cacın ılk basa benı yazınSabırla doğum yapıcağı günü bekleyen anne adayları olarak "Doğuramayanlar" diye sayfa mı açsak napsak
merhabalar kızlar bebişler kaç saat arayla uyanıp emıyor??emerken kendımı bırakıyor sizmi bıraktırıyorsunuz benımkı bırakmıyor memede uyuyor hep
Gecmis olsun. Hasta olmasinlar bz olalim onlarin yerineselam kızlar naber? ben giremedim ne zamandır bebişim çok hasta( grip oldu nehir. ablasından bulaştı. gözlerinden ihtihap akıyor. çok kötü öksürüyor kaç gecedir uyumadım hiç ((
bır saat sonra uyanıp tekrar mmeme istiyor doymuyrmu acaba süt yetmıyor sanırımbırazda mamayamı başlasam bilmiyrum ek olarak mama veren varmı??
bır saat sonra uyanıp tekrar mmeme istiyor doymuyrmu acaba süt yetmıyor sanırımbırazda mamayamı başlasam bilmiyrum ek olarak mama veren varmı??
Allah yardımcın olsundün dr gittim ve sat tıma göre 40+10 olduğumu öğrendim yani artık doğurmam gerek ama sancı,su,nişan hiçbirşey yok yani sezaryan yolu gözüktü çünkü bebeğimin başı hala midemin üstünde ve doğum kanalına girmemiş kendimi o kadar çok normal doğuma hazırlamıştımki bu beni yıktı çünkü sahipsiz olunca normal doğumda 2 günde kalkarım diyedüşünmüştüm şimdi işler değişti nasıl yaparım sonrasında ne olur hiç bilmiyorum şuanda sadece ağlamakla yetiniyorum yarın doğuma gidiyorum sahipsizlerin sahibine sığınarak
merhabalar kızlar bebişler kaç saat arayla uyanıp emıyor??emerken kendımı bırakıyor sizmi bıraktırıyorsunuz benımkı bırakmıyor memede uyuyor hep
benimkide sık emmek istiyor bende yetmiyomu acaba süt diye düşündüm o emdikden sonra gögsümü sıktım süt geliyo demekki var süt bebeğim memeyi seviyo ondan böyle yapıyo
allahım hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım,güle güle büyütesin kızçeni:)
Allah yardımcın olsun
sahipsizim diye hiç üzülme bende sahipliydim ,yanımda kalmak isteyen o kadar gönüllü yakınım olmasına rağmen ben kimseyi istemedim
2 doğum yaptım 2side sezeryan..1 gece hastanede yattım 1 gece evde..ondan sonra her işimi kendim yaptım...hatta ilk gece bebeğimin altını değiştirdim,kan alacakları odaya bile kendim götürdüm..onun herşeyiyle kendim ilgilenmek istedim vede yaptım
biraz bünyeylede alakalı tabi..umarım sezeryanı kolay atlatırsın ve bebeğinde sessiz olur sana iyileşene kadar zaman tanır
Allaha emanet olun kolay gelsin
cnm belli olmuyor benimki..sağlık ocağındaki ebe 3-4 saat uyuyabilir , 2 saatte bir uyartıp emzir bebeğin uyanmasını bekleme sütün bollaşır dedi..bazen uyartıyorum emziriyorum bazen işim olursa uyartmıyorum
ne zaman memeyi versem yok demiyor ama benim sütüm azaldı((
sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmıyor ama pekte artmadı...bebeğim şimdilik küçük yetiyor ..artmazsa sütüm bu gidişle yetmiycek(
uçlarıda felaket yara oldu..kabuk bağladı ondanda huylanıyor bende kabuğunu soyuyorum ..bepanthene sürüyorum ne zaman geçecek hiçbir fikrim yok ..habire büyüyor yaralar ve emzirdikten sonrada ağrısı sırtıma vuruyor
ama yeterki emsin bebeğim uçları kopsada verecem ..
4 saat uyuynca korkuyorum bn artık 2 saatte bır emzır denıyor bır arkdasa doktoru profesör hemde kendı uyansın bekle demiş geceleri uyandırıp durma kendi düzenini bilir acıkınca uyanır uykusunu alsın demiş mesela ama uyandırın denıyor cokta zor oluyor uyandırmak...2 saatte bır uykusu bölünüyo hep üzülüyorum...
benımde hep catladı memeler malesef cok acıyor korkuyorum her seferınde emzırmeye acı felaket doktorun verdıgı kremı suruyorum ama saat bası emınce krem falan fayda etmıyor kı düzelcek vakıt olmuyor malesef...
herkes bısey söylüyor çok karıştı kafam gerçi istedikçe emziriyoruz mecburen onun istediği oluyo :)memeye gelıp hemen dalıyo uykuya cekmeye calısıyorum sıkıca yapısıyo bırakmıyo orda durcak canı ıstedıkce emcek bunu ıstıyo galıba memede ne emıyo ne bırakıyo anlamıyorum bazen sinirlerim bozuluyo
bizimkide gece uyumuyor sık sık uyanıyor gece doktorun verdigi kremi kullanıyorum.gündüzleri daha fazla uyuyor oyüzden bepanten sürüyorum o çok iyi geliyor. ama sürekli emmek istiyor dün gece zor uyudu gazı mı oldu nesi var anlamadım insanda hemen korkuyor.Bide bizimki hiç beşiginde yatmadı hastanede bile yerine koyunca uyandı yanımda yatıyor geceleri gündüzde koltukta yerine yatırınca hemen uyanıyor
günüm geçti derken sonunda dün gece suyum geldi.2de hastaneye gittim.indiksiyon taktılar gece 4te 4090 gr normal doğum yaptım ve aynı gün öğlen hastaneden çıktım.darısı tüm bekleyen arkadaşların başına.
2 saatte bir emzırmek sart dendikçe kendimi kötü hissediyorum uzun uyudugu zaman korkuyorum kendimi suçluyorum bu çocuk neden uyuyo diyehalbukı eskıden uyusun daha cabuk büyür diye sevınırdı insanlar bebekleri uyudukça...hepimizde uyumuşuz zamanında..
benımkı gunduz saat başı emıyor nerdeyse uyanıyor ha bire ama gece oluncada sabaha kadar bagırmıyor uyansada kendı kendıne gene uyuyor meme vermesemde duruyor...
kızlar kanamalarınız ne durumda??benımkı az az devam edıyor doktor pembeye dönusur demıstı ama hala dönmedi adet kanamasının son gunlerı gibi suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?