olmuş ama ben hatırlamıyorum
bebeğini görünce hepsi bitiyor güven bana kokusu yetecek sana...

Kızlar ya 1 haftadır adet sancısı gibi ağrım oluyor hem kasıklarımda hem belimde, bide adet olunca bir üşüme gelir ya öylede oluyorum ama girip çıkan bir ağrı değil yani 5-10 dak sürüyor,doğum öncesi hazırlık mı bu ? sizlerde oluyor mu ? şuan bile var ağrım

Canım Allah Analı Babalı büyütsün çok sevindim bol sütlü gazsız geceler sizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…