2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Elimde cicek gelmek isterdim canim ama kendimde degildim hic. Kanamam vardi ve agrim. Ben de cok mutlu oldum.
Senin bebeis masallah cok guzeldi. Bembeyazdi. sen de cok iyi gorunuyordun. Hic dogum yapmis gibi degil diye konustuk arkandan. ben de cok opuyorum sizi.

ayyyy cnm benim çok sevindim umarım doğumunda normal ve kolay olur hadi allah yardımcın olsun çok sevindim adına en kısa zamanda seninde hikayeni bekliyoruz

nişan 2 gün öncede gelebiliyo doğumdan bi kaç saat öncede gelebiliyo canım sürekli yürü bence korkmada korku sancıyı geri kaçırıyomuş sakin sakn dua et cnm

kızlar bebekleriniz kafasını geriye atıyormu bızımkı sürekli geriye atıyor yada yana dogru cok cevırıyor gerıye dönük korkuyorum normalmıdır bu durum ?

Ben hic duuymadim panik yapma ama doktora gorunmende fayda var bence

Ben eve geldigim gibi taktim korse cok faydasini gordum ama normal dogum benimki

Benim ayni 4saate oldu dogumum

Benimde ayni oyle oldu doktorumu aradim hemen gel dedi 4saate dogdu kizim.acilmam 4cm di biraz suni sancida aldim kolay degil ama cabuk oldu

mrb arkadaslar 20 gunluk oldu kizim..ancak girebildim..nasilsiniz??kizim uykusunda surekli hareket ediyor ve sesler cikariyor..normalmi bunlar???

Benim kizimda 11gunluk gozun aydin seninde

Bastan sona okudum. Meric inanc ismi nerden geliyor ogrendim. Saglikla buyut ins bebegini. Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin.

canım gayet normal benim kzızımın göbeği 5. Gün düşmüştü daha sonra özellikl yıkama sonralarında kan geliyordu göbeğindeki yara yerinden doktor sarı su gelirse getirin demişti takibini yapın dmişti amakanama olyor normal şimdi geçti

kızlar bebekleriniz kafasını geriye atıyormu bızımkı sürekli geriye atıyor yada yana dogru cok cevırıyor gerıye dönük korkuyorum normalmıdır bu durum ?

:) canım endişelenme gayet normal:)

canım bende 7 gün sonra korse taktım gerçekten çok faydası oldu dikişler sağlam oluyor hiç korkma tak sonradan üzülürsün

benim nişandan birgün sonra oldu dogumum sancılar sırasında bol bol hareket et ayakta dur yürü ozaman açılma hızlanıyor hemde sancılar hafifliyor.

selamm:) ben de sezeryan oldum ve bel korsesi kullanıyorm doktorumun izniyle,karnımın toparlandığını hissediyorum dikiş ağrılarıma da iyi geldi ..biz bebişi hastaneden çıktığımız gün yıkadık.doktor 1 kez yıkayın sonra göbein düşmesini beklersiniz demişti.göbeğimizde dün düştü çok şükür,bugün yine yıkadık iyi geldi ..

Bizimde oyle tatlim ben bikac yerde okudum gayet normalmis

Bizimde oyle cnm, bugun doktora gittiksordum kendiliginden gecicek dedi bize

bende baktım bıkac yere ama kötu seyler okudum beyın gelişimi kötü gibisinden falan bir sürü değişik yazı var....

göbegındekı kanamada cok fazla degıl dısarı bıle cıkmıyor delıgın ıcınde bıraz kan duruyodu sabah ama doktor sanki kanarsa getırın gıbı telaşlı konusunca korktum bende götürmedim gercı sımdı gene kurudu

evet düştü cuma günü yıkamadık biz düşmesini bekledik...doktorun verdıgı alkol vardı onu sürüyoduk başka bi bakım yapmadık...sizinkide düşer elbet herkesin farklı oluyomuş süresi...

bizimde gözlerde ve burunda var diğer yerleride cok beyaz sayılmaz gerçi ama geçer inşallah

kafasını gerı atıp yana yana cevırınce korkuyorum görüntsunden,yana cevırmesı meme aramasından herhalde...

ben korse takmadım korktum dikiş olunca cesaret edemedım belkı az daha zaman gecsın o zaman doktor kontrolunde sorarım ama haftasonu...

