kızlar sonda damardan verilen serumun yine aynı ölçüde çıkıp çıkmadığına bakılmak için takılıyor
bana 4 şişe serum vermişlerdi ve sondayı boşaltmadan önce cc ölçüp ondan sonra boşaltıyorlardı
takılırken acımıyor..çıkarırkende acımıyor hemde çok rahat oluyor wc sorunumuz olmuyor..
ben ilk gün hiç kalkamadım 24 saat yattım ertesi güne kadar tuvalet ihtiyacımda hiç olmadı
hamilelikten böyle ...bebeğe kan gitmesi için kan basıncı iki katına çıkıyormuş..senınde benım gıbıymıs canım hep böylemıydı yoksa bu hamılelkte olan bıseymı benım genelde 90 larda yuksek yanı kansızlıktan olabılır dıyorlar ama bılmıyorum...sezeryan öncesı korktum, şimdi tvde gördum bi şarkıcının yukselmış amelıyatta kötü olmuş anlatıyodu..
evet hayırlısıyla inşallah sayılı günler kaldıIcim rahatladi. Cok az kaldi artik doguma.
evet artık bitti hamilelik hayırlı doğumlar olsun ınsallah hersey cok rahat gecer...
hamilelikten böyle ...bebeğe kan gitmesi için kan basıncı iki katına çıkıyormuş..
zaten normalde de heyecanlı panik biri olduğum için kalp atışım yüksekti iyice yükseldi
yarın dr kontrolüm var sezeryan günüm belli olacak düşündükçe kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyom :18:
hadı bakalım şimdiden hayırlı olsun o zaman tarıh belli olunca daha bır garıp oluyor insan...benım persembe günü kısmetse sorun cıkmazsa sezeryan
Temizligimi yaptim. Dustan ciktim. 1 bucuk saat banyoda kalmisim. Cok yoruldum, aciktim.
Yarin saar 7 gibi evden cikicaz. Sabah dus alirsam sacimi yapamam diye korkuyorum. Sezeryandan ne kadar sure sonra dus aliniyor
ıkıncı gun ızın verıyormuş bazı doktorlar..bıçok sey gıbı buda doktora göre değişiyor
selam arkadaşlar :) doğum yapanları çok çok öpüyorum yanaklarından. doğumu yaklaşanları doğuma girceklere ise dua ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylık versin :) ben bişey sorucaktım.hani hep doğum sancısı adet sancısının beteri diyolar ya onunla ilgili.etrafımda ne kadar kadın gördümse adet olunca bel ağrısı hafif kasık ağrsı gibi ağrı çeker.en azından ayakta dolanabiliyolardı.çalışabilip normal hayatlarına devam edebiliyolardı. bende ise adetim başladığı günden bitiş gününe kadar yatağa bağlanıırım. benim sancım asla normal olamadı.yemek yiyemem allahım öldür beni diye yalvarırım elimi ısırır sancıdan deli gibi terler,ağlarım.çünkü ağrım normal değildir. günlük hayatıma devam edemem sancıdan iki büklüm olurum canımdan can alyolar gibi.ve bu adet bitene kadar devam eder.sonlara doğru bi hap bulmuştum o sayede biraz işime gücüme bakma fırsatım oluyodu.o hap benim kurtarıcım olmuştu.acaba doğum sancısı gibimi yaşıyodum ben ağrları.çünkü çevremdeki kimseyi adetken o şekilde görmedim ben.yoksa o yaşadığımdanda mı beter? bu sancılar için hiç doktora gitmedim ben belkide normal değildi bilemiyorum.
benımde adet sancılarım olurdu ama anlattıgın kadar şiddetli degıl,bir gün sürerdi agrı tabi agrı kesıcı içerdim...senin anlattıgın kadar şiddetli olması normal degıl dıye biliyorum ben ama tabi doktoruna sorsan daha iyi olur bunları...kanamanda çok olurmuydu???neyseki bir sorun olmamış ki hamile kalmışsın doğum sonrası gene sorarsın doktoruna devam ederse....
