2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Allah yardımcın olsun herkesin acı eşiği farklıymış gerçi ama...

inşallah gece sancın tutarda sabah doğurursun. tam kaçıncı haftadasın suni olmadan

biraz daha beklesen?

bugün itibariyle 40 haftam bitti canım bebeğim kilolu biraz 4 ü geçmesin diye beklemicez bide kaka stresi yaşamak istemiyorum hastane uzak. 2. bebeğim olduğu için zorlanmam hemen açılmam olur diye tahmin ediyorum ve umuyorum. sezeryana dönersede hayırlısı böyleymiş dicem. ben ve bebeğim sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil.inş bu gece dediğin gibi sancılanırımda gerek kalmaz

bn bugün doktora gttim 38 hafta bitti nstde sancım çıktı doktor muayene etti bu akşam acilden gel yatışını yaptır dedi çok strese girdim napmam lazım korkuyorum ama bi o kdarda çok istiyorum artık kızımı kucagıma almak

ne güzell,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,kolaylıkla doğur inşallah..çok özendim valla

ama çok korkuyorum ilk bebeğim hiç bilmiyorum ne olcak ne bitcek

normal korkman,benim de ilk o yüzden tecrübelerime dayanarak fikir veremem ama sonucunu düşün..bebeğini kucağına alıp öpüp koklayacaksın..Allah yardımcın olsun,güzel haberlerini alırız inşallah

ama çok korkuyorum ilk bebeğim hiç bilmiyorum ne olcak ne bitcek

Hayır hayır, hiç korkma lütfen sakin ol. Her gün dünyada milyonlarca kadın doğum yapıyor. Allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.

Edlinnn ne yaptın. Online sın o zaman doğuma almadılar. Gelişmeler neler tatlım

Canımmmm
Doğurmadım dahaaaaaaaaa
Bekliyoruz paşanın keyfini
İş güç yapıyorum yoruyorum kendimi amaaaaaa
Tık yok bizimindeeeeeee
Bekliyoruz bakalım ne zaman geleceeeekkk

Görmeyince doğurdun sandım canım Sen ne yaparsan o zamanını biliyor annesi

ahh kıyamama sana çok ağırlaştın tabi. Amam Sudem accuk kaldı be tatlım. Ya sabırrr

Kız niye öyle diyon şimdi. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı olsunda kilo önemli değil. Ama doktorda baya yanılmış yani. Bol bol sütün olsun bebişinde lokur lokur emsin inşallah

Canım hemen Sezerciğe geçiyorlar

gözün aydeınn cnm.. baya yanılmış ya olsun saglıklı bı sekılde kucagında ya önemli olan o..nie korkacakmısız kız zor mu gecti?

Edlinnn ne yaptın. Online sın o zaman doğuma almadılar. Gelişmeler neler tatlım

cnm dediğim gibi aç gittim.. suyum 10ml daha yükselmiş..nst ıyı cıktı.. dr um normal doğumu beklicez dedi..3 gün arayla kontrolum olacak.. ben cok endıselıyım dedım dr da şimdi sebepsiz alırsak solunum sıkıntısı ceker.. hersey normal 1 hafta daha bekleyelim dedi.kendısı gelsın dedı.. bizde tıpış tıpış geri dödük DD oğluş azıcık daha büyüsün bakalım..

ha bu arada ölçümü sordum 75 dedi.. 7.5 cm oluyor sanırım :44:

o kadar korkunç muydu canım doğumun.

fark çok çıkmış şaşırdım inan ki. ama bebeğin de sen de sağlıklısınız şükür. emzirmeyi bırakma uğraş sabret dualarım seninle.
güzel bebişinle mutluluklar...

bebeklerimizin doğum yeri Sincan yazacak Sincanlı fincanlar bir Ankaralı olarak çok üzüldüm

Hadi hayırlısı canım benim. Doktorun öyle diyorsa ne güzel. Biz artık doğuranları gördükçe sabredemiyoruz biran evvel alalım kucağımıza istiyoruz ama ne yapalım bebişlerimiz için sabretmeye devam. Suyun artmasına da sevindim. Bakalım bende yarın kontrole gidicem. Tarihte ve su oranımızda değişiklik varmı görücez.

