2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben cinsel ilişkiyi denedim geçen gün ayıptır söylemesi hiç bişi olmadı hala doğurmadım
Sende pek sabırsızmıssın hemen bir denemeyle olmaz sanırım..Dun gece baya arastırdım..eşin içeri boşalıcak 1, göğüs uçalrınla günde 5 kere 10'ar dakika oynucaksın 2 (oksitosin hormonu salgılansın die), hurma yemeye devam bide böğürtlen yada ahududu yaprağı bulursan gunde 3 kere içiceksin..Bende bugun itibari ıle calışmalara baslıyorum..:))

canım kocalar bazen bencil olabiliyolar. o zaman uzaklaşııyoruz. ama içten içe bizi çok seviyolar. iş konusunu kafana takma.sizin için hayırlsı neyse o olucaktır. onlardada hem bebek stresi hemde doğumda sevdiğim kadına bişey olursa düşüncesi. içlerine atıyolar bizim gibi dışa vuramıyolar. bebeğinin kafasıda son anda bile dönebilir.dua et.ama dönmezsede sorun etme. demekki bizim için hayırlısı buymuş de. umarım herşey kızçenle senin için iyi olur. :)

günaydın canım sana ve kızına da:)aynı duyguları ben de yasıyorum,bu nedenle cok doğal,lohusalık bu...herkes yasıyor,rahat ol,su yeryüzündeki herkes doğarak dünyaya geldi,yani doğal bir durum,hem allah tasıyammayacagımızdan fazla yük yüklemez bize...dua et ferahla..

günaydın güzelim. doğru söylüyosun kimse doğum sancısından ölmemiş ki :) hiç öyle düşünmemiştim. bol bol dua ediyorum.delirmeden doğursaydım diyorum :)

:)evet var tabii:)canımızdaan bir parca dünyaya gelecek,bize benzeyen,bizden beslenen,ilk zaman bu dünyada sadece bizi tanıyan,allahın bize emanet ettiği günahsız melekler...

günaydın güzelim. doğru söylüyosun kimse doğum sancısından ölmemiş ki :) hiç öyle düşünmemiştim. bol bol dua ediyorum.delirmeden doğursaydım diyorum :)

evet:)seninle bebişlerimizin doğacağı tarih hemen hemen aynı:)biz gercek mart anneleriyiz derken nisanı bulmayalım:)

canım valla haklısın insan son zamanlarda iyice korkuyo bende bazen eşime o kadar çok konuşuyorum ki doğumla alakalı falan artık dinlemediğini görüyorum hıhı hıhı diyip kafa sallıyo:)yani takma kafana onlarda aslında çok geriliyo o duygusallık bende de var 3 gün önce doktora gitcektm artık son zamanlarım ya belki doğuma alınırım diye içime bi his geldi evden çıkcaz eşime diyorum son kez ütüledim önlüğünü yok bilmem ne ölcekmişim gibi korku düştü içime o da kızdı ne diyon sen ya diye:)gözlerim doldu ağladım ağlıcaktm o an anladımki benim sancılarım tutsa o gün gelse hüngür hüngür ağlarım ben ya:)

Günaydın herkese
dün kasıklarım,belim ağrıdıkça sevindim,doğururum belki diye,bi anda kesildi ağrılar,zaten bildiğimiz adet sancısı gibiydi dayanılmaz değildi,bunlar da yalancı çıktı yani bugün de bel ve kasık ağrılarım var ,son iki günüm inşallah mutlu sonla biter

canım benim de daha suyum filan gelmedi ama dün altımda sürekli ıslaklık hissettim,çok sık tuvalet ihtiyacım oldu,günlük pedim ıslaktı.tedirgin oldum suyum sızıntı şeklinde mi geliyo ,bebeğim susuz kalır mı diye ama amniyotik sıvı ılık geliyomuş,ayırt edebiliriz sanırım akıntıdan ve idrardan

