2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam arkadaşalr..
40+2de olup da sancısı ağrısı olmayan ve doğuramayan biri olarak
sonunda yarın kuzuma kavuşacağım inşalalh..
doktorum artık beklemiyo ve yarına kadar kendi sancısıyla geldi geldi
olmadı yarın sabah sezeryana alacak
normal doğum çok isteyen biri olarak
sanırım nasip olmayacak her şeyde bir hayır vardır
diyorum ve doktorumun tavsiyesine uyacağım
suni sancı vermek istemiyor çünkü hiç açılmasız
sonu %90 sezeryana gidecek boşuna çekme diyor...

merhaba
bebegimin göbegi düşmesi geretigi gibi düşmemiş kalem ucu gibi bişi kaldı çocuk doktoruna götürdük panik yapacak bişey yok yakalım 2-3 seansda geçer dedi. yıkanınca inthap yaptıgını düşündüm yada çok ağladıgı için oldugunu düşündüm doktor alakası yok bazen olur böyle dedi. ilki bugün yapıldı allahtan can yakan bişey degilmiş cuma yine gidecez umarım biran önce geçer
sizin bebeklerinizdede oldumu böyle bişey

Canim bilgi verdigin icin cok sagol.benim sata gore 14unde dogmasi gerekiodu.hala bekliyorum.israrla normal istiyorum insaallah.bakalim hayirlisi.bgn drum kasilmalarin var suni vermeden de gelebilir dedi. Gelmezse cuma suni verilcek.sana da cok gecmis olsun kizin iyilesmis gerci sukur.annem de bende kalck gidince naparim bilmiyorum.Allah yardimcin olsun senin de.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı.cuma günü sürem doluyor.bu kız gelmiyoooo.cumaya kadar gelmezse cuma bakıcak.2 cm kadar acilma varsa,suni sanci vercek,dogurtmaya caliscak.acilma yoksa.2 gun daha beklicek.olmadi pazartesi sezaryen ( ben hiç istemiyorum sezaryen

cnm benimmmmm nekadar icten samimi yazmissin...ne guzel bir hikaye <3

cnm biz ucumuzde dogurduk sonsyle ayni gun ayni hastanede pespese doguma alimisiz ama haberimiz yok bugun topuk kani icin hastaneye gittik ve tesadufen tanistik gorustuk

cemrede bizden sanirim 3 gun once dogum yapti..

slm anneler.. doğum yapanlar; Allah analı babalı büyütsün.walla kıskanıyorum sizleri. Ben halâ doğuramadım.Doktorum bebeğimin ağırlığını 3600-3700 civarı diyor ve sat'a göre 25 mart doğum tarihi.Dr normal doğum deneriz olmazsa hemen sezeryana alırım diyo korkuyorum ya.. o kadar sancı çekcem olmazsa sezeryan yapcam diyo.

Evet ben de senin gibi emziriyorum. Internetten okudum o soyledigimi. Memeyi yarim birakirsa sut uretimi bile etkileniyormus,

selamm kizlr.fazla yazan yok.bizde tasinm telasindayiz.doguran anneleri tebrik ediyorum.candas db55 bulusmus ne guzel.kizlar bende artik dogurmak istiyorum ya.catliyorum artik yirtilcak sanki karnim,son 1 haftada karnimda catlaklar kipkirmii oldu.bebisim kilo aliyor herhalde.nisanda dogurmam umarim:18::18::18:

selam guzel annelerrrr hala bekleyenlerr. umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır. biz bugun 1 aylık olduk 1aydırda daha hiç gece uyumadım bıraz huysuz ve gazlı benim prensesim sanırım hala geceyle gunduzu ayıramıyoruz.. doğum yapanlar gözünüz aydın rabbım uzun ömurler versın, haala bekleyenlerde ınsallah bı solukta sag salım kavusun mis kokulu kuzulara.. bütün zorluklara ragmen en güzel en tarifsiz duyguymuş annelik, rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah. papatyam50 senı merak edıyorum cok bebişlerın resmını falan paylaştınmı? birde topiğe gırınce aklma nazlma geldi doğum yaptımı acep bebişin cınsıyetı bellı oldumu dıye..:) hepinizi cok cok öpüyorum ha birde editörüüümmm bebişlerin resımlerını ekleyeceğimz bı topik acabılırız sanki?? güzel olur gibii:) herkese iyi gecelerr

dün dr gittim ve sat tıma göre 40+10 olduğumu öğrendim yani artık doğurmam gerek ama sancı,su,nişan hiçbirşey yok yani sezaryan yolu gözüktü çünkü bebeğimin başı hala midemin üstünde ve doğum kanalına girmemiş kendimi o kadar çok normal doğuma hazırlamıştımki bu beni yıktı çünkü sahipsiz olunca normal doğumda 2 günde kalkarım diyedüşünmüştüm şimdi işler değişti nasıl yaparım sonrasında ne olur hiç bilmiyorum şuanda sadece ağlamakla yetiniyorum yarın doğuma gidiyorum sahipsizlerin sahibine sığınarak

Sabırla doğum yapıcağı günü bekleyen anne adayları olarak "Doğuramayanlar" diye sayfa mı açsak napsak

canını sıkma ben 2 doğumumu da sezeryan yaptım ikisinde de kısa sürede ayağa kalktım. dr la da bünyeyle de alakalı. ilk doğumum kötü geçmesine rağmen 2 gün sürmüştü kalkmam. bunda ayaklarımın uyuşukluğu geçer geçmez kalktım yürüdüm bebeğimi emzirdim altını değiştirdim. korkma hiç

günaydın tüm annişlerimize..

dün doğum başlatılacak diye gittik. malesef açılma 1 cm ve ağrısancı olmadığından ve suni sancı istemediğim için çarşambaya kadar bekleyelim dedi doktorumuz.
yani yarın artık giriyorum doğuma. bu sabah biraz bel ağrısıyla uyandım. biraz da suyum geldi. aşırı olmadığı için dikkate almadım.
artık çevremdeki herkes dokuz doğurmaya başladı. arayanlara artık tel açmim diyorum.
doktoruma en çok korktuğum suniden sonra sezeryana gitmekten bahsettim. o da önce belli olmaz dedi, sonra rahmimin yumuşadığından ve suni sancıyla açılacağındn bahsetti.
Artık hayırlısı diyorum kızlar. öyle de böyle de suniye maruz kalıcaz, yoksa bu açılma nasıl gerçekleşicek.

Yarın doğumdan sonra sizlere en kısa sürede yazmayı düşünüyorum.

kesinlikle herşeyin hayırlısını dile canım. ben de normal doğumu çok istiyorum ama suniden sonra durumum neyi göstericek bakalım.
senin neyse ki sezeryan diye netleşmiş. inşallah kolaylıkla atlatırsın ve kavuşursun bebeğine.

Doymuyp olabilirmi acaba?

41. Haftaya kadar bekleyebilir aslinda doktorun tatlim

Doktoruna guven panik yapma bence.bende okumustum bole bisey meraklanma

Oy oy dün gece acil e gittim bebis hareket etmiyor diye.nst girdim bebek bi hareketlendi ki. Sormayın evde yapmadığım kalmamıştır.herşey yolunda suyun vs dedi dr.sancı yok nişan yok dr 41 .haftaya kadar bekleyebiliriz ls deli oldum sinirden agaldım ya neden geçmiyor bu bebek.iznim bitmişti izin yazdirmaya gittim 12 günlük daha yazdılar.bu gidişle yine gitmem gerekecek...kızlar dua edin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…