Canım çok geçmiş olsun diş ağrısı zordur allah kolaylık versinCanım oturan sadece sen değilsin bende öyleyim hamileliğim boyunca hiç bir sıkıntım olmadı bir haftadır diş ağrısından çektiğim kadar
Uyutmuyor malesef mg. küçük olan ağrı kesici içiyorum yarım yarım ...
Ben uyumayınca oğluşumda huzursuzlanıyor kıpır kıpır
Sabahlayacağız herhalde
Slm. Ilk aylarcok kilo almamistim ama mide bulantimin azaldigi 5. Ve 6. Ayimda cok kilo aldim. Sonrasinda da devam etti. Kalorili seyler canim cekiyor ve gece bile acikiyorum. 20 kilo aldim ben. Yuruyus yapamadim. Kasiklarima agri giryordu.selam kızlar bi kaç sayfanızı okudum da ne güzel bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun, dogum yapacaklara da Allah yardım etsin inşallah..
ben de temmuz yada haziran annesi olucam inşallah. sizlere bi sorum var ya kaç kilo aldınız?
ben 6. ayın içindeyim, bu son 3 haftadır 3 kilo almışım
böyle haftada 1 kilo alırsam sonuna kadar hesaplamak bile istemiyorum.
yemeklerimde bi değişiklik yok normal yiyorum
acaba vitamin ve demir haplarından mı kaynaklanıyor. şişliğim falan da yok..
cevap veren olursa tşk ederim valla bebişler sağlıklı olsun da yine de canım sıkılıyor kilo olayına..
Herkese merhaba
Bugun bana suni sancı verilecekken dün gece aniden hastaneye yatıl yaptım sancılarım başlamıştı .akşam birden sabah 9a kadar cektiğim sancılar epifuralın gec takılmadı sonucu tamamen açılıncaya kadar sürdü.bu sabah 9.29 da bal oğlumu normal doğumla kucagıma aldım.dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu..darısı başınıza
doğum öncesı yapılan kan sayımı ve tahlıller o sabahmı yapılıyor yoksa bıkac gun öncedenmı acaba???kan degerı düşük çıkarsa kan ıstenırmıiş o zaman ertelenıyormu doğum bilen varmı ki acaba????????
selam kızlar bi kaç sayfanızı okudum da ne güzel bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun, dogum yapacaklara da Allah yardım etsin inşallah..
ben de temmuz yada haziran annesi olucam inşallah. sizlere bi sorum var ya kaç kilo aldınız?
ben 6. ayın içindeyim, bu son 3 haftadır 3 kilo almışım
böyle haftada 1 kilo alırsam sonuna kadar hesaplamak bile istemiyorum.
yemeklerimde bi değişiklik yok normal yiyorum
acaba vitamin ve demir haplarından mı kaynaklanıyor. şişliğim falan da yok..
cevap veren olursa tşk ederim valla bebişler sağlıklı olsun da yine de canım sıkılıyor kilo olayına..
Canim sen de is konusunda fazla ustune gitme. Kendini gelistirip istifa etmeyi dusunuyor zaten. Mutlu degilse agresiflesmesinin nedni budur bence. Sen ona is konusunda karisma. Bence bu tutumu kaba davranislari ve hircinligi gidecek. Hem sen memursun. O da ozel de calissa ne olacak ki. Kendini uzme bu kadar. Yaptigi meslek de zor. Onu da anla.kızlar eşimle son durumu anlatayım sizlere. dün bu 3 gündür saçma sapan şeylerden beni üzmesinin üstüne bir de geçmişe baktım, internetten eğitim satın aldığını gördüm. sertifikalar alıp ilerde istifa etmeyi düşünüyor kendince. ama ben ona bu konu ile ilgili 1 ay önce rahatsızlık duyduğumu istemediğimi. ikimizin de devlet memuru olduğunu ve böyle kalmamızı istediğimi belirtmiştim o da tamam için rahat olsun demişti. ama meğer gizli gizli neler yapıyormuş. sinir küpüne döndüm açıp konuşasım da yok. telefonum da kapalı ama duramadım. açıp mesaj attım, durumu öğrendiğimi ve istifa ederse ondan boşanacağımı. tekrar telefonu da kapattım
akşam da annemde kalacaktım. iş çıkışı belki gelir sandım gelmedi. abim geldi yemeğe. biraz konuştuk ailecek. abim biraz yumuşattı beni. ben de gece 10da eve döndüm. beni görünce şaşırdı. ben hızlı hızlı içeri yatak odasına gittim. geri gitmeyeceksin di mi dedi. arkamdan geldi geldiğine çok sevindim dedi. içeri gitti ben üstümü değiştirirken telefonumu açtım. mesaj göndermiş birkaç saat önce "hadi artık evine dön daha kötü olmayalım" diye. sonra yemek söylemiş dışarıdan beni beklemiş ben gelmeyince de kendi yemiş. her neyse oturdum salonda. iyi misin filan dedi idare eder dedim. konuyu açmadım o da açmadı. "iyi ol" dedi. normal sohbet etti. ben uzak durdum biraz.
