2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Maşallah annesi kilosu çok güzel

cnm cuma gunu ogleden sonrami hastanedeydin... gri esofman,gri siyah cizgili hirka, kivircik sacli olan senmiydin yooksa :-D:-D:-D

gri eşofman kısmı doğru da diğerleri yanlış :) kısakollu vardı üzerimde. saçlarım düz atkuyruğu idi. yanımda annem ve eşim vardı. annem kbb ye görünecekti o yüzden 13:00te ordaydık. annemin doktoru ameliyatta olduğu için yukarı çıktık hastası olmadığı için beni erkenden aldı murat bey. 13:15 gibi girdim. sen kaçta ordaydın ben etrafta hamile görmedim. haftaya pazartesi gideceğim.

kızlarr selam,

kaç gündür ağrıdan sancıdan uyuyamıyordum, dün akşam eşimle dışarı çıktık 1 saat falan

durmaksızın yürüdük beyazıttan bi başladık, eminönüne kadar öyle iyi geldi ki mışıl mışıl uyudum. ağrımda azdı.

dsemekki oturmakta iyi değilmiş. her akşam yürücem bundan sonra.

şu temizlik olayıyla ilgili en son 2 hafta önce ağda yapmaya çalıştım kendime mahfoldum aynadan bakarak yapsamda

belim koptu. iyi kötü temizlemiştim, ama eriyor.

bugün ameliyat eldiveniyle çıkanları alıcam. aynanın karşısına geçin. bence jilettense buda iyi bir yöntem....

çilekkkkk çok şanslısınnn canım benim... acaba naptın diye merak ediyordum... maşallah sanaa....

hadi en kısa zamanda gir bize yaz nasıl bir doğum olduu çok merak ediyorum

bende geçen hafta çok şiddetli oluyordu doktora söyledim. nst temiz çıktı alttan muayenede de açılma yoktu.

yalancı sancılar dedi. bu haftada oluyor ama alıştım artık. suyum veya kananamam gelmediği için hiç telaşlanmıyorum.

beklemeye devam...

canlar sız yıne ıısınz zaten kılolu degılmıssınızdır hamıle kaldıgınızda ben 88 ıle hamıle kaldım suan 98 kıloyummm:)dusunun halımı..bedenım cok hantal degıl goruntude ama yınede ıste....ıns dogumdan sonra sut ıcın bedeb cok kalorı harcıyormus verırız

canım hayırlı olsun bebeğin. ne güzel kendi sancınla bebeğini dünyaya getirmişsin. güle güle büyüt bebeğini...

canım ya o kadar hassas bir dönemdeyiz ki bir kelime bile bize batıyor. ama senin yaşadıkların biraz daha farklı. iş konusunda hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. eşinin çalıştığı yer gerçekten kolay bir yer değil.bence onun fikirlerini bir dinle sana ters gelen yerleri açıkla.konuşarak çözün bu durumu. sana yaptıkları da çok yanlış bu halinle bu şekilde davranmamalı.şu son zamanlarda onların alttan alması lazım.

amin canım allah razı olsun.inş ... sen nasılsın ?

sağol canım bende iyiyim. izne ayrıldım 11 e kadar uyuyorum artık :) kızım gelene kadar tadını çıkartayım diyorum :)

canlar sız yıne ıısınz zaten kılolu degılmıssınızdır hamıle kaldıgınızda ben 88 ıle hamıle kaldım suan 98 kıloyummm:)dusunun halımı..bedenım cok hantal degıl goruntude ama yınede ıste....ıns dogumdan sonra sut ıcın bedeb cok kalorı harcıyormus verırız

semataha benim de senden pek farkım yok 92,5 kiloyum :) ben de 168 boya 73 kilo ile hamile kaldım yani benim de fazlam vardı. üstüne bir de şimdi 20 aldım. yani doğum sonrası 30kg vermem lazım :) çabalıycam bakalım

ozsu01 canım valla tek başına karar veremez verirse de sonuçlarına katlanır. benimle bu hayata devam edecekse hatta Bizimle böyle hayaller peşinde koşamaz bekar değil. sorumlulukları var. ben istemediğimi, artık 3 kişi olacağımızı, hayatımızın garanti olması gerektiğini akşam tekrar dile getiricem. inşallah aklı başına gelir. çünkü beni çok üzüyor bu hali bu düşünceleri.

2013 canım sen de sormuşsun durum böyle işte. bebeğim bir gelseydi de kurtulsaydım. ona o kadar çok ihtiyacım var ki

tabiki canım siz bir ailesiniz. kararları birlikte vermeniz lazım. bebek de gelince her şey ona göre ayarlanıyor. artık tüm hayatımız ona göre şekilleniyor. güzel güzel konuş tatlım sen. inşallah çözüme kavuşturursunuz.ama her zaman dediğim gibi kendini de bebeğini de bu durumları çok düşünerek üzme. o kadar çok etkileniyor ki...

