2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hasretle dogum sancısı bekler olduk:) bırı soylese ınanmazdık herhalde:)))

nişan gelmeden de doğum başlayabilir,benden de hala nişan ya da su gelmedi..akıntı geliyo habire,hevesleniyorum kandır diye tık yok

alttan muayenem çok basit oldu benim,eldiven takıp eline jel sürdü ebe,1 dakikada bitti.kendini kasma yeter,kasılınca kemikleri ayırt edemiyo sanırım,ben de çok kasılmıştım rahatlattılar konuşarak çok kısa ve acısız oldu bitti.korktuğuma değmedi

hasretle dogum sancısı bekler olduk:) bırı soylese ınanmazdık herhalde:)))

hayatta inanmazdık anneme,bunlar doğum sancısı mı geliyo mu nasıl anlıcam diyorum,sen merak etme ben anlarım diyo ;D suni sancı çekme korkusuna şu iki gün içinde doğurasım var hem de çok acayip hayırlısı olsun inşallahh,Allah gönlümüze göre versin

Hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım. Vakit tatmam. İnşallah bir avazda pırt diye kurtulursun :))

Ayy hadi hayırlısı Edlin ya sabahtı değilmi kontrol merak ederim. Nasıl haber vercen bize ?

Ya o ıslaklık bende de oluyor. En başından beri akıntısız bir günüm geçmedi Bende bugün onu düşündüm suyumun azalma sebebi olabilimi diye. Ay bilmiyorum vallahi hakkımızda hayırlısı artık. Yarın kaç cm boşluk var onu mutlaka öğren canım

seker hamurunu hazır mı aldın nasıl yaptın yaa bnde ıstıyorum cok zor degıl dıo arkadsım ama yınede marselow larlada yapılıomus ma zor acılıomus..

şeker hamurunu pasta malzemeleri satn toptancıdan aldım hatta fiyat olarak da 1 kglık beyaz 12 tl,1 kglık pembe 13 tl, 1 kglık frambuaz topları da 15 tl.şeker hamuru merdaneyle çok basit açılıyor aslında fırsatım olursa resimleri de yüklerim..
kurabiye malzemeleri:250 gramlık pudra şekeri,1 paket 250 gramlık margarin,neredeyse 1 kg a yakın söke un,1 yumurta,1 vanilya,1 çorba kaşığı (silme) tarçın,1 limon rendesi.....hazırlanan karışımı 3 eşit disk halinde streç filme sarıp bir gece buz dolabında beklettim,ertesi gün yumuşayınca,kalıplara alıp kesip,pişirdim...yaklaşık 60 tane çıktı,3 tepsi pişti.....sonra da şeker hamuru,frambuaz şekerş,damla çikolatayla süsleyip,poşetlere koyup,nazar boncuğu ve kurdelayla süsledim...görenler hazır zannediyor,ama gerçekten çok emek istiyor, ama çok zevkli,bu arada hazır kurabiyeler tane işi yapılınca 3.5 tl,ben kalıplar da dahil 100 tlye herşeyi malettim.bu arada şeker hamuru çok arttı,1 sene raf ömrü olduğu için kızımın 1 yaş pastasında kullanmayı düşünüyorum....

inşallah canm çok saol,hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi

vallahi cnm eger gun boyu giremezsem topige bilki dogurdum :-D

yoksa kontrolden sonra mutlaka haberdar ederim seni.
ay cnm dua et ne olur hersey yolunda olsun.. benim rahatsizligim neydi simdi ne oldu... herseyde var bir hayir.. artik yavrum dogsun gozumun onunde olsun istiyorum.hayirlisi ile..

benımde belim fena tutuldu cok acıyor...çatı agrısı bende hep oluyor zaten bı ara sünnetlı gıbı yuruyordum nasıl bır acı,şimdi gene acı var tabıkı yatarken dönmek bile acı veriyor...sanırım dikiş acısıda böyle bişey olur ancak çünkü buda baya fena bir acı...neyse perşembe günü sanırım bunlar gececek artık az kaldı :)

hayırlı olsun canım, ben hala bekliyorum bakalım. doğumun nasıldı zor oldu mu merak ettim.

