2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selamlar mart anneleri :)
bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun diyorum
hala bekleyenlerse sanırım biraz paniklemiş durumda.
Allah hepimize kolaylık versin.
kendinizi biraz rahatlatın bence zor olan durumu iyice zorlaştırmayın.
sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah gerisi hallolur.
kısmetse 21 inde olacak benim doğumum.
hepimizin Allah yardımcısı olsun

ayyy heryerde vardır öyle tipler. geçen biri beni çileden çıkardı. hayırlı olsuna geldiler. herzamanki gibi nehirin gazı var yatırınca ağlıyo yok neden hep kucakta tutuyomuşuz yok sallanan beşik alsaymışız. karnı acıktı emzirmeye geldim yan odaya yok az emziriyomuşum vay efendim küçükmüş fazla gelişmemiş. töbe yarabbim dedim ya. 3 tane kızı var en iyi doğanın kilosu 2700 müş. diğer ikisi 1900 falan doğmuş. nehir 3850 doğdu bi de gelişmemiş diyo. yolasım geldi kadını resmen.

39+0 olduk ve sancılarım başladı.dün gece hastaneye gittik acile.2 cm açılmam var ama nst de sancılarım sık ve düzenli değil.ne nişan ve suyum gelmedi.iki güne doğum olur dedi doktorum ve ben hala bekliyorum.kimler doğum yaptı bilmiyorum kaynanam var sıkta giremiyorum sinir tepemde.inşallah ömür kadar zor bir doğumum olmaz.korkuyorum..dualarınızda banada yer verin.seviyorum sizleri.son 1 haftam doğurmazsam suni sancı verecekler istemiyorum...inşallah gerek kalmadan olur doğumum...allaha emanetsiniz kuzucuklarınızla..

niye böyle yaparlarki hiç anlamam çok sinir bozucu nedir amaçları acaba??? gerci bazen insanın annesi bile sinir edebiliyor bu şekilde garip tabi hiç anlamıyorum

aynı korku bende de vardı ki normalde ölümden falan öyle korkan biri değilimdir korkunun ecele faydası yoktur derim hep.. ama insan öyle zamanda daha bi hassas oluyo. dikkatini dağıtcak bişeyler yapmaya çalış bende biraz da olsa işe yaramıştı

günaydın güzelim. doğru söylüyosun kimse doğum sancısından ölmemiş ki :) hiç öyle düşünmemiştim. bol bol dua ediyorum.delirmeden doğursaydım diyorum :)

Doktoruma dedim ki doğum korkum yok(ama hastane korkum var)
O da dedi ki korkulacak bi şi yok.
Kainat var olduğundan beri hep doğum var
Bu Doğan'ın kanunu

Kızlar bebeklerin kıyafetleri var ya beniM haklarım yazıyor üstünde
Altıma yapmak gaz kaçırmak vs gibi
Bir de lohusa nın hakları olsa bi yazı assak odanın kapısına
Akıl vermek
Bilmiştik yapmak
Kıyaslama yapmak
Anneye karışmak
Vs yasaktır gibiiiiii

size bişe danışmak istiyorum 35 haftalıkken doktoruma gittiğimde çocuk rahme yerleşmiş dedi dün gittik çocuk 37 haftalık olmuştu bu sefer yan yatıyor dönmesi düşük ihtimal dedi bende huzursuzlandım akşam bir ebeye gösterdim o da kafa aşağıda ama tam rahme yerleşmemiş dedi çoook kafam karışık ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama haftaya kadar dönmezse doktor sezeryan için gün verecek napacağımı bilmiorum

kızlar ben bile doğurduysam herkes doğurur =((((((
benim bebişim geldi darısı sizin başınıza =) bebeğim çok güzel tabi bana öyle gelyr olabilr =)))
kızlar bebeğime 3400 gr demişti doktor 2700 dodu şimdide 2500 oldu emzremyrm =(( dua edin beebişim emsin =))
doğum hikayemi anlatmıcam korkarsınız he he =))

hayırlı olsun canım gözün aydın:)ultrasyonun o kadar farklı sonuç vermesi garip amazaten kilonun ne önemi var,sağlıklı ya:)darısı başımıza...

