2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkesler bebişleri konuşuyoo ben hala göbişimi kıskanıyorum valla
gel canım biz göbişlerimiz konuşalım :) beni görenler karnın yukarda hala doğuma var diyorlar bu gidişle çıkar çıkmaz okula yazdırcaz heralde.bakalım yarın doktor kontrolümüz var ne diycek.

allah ım ne olur yardım et biz dogurmayı bekleyıp de doguramayan anne adaylarına:??? (amiiinnn:)
Amiiiinnnnnn :)

merhaba kızlar... bugun bebısımın bıraz ateşını farkettım ölçtum 36.5 falan cıktı sadece alnında var ateş aslında bı ara düşüyor sonra gene cıkıyır sanki

benim daha azalmadı 9.gün bugün bide doktor bana purinol diye bi ilaç verdi suda eritip içiyorum onunda etkisi varmı bilmem ödemleri atıcak demişti.

benım 12. günüm benım doğumdan berı az az oluyordu halda az az devam edıyor...doktor pembeye dönecek sonrada sarıya demişti ama benım hala kırmızı devam edıyor ılk gunkü gibi degıl daha kahverengı gıbı kırmızı..

Masallah. Sutun bebegine yariyor cok kaka yapmasi bunu gosterir. Gogus pedi kullan ben kullaniyorum. Ne yiyip ne iciyorsun sutun icin. Biz de yapalim.
merhaba kızlar... bugun bebısımın bıraz ateşını farkettım ölçtum 36.5 falan cıktı sadece alnında var ateş aslında bı ara düşüyor sonra gene cıkıyır sanki

Atesi normal ki. Benim bebis de oyle. 36,5 normal.

aynen benımde yarın kontrolum var ama bebısımde tık yok...3100 kg dı gecen persembe yarın kac cıkcak acaba gun gectıkce daha da buyuyor normal dogum oldugu ııcn korkuyorum ya en buyuk korkum ıse normalı beklerken sezeryandan cok korkuyorummm..son anda suprız ıstemıyorum ya...mılletın nısanı gelmıs cok agrısı oluo bnde tık yok o kadr yuruyorum hareket edıyorum ama nafıle.....bugun sankı gogus kafesıne baskı yapıo oglumm cok sert hareket ederkn sıkıntı verıyor uyuyamadım da...oyy oyy

cok gecmiş olsun hemen iyileşir inşallah...bizim bebişinde bıraz ateşi var sanki genzinde bıde hırıltısı var sanki genzi dolu gibi burun damlası vermıstı hastanede doktor yenıdoganlarda genız tıkalı olabılıyormus...daha 12 günlük çok küçük ateşi olması üzdü beni....6 saat uyuyormus senın bebegınde benımkı uyudugu zaman ben oturup aglıyorum neden uyanmıyor diye,2 saatte bır emzırmek konusu çok söyleniyor uyandıramayınca üzülüyorum gündüz saat başı kalkıyor ama gece uzun uyuyor bızımkı....

Masallah. Sutun bebegine yariyor cok kaka yapmasi bunu gosterir. Gogus pedi kullan ben kullaniyorum. Ne yiyip ne iciyorsun sutun icin. Biz de yapalim.

Atesi normal ki. Benim bebis de oyle. 36,5 normal.

koltuk altından ölçtüm ben ama alnını öpüyorum bana sıcak geliyor baya bi daha ölçerım az sonra

koltuk altından ölçtüm ben ama alnını öpüyorum bana sıcak geliyor baya bi daha ölçerım az sonra

Vucutlari daha sicak oluyor. Ben kafasindan olcuyorum her gun. 36 kusur cikiyor atesi.
Burun tikanikligi benim bebisde de var. okyanus suyu tonimer le ve burun aspiratorusle temizliyorum. Baya rahatliyor bebegim. Sana da oneririm.

kızlar bnde pazartesi 12 15 te doğm yaptım suni sancıyla ..epidural oldum sancılarımı azaltmadı bile ama doğum anı çok kolay geçti doktorum şaşırdı epiduralle bu kdr düzgün ıkınma yapanı ilk defa görüyorum diye çünkü uyuşmadım :) aslnda bebeğim mina deniz 3330 grm doğdu 53 cm boyu şimdi pek ememiyor :) iki kere azıcık mama verdim böyle işte emme konusu sıkıntılı biraz

Maaşallah canım ne güzel işte bol bol gelsin sütün :) bende de öyle oluyodu canım göğüs pedi kullanıyodum ben ama bu ara emmediği için azalıyor yavaştan. Doyuyodur canım merak etme emmese kaka da yapamaz. Ama hastaneden çıkarken dr kakayı değil çişi say demişti. Günde 8 den aşağı yaparsa aç kalıyor olabilirmiş