daha önceki olay da araba ile anneme gidiyorduk 5 tane arabanın önüne atlayıp sola dönmeye çalıştı ben de ne yapıyorsun dedim sinirlendi arabayı salak gibi sürdü beni sarstı. sonra o gelmedi eve gitti ben annemde inip orda kalmıştım. ve arabayı bırak öyle işe git (servisi var çünkü) diye mesaj atmıştım. ertesi gün eve geldim arabayı bırakmış. bana da al arabanı münasip ...... demiş.
böyle beni, bebeğimi düşünmeden araba sürecekse ben hastaneye kendim giderim. sözde işe arabayla gidiyordu sancım filan olunca kalkıp gelecek. şimdi ben arabasını vermeyen kişi durumuna düştüm.
her neyse kızlar böyle saçmalıklar işte. belki canınız sıkılır okumak istersiniz diye yazıyım dedim. gerçek hayat hikayeleri :) artık sinirden gülüyorum. dün gündüz o kadar çok ağladım ki bebeğime bişey olacak diye çok korktum.
tam doğum beklerken böyle saçmalıklar çıkaran eşime de Allah akıl fikir versin.
Herkese merhaba
Bugun bana suni sancı verilecekken dün gece aniden hastaneye yatıl yaptım sancılarım başlamıştı .akşam birden sabah 9a kadar cektiğim sancılar epifuralın gec takılmadı sonucu tamamen açılıncaya kadar sürdü.bu sabah 9.29 da bal oğlumu normal doğumla kucagıma aldım.dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu..darısı başınıza
bencede canım uzun bişey daha iyi olur.hadi hayırlı doğumlar olsun ya heyecan var mı :)bende pıjama almıştım ama banada sadece pıjama ustu gıyersın asagıya bısey gıydırmıyoruz dedı...bende uzun bol bı gömlegım vardı onu aldım bıde bır sabahlık vardı penye rahat onları gıyerım ustume dıye düşünüyorum artık...sadece pıjama ustu gıyersem alt taraf bosta kalır kısa sonucta pıjamalar...
tarıh almıssın hayırlı olsun benımde persembe gnu sabah
amin canım allah razı olsun.inş ... sen nasılsın ?maşallah size canım. oğluşun kilosu çok iyi. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
canım valla sorma ya bi gaz çalıştım yani, son sıkıştı bazı şeyler :) dün feci yoruldum dr da kızd dolanma öyle sokaklarda doğurcan diyo :)çok az kaldı teyzesi ya, sizinde tarihiniz belli olmuş hemde çok anlamlı olmuş.18 mart :)) kızımız sağlıkla gelsin inş en güzel günde..Canım sana girmiyorsun diye birşey demeyeceğim. Şurda cumaya kadar çalışıp 11 Martda doğuran sanırım teksin. Helal sana
Ya sorma bende 1 gecelik 1 pijama almıştım. Bu hafta geceliği 2 ye çıkardım. Canım gününüzü almışsınız çok sevindim. Meriçimin gelmesine 7 güncük kalmış
Benimde sezeryan tarihim belli oldu. 18 Martspinal olmasına karar verildi. Bizim tüp olduğu için sezeryan düşünmüştük ama kızım birde dönemedi. Artık kilodan dönemiyor. Ağır kanlı mı olacak ne Dur yaptıklarımdan bir resim ekleyeyim.