kızlar 40.haftama girdim hala doğuramadım:)dr yarın çağırdı herşey yarın belli olacak.büyük gün yani. suni sancı verecek gibime geliyo ama ondan da korkuyorum.yoruldum artık zor gelmeye başladı sırtım inanılmaz ağrıyo.dün gece rahmimin alt tarafına 2 kere bi ağrı girdi ter bastı beni:) biraz önce de hafif oldu bunlar mı sancu acaba. belden kasıklara doğru olur yazıyo ama bende öyle olmadı hiç.benim günümde olanların hepsi doğum yaptı heralde bi ben kaldım.allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

merhaba arkadaşlar bugün 37. haftamıza girdik bizde dr giitim raporumu aldım artık evdeyim, biraz kendimi boşlukta hissediyorum yarın işe ditmiycek olmak tuhaf bir his ama zamanla alışıcam sanırım birde kızım sağ sağlim gelsin aklıma bile gelmez iş
nst de sancım çıktı açılmam yokmuş, çatı muayenesi yapıldı korka korka yaptırdım üst kemiğin basık dedi ebe dr. da bebişin kilosuna göre karar vericez dedi normal olup olmayacağına şimdilik bir şey demedi.. Biraz kafam karıştı normal istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun artık...

doum yapan arkadaşlar rabbim bebişlerinizi ananlı babalı büyütsün inş...darısı bizlerin başına...

bu arada bebişim sertleşiyor yeri dar sanırım diyorsum meğer sancıymış onlar

dun benmde oyle bisey oldu baya yogun rengide acik kahve gibiydi annem bi kac gune gelicek demkki diyor

ay böyle konuşacaklar keşke hiç gelmeseler demi hayırlı olsuna insanın sinirlerinin bozulmamasının imkanı yok

canım hayırlı olsun inş emer süütn gelmediği için mi ememiyor yoksa kendimi almıyor

canım biraz yuruyuslere mı baslasan acaba, yercekımının etkısıyle bebeğin donmesi ve kanala girmesi daha hızlı oluyor..bu arada endıselenme hıc bellı olmaz her an donebılır..

hadı gözün aydın..en güzel gunler sızınle olsun..bebeği emdirmek için asla pes etme..her mamadan once muhakkak dene emmesi için..meme basını ve özellıkle cevresını tamamen agzına almasını sağla..ama emzirmek ıcın pes etme..bu arada sütün geliyor mu?

yürüyüşlere başladım ama ben emin olamadım yan yattığından acaba doktor sezeryan yapmak mı istiyor die endişelendim..normal doğumdan vazgeçmek istemiyorum ki hala günüüm var doktor değiştirmekte zor geliyor son dakika umarım haftaya gittiğimizde yerleşmiş der..

kızlarr bişey sorucam size,

diyelim ki doğum olmadı suni sancı ile deniyorlar ya...

suni sancıyla da doğum olmazsa hemen sezeryana geçmek yerine

tekrar bir iki gün daha beklenebiliyor mu?

yani suni sancı verilirse mecburen bi şekilde normal veya sezeryan olmak mı

zorunda? bileniniz var mı?

adanam
tebrik ederim canım. zorla bebeğini pes etme emer inşallah.

bildiğim kadarıyla suni tutmazsa sezeryana alıyolar. yarın test edip görcem

Allah yardımcın olsun herkesin acı eşiği farklıymış gerçi ama...

inşallah gece sancın tutarda sabah doğurursun. tam kaçıncı haftadasın suni olmadan

biraz daha beklesen?

zeyas vakit bulduğun ilk an yaz bize oldu mu çok merak ediyorum ben de,aynı durumu yaşama ihtimalim var çünkü..inşallah suni sancıya gerek kalmadan başlar doğumumuz

Allah bağışlasın adanam,darısı başımıza olsun

senden beterleri de var canım bak ben de doğuramadım daha beklemedeyim..suni sancıyı gün geçmeden vermiyolar diye biliyorum,bazı doktorlar beklenen doğum tarihinden 1 hafta sonrasına kadar bekletiyo..benimkisi 2 gün bekleyip 3.gün suni verecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…