dedikodum geldi kızlar. sizede akıl verenler oluyomu diye bi soru sormıcam cevabını biliyorum. ya bu kadınlar nekadar fena ya bu doğum olayında nekadarda bilmişler. herkes bişey söylüyor neymiş efendim beklicekmişim 1 hafta daha suni çok zormuş saatlerce çekiyomuşun sonra sezeryana dönüyomuş falan filan. sanki ben kendime acı çektirmeyi çok istiyorum sunni sunni diye deliyorum sanki.bebeğim iri 1 hafta daha beklersem 4 kiloyu geçer bide kakasını yedimi yemedimi stresini yaşamak istemiyorum diyorum o zamanda ağız burun kıvırıyorlar ultrason yanlış ölçüyodur diye.insanlar aşırı saygısız ya belli bir yaşa gelmişiz doktorumada sonuna kadar güveniyorum ama yok kendi doğrularını kabul ettirmek için deliriyolar. bide doğumdan sonra sütün var yok muhabbeti başlıcak yok bu çocuk doymuyolar yok mama verler.kimseyi kırmadan atlatsak bari.
ayyy heryerde vardır öyle tipler. geçen biri beni çileden çıkardı. hayırlı olsuna geldiler. herzamanki gibi nehirin gazı var yatırınca ağlıyo yok neden hep kucakta tutuyomuşuz yok sallanan beşik alsaymışız. karnı acıktı emzirmeye geldim yan odaya yok az emziriyomuşum vay efendim küçükmüş fazla gelişmemiş. töbe yarabbim dedim ya. 3 tane kızı var en iyi doğanın kilosu 2700 müş. diğer ikisi 1900 falan doğmuş. nehir 3850 doğdu bi de gelişmemiş diyo. yolasım geldi kadını resmen.
günaydın kızlar. bugün çok duygusalım nedense. gerginlikten bu hale geldim sanırım. cesurum diye kendimi kandırmaktan başka bişey yapmıyorum.rol yapmak zorlaştı. herkes benden cesaret bekliyoeşimle bile tartıştk. atla deve değil ya diye bi patladı.öyle çok konuşmuşumki doğum korkusundan. bende gerginim neden bu kadar üstüme geliyosun dedi. hem kızımı koklamak istiyorum hemde hala hazır hissetmiyorum. sizide sıkmak istemiyorum ama ya ölürsem diyorum. cesur olamıyorum
günaydın güzelim. doğru söylüyosun kimse doğum sancısından ölmemiş ki :) hiç öyle düşünmemiştim. bol bol dua ediyorum.delirmeden doğursaydım diyorum :)
ayyy heryerde vardır öyle tipler. geçen biri beni çileden çıkardı. hayırlı olsuna geldiler. herzamanki gibi nehirin gazı var yatırınca ağlıyo yok neden hep kucakta tutuyomuşuz yok sallanan beşik alsaymışız. karnı acıktı emzirmeye geldim yan odaya yok az emziriyomuşum vay efendim küçükmüş fazla gelişmemiş. töbe yarabbim dedim ya. 3 tane kızı var en iyi doğanın kilosu 2700 müş. diğer ikisi 1900 falan doğmuş. nehir 3850 doğdu bi de gelişmemiş diyo. yolasım geldi kadını resmen.
kızlar ben bile doğurduysam herkes doğurur =((((((
benim bebişim geldi darısı sizin başınıza =) bebeğim çok güzel tabi bana öyle gelyr olabilr =)))
kızlar bebeğime 3400 gr demişti doktor 2700 dodu şimdide 2500 oldu emzremyrm =(( dua edin beebişim emsin =))
doğum hikayemi anlatmıcam korkarsınız he he =))
Kizlar benim nisanim geldi galiba
Aksam 3 kere tam yumurta aki kivaminda miktar olarak fazlacaaaa birseydi yani akinti gibi bisey degildi ama kirmizi veya kahve tonlarinda degil :44:
Sabah9 da doktora gidecegim bakalim ne diyecek doktor
Ayyy hadi insallah gelir minnagim
benim bebişim geldi darısı sizin başınıza =) bebeğim çok güzel tabi bana öyle gelyr olabilr =)))
kızlar bebeğime 3400 gr demişti doktor 2700 dodu şimdide 2500 oldu emzremyrm =(( dua edin beebişim emsin =))
canım biraz yuruyuslere mı baslasan acaba, yercekımının etkısıyle bebeğin donmesi ve kanala girmesi daha hızlı oluyor..bu arada endıselenme hıc bellı olmaz her an donebılır..size bişe danışmak istiyorum 35 haftalıkken doktoruma gittiğimde çocuk rahme yerleşmiş dedi dün gittik çocuk 37 haftalık olmuştu bu sefer yan yatıyor dönmesi düşük ihtimal dedi bende huzursuzlandım akşam bir ebeye gösterdim o da kafa aşağıda ama tam rahme yerleşmemiş dedi çoook kafam karışık ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama haftaya kadar dönmezse doktor sezeryan için gün verecek napacağımı bilmiorum
hadı gözün aydın..en güzel gunler sızınle olsun..bebeği emdirmek için asla pes etme..her mamadan once muhakkak dene emmesi için..meme basını ve özellıkle cevresını tamamen agzına almasını sağla..ama emzirmek ıcın pes etme..bu arada sütün geliyor mu?kızlar ben bile doğurduysam herkes doğurur =((((((
kızlarr bişey sorucam size,
diyelim ki doğum olmadı suni sancı ile deniyorlar ya...
suni sancıyla da doğum olmazsa hemen sezeryana geçmek yerine
tekrar bir iki gün daha beklenebiliyor mu?
yani suni sancı verilirse mecburen bi şekilde normal veya sezeryan olmak mı
zorunda? bileniniz var mı?
adanam tebrik ederim canım. zorla bebeğini pes etme emer inşallah.
bildiğim kadarıyla suni tutmazsa sezeryana alıyolar. yarın test edip görcem
bildiğim kadarıyla suni tutmazsa sezeryana alıyolar. yarın test edip görcem
kızlar 40.haftama girdim hala doğuramadım:)dr yarın çağırdı herşey yarın belli olacak.büyük gün yani. suni sancı verecek gibime geliyo ama ondan da korkuyorum.yoruldum artık zor gelmeye başladı sırtım inanılmaz ağrıyo.dün gece rahmimin alt tarafına 2 kere bi ağrı girdi ter bastı beni:) biraz önce de hafif oldu bunlar mı sancu acaba. belden kasıklara doğru olur yazıyo ama bende öyle olmadı hiç.benim günümde olanların hepsi doğum yaptı heralde bi ben kaldım.allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?