bebeklerimizin doğum yeri Sincan yazacak Sincanlı fincanlar bir Ankaralı olarak çok üzüldüm

he he ben biliyodum öyle yazacagını.. arkadasım sırf sincan yazmasın diye batıkentte doğum yaptı ama bana fark yapmaz ''la bize heryer angara'' oyun havasından alıntı

bu arada şu konuya değinyim.. cnm facede bı arkadaş murat beyın hastası 10gun önce koruda doğum yaptı ve sezeryan gunu belli yani.. neyse kız hastaneye gelıyo oda yok..dıyolarkı amelıyattan sonra odaya alcaz..neyse kızı sancı odasında hazırlıyorlar.. doğumdan sonra tekrar oda yok.. ve sezeryanlı kızı yıne sancı odasına alıyorlar..

babası mıllete kızmıs sıkıntı yasanmıs.. o sıra sancı ceken bı hasta gelmiş.. ee doğal olarak sancı odasına alınacak..bızım arkadası cıkarmak zorunda kalıyorlar falan fılan.. kız oda oda gezıyoı yani.. hemşirelerden memnun kalmamış.. bişey istiyorsun vaktınde yapmıyorlar dedi.. verdıgımız paranın karsılıgını göremedık.. dr umuz iyiydi ama hastane eksı puan aldı dedi..

benimde canım sıkıldı.. hastane küçük oda az malesef bakalım inş biz böyle sorun yasamayız.. ben hemen yavrum odama gelsın istiyorum..

hadi güzell haberlerle gel inş... haberdar et mutlaka... az kaldı cnm senın 25 benım 20.. ee bu günü tam dolduramıcamıza göre vakit yaklaştı demektir....

çogu kişi doğumunu yaptı ve tabıkı buraya fazla bakamıyorlar sayı azaldı bakıyorumda.. son haftasında olanlar var benımde bugün son günüm artık yarın sabah hayırlısıyla olurda kurtulurum artık...

hayırlı olsun canım. yavruna kavuşmana çok az kaldı.

bebişlerini kucaklarına alanlar sağlıkla,güle güle büyütsün.bekleyenleride allah kurtarsın,sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

en yakın arkadaşım hamileydi aramız 3 hafta,normal doğumu beklediler ama başı kanala girmediği için dün sezeryanla doğumu oldu.prensesimiz oldu allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin. birde tam vaktinde sezeryan olmuş kakasını yapmış rabbim korudu. kızımız çok güzeldi maşallah.
heyecanla bende oğlumu bekliiyorum nasıl doğum yapmak istediğimi bilmiyorum dr.um sordu nasıl istiyorsun diye çok kararsızım daha doğrusu korkuyorum,allah yardımcımız olsuun.

Son düzenleme:
merhaba anne adayları 37. haftanın ortasındayız ve benim 10 günden beri feci kasıklarım agrıyor üstüne de dünden beri vajinamn ortasına yumruk yemiş gibi ağrım var. dün de tuvalete cıkınca orayı yokladım vajınamın dudakları kabarıp dışa doğru acılmıslar. aynı durumda olanlar var mı? kendinize ve bebişlerinize ii bakın:))

elbette var:)hatta sen geç kalmışsın:)o yumruk ağrısı 3 aydır var bende,diğerleri de 1 aydır var ve seninle aynı zaman sanırım ben de 37+3 teyim.okuyunca hafif gülümsedim yani:)geç baslamıs...

elbette var:)hatta sen geç kalmışsın:)o yumruk ağrısı 3 aydır var bende,diğerleri de 1 aydır var ve seninle aynı zaman sanırım ben de 37+3 teyim.okuyunca hafif gülümsedim yani:)geç baslamıs...

p.tesi günü randevumuz var catı muayenesi yapılacak. en son 1 martta 2 hafta daha dayan dedi. 15-20 mart gıbı beklıyorum. sana neler soylendi karakız?

p.tesi günü randevumuz var catı muayenesi yapılacak. en son 1 martta 2 hafta daha dayan dedi. 15-20 mart gıbı beklıyorum. sana neler soylendi karakız?

bana tarih söylemedi doktor,yani her an olabilir dedi...bekliyoruz,ama söyle bir durum varun var,benim iki haftadan beri suyum azalıyor bu nedenle her kontrole doğuma gider gibi gidiyoruz hani cok azalmıs almamız lazım derse diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…