o kaygılar hepimizde var,ilk hamileliğimiz olduğu için bence,ben de bi yandan korkuyorum bi yandan kendimi cesaretlendiriyorum..mümkünse eğer,normal doğum yapmak bebeklerin akciğer fonksiyonları için özellikle faydalıymış,geçen gün eşim bi yazı okudu,amerikalı bi ebe normal doğum sancıları için hamilelere,bu sancıyı her çektiğinizde bebeğinize iyilik ettiğinizi düşünün demiş,sancı geldiği an bebeğimiz ciğerinden nefes almaya başlıyomuş..4 yıllık evliliğimde sorumluluğundan kaçıp ertelediğim bebek,varlığını öğrendiğim andan itibaren mucizevi bi şekilde beni kendine aşık etti..eşimden başkasına bu kadar sevgi besleyemem diyodum,onu düşününce bile gözlerim doluyo -ki hiç duygusal biri değilimdir..onlar Allaha emanet,dünyada ilk doğum yapan kişilerin kendimiz olmadığını düşünelim,annelerimiz evde kendi kendilerine doğurabilmişler..ya da bi kısım caniler,tuvalette doğurup çöpe atıyolar bebeklerini..biz sağlık personeli eşliğinde,steril ortamda,biinçli bi şekilde yaşıcaz doğumu..bol bol dua edelim,Allaha sığınalım..inşallah kolaylıkla ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..gönlünü ferah tut..biz üzülürsek,stres olursak bebeklerimiz etkilenir..onlara bunu yaşatmayalım

Son düzenleme:

valla canım şuan 40 haftamı bitirdim 39. haftaya kadar hiç ilişkiyi bırakmadık haftada en az birkere oldu göğüslerimlede 1 haftadır oynuyorum hurmamıda yiyorum merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum düzenli, kuşburnu çayı içiyorum.bitek yazdıklarından ahududu çayını denemedim. yani aslında tüm bunlarda kişiden kişiye değişiyor bence bende işe yaramadı yarın suniyi yicem inşallah sende yarar yapmakta ve denemekte fayda var tabi.

aynen ya bende sanki son kez evden cıkıyomuşum gibi :) hep yok şöle son kez böyle ya bana bişi olursa gibi konuşuyorum adam deliye dönüyo :) evet o günü ben hiç düşünemiyorum hastaneleride sevmem zaten. belki annelik iç güdüsüyle bi cesaret gelir bilemiyorum canm :)

dedikodum geldi kızlar. sizede akıl verenler oluyomu diye bi soru sormıcam cevabını biliyorum. ya bu kadınlar nekadar fena ya bu doğum olayında nekadarda bilmişler. herkes bişey söylüyor neymiş efendim beklicekmişim 1 hafta daha suni çok zormuş saatlerce çekiyomuşun sonra sezeryana dönüyomuş falan filan. sanki ben kendime acı çektirmeyi çok istiyorum sunni sunni diye deliyorum sanki.bebeğim iri 1 hafta daha beklersem 4 kiloyu geçer bide kakasını yedimi yemedimi stresini yaşamak istemiyorum diyorum o zamanda ağız burun kıvırıyorlar ultrason yanlış ölçüyodur diye.insanlar aşırı saygısız ya belli bir yaşa gelmişiz doktorumada sonuna kadar güveniyorum ama yok kendi doğrularını kabul ettirmek için deliriyolar. bide doğumdan sonra sütün var yok muhabbeti başlıcak yok bu çocuk doymuyolar yok mama verler.kimseyi kırmadan atlatsak bari.

evet daha önce yaşamış olsak biliriz nasl bişey olduğunu.bide bazen burda olumsuz şeyler okuyorum ölüyorum ölüyorum diriliyorum inanki. herşey miniklerimiz için.onu çok özlüyorum kavuşmak istiyorum.ama bu korkum beni mahvetti.çok dua ediyorum canım hepimiz için.

