hasretle dogum sancısı bekler olduk:) bırı soylese ınanmazdık herhalde:)))bugün belim çok ağrıyo,kasıklarıma da ağrı giriyo ama birbiriyle bağlantılı ve düzenli değil..adet olcakmışım gibi hissediyorum yani adet sancılarına benziyo..Allahın izniyle doğuma yaklaşıyoruz gibi hissediyorumcanım yanıyo diye seviniyorum ya yok böyle bi şey
öncelikle çok tebrik ederim, gözün aydın, yavruna kavuşmaya çok az kaldı. inşallah bugün hatt abu gece doğurursun diyeyim (çok hevesleniyorum ben de kendim için, o nişan denen şeyi merakla bekliyorum.
şu alttan muayene... nasıl? yani zor bir şey mi? kayagan bir jel kullanıyorlar di mi?
hasretle dogum sancısı bekler olduk:) bırı soylese ınanmazdık herhalde:)))
bugün belim çok ağrıyo,kasıklarıma da ağrı giriyo ama birbiriyle bağlantılı ve düzenli değil..adet olcakmışım gibi hissediyorum yani adet sancılarına benziyo..Allahın izniyle doğuma yaklaşıyoruz gibi hissediyorumcanım yanıyo diye seviniyorum ya yok böyle bi şey
sulecim cnm vallahi yarin kontrolum var .bu gun gece 12den sonra bise yiyip icmicem..ac karnina gidicem ne olur ne olmaz... acil alicak gibi hissediyorum..bu yuzden kendimce boyle yapiyorum..
benim camasirim habire islaniyo ve dr um israrla amniyo sivisi degil diyo..test de yapti yok amniyo degil dedi yine.. akintidir diyo.. bu nasil akinti anlamadim idrar oldugunuda sanmiyorum..benim su iyice azaldi kanimca.bakacaz artik..yarin ola hayrola...
seker hamurunu hazır mı aldın nasıl yaptın yaa bnde ıstıyorum cok zor degıl dıo arkadsım ama yınede marselow larlada yapılıomus ma zor acılıomus..
Hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım. Vakit tatmam. İnşallah bir avazda pırt diye kurtulursun :))
Ayy hadi hayırlısı Edlin ya sabahtı değilmi kontrol merak ederim. Nasıl haber vercen bize ?
Ya o ıslaklık bende de oluyor. En başından beri akıntısız bir günüm geçmediBende bugün onu düşündüm suyumun azalma sebebi olabilimi diye. Ay bilmiyorum vallahi hakkımızda hayırlısı artık. Yarın kaç cm boşluk var onu mutlaka öğren canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım. Vakit tatmam. İnşallah bir avazda pırt diye kurtulursun :))
Ayy hadi hayırlısı Edlin ya sabahtı değilmi kontrol merak ederim. Nasıl haber vercen bize ?
Ya o ıslaklık bende de oluyor. En başından beri akıntısız bir günüm geçmediBende bugün onu düşündüm suyumun azalma sebebi olabilimi diye. Ay bilmiyorum vallahi hakkımızda hayırlısı artık. Yarın kaç cm boşluk var onu mutlaka öğren canım
merhaba arkadaslar temızlık yapanlar kendınızı yormayın ya oldugu kadar ne yapalım .jılete devam ne yapalım kı.:)sancı cekenler nısanı gelenler bıze de gonderın yahu:) ben bugun bıraz gezmeye gıdem hava guzel dedım nerde ıse alısverıs merkezınde kalacaktım oldum yorgunluktan kendımı hala normal zannedıyorum sanırım:) cok yoruldum ya yurudum ama ıste sımdı belım tutuldu yerımden kalkamıyorum:)esım gelecek yemek soracak ohh gezmekten dıyecek:)oyy oyy kasıklarım catım fena agrıyor suan bebek asagıya yonelıo hem sanırım..sızın gcelerı çatınız agrıyo veya acıyor mu:)
Herkese merhaba
Bugun bana suni sancı verilecekken dün gece aniden hastaneye yatıl yaptım sancılarım başlamıştı .akşam birden sabah 9a kadar cektiğim sancılar epifuralın gec takılmadı sonucu tamamen açılıncaya kadar sürdü.bu sabah 9.29 da bal oğlumu normal doğumla kucagıma aldım.dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu..darısı başınıza
vallahi cnm eger gun boyu giremezsem topige bilki dogurdum :-D
yoksa kontrolden sonra mutlaka haberdar ederim seni.
ay cnm dua et ne olur hersey yolunda olsun.. benim rahatsizligim neydi simdi ne oldu... herseyde var bir hayir.. artik yavrum dogsun gozumun onunde olsun istiyorum.hayirlisi ile..
Ya zaten doktoru bir kere görücek oranı bitti gitti sonra..Aman ben neler düşünürken doktora iyi görünmek için kendimi parçalıyamıcam valla..Olmuyor ne yapim yani ağda yapamıyorum,yaptıramıyorum:)) dediğin gibi mümkünatı yok bende yapmam ağda.Ha bu arada aklıma gelmişken, annemin istanbulda bir dr.u vardı prof. o söylemişti anneme hep söyler. vücuttaki kılların cok buyuk onemı olduğunu ozellıkle kasıkla ve koltuk altındakı ..o bolgenın nefes almasını ve ter bezlerının çalışmasını dengelıyormus die soylemıstı bu da bi bahanemiz olsun hani:))
Bu arada suyum gelmiş demişsin ama nerden anladın çünkü bazen ufak çiş sızıntısıyla karıştırılabiliniyormuş yada akıntın sulu bi şekilde gelebiliyor..yada kesende üst kısımlardan sızıntı yapmış..sızıntı şeklinde gelmiş amnıyonsıvın yani..istersen eğer bunun için eczanelerde pedler var.bir gün boyunca bi tanesini kullanıyorsun ve renk değişikliğine göre sıvı mı idrar mı anlayabılıyorsun cnm..ben almayı unuttum hala, benımde şüphelendiğim noktalar var zaman zaman..bu arada sıvın bıraz azalmışsa muhakkak su içimini 3litreye cıkar hele sızıntın cıkarsa daha cok ıhtıyacın olucak bıde bosuna yeterince su içmediğin için bebek erken gelmesin..
Edicem canım. İnşallah gönlünden geçen olur. Bende hala hamile kalabildiğime inanamazken şimdi son 12 gün diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberlerle gel canım. Su olayını unutma kaç cm sor
Bu arada sude arada giriyor. Papatya malum bebişler var. Candaş kendini işe güce verdi. Ama Cemree piyasa da yok. Doğurmadı değil mi?
Biz ne zaman doğurucaz ya((
kizlari ozledim ya... cemrenin misafirleri var.bi ara girip dogurmadin dimi kiz yazip cikmis :-D:-D
hakkimizda hayirlisi canim ya..sende okadar bekledin.. ins rabbim saglikla kucagimizada versin..aminnnnn....
tmm cnm dr a sorarim heyecandan unutmasam bari ama beni alacak yarin ya oyle hissediyorum :-( hic biseyden korkmayan ben simdi artik en ufak seyden korkar oldum.. hakkimizda hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?