Sende pek sabırsızmıssın hemen bir denemeyle olmaz sanırım..Dun gece baya arastırdım..eşin içeri boşalıcak 1, göğüs uçalrınla günde 5 kere 10'ar dakika oynucaksın 2 (oksitosin hormonu salgılansın die), hurma yemeye devam bide böğürtlen yada ahududu yaprağı bulursan gunde 3 kere içiceksin..Bende bugun itibari ıle calışmalara baslıyorum..:))ben cinsel ilişkiyi denedim geçen gün ayıptır söylemesi hiç bişi olmadı hala doğurmadım
yaniii canım napalım karnımızda böyle kalacak halleri yok ya doğuracağızAllahın mucizesi bu o yolunu kolaylaştırır hiç merak etme. tabiii kızını üzmeee. melek o. benim küçükken pek oyuncak bebeğim olmamıştı. şimdi o benim oyuncağım olacak :))
gücümüz bitti gibi geliyor ama bu beklemekten kendimizi öyle hissediyoruz. çok zaman geçti az mı 9 ay neredeyse 1 sene.
valla canım ben de işte biraz kocam ile uğraştım biraz da hallettik sayılır. yani güven verdi. onun dışında bir sıkıntım yok.
gün geçiriyorum işte.
günaydın kızlar. bugün çok duygusalım nedense. gerginlikten bu hale geldim sanırım. cesurum diye kendimi kandırmaktan başka bişey yapmıyorum.rol yapmak zorlaştı. herkes benden cesaret bekliyoeşimle bile tartıştk. atla deve değil ya diye bi patladı.öyle çok konuşmuşumki doğum korkusundan. bende gerginim neden bu kadar üstüme geliyosun dedi. hem kızımı koklamak istiyorum hemde hala hazır hissetmiyorum. sizide sıkmak istemiyorum ama ya ölürsem diyorum. cesur olamıyorum
günaydın canım sana ve kızına da:)aynı duyguları ben de yasıyorum,bu nedenle cok doğal,lohusalık bu...herkes yasıyor,rahat ol,su yeryüzündeki herkes doğarak dünyaya geldi,yani doğal bir durum,hem allah tasıyammayacagımızdan fazla yük yüklemez bize...dua et ferahla..
Günaydın güzel anneler, dünden berri sancılarım arttı yani adet olucakmışım gibi, bide dün akşam 2 defa sancı girdi çok korktum panik oldum,2 gündür çok yorgun kalkıyorum şuan bile ağrım var yakın bir zamanda gelcekmiş gibime geliyor, o kadar aşağıdaki oturamıyorum bile ancak yatıyorum, sürekli sık sık yetişemediğim tuvaletler, içimde bir korku-panik-heycan hepsi bir arada tüm duygularım karışmış durum da ya sizlerde böyle hisseden var mı?
günaydın güzelim. doğru söylüyosun kimse doğum sancısından ölmemiş ki :) hiç öyle düşünmemiştim. bol bol dua ediyorum.delirmeden doğursaydım diyorum :)
evet:)seninle bebişlerimizin doğacağı tarih hemen hemen aynı:)biz gercek mart anneleriyiz derken nisanı bulmayalım:)
günaydın kızlar. bugün çok duygusalım nedense. gerginlikten bu hale geldim sanırım. cesurum diye kendimi kandırmaktan başka bişey yapmıyorum.rol yapmak zorlaştı. herkes benden cesaret bekliyoeşimle bile tartıştk. atla deve değil ya diye bi patladı.öyle çok konuşmuşumki doğum korkusundan. bende gerginim neden bu kadar üstüme geliyosun dedi. hem kızımı koklamak istiyorum hemde hala hazır hissetmiyorum. sizide sıkmak istemiyorum ama ya ölürsem diyorum. cesur olamıyorum
Doğumunuz yaklaştıkça amniyotik kesede yırtık veya delinme olabilir. Genelde bu yoğun bir sıvı boşalması değil bir sızıntı şeklinde görülür. Amniyotik sıvı sızıntısı yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz.