Şeker ağacımız,
gül suyumuz (mevlüt için hazırladık)
peçetelik koyacağız.
yalama şekeri aldım onu tül ile süsleyip kızımın adı yazan etiketler koydum. (hastaneye gelen misafirlerin çocukları için)
Beyaz olan servis tabağına kızımın adı ve d.tarihi yazılı çıkolatalar koyulacak.
Birde resimde olmayanlar var
kapaklı cam kavanozu süsledik marsmelow aldık onu koyucaz.
İsminden yatak başı baner yaptık.
Birde en severek yaptığım beşik süsümüz var.
:))
canım biim hastanenin paket programında 2 gece 3 gün ama dün dr um 1 gece 2 gün kalcaksın dedi.yeterli sanırımdogum sonrası hastanede kaç gun kalmak şart sezeryan olunca...bazı makaleler okudum ıkıncı gun cıkanlar oluyormus,tek gece yani eger gaz cıkardıysan sorun yokmuş galiba...siz neler bılıyorsunuz kızlar???
canım allah analaı babalı büyütsün yavrunuzu hayırlı evlat olsun inş ... maşallah ya :)Herkese merhaba
cnm cuma gunu ogleden sonrami hastanedeydin... gri esofman,gri siyah cizgili hirka, kivircik sacli olan senmiydin yooksa :-D:-D:-D
evlerıı 2 saat uzaklıkta bıraz sonra gıdecekler 4 gundurr burdaydıı bı kac gun sonra yınee gelırımm dıyorr gelde cıldırmaaa
Selam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime
kızlar eşimle son durumu anlatayım sizlere. dün bu 3 gündür saçma sapan şeylerden beni üzmesinin üstüne bir de geçmişe baktım, internetten eğitim satın aldığını gördüm. sertifikalar alıp ilerde istifa etmeyi düşünüyor kendince. ama ben ona bu konu ile ilgili 1 ay önce rahatsızlık duyduğumu istemediğimi. ikimizin de devlet memuru olduğunu ve böyle kalmamızı istediğimi belirtmiştim o da tamam için rahat olsun demişti. ama meğer gizli gizli neler yapıyormuş. sinir küpüne döndüm açıp konuşasım da yok. telefonum da kapalı ama duramadım. açıp mesaj attım, durumu öğrendiğimi ve istifa ederse ondan boşanacağımı. tekrar telefonu da kapattım
akşam da annemde kalacaktım. iş çıkışı belki gelir sandım gelmedi. abim geldi yemeğe. biraz konuştuk ailecek. abim biraz yumuşattı beni. ben de gece 10da eve döndüm. beni görünce şaşırdı. ben hızlı hızlı içeri yatak odasına gittim. geri gitmeyeceksin di mi dedi. arkamdan geldi geldiğine çok sevindim dedi. içeri gitti ben üstümü değiştirirken telefonumu açtım. mesaj göndermiş birkaç saat önce "hadi artık evine dön daha kötü olmayalım" diye. sonra yemek söylemiş dışarıdan beni beklemiş ben gelmeyince de kendi yemiş. her neyse oturdum salonda. iyi misin filan dedi idare eder dedim. konuyu açmadım o da açmadı. "iyi ol" dedi. normal sohbet etti. ben uzak durdum biraz.
daha önceki olay da araba ile anneme gidiyorduk 5 tane arabanın önüne atlayıp sola dönmeye çalıştı ben de ne yapıyorsun dedim sinirlendi arabayı salak gibi sürdü beni sarstı. sonra o gelmedi eve gitti ben annemde inip orda kalmıştım. ve arabayı bırak öyle işe git (servisi var çünkü) diye mesaj atmıştım. ertesi gün eve geldim arabayı bırakmış. bana da al arabanı münasip ...... demiş.
