2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sonsy bende 13:40da ordaydim demek yine karsilasamadik.ya benim hastaneyle ilgili cnm sikildi ve sogudum..dr umdan memnun
olmasam dogumu baska yerde yapmayi dusunurdum yoksa.. simdi tlf dan giriyorum pc den girince sebebini yazarim..

canım neden ne oldu çok merak ettim. bu arada eşim de dün bana dedi ki sincanda doğduğu için kimlikte doğum yeri sincan yazacakmış önceden orda doğum yapan arkadaşa şimdi özeldene soracağım inşallah öyle olmaz :)
benim de başından beri hep akıntım oldu. hiç peçetesiz,günlük pedsiz gezemedim. bana suyun hep normal dedi bence o suyun değil akıntı.

geceleri karnım alev alev yanıyor. biraz da karın ağrım oluyor. sancı hiç olmadı. nasıl olacak merak da ediyorum. sanki bebeğim aynı ters haliyle biraz daha aşağı indi gibi hissediyorum. altta bir yük var çünkü.

Uyandim kizlar. Uykum yok hic. Bir buraya bakayim dedim.
Bugun doguma gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bebegim iyi olsun da gerisi onemli degil. Kendimi toparliyim size yazarim.

sonunda beklediğin gün geldi. hep bu günün erkenden gelmesini istiyordun bak sonunda bebeğine kavuşuyorsun. sağlıkla kucağına alman dileğiyle. en kısa zamanda güzel haberini bekliyorum ben daha burdayım nasılsa

Kizlar benim nisanim geldi galiba
Aksam 3 kere tam yumurta aki kivaminda miktar olarak fazlacaaaa birseydi yani akinti gibi bisey degildi ama kirmizi veya kahve tonlarinda degil :44:
Sabah9 da doktora gidecegim bakalim ne diyecek doktor
Ayyy hadi insallah gelir minnagim

biz bugun 38+0 olduk. bebeğimin duruşunu hala başı yukarıda hissediyorum ama artık hiç önemli değil sağlıkla ona kavuşayım yeter. onun kokusuna çok ihtiyacım var.

geçen cuma gitmiştim muayeneye. bu hafta cuma gitmem gerekiyor ama doktoruma pzt gelsem olur mu dedim çünkü pazar günü son kez ağdaya gidiyim diye düşünmüştüm. fakat henüz 3 hafta geçtiğinden çok çıkmadı. pazartesi kan testi isteyeceğim dedi çatı muayenesinden bahsetmedi. bugun yarın arayıp sorayım eğer yapıcam derse aldırayım henüz yapmayacağım derse de 1 hafta daha bekleyeyim diyorum. çünkü bu pazar aldırsam 40haftamızın bitmesine 17 gün kalıyor biraz çıkmış olur. gerçi ona da yapacak bişey yok artık o kadarını da doğum anında düşünmem herhalde :)

bir diğer derdimiz babamız dün konuştum iş değiştirme konusunu. 2 büyük kurumdan bahsetti sonra yanına bir tane daha kattı o 3 yer olursa giderim dedi. oraların da birisinde abim diğerinde eniştem var benim. peki dedim onlar olursa yanındayım. ama özel bir yer ben istemiyorum. bebeğimiz geliyor ben garanti bir hayat istiyorum huzursuz olurum dedim. yok ben de aptal mıyım ben de istemem dedi. ama büyük bir havayolu şirketi olur diye bir cümle kullandı. o kafama takıldı. kesin konuştum o 3 yer dışında olursa ben kabul edemem ne yapıcaz ayrılacak mıyız bizim yerimize işi mi seçeceksin dedim olur mu öyle şey diyor. için rahat olsun ben işimden memnunum benim sınıfım branşım çok rahat böyle rahatlığı kolay bırakmam. hem çocuğumuz olunca belki de hiç düşünmem. çünkü olabilir insana böyle şeyler gelir geçer dedi. konu böyle kapandı.

yani eğer özele geçerse ben kendisiyle devam edemeyeceğimi açık açık söyledim diye düşünüyorum. böyle bişey de yapmaz herhalde.

yine kafanızı şişirdim.

merve50 de doğum yaptı sanırım. bizim doktorlar aynıydı. geri dönmedi onu merak ettim.

