Selam kızlar. Bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür günümüzü aldık. 18 Mart saat 10 da spinal sezeryan olacak inşallah. Suyumuz sınırda. rahim uzunluğu 3,5 santim erken gelmez gibi görünüyor dedi. 3.300 olmuşuz kızım teyzeleri. Maşallah benim tombikime
Adanam şimdi sen kuzucuğunu kucağını alıp o mis kokusunu içine çekiryosundur. Allah bağışlasın canım.D.hikayeni bekliyoruz.
Maşallah size.Allah analı babalı büyütsün.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah gönlünden geçen olur.
Canım çok üzüldüm.Ne yaptın?
Canım beraber doğurcaz inşallah seninle. Bendede o tuvalete çıkma isteği ara ara oluyor. NST sonuçların nasıl? Her ihtimale hzırla kendini canım.
Papatyamm nasıl kuzucuklar Eren ve Zeynep? Emme olayını ne yaptınız?
Edlinnn kız doğurmadın değilmi?Dün girmedim bugün hepsine baktım yoksun ortada
Candaşım artık evdesin. Hazırlıklar ile uğraşıyon tabi giremedin buraya
cnm cuma gunu ogleden sonrami hastanedeydin... gri esofman,gri siyah cizgili hirka, kivircik sacli olan senmiydin yooksa :-D:-D:-D
Herkese merhaba
Bugun bana suni sancı verilecekken dün gece aniden hastaneye yatıl yaptım sancılarım başlamıştı .akşam birden sabah 9a kadar cektiğim sancılar epifuralın gec takılmadı sonucu tamamen açılıncaya kadar sürdü.bu sabah 9.29 da bal oğlumu normal doğumla kucagıma aldım.dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu..darısı başınıza
Kızlar ya 1 haftadır adet sancısı gibi ağrım oluyor hem kasıklarımda hem belimde, bide adet olunca bir üşüme gelir ya öylede oluyorum ama girip çıkan bir ağrı değil yani 5-10 dak sürüyor,doğum öncesi hazırlık mı bu ? sizlerde oluyor mu ? şuan bile var ağrım
ben cuma kontrole gittiğimde bir sonraki gelişinde bazı kan testleri isteyeceğim dedi. tarihim filan da belli değil sanırım erkenden elinde olsun mu istedi. ben de anlamadım :44: ben haftaya çatı muayenesi yaparız der diye beklerken o kan testi dedi. ben de utandım soramadım.
valla canım yukarıda arkadaşın(yenikullanıcı) da dediği gibi artık ödem su vucut şişiyor. bebeklerimiz gram alıyor biz bişey yemiyoruz ona rağmen ben geçen 1 haftada 1 kilo almışım. o yüzden artık hesap filan da yapmak istemiyor insan son ayda. toplamı sorarsan 19kilo aldım. nasıl geçirdin dersen ben hiç dikkat etmedim. ne istersem yedim. dikkat edersen 12yi geçmezsin diye düşünüyorum. ama ben canım birşey istediğinde kendimi tutmak istemedim. sanki bebeğim istiyor da yemiyormuşum gibi hissettim. ama son ay gerçekten kımıldayamıyorsun o yüzden biraz da olsa dikkat etmede fayda var diye tavsiye ediyorum. sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
Herkese merhaba
Bugun bana suni sancı verilecekken dün gece aniden hastaneye yatıl yaptım sancılarım başlamıştı .akşam birden sabah 9a kadar cektiğim sancılar epifuralın gec takılmadı sonucu tamamen açılıncaya kadar sürdü.bu sabah 9.29 da bal oğlumu normal doğumla kucagıma aldım.dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu..darısı başınıza
kızlar eşimle son durumu anlatayım sizlere. dün bu 3 gündür saçma sapan şeylerden beni üzmesinin üstüne bir de geçmişe baktım, internetten eğitim satın aldığını gördüm. sertifikalar alıp ilerde istifa etmeyi düşünüyor kendince. ama ben ona bu konu ile ilgili 1 ay önce rahatsızlık duyduğumu istemediğimi. ikimizin de devlet memuru olduğunu ve böyle kalmamızı istediğimi belirtmiştim o da tamam için rahat olsun demişti. ama meğer gizli gizli neler yapıyormuş. sinir küpüne döndüm açıp konuşasım da yok. telefonum da kapalı ama duramadım. açıp mesaj attım, durumu öğrendiğimi ve istifa ederse ondan boşanacağımı. tekrar telefonu da kapattım
akşam da annemde kalacaktım. iş çıkışı belki gelir sandım gelmedi. abim geldi yemeğe. biraz konuştuk ailecek. abim biraz yumuşattı beni. ben de gece 10da eve döndüm. beni görünce şaşırdı. ben hızlı hızlı içeri yatak odasına gittim. geri gitmeyeceksin di mi dedi. arkamdan geldi geldiğine çok sevindim dedi. içeri gitti ben üstümü değiştirirken telefonumu açtım. mesaj göndermiş birkaç saat önce "hadi artık evine dön daha kötü olmayalım" diye. sonra yemek söylemiş dışarıdan beni beklemiş ben gelmeyince de kendi yemiş. her neyse oturdum salonda. iyi misin filan dedi idare eder dedim. konuyu açmadım o da açmadı. "iyi ol" dedi. normal sohbet etti. ben uzak durdum biraz.
daha önceki olay da araba ile anneme gidiyorduk 5 tane arabanın önüne atlayıp sola dönmeye çalıştı ben de ne yapıyorsun dedim sinirlendi arabayı salak gibi sürdü beni sarstı. sonra o gelmedi eve gitti ben annemde inip orda kalmıştım. ve arabayı bırak öyle işe git (servisi var çünkü) diye mesaj atmıştım. ertesi gün eve geldim arabayı bırakmış. bana da al arabanı münasip ...... demiş.