insanlar düşüncesizlik yapıyo zaman zaman..benim de karnım hep aşağıdaydı,tüm kiloyu göbekten aldım,beni görenler bu çocuk erken doğar deyip durdular..sonuç ortada 10 aylık olacak benim oğlan suni sancıyı ben de istemiyorum ama günü dolduktan sonra bekleme riskini alamam..kakasını yerse diye korkarım,benim yeğenim yedi çünkü,acil sezeryanla doğdu çok şükür sağlıklı bi şekilde..doktora güvenmek de önemli,ben güveniyorum,11 marta kadar doğmazsa suni sancı verilecek,istemiyorum ama bebeğimin sağlıklı doğması için razı oldum yapabilecğim bi şey yok..

doğum hikayeleri kısmından pozitif hikayeleri okuyorum ben,bazıları yazmış kolay normal doğum filan diye,bu şekilde adapte olmaya çalışıyorum..bi de benim annem büyük bi örnek önümde,4 kardeşiz ve hep çok kolay doğurduğunu anlatır..motive ediyo beni,sen bana benziyosun hemen doğurursun diye bakalım öyle olacak mı

Evet haklısın herkesde aynı etkıyı yapmıyor.cunku rahım agzı olgunlaşmıyormuş bu nedenlede bu yaptıklarımız bi işe yaramıyormuş..neyse sen sağlıcakla doğurda bebeğini gerisi nasıl olmuş önemli değil..

Kızlar bişi sorcam ben gecenlerde doktoruma kaçıncı haftaya kadar beklıyorsunuz doğum olmazsa demıştım oda 41. haftaya kadar demişti. Şimdi 40+1 yada 40+2 den mı bahsediyor yoksa 41+1 41+2 41+3 gıbı haftadan mı bahsediyorlar?

benim bildiğim 40+6 ya kadar bekletiyolar ondan sonra zaten 42.haftadan alıyoruz onuda pek risk etmezler zaten heralde:)

kızlarr ben geldim. hala nişanı olmayanlardanım.. bu hafta da bitti sayılır önümüzdeki hafta son.

inşallah günüm geçmeden doğururum. geceleri kabus olmaya başladı çok ağrım oluyor ya da sancı mı

demeliyim bilmiyorum. sürekli inliyorum adet sancısı bildiğiniz. gündüz ayaktayken bişey yok.

bende dışardan bakılınca çok güçlü gibi duruyorum ama kendimle başbaşa kalınca başlıyorum ağlamaya.

namazdan sonra ağlaya ağlaya dua ediyorum. hepimize allah yardım etsin.

aynen ya eskiden yokmuş öyle gün saymak sancıyla doğurmuşlar.

bende de alttan rahmimde bi baskı oluyor. ama geçiyor. karın ağrısı sürekli var artık.

büyük tuvaletim var gibi. ilişkiyi ben doktoruma sordum. 36. haftadan sonra önermiyorum,

seni de zorlar zaten dedi. bende dedim doğumu kolaylaştırıyomuş. oda dedi tam tersi

sana sancı yapar ilişki...

her doktorun farklı düşüncesi demek ki. bende o yüzden doktorumu dinliyorum hiç risk almıcam.

zaten normal doğumu hiç bişey durdurmaz bence.

ahaa aynı ben bi cesur yürek gibi dolanıyorum. ama ben kimseye bişey demiyorum.

herkes bana senin doğumun kolay olur diyo çünkü hiç sancım var deyip milleti ayaklandırmadım.

soluğu hastanede almadım. eşim diyo sen yaman kızsın. hamileliğimde başımı yemedin. korkma hiç.

bende diyorum ölcem ben doğumda kesin. kolaysa sen doğur :18:

41+1 e kadar beklerler bence canım. ama benim yakınımında gecikti doktor 42+1 kadar bekledi...

doktora da bağlı ama beklemekte iyi olabilir. suni sancıdan ben çok korkuyorum.

Canımmmm
Doğurmadım dahaaaaaaaaa
Bekliyoruz paşanın keyfini
İş güç yapıyorum yoruyorum kendimi amaaaaaa
Tık yok bizimindeeeeeee
Bekliyoruz bakalım ne zaman geleceeeekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…