Uyandim kizlar. Uykum yok hic. Bir buraya bakayim dedim.
Bugun doguma gidiyorum. Insallah hersey yolunda gider. Bebegim iyi olsun da gerisi onemli degil. Kendimi toparliyim size yazarim.

Canim simdiden gozun aydin
Minnagin ile kavusacaksin
Sag saglim kucagina al insallahhh
Guzel haberlerini bekliyirum canim

kırmızı olması gerekmiyor muydu acaba:44: ama kıvamlı diyorsun belki de nişandır. hadi bakalım hayırlısı :) doğsunlar artık di mi yaa

Dedigin gibi canim saglikli olsun da bosver hem daha var son gunde bile donuyor bebekler
Hayirlisi olsun
Offfff bu agda konusu cok sinir birde hormonlardan galiba daha cok canim aciyor benim :18: ben hallettim o isi kurtukdum
Vajinal muaynede zaten doktorlar bakmio bile en azindan benim doktorum bakmiyor
Utandigimi anliyir sanirim
Esinin isi konusunda da hic canini sIkma canim esin tabi ki oncelikle sizi dusunecektir

kırmızı olması gerekmiyor muydu acaba:44: ama kıvamlı diyorsun belki de nişandır. hadi bakalım hayırlısı :) doğsunlar artık di mi yaa

Internetten baktim canim renksiz ya da sarimsi tonlarda da olabiliyormus :44:
Yarin soyleyecegim doktora bakalim ne ditecek
Dogsunlarrrr yaaaa artik dayanamiyorum kucagima alsam koklasam

aa ne güzel keşke bakmadan kontrol etse... benim eşim biraz bencil gibidir ya da inatçı mı desem yani çok güvenemiyorum ters tepebilir diyorum ama içindeki düşünceler senin dediğin gibi beni bebeğini önemsiyordur. güven dedi güveniyim bari ne yapabilirim ki di mi artık. ben endişeli bir insanımdır yani herşeyi kesin isterim. böyle olunca da belirsiz oluyor ya o canımı sıkıyor ama defalarca o 3 yer olmazsa başka yere gitmem dedi. artık inanmaktan başka çarem yok

Internetten baktim canim renksiz ya da sarimsi tonlarda da olabiliyormus :44:
Yarin soyleyecegim doktora bakalim ne ditecek
Dogsunlarrrr yaaaa artik dayanamiyorum kucagima alsam koklasam

ayy bugun arayıp söyle bence ya yarına kadar doğurusan

benimde çok şükür sezeryan günüm belli oldu.....16 mart ta sabah 8:30 geliyor bebeğim... 2. bebeğim ama yine de çok heyecanlıyım. spinal anestezine karar verdim.. ilk bebeğimde çok rahattı biraz ağrı sızı oluyor ama ağrı kesiciler sağolsun... doğum yapan arkadaşları takip ediyorum ah ne güzeeell diyodumm....doğum yapacaklar olanlarada allahım sağlık kolaylık versin inşallahhh....

ben cinsel ilişkiyi denedim geçen gün ayıptır söylemesi hiç bişi olmadı hala doğurmadım

Günaydın güzel anneler, dünden berri sancılarım arttı yani adet olucakmışım gibi, bide dün akşam 2 defa sancı girdi çok korktum panik oldum,2 gündür çok yorgun kalkıyorum şuan bile ağrım var yakın bir zamanda gelcekmiş gibime geliyor, o kadar aşağıdaki oturamıyorum bile ancak yatıyorum, sürekli sık sık yetişemediğim tuvaletler , içimde bir korku-panik-heycan hepsi bir arada tüm duygularım karışmış durum da ya sizlerde böyle hisseden var mı?