böyle beni, bebeğimi düşünmeden araba sürecekse ben hastaneye kendim giderim. sözde işe arabayla gidiyordu sancım filan olunca kalkıp gelecek. şimdi ben arabasını vermeyen kişi durumuna düştüm.
her neyse kızlar böyle saçmalıklar işte. belki canınız sıkılır okumak istersiniz diye yazıyım dedim. gerçek hayat hikayeleri :) artık sinirden gülüyorum. dün gündüz o kadar çok ağladım ki bebeğime bişey olacak diye çok korktum.
tam doğum beklerken böyle saçmalıklar çıkaran eşime de Allah akıl fikir versin.
amin canım allah razı olsun.inş ... sen nasılsın ?
ben cuma kontrole gittiğimde bir sonraki gelişinde bazı kan testleri isteyeceğim dedi. tarihim filan da belli değil sanırım erkenden elinde olsun mu istedi. ben de anlamadım :44: ben haftaya çatı muayenesi yaparız der diye beklerken o kan testi dedi. ben de utandım soramadım.
valla canım yukarıda arkadaşın(yenikullanıcı) da dediği gibi artık ödem su vucut şişiyor. bebeklerimiz gram alıyor biz bişey yemiyoruz ona rağmen ben geçen 1 haftada 1 kilo almışım. o yüzden artık hesap filan da yapmak istemiyor insan son ayda. toplamı sorarsan 19kilo aldım. nasıl geçirdin dersen ben hiç dikkat etmedim. ne istersem yedim. dikkat edersen 12yi geçmezsin diye düşünüyorum. ama ben canım birşey istediğinde kendimi tutmak istemedim. sanki bebeğim istiyor da yemiyormuşum gibi hissettim. ama son ay gerçekten kımıldayamıyorsun o yüzden biraz da olsa dikkat etmede fayda var diye tavsiye ediyorum. sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
ozsu01 canım valla tek başına karar veremez verirse de sonuçlarına katlanır. benimle bu hayata devam edecekse hatta Bizimle böyle hayaller peşinde koşamaz bekar değil. sorumlulukları var. ben istemediğimi, artık 3 kişi olacağımızı, hayatımızın garanti olması gerektiğini akşam tekrar dile getiricem. inşallah aklı başına gelir. çünkü beni çok üzüyor bu hali bu düşünceleri.
[ hadiii bakalım senınle hangımız once dogum yapacakkk:)
çok beğendiiiiimm. peçetelik ve gülsuyunu hiç düşünmemiştim. iyi fikir. ben de yapacağım kurabiyelerin yanında bebek şekeri hazırladım. renkli draje şekerleri tüllere sarıp kurdeleledim. beşik için cibinliğini süsledim. hastane yatağının dört tarafı için tül hazırladım, boncuklarla süsledim.yazılarımız, balonlarımız derken süslemelerimiz de tamam sayılır.
inşallah canım herşey istediğin gibi olur, böyle şeyleri hazırlarken çok mutlu oluyorum, umarım bebişlerimiz ilerde kıyletimizi bilirler. annişlerini üzmezler..
Herkese merhaba
dünden bugüne kaç sayfa olmuş ya kızlar ne hızlısınız yetişemiyorum valla. okuyamadım yine geçmişi
dün gece bizim sıpada bi gaz bi gaz.. gündüz uyurum dedim uyutmadi. gece dayanamadım eşimi kaldırdım o baktı güya ama emzirmeye kalkıyorum ben yine tabi.. yazık adam işe gitti gece 1 e kadar çalışcak uykusuz haliyle..
annem geldi dün akşam. kv ler burdaydı pazar akşamı gittiler söylemişiydim hatırlamıyorum. dün akşam da annem geldi. şimdi nehiri ona satıp hemen gidip biraz daha uyuyorum
Maşallah annesi kilosu çok güzel
Kızlar nabızlarınız nasıl,kaç atıyor?? Carpıntılar oluyormu
kızlar az sonra çıkacağım evden doktor amcamıza gitcez kızımla. ilk kez eşim olmadan gitcez kontrole... çok gerginim hadi doğuma derse diye. ya keşke dese:))) ama gerginim işte...
babaannem geldi benimle kalacak 40 çıkana dek. yazık kadıncağız yaşlı haline bakmadan dolanıyor peşimde. dün yemeğini yedim valla benden güzel yapmıştı... yine de yormuyorum onu...
ellerimin sancısına uyanıyorum artık geceleri. ayaklarımda hiç bi şey yok. ama ellerim kemikleri ağrıyor bi de köfte gibi şişiyor sabaha dek...
ne ağrı var ne nişan var ne başka bi belirti. bilmiyorum nasıl doğacak bu kız:)))))
gerçi adet ağrısına benzer doğum ağrısı diyorlar ben en son 16 17 yaşlarımda çektim o ağrıları. belki de çekiyorum haberim yok:)))
saat 3 20 de randevum gelişim bi saati bulur. gelince bi şey olmazsa yazarım yine...
öpüldünüz gerçek mart anneleri:))sizi de öpüyorum çakma mart anneleri:))))))))bebeklerinizle beraber uzun bi hayat yaşarsınız hepiniz inşallah:))) daha doğrusu tüm annelere gitsin bu dileklerim:))))
en az 93 çıkıyor. strese girersem 100ü geçiyor
benim nabız oturduğum yerde 108
hareket edersem 118 çıkıyor
aynen canım benımde öyle 90 larda cıkıyo arada cok fazla oluyo 100 ü baya bı gecıyo falan ama genelede 90 larda...cokmu kı acaba dıye korktum bian..saglık ocagında yuksek bıraz dedı bana hemsıre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?