Allah yardımcın olsunherkesin acı eşiği farklıymış gerçi ama...
inşallah gece sancın tutarda sabah doğurursun. tam kaçıncı haftadasın suni olmadan
biraz daha beklesen?
bn bugün doktora gttim 38 hafta bitti nstde sancım çıktı doktor muayene etti bu akşam acilden gel yatışını yaptır dedi çok strese girdim napmam lazım korkuyorum ama bi o kdarda çok istiyorum artık kızımı kucagıma almak
ne güzell,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kolaylıkla doğur inşallah..çok özendim valla
ama çok korkuyorum ilk bebeğim hiç bilmiyorum ne olcak ne bitcek
ama çok korkuyorum ilk bebeğim hiç bilmiyorum ne olcak ne bitcek
Canımmmm
Doğurmadım dahaaaaaaaaa
Bekliyoruz paşanın keyfini
İş güç yapıyorum yoruyorum kendimi amaaaaaa
Tık yok bizimindeeeeeee
Bekliyoruz bakalım ne zaman geleceeeekkk
kızlarr ben geldim. hala nişanı olmayanlardanım.. bu hafta da bitti sayılır önümüzdeki hafta son.
inşallah günüm geçmeden doğururum. geceleri kabus olmaya başladı çok ağrım oluyor ya da sancı mı
demeliyim bilmiyorum. sürekli inliyorum adet sancısı bildiğiniz. gündüz ayaktayken bişey yok.
bende dışardan bakılınca çok güçlü gibi duruyorum ama kendimle başbaşa kalınca başlıyorum ağlamaya.
namazdan sonra ağlaya ağlaya dua ediyorum. hepimize allah yardım etsin.
aynen ya eskiden yokmuş öyle gün saymak sancıyla doğurmuşlar.
bende de alttan rahmimde bi baskı oluyor. ama geçiyor. karın ağrısı sürekli var artık.
büyük tuvaletim var gibi. ilişkiyi ben doktoruma sordum. 36. haftadan sonra önermiyorum,
seni de zorlar zaten dedi. bende dedim doğumu kolaylaştırıyomuş. oda dedi tam tersi
sana sancı yapar ilişki...
her doktorun farklı düşüncesi demek ki. bende o yüzden doktorumu dinliyorum hiç risk almıcam.
zaten normal doğumu hiç bişey durdurmaz bence.
ahaa aynı ben bi cesur yürek gibi dolanıyorum. ama ben kimseye bişey demiyorum.
herkes bana senin doğumun kolay olur diyo çünkü hiç sancım var deyip milleti ayaklandırmadım.
soluğu hastanede almadım. eşim diyo sen yaman kızsın. hamileliğimde başımı yemedin. korkma hiç.
bende diyorum ölcem ben doğumda kesin. kolaysa sen doğur :18:
41+1 e kadar beklerler bence canım. ama benim yakınımında gecikti doktor 42+1 kadar bekledi...
doktora da bağlı ama beklemekte iyi olabilir. suni sancıdan ben çok korkuyorum.
kızlar ben bile doğurduysam herkes doğurur =((((((
benim bebişim geldi darısı sizin başınıza =) bebeğim çok güzel tabi bana öyle gelyr olabilr =)))
kızlar bebeğime 3400 gr demişti doktor 2700 dodu şimdide 2500 oldu emzremyrm =(( dua edin beebişim emsin =))
doğum hikayemi anlatmıcam korkarsınız he he =))
kızlarr bişey sorucam size,
diyelim ki doğum olmadı suni sancı ile deniyorlar ya...
suni sancıyla da doğum olmazsa hemen sezeryana geçmek yerine
tekrar bir iki gün daha beklenebiliyor mu?
yani suni sancı verilirse mecburen bi şekilde normal veya sezeryan olmak mı
zorunda? bileniniz var mı?
adanam tebrik ederim canım. zorla bebeğini pes etme emer inşallah.
gözün aydeınn cnm.. baya yanılmış ya olsun saglıklı bı sekılde kucagında ya önemli olan o..nie korkacakmısız kız zor mu gecti?kızlar ben bile doğurduysam herkes doğurur =((((((
benim bebişim geldi darısı sizin başınıza =) bebeğim çok güzel tabi bana öyle gelyr olabilr =)))
kızlar bebeğime 3400 gr demişti doktor 2700 dodu şimdide 2500 oldu emzremyrm =(( dua edin beebişim emsin =))
Edlinnn ne yaptın. Online sın o zaman doğuma almadılar. Gelişmeler neler tatlım
kızlar ben bile doğurduysam herkes doğurur =((((((
gözün aydeınn cnm.. baya yanılmış ya olsun saglıklı bı sekılde kucagında ya önemli olan o..nie korkacakmısız kız zor mu gecti?
cnm dediğim gibi aç gittim.. suyum 10ml daha yükselmiş..nst ıyı cıktı.. dr um normal doğumu beklicez dedi..3 gün arayla kontrolum olacak.. ben cok endıselıyım dedım dr da şimdi sebepsiz alırsak solunum sıkıntısı ceker.. hersey normal 1 hafta daha bekleyelim dedi.kendısı gelsın dedı.. bizde tıpış tıpış geri dödükDD oğluş azıcık daha büyüsün bakalım..
ha bu arada ölçümü sordum 75 dedi.. 7.5 cm oluyor sanırım :44:
bebeklerimizin doğum yeri Sincan yazacakSincanlı fincanlar bir Ankaralı olarak çok üzüldüm
Hadi hayırlısı canım benim. Doktorun öyle diyorsa ne güzel. Biz artık doğuranları gördükçe sabredemiyoruz biran evvel alalım kucağımıza istiyoruz ama ne yapalım bebişlerimiz için sabretmeye devam. Suyun artmasına da sevindim. Bakalım bende yarın kontrole gidicem. Tarihte ve su oranımızda değişiklik varmı görücez.
çogu kişi doğumunu yaptı ve tabıkı buraya fazla bakamıyorlar sayı azaldı bakıyorumda.. son haftasında olanlar var benımde bugün son günüm artık yarın sabah hayırlısıyla olurda kurtulurum artık...
merhaba anne adayları 37. haftanın ortasındayız ve benim 10 günden beri feci kasıklarım agrıyor üstüne de dünden beri vajinamn ortasına yumruk yemiş gibi ağrım var. dün de tuvalete cıkınca orayı yokladım vajınamın dudakları kabarıp dışa doğru acılmıslar. aynı durumda olanlar var mı? kendinize ve bebişlerinize ii bakın:))
elbette var:)hatta sen geç kalmışsın:)o yumruk ağrısı 3 aydır var bende,diğerleri de 1 aydır var ve seninle aynı zaman sanırım ben de 37+3 teyim.okuyunca hafif gülümsedim yani:)geç baslamıs...
p.tesi günü randevumuz var catı muayenesi yapılacak. en son 1 martta 2 hafta daha dayan dedi. 15-20 mart gıbı beklıyorum. sana neler soylendi karakız?
p.tesi günü randevumuz var catı muayenesi yapılacak. en son 1 martta 2 hafta daha dayan dedi. 15-20 mart gıbı beklıyorum. sana neler soylendi karakız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?