ayy ne güzel. az kaldı herhalde. ben senden öndeyim ama bende hiçbişey yok :)

günaydın kızlar. bugün çok duygusalım nedense. gerginlikten bu hale geldim sanırım. cesurum diye kendimi kandırmaktan başka bişey yapmıyorum.rol yapmak zorlaştı. herkes benden cesaret bekliyo eşimle bile tartıştk. atla deve değil ya diye bi patladı.öyle çok konuşmuşumki doğum korkusundan. bende gerginim neden bu kadar üstüme geliyosun dedi. hem kızımı koklamak istiyorum hemde hala hazır hissetmiyorum. sizide sıkmak istemiyorum ama ya ölürsem diyorum. cesur olamıyorum

canım rahat ol. herkes doğum yapıyor. o an gelecek yaşanıp bitecek. Allah verir kolaylığını. çok güzel olacak bebeklerimiz gelince. bize muhtaç bir minik insan onun için neler yapmaz. onun sana bir bakışı olacak başka hiç kimse sana öyle bakmamıştır bu hayatta. Allah korusun öyle kötü şeyler düşünme. beklemek zor haklısın ben de öyle bekliyorum ve hiç tık da yok :)) napalım herşeyin zamanı var sabredeceğiz annelik bu

inan canım kendiimi tanıyamıyorum. annem kimsem yok. yalnız başetmek zorundaym. öyle değiştimki gizli gizli ağlıyorum,içime kapandım.buraya bile giremiyorum olumsuz bişey okucam diye. söylediklerin çok doğru.herşey kızım için. sağlıkla kucaklarımıza alalım. erken doğururum diyodum o da olmadı.şuan hiç hazır değilim.pskolojik açıdan. nasıl rahatlıcam bilmiyorum

ben de erken doğururum diyordum bak günlerimiz aynı ben de bekliyorum. seni çok iyi anlıyorum ben de ağlıyorum. öyle rahatlıyorum. ama çok ağlayınca da bebeğime zarar verdiğimi düşünüyorum. onun ne günahı var onu da üzüyoruz. benim de kızım olacak. hayat böyle hepimiz yalnızız hiç öyle yalnızım diye üzülme. bazen eş bile insanın yanındayken yanında olmuyor. uzak oluyor bencil oluyor... ama bak kızımız doğacak o hep yanımızda olacak tüm sıkıntılarımızı onlarla atıcaz. başka hiçbişey düşünmeyeceğiz onu izlemek bile bize yetecek. sabret biraz daha bak ben 7 aylığım ben bile sabrediyorum sonrasını düşün. ben hep hayal kuruyorum. onu uyuttuğumu onu izlediğimi emzirdiğimi giydirdiğimi gezdirdiğimi onunla oynadığımı o hayallerle mutlu oluyorum.

Doğumunuz yaklaştıkça amniyotik kesede yırtık veya delinme olabilir. Genelde bu yoğun bir sıvı boşalması değil bir sızıntı şeklinde görülür. Amniyotik sıvı sızıntısı yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz.

ben de hep akıntı vardı ama bu aralar biraz arttı. yani bazen çamaşırım sanki altıma kaçırmışım gibi ıslanmış oluyor :)) yoksa suyum mu azalıyor

doğru söylüyosun.kızımı üzmemem gerek artık. miniğim benim ya günlerimiz aynı. bakalım ne zaman doğurcaz :) bende kendimi o şekilde rahatlatıyım artık. doğumu düşünmicem akışına bırakıcam. yapcak başka bişey yok artk :) aslında bu zamana kadar güçlüydüm ama gücüm bitti :) sen nasılsın yavrum herşey yolunda mı?

yaniii canım napalım karnımızda böyle kalacak halleri yok ya doğuracağız Allahın mucizesi bu o yolunu kolaylaştırır hiç merak etme. tabiii kızını üzmeee. melek o. benim küçükken pek oyuncak bebeğim olmamıştı. şimdi o benim oyuncağım olacak :))
gücümüz bitti gibi geliyor ama bu beklemekten kendimizi öyle hissediyoruz. çok zaman geçti az mı 9 ay neredeyse 1 sene.

valla canım ben de işte biraz kocam ile uğraştım biraz da hallettik sayılır. yani güven verdi. onun dışında bir sıkıntım yok.
gün geçiriyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…