dikişin oldugu yerde tuyler cıktı onları nasıl temızlıcez peki rahatsız oldum bundan

candaş,hikayenden etkilenmemek mümkün değil..Allah anneliği her isteyene tattırsın kimseyi evlatsız bırakmasın..yaşanabilicek en müthiş duygu..hamdolsun..

benım bebıs ılk zamanlarda 2 yada 3 saat uyuyordu sonra emıyordu bugunlerde saat bası falan uyanmaya başladı ve meme istıyor yoksa durmuyor bagırıyor bide cıglık atıyor...emzırıyorum 1 saat sonra tekrar nasıl yetısecem ben onun hızına süt yetecekmı bakalım...
kaç dakıka emzırmek gerekıyor ben tek memeden emzırıyorum 15 dakıka emzırırken meme degıstırmek mı en güzeli???

canım benimde geçen salı günü geldi nişanım dr kontrol etti 1 cm açılma vardı hala bekliyoruz doğum sancıları gelsede gitsek diye, nişan geldikten sonra 48 saat ile 2 hafta içerisinde doğum oluyormuş

Bu yıl bebekler neden bukadar uzatmaları oynuyor :-((, salı günü nişanım geldi 1 cm açılmam vardı ama hala tık yok bende ara ara sancılarım oluyor sonra geçiyor, bugünde idrar tahlili yaptırdım az bir enfeksiyon var birde çok az protein çıkışı var, tekrar idrar kültürü için örnek verdik, tansiyonum falan normal böyle olan var mı ya ???

hikayeni okudumve cok duygulandim.rabbim bebegine saglikli uzun omurler versin..bende kixima 6 yil sonra ve cok zpr kavustum.sukurler olsun...

canımsın ya seni görmek inan en güzel çiçekten daha güzeldi :) evet ağrıların vardı farkettim bende, sorma ya benim çok iyi geçti şükür.bi iki gün az bi ağrı oldu ama olsun değer :) bizde çok öpüyoruz...
Bastan sona okudum. Meric inanc ismi nerden geliyor ogrendim. Saglikla buyut ins bebegini. Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin.
Allah razı olsun canım inş hepimizinm yavrusuna rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...
candaş,hikayenden etkilenmemek mümkün değil..Allah anneliği her isteyene tattırsın kimseyi evlatsız bırakmasın..yaşanabilicek en müthiş duygu..hamdolsun..
canım benim çok saol, hayaldi gerçek oldu işte binlerce kez şükür olsun.amin rabbim herkese tattırsın sanada hayırlı doğumlar olsun diycem doğum yapmamıştın dimi ? takip edemedimde sonra ..
hikayeni okudumve cok duygulandim.rabbim bebegine saglikli uzun omurler versin..bende kixima 6 yil sonra ve cok zpr kavustum.sukurler olsun...

çok teşekkür ederim canım sende çok zor şeyler yaşamaışsındır eminim kolay değil bununla mücadele etmek ama rabbime şükür dahada zor akoymadan göndermişş yavrularımızı.seninde bbebeğine sağlıklı uzun ömürler versin Allah ..

Bir memede sut bitince digerine gecmek mantikli. Memeden gelen ilk sut karbonhidrat icerdiginden aciktiran sutmus. Sonrasinda gelen sut yagli doyurucu sutmus. O yuzden ben memeyi yarim biraktirmiyorum.

Bir memede sut bitince digerine gecmek mantikli. Memeden gelen ilk sut karbonhidrat icerdiginden aciktiran sutmus. Sonrasinda gelen sut yagli doyurucu sutmus. O yuzden ben memeyi yarim biraktirmiyorum.

her emzırmede tek memeyı kullaıyorsun değilmi?sonraki emzirmede diğer memeyle baslıyorsun o zaman...
saglık ocagından aradılarda bıraz bıraz ıkı memeden emzır gıbı bıseyler dedı kafam karıstı benımde...ben tek memeden emzırıyorum uyuyor sonra kalıkınca dıgerıyle emzırıyorum bılmeme doğrumu???15 20 dakıka falan emzırıyorum ona kalsa saatlere memede kalacak

doğum bekleyen herkese kolaylıklar....doğum yapanlara gecmış olsun herkes ıyıdır umarım...benımde 11 gün oldu hala bıraz agrım oluyor yorgun hıssedıyorum ve cokta bunalmış haldeyım,sanırım lohusalık bunalımı..kanamalarınız ne durumda sizlerin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…