doğum sancısı daha fazladır muhtemelen oda kişiye göre değişiyor çok fazla acı çekende var rahat olanda..herşey kişisel aslında tek bi örnek yok bu konularda...
kanamam öyle deli gibi değildi ama ağrım çoktu işte.normaldir diye gitmedim ben.adet sancısına göre fazla deyip duruyolar ya benim çektiğim ağrı normal değilse belki o kadar olur sancım.etrafımdaki insanların ağrılarına göre fazla olucaksa benim sancılarımdan fazla olamaz heralde.insan geriliyo herşeyi sorguluyo zaman yaklaştıkça :)
haklısın sürekli bişeyler düşündükçe bişeyler çıkarıyor insan...ama sanıyorum ki adte sancısıyla kıyaslanamayacak gibi bir acı bu gerci artık laçlarla azaltılıyor o yuzden senın sancıların kadar bi noktaya düşüyodur..tamamen normal doğumsa yani epiduralsız falan....az kalmış zaten hersey yolunda gider bi şekilde cıkacak bu bebekler ordan :)
kızlar az sonra çıkacağım evden doktor amcamıza gitcez kızımla. ilk kez eşim olmadan gitcez kontrole... çok gerginim hadi doğuma derse diye. ya keşke dese:))) ama gerginim işte...
babaannem geldi benimle kalacak 40 çıkana dek. yazık kadıncağız yaşlı haline bakmadan dolanıyor peşimde. dün yemeğini yedim valla benden güzel yapmıştı... yine de yormuyorum onu...
ellerimin sancısına uyanıyorum artık geceleri. ayaklarımda hiç bi şey yok. ama ellerim kemikleri ağrıyor bi de köfte gibi şişiyor sabaha dek...
ne ağrı var ne nişan var ne başka bi belirti. bilmiyorum nasıl doğacak bu kız:)))))
gerçi adet ağrısına benzer doğum ağrısı diyorlar ben en son 16 17 yaşlarımda çektim o ağrıları. belki de çekiyorum haberim yok:)))
saat 3 20 de randevum gelişim bi saati bulur. gelince bi şey olmazsa yazarım yine...
öpüldünüz gerçek mart anneleri:))sizi de öpüyorum çakma mart anneleri:))))))))bebeklerinizle beraber uzun bi hayat yaşarsınız hepiniz inşallah:))) daha doğrusu tüm annelere gitsin bu dileklerim:))))
candascim dogurcam diye gittim dogurmadan geldim :-D ne zaman doguracagimda belli degil... artikin ben size dogunca haber veririm oncesinde benim oglan şaka yapiyo bize cunku :-D
2013 cnm tlf dan girdigimden yaptigin cicileri goremiyorummm :-( pc yi de acamiyorum bi turlu... ama mutlaka bakicam ;-)
Temizligimi yaptim. Dustan ciktim. 1 bucuk saat banyoda kalmisim. Cok yoruldum, aciktim.
Yarin saar 7 gibi evden cikicaz. Sabah dus alirsam sacimi yapamam diye korkuyorum. Sezeryandan ne kadar sure sonra dus aliniyor acaba?
slm kızlar dün kanamam oldu doktora gittik doğum başlamış rahim 1 cm açılmış dedi akşamada doğum olabilir böyle 3 günde geçebilir dedi sancılarım var ama gelen giden yok düzensiz oluyo sancılarım.benim gibi olan varmı aranızda.bugünde kan geldi sümüksü bi şekildeydi doktora gidince alttan muayene ediyo her defasında kasılıyorum oyüzden gitmedim bugün
Canım çok geçmiş olsun diş ağrısı zordur allah kolaylık versin
Bende doğum hikayelerini okudum biraz sonra çamaşırlarım vardı onları astım eşimde bende hala oturuyoruz o da internette :)
Bizim için geceler gündüz gündüzlerde geceye dönüştü izne ayrıldığımdan beri böyleyimumarım oğluma bi zararı olmuyodur
O da bizim gibi sanırım gece oldu mu buna bişey oluyo yerinde durmuyo o kadar oynuyo ki canımı acıtıyo artık:) ama gündüzleri sakiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?