Kızlar doğudan sonra hastanede kim kaldı sizinle? Ben esim kalsın istiyodum ama herkes deneyimli biri annen fln kalsn sacmalama diyor??? Esi kalıp da sorun yasayan oldumu?
Bizimde oyle tatlim ben bikac yerde okudum gayet normalmiskızlar bebekleriniz kafasını geriye atıyormu bızımkı sürekli geriye atıyor yada yana dogru cok cevırıyor gerıye dönük korkuyorum normalmıdır bu durum ?
gunaydın arkdaşlar..bızım göbek bagımız cuma günü düştü göbegıde kurumustu nornal görünüyordu içi ama bu sabah göbek deliği içinde kan gördüm dısarıya akmasada içerde kanlanma olmuşböyle durumda olan varmı aranızda ?????
dogum yapanlar rabbım yardımcınız olsun sızın yazdıklarınızı okudukca korkmaya basladım bebek bakımı lohusalık cok mu zor ya?
hastanede bende pompa kullandım ama 1 damla bile gelmedi artık hemşireler yapma dediler.4 gün oldu benim sütüm hala gelmemişti bende manuel pompa aldım hiç işe yaramadı sonra elektirkli pompa aldım 6. gün damla damla gelmeye başladı.şimdi 14. gün çok gelmesede idare ediyor mama takviye yapıyoruz umarım bollaşır =) bende dikişlere pansuman yapmadım doktor bir şey söylemedi söylesedee yapamazdım canım çoook tatlı =) bende dikiş yerimi göremiyorum korse takıyorum ama!!!Seni cok iyi anliyorum. Ben de benzer seyler yasadim. Gogus ucunu cikartmak icin once hastanede pompayla cektim gogsumu sonra ben de pompa aldirdim. Merak etme her sey yoluna girecek.
Dikislere pansuman filan yapmiyorum ben. Doktor bir sey demedi. Odem bende de olustu. Hamilelikte hic yoktu oysaki. Hala dikis yerimi goremiyorum. Karnim o kadar sarkti dusun.
bizde 11 günlüğüz bizimkide duruyor. biz 2. banyomuzu yaptık bile bişey olmaz inş
Kızlar doğudan sonra hastanede kim kaldı sizinle? Ben esim kalsın istiyodum ama herkes deneyimli biri annen fln kalsn sacmalama diyor??? Esi kalıp da sorun yasayan oldumu?
bugun kontroldeydik, cok buyuk bir hayal kırıklıgı yasadım...
gecen hafta 1-2 cmlik acılma var derken bu hafta acılma kapanmıs. inanmadıgım icin cubuk ultrasonla da gosterdi doktor. cocugun kafası asagıya baskı yapmadıgı icin kapanmıs resmen. belki kordondan inemiyordur dedi asagıya ama bilemiyoruz tabi...
boyle bisi olamaz ya. inmiyor bebegim asagıya
suni sancı istediğimi soyledim. bu sekilde suni sancı alsanda buyuk ihtimalle sezeryana doneriz dedi. karar senin dedi. bence yarın spinal sezeryanla alalım dedi. yinede yarın tekrar kontrol edecek acılmayı ona gore alcak.
ne kadar cok istedim normal dogmasını anlatamam, cok uzuldum. bu da hayırlısı diyorum simdi. bebek 4200 gorunuyor ama cihaz yanılma payı oldugu icin 3800 civarıdır dedi doktor. belkide zor olacaktı. yinede hala sabaha kadar umudum var ama... kimbilir belki gelir...herkesin gonlune gore versin Allahım. normali bekleyenler arkadaslar insallah normal dogurursunuz...
Masallah seninki benimkinden erken dusmus. Yikamis miydin bebegi? Bakim mi yapiyordun gobege? Benimki hala dusmedi de.gunaydın arkdaşlar..bızım göbek bagımız cuma günü düştü göbegıde kurumustu nornal görünüyordu içi ama bu sabah göbek deliği içinde kan gördüm dısarıya akmasada içerde kanlanma olmuşböyle durumda olan varmı aranızda ?????
Gozlerinde var hala gecmedi. Senin gecti mi!merhaba nasıl oldu sarılık gectımı??
