2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Icim rahatladi. Cok az kaldi artik doguma.

hamilelikten böyle ...bebeğe kan gitmesi için kan basıncı iki katına çıkıyormuş..
zaten normalde de heyecanlı panik biri olduğum için kalp atışım yüksekti iyice yükseldi
yarın dr kontrolüm var sezeryan günüm belli olacak düşündükçe kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyom :18:
Icim rahatladi. Cok az kaldi artik doguma.
evet hayırlısıyla inşallah sayılı günler kaldı
evet artık bitti hamilelik hayırlı doğumlar olsun ınsallah hersey cok rahat gecer...

amin inşallah cnm
hepimize hayırlı ve kolay doğumlar olur inşallah

Temizligimi yaptim. Dustan ciktim. 1 bucuk saat banyoda kalmisim. Cok yoruldum, aciktim.
Yarin saar 7 gibi evden cikicaz. Sabah dus alirsam sacimi yapamam diye korkuyorum. Sezeryandan ne kadar sure sonra dus aliniyor acaba?

bende cok yoruldum bugün....evı toparladım toz aldım bıraz temızlık yaptım,banyomu yaptım şimdi ve belim çok agrıdı kalkıp yemek yapıcam bırazdan...yarın gene işler var,persembe günü doğuma giricem bide

selam arkadaşlar :) doğum yapanları çok çok öpüyorum yanaklarından. doğumu yaklaşanları doğuma girceklere ise dua ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylık versin :) ben bişey sorucaktım.hani hep doğum sancısı adet sancısının beteri diyolar ya onunla ilgili.etrafımda ne kadar kadın gördümse adet olunca bel ağrısı hafif kasık ağrsı gibi ağrı çeker.en azından ayakta dolanabiliyolardı.çalışabilip normal hayatlarına devam edebiliyolardı. bende ise adetim başladığı günden bitiş gününe kadar yatağa bağlanıırım. benim sancım asla normal olamadı.yemek yiyemem allahım öldür beni diye yalvarırım elimi ısırır sancıdan deli gibi terler,ağlarım.çünkü ağrım normal değildir. günlük hayatıma devam edemem sancıdan iki büklüm olurum canımdan can alyolar gibi.ve bu adet bitene kadar devam eder.sonlara doğru bi hap bulmuştum o sayede biraz işime gücüme bakma fırsatım oluyodu.o hap benim kurtarıcım olmuştu.acaba doğum sancısı gibimi yaşıyodum ben ağrları.çünkü çevremdeki kimseyi adetken o şekilde görmedim ben.yoksa o yaşadığımdanda mı beter? bu sancılar için hiç doktora gitmedim ben belkide normal değildi bilemiyorum.

benımde adet sancılarım olurdu ama anlattıgın kadar şiddetli degıl,bir gün sürerdi agrı tabi agrı kesıcı içerdim...senin anlattıgın kadar şiddetli olması normal degıl dıye biliyorum ben ama tabi doktoruna sorsan daha iyi olur bunları...kanamanda çok olurmuydu???neyseki bir sorun olmamış ki hamile kalmışsın doğum sonrası gene sorarsın doktoruna devam ederse....
doğum sancısı daha fazladır muhtemelen oda kişiye göre değişiyor çok fazla acı çekende var rahat olanda..herşey kişisel aslında tek bi örnek yok bu konularda...

kanamam öyle deli gibi değildi ama ağrım çoktu işte.normaldir diye gitmedim ben.adet sancısına göre fazla deyip duruyolar ya benim çektiğim ağrı normal değilse belki o kadar olur sancım.etrafımdaki insanların ağrılarına göre fazla olucaksa benim sancılarımdan fazla olamaz heralde.insan geriliyo herşeyi sorguluyo zaman yaklaştıkça :)

haklısın sürekli bişeyler düşündükçe bişeyler çıkarıyor insan...ama sanıyorum ki adte sancısıyla kıyaslanamayacak gibi bir acı bu gerci artık laçlarla azaltılıyor o yuzden senın sancıların kadar bi noktaya düşüyodur..tamamen normal doğumsa yani epiduralsız falan....az kalmış zaten hersey yolunda gider bi şekilde cıkacak bu bebekler ordan :)

mecbur çıkıcak. artık çıksada sevsek :)