ben de hep akıntı vardı ama bu aralar biraz arttı. yani bazen çamaşırım sanki altıma kaçırmışım gibi ıslanmış oluyor :)) yoksa suyum mu azalıyor
Sende pek sabırsızmıssın hemen bir denemeyle olmaz sanırım..Dun gece baya arastırdım..eşin içeri boşalıcak 1, göğüs uçalrınla günde 5 kere 10'ar dakika oynucaksın 2 (oksitosin hormonu salgılansın die), hurma yemeye devam bide böğürtlen yada ahududu yaprağı bulursan gunde 3 kere içiceksin..Bende bugun itibari ıle calışmalara baslıyorum..:))
canım valla haklısın insan son zamanlarda iyice korkuyo bende bazen eşime o kadar çok konuşuyorum ki doğumla alakalı falan artık dinlemediğini görüyorum hıhı hıhı diyip kafa sallıyo:)yani takma kafana onlarda aslında çok geriliyo o duygusallık bende de var 3 gün önce doktora gitcektm artık son zamanlarım ya belki doğuma alınırım diye içime bi his geldi evden çıkcaz eşime diyorum son kez ütüledim önlüğünü yok bilmem ne ölcekmişim gibi korku düştü içime o da kızdı ne diyon sen ya diye:)gözlerim doldu ağladım ağlıcaktm o an anladımki benim sancılarım tutsa o gün gelse hüngür hüngür ağlarım ben ya:)
Günaydın herkese
dün kasıklarım,belim ağrıdıkça sevindim,doğururum belki diye,bi anda kesildi ağrılar,zaten bildiğimiz adet sancısı gibiydi dayanılmaz değildi,bunlar da yalancı çıktı yanibugün de bel ve kasık ağrılarım var ,son iki günüm inşallah mutlu sonla biter
canım benim de daha suyum filan gelmedi ama dün altımda sürekli ıslaklık hissettim,çok sık tuvalet ihtiyacım oldu,günlük pedim ıslaktı.tedirgin oldum suyum sızıntı şeklinde mi geliyo ,bebeğim susuz kalır mı diye ama amniyotik sıvı ılık geliyomuş,ayırt edebiliriz sanırım akıntıdan ve idrardan
o kaygılar hepimizde var,ilk hamileliğimiz olduğu için bence,ben de bi yandan korkuyorum bi yandan kendimi cesaretlendiriyorum..mümkünse eğer,normal doğum yapmak bebeklerin akciğer fonksiyonları için özellikle faydalıymış,geçen gün eşim bi yazı okudu,amerikalı bi ebe normal doğum sancıları için hamilelere,bu sancıyı her çektiğinizde bebeğinize iyilik ettiğinizi düşünün demiş,sancı geldiği an bebeğimiz ciğerinden nefes almaya başlıyomuş..4 yıllık evliliğimde sorumluluğundan kaçıp ertelediğim bebek,varlığını öğrendiğim andan itibaren mucizevi bi şekilde beni kendine aşık etti..eşimden başkasına bu kadar sevgi besleyemem diyodum,onu düşününce bile gözlerim doluyo -ki hiç duygusal biri değilimdir..onlar Allaha emanet,dünyada ilk doğum yapan kişilerin kendimiz olmadığını düşünelim,annelerimiz evde kendi kendilerine doğurabilmişler..ya da bi kısım caniler,tuvalette doğurup çöpe atıyolar bebeklerini..biz sağlık personeli eşliğinde,steril ortamda,biinçli bi şekilde yaşıcaz doğumu..bol bol dua edelim,Allaha sığınalım..inşallah kolaylıkla ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz..gönlünü ferah tut..biz üzülürsek,stres olursak bebeklerimiz etkilenir..onlara bunu yaşatmayalım
dedikodum geldi kızlar. sizede akıl verenler oluyomu diye bi soru sormıcam cevabını biliyorum. ya bu kadınlar nekadar fena ya bu doğum olayında nekadarda bilmişler. herkes bişey söylüyor neymiş efendim beklicekmişim 1 hafta daha suni çok zormuş saatlerce çekiyomuşun sonra sezeryana dönüyomuş falan filan. sanki ben kendime acı çektirmeyi çok istiyorum sunni sunni diye deliyorum sanki.bebeğim iri 1 hafta daha beklersem 4 kiloyu geçer bide kakasını yedimi yemedimi stresini yaşamak istemiyorum diyorum o zamanda ağız burun kıvırıyorlar ultrason yanlış ölçüyodur diye.insanlar aşırı saygısız ya belli bir yaşa gelmişiz doktorumada sonuna kadar güveniyorum ama yok kendi doğrularını kabul ettirmek için deliriyolar. bide doğumdan sonra sütün var yok muhabbeti başlıcak yok bu çocuk doymuyolar yok mama verler.kimseyi kırmadan atlatsak bari.