Normal o. Benim bebs de yapiyor.kızlar bebekleriniz kafasını geriye atıyormu bızımkı sürekli geriye atıyor yada yana dogru cok cevırıyor gerıye dönük korkuyorum normalmıdır bu durum ?
cnm hamilelik çok rahat geçmişti benim uyku problem yaşamamıştım. herşey yolunda gitmişti ama doğumdan sonra ister istemez ağrılarımız oluyor bir bebişimiz olduğu için onlada ilgilenmek zorunda kalıyoruz.yorucu oluyor.ama ben sabaha kadar kızımla ilgilensem bıkmıyrm yorulsamda 14 gün oldu hala sıkıntılarım var baş ağrım hiç geçmedi mesela..tam dinlenemediğimden ..ama kızımıla ilgilenmek çokgüzel bir duyguymuş =)
hastanede bende pompa kullandım ama 1 damla bile gelmedi artık hemşireler yapma dediler.4 gün oldu benim sütüm hala gelmemişti bende manuel pompa aldım hiç işe yaramadı sonra elektirkli pompa aldım 6. gün damla damla gelmeye başladı.şimdi 14. gün çok gelmesede idare ediyor mama takviye yapıyoruz umarım bollaşır =) bende dikişlere pansuman yapmadım doktor bir şey söylemedi söylesedee yapamazdım canım çoook tatlı =) bende dikiş yerimi göremiyorum korse takıyorum ama!!!
benim kızımın göbişi 12. gün düştü.şimdi 14 günlük doktor 1 hafta banyoya izin vermedi kulağına su kaçmasın diye işitme testi için..ama bugün 6. banyosunu yaptırdık annem hergün yapmak istiyor banyosunu hafta sonu yaptıramadık kokusu değişti ayol =)sizlerde hergün yaptırın kızlar =)
benim yanımda annem ve eşim kaldı =)annem bebekle ilgilendi altını değiştirdi mamasını yedirdi ben kendi derdimdeydim çünkü =) eşimde benimle ilgilendi tuvalete bile eşim götürdü kızlar eşimden Allah razı olsun..yürüyüşlerimi hep beraber yaptık..cnm ikiside kalsın eşimi eve gönderemedik yanımda olmak istedi =)
Masallah seninki benimkinden erken dusmus. Yikamis miydin bebegi? Bakim mi yapiyordun gobege? Benimki hala dusmedi de.
Gozlerinde var hala gecmedi. Senin gecti mi!
Normal o. Benim bebs de yapiyor.
Korse mi takiyorsun? Zarari olmaz mi ki?
günaydın yeni anneler ve doğuramayanlar :)
son 15 gün ve hala tık yok sanırım doğurmayanlar iki elin parmagını geçmez artık o kadar azaldık ki allah yardımcımız olsun bian önce bizde kavuşalım artık bebeklerimize gerçekten çok sıkıldı karnım çok büyük artık yatakda dönerken elimle karnımı destekleyerek dönüyorum düşünün artık çatlaklarım gün geçtikçe artıyor tüm vücudum şiştikce şişiyor daraldım artık yanii
bu arada doktora göğüs ucu için bi ilaç kullaıp kullanmamamı sordum çok sıkıntı yaşanıyo bu konuda şimdiden başlasammı bi ilaca dedim hayır gerek yok kendi sütünden etrafına süreresen hiç bişey olmaz dedi bi ilaç önermedi ne kadar doğru bilemedim o kadar ses çıkıyo ki etraftan kime inanacagımı şaşırdım
kızlar alıntı yapamıyorum zaman yetmiyor. kızımı 2saat en fazla 3 saat içinde uyandırıyoruz. yardımsız emziremiyorum. kvalidem var ama o da bebeğe meme ucunu veremiyor. yan komşum sağolsun o gelip yardım ediiyor da günde 1 ya da 2 kez emzirebiliyorum.
ilk başta 2 defa mama verdim çok üzüldüm. sonra pompa ile sağdım artık sütümü 40-50 civarı biriktirebiliyorum ve 2 kez verebiliyorum. ama gögüs ucumu bir türlü beğenmedi. sanki işkence çekiyor gibi ağlıyor vermeye çalıştığımda. şimdi eşim philips göğüs ucu çıkarıcı almaya gitti belki göğüs ucum biraz uzar diye umut ediyorum.
doğum sonrası çok zordu. yataktan ilk kalkış çığlık çığlığaydı. çabuk ayaklandım ama ödem vucudumdan gitmedi. hatta daha da arttı kocaman ayaklarım var.
sonrası için sezaryen hakikatten çok zor. ama sütüm geldi çok şükür. Allah bu durumda olanlara sabır güç kuvvet versin. kendimizle mi uğraşıcaz bebeğimizle mi. bugun duş alabildim. eşim dikiş yerime pansuman yaptı. ara sıra sızlıyor.
meraba cnm üzüldüm adına ama böylesi bbeğin için daha hayırlı ise yapacak bişey yok umarım sabaha kadar gelir dediğin gibi allah hepimizin yardımcısı olsun
hem 4200 gr gerçekten fazla seni çok yıpratabilir benim bebek 3600 gr dı cumartesi ben ona bile bazen doğurabilirmiyim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?