2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benim de korkum normal beklerken sezaryen olmak ama hayırlısı artık. Bir de suni sancıdan korkuyorum ben ama bu gidişle korktuğum başıma gelicek galiba baksana sancı mancı hiçbir belirti yok. benim çatı muayenemde yapılmadı daha yarın yapılıcak ona göre plan program belirliycekmişiz.Normal doğum derse de epidural yaptırıcam. