2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
annesinin karnı pek rahat geldi heralde inş. kndi sancın gelir cnm yaaa
inş sancı gelir,2 günde 1 dr deyim nstlerde,0-20 arası sancı çıkıyor.ama bende tık yok,rahimde hiç ama hiç açılmada yok,suni sancı çok zormuş ama deneyeceğim,belki oda işe yaramazallah hepimizin yardımcısı olsun

Herkese iyi geceler...

geçmişi okumadan yazıp çıkıcam hemen yatıp biraz dinlenmemiz gerek, eve yeni geldik annemlerdeydik doktor kontrolümüz sonrası...
bugün doktor kontrolümüz vardı, yine sancılarım nstde yüksek çıktı bu sefer 111e kadar çıktı, tekrar çatı kontrolüm yapıldı, şimdilik normal doğuma müsait görünüyomuş, rahim yumuşamış, 2cm rahim açıklığı varmış, bebeğim de 3900 gr civarı olmuş biraz daha beklersek normal doğum şansım kalmaz diye yarın sancı verilip normal doğum denemeye karar verdik doktorumla, 7de hastanede olucaz, kısmetse inşallah normal doğum, sancıya dayanamazsam epidural normal, herhangi bi aksilik olması durumunda da sezeryan ile yarın bebeğimiz gelicek inşallah, hayırlı kolay sağlıklı bi doğum olur inşallah, sizler de dua edin ben de hepiniz için dua edicem...
adanamı da merak ettim bişey yazdı mı diye ama bu akşam okuyamıycam doğumdan sonra artık okurum...
benden şimdilik bu kadar, ilk fırsatta yine yazarım...

bebişin kilo durumu nasılmış cnm ? kendni korkuttuğun kadar acı çekersn o yüzden korkutma kndni herkesin ağrı eşiği farklı bliyosun etrafından gelen kötü tecrüblere kulağını tıka cnm

ben de 39+1 oldum canim benim arkadaslarda bana beceriksiz bir kizi doguramadin diyor

40+4 oldum canım

bende kendim icin 40. haftayi gecerim diye dusunuyorum
cok sevmis anne karnini minnak baksana gelesi yok
bence hic beklemeyin canim suni sanci iyi degil ama 40. haftadan sonra cok iyi degil
ben korkuyorum valla ultrasona da giremiyorum burada yarin doktor randevumuz var konusacagim ben 40. haftadan sonra da gelmez ise suni sanci ile dogum istiyorum diye 42. haftaya kadar bekleyip risk almak istemiyorum ben bir suru sey duyuyorum plesenta yaslanmasi bebegin anne karninda pislemesi vs.
korkuyorum kotu birsey olur diye

Doğuran anneleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün. benim gibi bekleyeler de sağ salim bebeklerine kabuşurlar inşallah. Az zamanımız kaldı, günlr geçtikçe heyecan da korku da artıyormuş. Yarın doktora gidicem malesef kendi doktorum tatildeymiş ayın 11inde gelecekmiş inşallah o güne kadar doğurmaaamm

Yok arkadaş sankı benımkıde kendılığınden doğmucak gibi..Bazen keşke eski zamanda yaşasaymışım diyorum..o zaman dr.ların 41. haftada doğurtucaz senı gibi baskıları olmadan gün saymadan ne zaman geleceğinı kestiremeden doğururdum belki.böyle daha stres oluyor ınsan aha 40 bitti hayde sunni sanci yok sezeryan vericekler stresi..belkide bu nedenle gelmıyor ne bılım..Hos bebek hersekılde gelıcek 42 de belkı ama iste sımdıkı dr.lar rısk almıyım dıe beklemıyorlar.yoksa bebek içimde kalıcak değil ya..Hayır işin garip yani sanki bende suni (yalancı) sancıda olmadı hiç..yada ben onun sancı olduğunu anlamıyorum..hanı ne bılıyım ıste sancın oluyormus ama duzenlı değil vs. tek yaşadığım bebek sureklı bır yere toplanıyor karnım yamuluyor resmen,bide çatım ağrıyor oda dr. kemıklerın aclıyor ondan dedii..ulan barı kan gelsin yada ne bılım su..en azından doğurma aşamasının belirtisini yaşasaydık:)) Bu arada internette araştırırken okudum bu zamanlarda cinsel ilişki yaşayıp eşiniz içeri boşalırsa rahim kasılmalarını başlatabilirmiş.spermlerdeki bazı maddeler kasılmalara rahim ağzının açılmasına yardımcı oluyormuş..fikri olan var mı bu konuda??

Uyandim kizlar. Uykum yok hic. Bir buraya bakayim dedim.
Bugun doguma gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bebegim iyi olsun da gerisi onemli degil. Kendimi toparliyim size yazarim.

Son düzenleme:
Uyandim kizlar. Uykum yok hic. Bir buraya bakayim dedim.
Bugun doguma gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bebegim iyi olsun da gerisi onemli degil. Kendimi toparliyim size yazarim.
Öncelikle sağlıklı bir bebek dünyaya gelmesi sonrasında ise en acısızndan ve kolayından doğum yapman ümidiyle..

cnm heyecanini cok iyi anliyorum..allah yardimcin olsun..genel anestezi mi olacaktin sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…