Canım bende senin gibi çok keyif alarak yapıyorum böyle şeyleri. Hatta eşime dedim ben işi bırakıp bu işlerle mi uğraşsam
Seninde ellerine sağlık canım benim. Allah güzellikle dağıtmayı nasip etsin.

Çilekim Allah bağışlasın arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün

Bebiş gelincede uykuya hasret kalıyor insan değilmi :) Bak ne güzel büyütüyorsun sen darısı başımıza

Maşallah annesi kilosu çok güzel

Sağol arkadaşım. Bakalım doğum kilosu daha düşük olacaktır. Sağlıklı olsunda başka hiçbir şey istemiyorum

kızlar az sonra çıkacağım evden doktor amcamıza gitcez kızımla. ilk kez eşim olmadan gitcez kontrole... çok gerginim hadi doğuma derse diye. ya keşke dese:))) ama gerginim işte...

babaannem geldi benimle kalacak 40 çıkana dek. yazık kadıncağız yaşlı haline bakmadan dolanıyor peşimde. dün yemeğini yedim valla benden güzel yapmıştı... yine de yormuyorum onu...

ellerimin sancısına uyanıyorum artık geceleri. ayaklarımda hiç bi şey yok. ama ellerim kemikleri ağrıyor bi de köfte gibi şişiyor sabaha dek...

ne ağrı var ne nişan var ne başka bi belirti. bilmiyorum nasıl doğacak bu kız:)))))

gerçi adet ağrısına benzer doğum ağrısı diyorlar ben en son 16 17 yaşlarımda çektim o ağrıları. belki de çekiyorum haberim yok:)))

saat 3 20 de randevum gelişim bi saati bulur. gelince bi şey olmazsa yazarım yine...

öpüldünüz gerçek mart anneleri:))sizi de öpüyorum çakma mart anneleri:))))))))bebeklerinizle beraber uzun bi hayat yaşarsınız hepiniz inşallah:))) daha doğrusu tüm annelere gitsin bu dileklerim:))))

canım daha önce de yazmıştım ama sana da söylemek istedim,benim de el kemiklerim ağrıyo,b12 eksikliğim varmış doktoruna mutlaka söyle,ben ilaç kullanıyorum hala ağrıyo parmaklarım.özellikle uykudan sonra.ayaklarım da bi anormallik yok aynı şekilde.

kızlar sonda damardan verilen serumun yine aynı ölçüde çıkıp çıkmadığına bakılmak için takılıyor
bana 4 şişe serum vermişlerdi ve sondayı boşaltmadan önce cc ölçüp ondan sonra boşaltıyorlardı
takılırken acımıyor..çıkarırkende acımıyor hemde çok rahat oluyor wc sorunumuz olmuyor..
ben ilk gün hiç kalkamadım 24 saat yattım ertesi güne kadar tuvalet ihtiyacımda hiç olmadı

benim nabız oturduğum yerde 108
hareket edersem 118 çıkıyor

en az 93 çıkıyor. strese girersem 100ü geçiyor

aynen canım benımde öyle 90 larda cıkıyo arada cok fazla oluyo 100 ü baya bı gecıyo falan ama genelede 90 larda...cokmu kı acaba dıye korktum bian..saglık ocagında yuksek bıraz dedı bana hemsıre

benim nabız oturduğum yerde 108
hareket edersem 118 çıkıyor

senınde benım gıbıymıs canım hep böylemıydı yoksa bu hamılelkte olan bıseymı benım genelde 90 larda yuksek yanı kansızlıktan olabılır dıyorlar ama bılmıyorum...sezeryan öncesı korktum, şimdi tvde gördum bi şarkıcının yukselmış amelıyatta kötü olmuş anlatıyodu..

aynen canım benımde öyle 90 larda cıkıyo arada cok fazla oluyo 100 ü baya bı gecıyo falan ama genelede 90 larda...cokmu kı acaba dıye korktum bian..saglık ocagında yuksek bıraz dedı bana hemsıre

hamilelikte normal diye biliyorum canım ben. dert etme bence eğer o kadar çok bakılması gerekseydi doktorumuz bakardı sadece tansiyon ölçüyor nabız bakmıyor. normale göre yüksek ama hamileyiz yani

candascim dogurcam diye gittim dogurmadan geldim :-D ne zaman doguracagimda belli degil... artikin ben size dogunca haber veririm oncesinde benim oglan şaka yapiyo bize cunku :-D

sonsy bende 13:40da ordaydim demek yine karsilasamadik.ya benim hastaneyle ilgili cnm sikildi ve sogudum..dr umdan memnun olmasam dogumu baska yerde yapmayi dusunurdum yoksa.. simdi tlf dan giriyorum pc den girince sebebini yazarim..

2013 cnm tlf dan girdigimden yaptigin cicileri goremiyorummm :-( pc yi de acamiyorum bi turlu... ama mutlaka bakicam ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…