evet daha önce yaşamış olsak biliriz nasl bişey olduğunu.bide bazen burda olumsuz şeyler okuyorum ölüyorum ölüyorum diriliyorum inanki. herşey miniklerimiz için.onu çok özlüyorum kavuşmak istiyorum.ama bu korkum beni mahvetti.çok dua ediyorum canım hepimiz için.
Evet haklısın herkesde aynı etkıyı yapmıyor.cunku rahım agzı olgunlaşmıyormuş bu nedenlede bu yaptıklarımız bi işe yaramıyormuş..neyse sen sağlıcakla doğurda bebeğini gerisi nasıl olmuş önemli değil..valla canım şuan 40 haftamı bitirdim 39. haftaya kadar hiç ilişkiyi bırakmadık haftada en az birkere oldu göğüslerimlede 1 haftadır oynuyorum hurmamıda yiyorum merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum düzenli, kuşburnu çayı içiyorum.bitek yazdıklarından ahududu çayını denemedim. yani aslında tüm bunlarda kişiden kişiye değişiyor bence bende işe yaramadı yarın suniyi yicem inşallah sende yarar yapmakta ve denemekte fayda var tabi.
Kızlar bişi sorcam ben gecenlerde doktoruma kaçıncı haftaya kadar beklıyorsunuz doğum olmazsa demıştım oda 41. haftaya kadar demişti. Şimdi 40+1 yada 40+2 den mı bahsediyor yoksa 41+1 41+2 41+3 gıbı haftadan mı bahsediyorlar?
Yok arkadaş sankı benımkıde kendılığınden doğmucak gibi..Bazen keşke eski zamanda yaşasaymışım diyorum..o zaman dr.ların 41. haftada doğurtucaz senı gibi baskıları olmadan gün saymadan ne zaman geleceğinı kestiremeden doğururdum belki.böyle daha stres oluyor ınsan aha 40 bitti hayde sunni sanci yok sezeryan vericekler stresi..belkide bu nedenle gelmıyor ne bılım..Hos bebek hersekılde gelıcek 42 de belkı ama iste sımdıkı dr.lar rısk almıyım dıe beklemıyorlar.yoksa bebek içimde kalıcak değil ya..Hayır işin garip yani sanki bende suni (yalancı) sancıda olmadı hiç..yada ben onun sancı olduğunu anlamıyorum..hanı ne bılıyım ıste sancın oluyormus ama duzenlı değil vs. tek yaşadığım bebek sureklı bır yere toplanıyor karnım yamuluyor resmen,bide çatım ağrıyor oda dr. kemıklerın aclıyor ondan dedii..ulan barı kan gelsin yada ne bılım su..en azından doğurma aşamasının belirtisini yaşasaydık:)) Bu arada internette araştırırken okudum bu zamanlarda cinsel ilişki yaşayıp eşiniz içeri boşalırsa rahim kasılmalarını başlatabilirmiş.spermlerdeki bazı maddeler kasılmalara rahim ağzının açılmasına yardımcı oluyormuş..fikri olan var mı bu konuda??
Kızlar bişi sorcam ben gecenlerde doktoruma kaçıncı haftaya kadar beklıyorsunuz doğum olmazsa demıştım oda 41. haftaya kadar demişti. Şimdi 40+1 yada 40+2 den mı bahsediyor yoksa 41+1 41+2 41+3 gıbı haftadan mı bahsediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?