bacım 1 2 gndr göremedm doğurdun mu yoksa
hala beklemedeyim malasef
inş sancı gelir,2 günde 1 dr deyim nstlerde,0-20 arası sancı çıkıyor.ama bende tık yok,rahimde hiç ama hiç açılmada yok,suni sancı çok zormuş ama deneyeceğim,belki oda işe yaramazannesinin karnı pek rahat geldi heraldeinş. kndi sancın gelir cnm yaaa
inş sancı gelir,2 günde 1 dr deyim nstlerde,0-20 arası sancı çıkıyor.ama bende tık yok,rahimde hiç ama hiç açılmada yok,suni sancı çok zormuş ama deneyeceğim,belki oda işe yaramazallah hepimizin yardımcısı olsun
3.5 kiloymuş cnmbebişin kilo durumu nasılmış cnm ? kendni korkuttuğun kadar acı çekersn o yüzden korkutma kndni herkesin ağrı eşiği farklı bliyosun etrafından gelen kötü tecrüblere kulağını tıka cnm
3.5 kiloymuş cnm
iyi geceler cnmnormal olur inş. cnm canını sıkma son günlerin tadını çıkar haftasonuna bebişin kucağında olcak çok öptüm seni hbrsiz bırakma ben yatıyorum iyi gecelerrrrr
merhaba arkadaşlar bende 39+2 deym hala bi belirti yok yalnız dünden beri özellikle bugün belim çok ağrıyo şöle ki eşimle yürüyüşe çıktık bugün aman allahım merdivenden aşağı ayağımı zor atıyorum yürürkende yine öle belime ağrılar giriyo adımlarımı korka korka atıyorum resmen bide sol alt baldırım öyle ağrıyoki acaba doğum yaklaştığındanmıdır ya ne zaman doğurcam ben zaten şu geç döllenmeyide geç öğrendim milletin gözünde doğuramayan kız oldum çıktım:)
40+4 oldum canımne kadarlik oldunuz canim ?
40+4 oldum canım
Öncelikle sağlıklı bir bebek dünyaya gelmesi sonrasında ise en acısızndan ve kolayından doğum yapman ümidiyle..Uyandim kizlar. Uykum yok hic. Bir buraya bakayim dedim.
Bugun doguma gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bebegim iyi olsun da gerisi onemli degil. Kendimi toparliyim size yazarim.
Öncelikle sağlıklı bir bebek dünyaya gelmesi sonrasında ise en acısızndan ve kolayından doğum yapman ümidiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?