Canım 36.5 normal ki zaten olması gereken o. Senin yüzün terliyse çocuğunki sana sıcak gelir ama koltukaltı ölçümü doğrudur heralde. derece bozuk olabilirmi?
Saol canım inşallah
Nehir öyle her zaman 6 saat uyumuyor tabi ama uyuduğu zamanlar oldu biz de uyuduk diye farketmemişiz. Geceleri 4 saat falan normal bence. Benim kayınvalide ebe hemşire emeklisi. O da normal demişti bana
Hayırlı olsun canım allab analı babalı büyütsün inşallah güzel emmeye de başlar

Vucutlari daha sicak oluyor. Ben kafasindan olcuyorum her gun. 36 kusur cikiyor atesi.
Burun tikanikligi benim bebisde de var. okyanus suyu tonimer le ve burun aspiratorusle temizliyorum. Baya rahatliyor bebegim. Sana da oneririm.

bende doktorun verdıgı damlayı kullanıyorum aspıratorlede cekıyorum ama pek bişey cıkmıyo bıraz daha asagıda herhalde tıkanıklıgı belkı basındakı ateşte o yuzden cıkıyordur...sarılıkta gecmedı hala ne zaman gecer doktor sana bısey dedımı??

canım rabbım hayrlı evlad eylesın rabbım kolaylık versın sunı sancı nasıl dı agrın cok oldu mu?bırde gununu ne kadar gectın de sunı sancı ıle oldu

Hayirli olsun canım. Darısı başıma

Birkac gune gecer demisti gecmedi hala sariligi. Gobegi de yakinda duser dedi ama o da dusmedi. 2 hafta sonra 1 aylik kontrolumuz var. o zamana kadar gecmezse ne diycek bakicaz.

bende doğurmayanlardanım.dün çatı muayenem vardı.doktor normal doğurabileceğimi söyledi. milim açılma yok cumartesi bi daha cağırdı.ne sancı ne su ne nişan hiç bişey.38.hafta bitince belki doğururum diye evi temizletmiştim ev yine kirlendi.ben doğurana kadar kaç temizlik daha yapıcam acaba

slm mart ayının güzel anneleri...

benim bebişim bugün6 günlük oldu hala göbeği düşmediği için banyo yaptırmadık. dün kontrolü vardı doğum yaptığımız gün randevu vermişlerdi kan tahlili yapıldı. sarılık çıktı bebeğimde dr. sık sık emzir geçer dedi. ayrıca 2 saatten fazla uyutma uyandır emzir dedi.

biri banyo yaptır diyo diğeri göbeği düşmeden yaptırma diyo. biri 2 saatte uyandır diyo biride aman sakın uykusunu bölme huysuz olur acıkınca zaten kalkar diyo ( en fazla uyuduğu zaten 2 buçuk saat 3 bile tam olmuyor) benimde kafam karıştı hangisi doğru olan bilmiyorum. benim gibi böyle çekimser kalan oldumu napmalıyım ?

selam canım inşallah sıkıntısızca kucağına alırsın bence temizlikle uğraşıp yorma kendini doğumla kan kaybıyla güçsüz düşeceksin zaten bence keyfini çıkarmaya bak uyu bol bol

selam canım sarılık kızımda da var emzirmek lazım canım sık-sık vee en fazla uyuduğunda 2 saati geçirmemek gerekiyor burnuyla oyna , ayaklarıyla topuklarıyla oynayarak uyandırmaya çalış yine uyanmazsa alt aç ya da kıyafet değiştir mutlaka uyanacaktır sarılık ilerlemesin diye sık-sık emzirmemiz lazım canım

olmazmı hiç ne yapsam bılemeden bende düşünüpduruyorum her konuda göbeği düşmeden yıkamadım ben bizimki 8. gün düştü...
kan tahlılı bızde yaptırdık sarılık cıktı 14 bizimki artarsa getır dedı doktor gönderdı arttıgını nasıl anlıcaksam degerlerı evde ölçememki...sık sık emzir dediler sarılıgın gecmesi için,sarılık uyku yaparmış galiba gece zor uyandırıyorum ben mesela kalkmak ıstemıyo cocuk aglatıyorum mecburen...gercı sarılıktan olur uyku dıyolar ama gunduz canavar gıbı saat başı memede gecede buyuk ınsan gıbı sabaha kadar uyur sıkıntısı yoksa...12 günlük olduk sarılık gecmedi henüz

selam arkadaşlar
anneciğim pazartesi günü gitti
dün ve bugün oldukça zor benim için çok ağladım yalnız kaldım bebeğimle sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım bebişlerinizi ve sizleri çok özledik ve öptük kocamannn

bende bebeğimin göbeği düşmeden yıkamamıştım bekle canım her bebekte farklı oluyor göbek düşmesi düşünce rahatça yıkanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…