böyle beni, bebeğimi düşünmeden araba sürecekse ben hastaneye kendim giderim. sözde işe arabayla gidiyordu sancım filan olunca kalkıp gelecek. şimdi ben arabasını vermeyen kişi durumuna düştüm.
her neyse kızlar böyle saçmalıklar işte. belki canınız sıkılır okumak istersiniz diye yazıyım dedim. gerçek hayat hikayeleri :) artık sinirden gülüyorum. dün gündüz o kadar çok ağladım ki bebeğime bişey olacak diye çok korktum.
tam doğum beklerken böyle saçmalıklar çıkaran eşime de Allah akıl fikir versin.
Herkese merhaba
dogum sonrası hastanede kaç gun kalmak şart sezeryan olunca...bazı makaleler okudum ıkıncı gun cıkanlar oluyormus,tek gece yani eger gaz cıkardıysan sorun yokmuş galiba...siz neler bılıyorsunuz kızlar???
Benimde sezeryan tarihim belli oldu. 18 Martspinal olmasına karar verildi. Bizim tüp olduğu için sezeryan düşünmüştük ama kızım birde dönemedi. Artık kilodan dönemiyor. Ağır kanlı mı olacak ne Dur yaptıklarımdan bir resim ekleyeyim.
Maşallah ne beceriklisiniz ya,biz bi şeker aldık o kadarzaten memleketimde değilim,doğumu da ilde yapıcam ziyaretimize gelen kimse olmaz :26::26: hoş,olsa da yapamazdım ben böyle güzel ciciler..hayırlısıyla doğsun inşallah meleğin,güzelce kullanın süslerinizi..
Valla bende dün akşam felaket diş ağrısı çektim..Hemen bir suyu kaynattım sonra biraz ılıttım..çay bardağına bolca tuzu koydum suyuda ekledim su bitene kadar 3 dk. gargara yaptım ne diş ağrısı kaldı ne bişi..sende bi dene istersen..geçmiş olsun.Canım oturan sadece sen değilsin bende öyleyim hamileliğim boyunca hiç bir sıkıntım olmadı bir haftadır diş ağrısından çektiğim kadar
Uyutmuyor malesef mg. küçük olan ağrı kesici içiyorum yarım yarım ...
Ben uyumayınca oğluşumda huzursuzlanıyor kıpır kıpır
Sabahlayacağız herhalde
Evet kalmadi ve bur suru korkum var. sonda takilirken bir posta aglarim. Karnima batikon mudur nedir ondan surulurken bir posta daha aglarim. Ayilirken de aglarim. Aglarim da aglarim gibi geliyor.
Bizenasil onluk giydircekler? Dugmeli mi olacak yoksa kesecekleri yer mi acik olacak? Ameliyathaneye girince kesin bayilicam.
bencede canım uzun bişey daha iyi olur.hadi hayırlı doğumlar olsun ya heyecan var mı :)
amin canım allah razı olsun.inş ... sen nasılsın ?
canım valla sorma ya bi gaz çalıştım yani, son sıkıştı bazı şeyler :) dün feci yoruldum dr da kızd dolanma öyle sokaklarda doğurcan diyo :)çok az kaldı teyzesi ya, sizinde tarihiniz belli olmuş hemde çok anlamlı olmuş.18 mart :)) kızımız sağlıkla gelsin inş en güzel günde..
canım biim hastanenin paket programında 2 gece 3 gün ama dün dr um 1 gece 2 gün kalcaksın dedi.yeterli sanırım
canım allah analaı babalı büyütsün yavrunuzu hayırlı evlat olsun inş ... maşallah ya :)
canım sen hala doğrmadın mı noldu ?
heyecan var tabiki bıde korku karışık bişeyler var içimde...hastaneler öyle paket yapıyor ama okudugum makaleler gaz cıkısın olduktan sonra eve yollanabıldıgıni söylüyor bende hastanede kalmak hiç istemiyorum bakalım hayırlıs..
Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?