Selam canım eve gelmişsindir artık hayırlı haberlerini alalım.... Eşin bugün yok diye üzülme canım senden beteri var. Ben eşimden ayrıyım o erde ben nerde... Anca doğumdan 2 gün önce yanımda olabilecek. Kontrollere annemle veya k. valideyle gidoyom. Keşke yanlız gitsemde rahat rahat çekinmeden doktorla konuşabilsem. Neyse az kaldı diyelim....El ayak şişlikleri bende de var. Hareketsiz kaldığı zaman oluyor.

Edlin arada ses ver arkadaşım o aletde çıktı pıt diye doğuracan valla.
Canım Şule ile görüşmüştük o merak adince koyayım resim dedim :)

Temizligimi yaptim. Dustan ciktim. 1 bucuk saat banyoda kalmisim. Cok yoruldum, aciktim.
Yarin saar 7 gibi evden cikicaz. Sabah dus alirsam sacimi yapamam diye korkuyorum. Sezeryandan ne kadar sure sonra dus aliniyor acaba?

CAnım bende 2. gün diye biliyorum.

slm kızlar dün kanamam oldu doktora gittik doğum başlamış rahim 1 cm açılmış dedi akşamada doğum olabilir böyle 3 günde geçebilir dedi sancılarım var ama gelen giden yok düzensiz oluyo sancılarım.benim gibi olan varmı aranızda.bugünde kan geldi sümüksü bi şekildeydi doktora gidince alttan muayene ediyo her defasında kasılıyorum oyüzden gitmedim bugün

bugün belim çok ağrıyo,kasıklarıma da ağrı giriyo ama birbiriyle bağlantılı ve düzenli değil..adet olcakmışım gibi hissediyorum yani adet sancılarına benziyo..Allahın izniyle doğuma yaklaşıyoruz gibi hissediyorum canım yanıyo diye seviniyorum ya yok böyle bi şey

sulecim cnm vallahi yarin kontrolum var .bu gun gece 12den sonra bise yiyip icmicem..ac karnina gidicem ne olur ne olmaz... acil alicak gibi hissediyorum..bu yuzden kendimce boyle yapiyorum..

benim camasirim habire islaniyo ve dr um israrla amniyo sivisi degil diyo..test de yapti yok amniyo degil dedi yine.. akintidir diyo.. bu nasil akinti anlamadim idrar oldugunuda sanmiyorum..benim su iyice azaldi kanimca.bakacaz artik..yarin ola hayrola...

öncelikle çok tebrik ederim, gözün aydın, yavruna kavuşmaya çok az kaldı. inşallah bugün hatt abu gece doğurursun diyeyim ( çok hevesleniyorum ben de kendim için, o nişan denen şeyi merakla bekliyorum.

şu alttan muayene... nasıl? yani zor bir şey mi? kayagan bir jel kullanıyorlar di mi?

merhaba arkadaslar temızlık yapanlar kendınızı yormayın ya oldugu kadar ne yapalım .jılete devam ne yapalım kı.:)sancı cekenler nısanı gelenler bıze de gonderın yahu:) ben bugun bıraz gezmeye gıdem hava guzel dedım nerde ıse alısverıs merkezınde kalacaktım oldum yorgunluktan kendımı hala normal zannedıyorum sanırım:) cok yoruldum ya yurudum ama ıste sımdı belım tutuldu yerımden kalkamıyorum:)esım gelecek yemek soracak ohh gezmekten dıyecek:)oyy oyy kasıklarım catım fena agrıyor suan bebek asagıya yonelıo hem sanırım..sızın gcelerı çatınız agrıyo veya acıyor mu:)

canım, çok az kaldı senin.. hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar bence.. oğluna kavuşmaya sayılı günler var.. Rabbim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. durumunu merak ediyorum. iletişimi koparmayalım.. bu arada, nerede çalışıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…