Edicem canım. İnşallah gönlünden geçen olur. Bende hala hamile kalabildiğime inanamazken şimdi son 12 gün diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberlerle gel canım. Su olayını unutma kaç cm sor

Bu arada sude arada giriyor. Papatya malum bebişler var. Candaş kendini işe güce verdi. Ama Cemree piyasa da yok. Doğurmadı değil mi?

nerden anladım,

şöyle: idrara sıkışık değildim, idrar kaçağı yaşadım daha önce, sıkışıksam ve yürüyorsam az bir şey oluyor... akıntılarım ise mutlaka bir kalıntı yani pıhtımsı bir iz bırakır geride.. bu su ise sade suydu yani. kokladım bile afedersin idrar mı diye, idrar kokmuyordu.
eczanelerde satılan o şeyden haberim yoktu, alır mıyım, bilmiyorum; çünkü kendimi yokladım o günden sonra, hiç öyle bir şey daha yaşamadım. iki gün sonraki kontrolume de güveniyorum biraz. o zamana kadar bir şey olmaz diyorum. bir de bebek hareketleri günde 10dan az olmuyor en az 20 sayıyorum farkında olduklarım o da. eğer bebek hareketleri azalsa direkt soluğu doktorda alırdım...

bir de hemşire demişti bana bebek hareketlerini sancın geldiğinde de kontrol et, eğer hareket varsa sancını evde çek, yoksa hareket sakın evde bekleme diye.. bu yüzden bebek sağlığı için öncelik fikrim bu hareketler...

ama yani son anda öbür gün doktora giderim de, su çok azalmış hemen sezeryana derse ne yaparım bilmem (( MUTLU olurum belki de.... özledim ya kızımı merak ediyorum

38 hafta oldu, 39'un içindeyim yanlış hesaplamadıysam... erken gelse de bişicik olmaz yaa, bugün o kadar temizlik yaptım yarın bir bakarmışız başlamış doğum... ( ayy ne düşüneceğimi bilemiyorum kafam hep karışık yaaa. ... bu bebekler içimizde kalmayacak muhakkak doğacaklar da insan sabırsızlanıyor, nasıl olacak diye merak ediyor....

böyle işte... çok konuştum. :)

kızlar bebek şekerı yapacam ama lavanta mı seker mı alayaım ya ...tamm adı ustunde seker ama.mıllet sekerı acınca bozuluyorrrr bı sıtede sker yapmak ıcın malzemelerı buldum sıparıs verıcem baska bılgısı olan var mı

merhaba arkadaşlar bende 39+2 deym hala bi belirti yok yalnız dünden beri özellikle bugün belim çok ağrıyo şöle ki eşimle yürüyüşe çıktık bugün aman allahım merdivenden aşağı ayağımı zor atıyorum yürürkende yine öle belime ağrılar giriyo adımlarımı korka korka atıyorum resmen bide sol alt baldırım öyle ağrıyoki acaba doğum yaklaştığındanmıdır ya ne zaman doğurcam ben zaten şu geç döllenmeyide geç öğrendim milletin gözünde doğuramayan kız oldum çıktım:)

kizlari ozledim ya... cemrenin misafirleri var.bi ara girip dogurmadin dimi kiz yazip cikmis :-D:-D

hakkimizda hayirlisi canim ya..sende okadar bekledin.. ins rabbim saglikla kucagimizada versin..aminnnnn....

tmm cnm dr a sorarim heyecandan unutmasam bari ama beni alacak yarin ya oyle hissediyorum :-( hic biseyden korkmayan ben simdi artik en ufak seyden korkar oldum.. hakkimizda hayirlisi...

Merhabalar klzlar, bu basllgl bugun kesfettim, sanlrlm cok sey kaclrmlslm:) bende mart 28 de 40 haftayl doldurcam klsmetse, herkese haylrll dogumlar insallah klzlar:) bi sorum olcaktl bide park yatak almayl dusunuyorum da hangi marka alaylm bi fikir noluuurrr...

Biz ne zaman doğurucaz ya ((

Canım doğum tarihlerimiz aynııııı
Bekliyoruz biz deeeeee

Tatlımmmmmmmm buralarda olamasam da aklımda heeeeeep buralar
Çok öpüyorummmmm
Bu sefer de öpücük verip kaçmış gibi oldum

güzel annisleer napısınz. Biz özledik kuzumla sizi. Gündüzleri çok iyiyiz gece sabaha kadar gaz sancısı çekiyoruzz 15günlük olduk bugün herkes iyidir inşallah öptüm sizi çok çokk

mrb kızlar nasılsınız.benim gibi 3 günü geçipte hala doğurmayan ve stres yaşayan varmı acaba.ne yazıkki hiç bir belirtide yok,nstelerde bile sancı sıfır rahim ağzında açılma yok,ne bir ağrı nede başka birşey.,perşembe yada cuma suni sancı verecekler yinede gelmezse,rahimde açılma olmazsa sezeryanla alacaklar.benim gibi olan varmı acaba.niye böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…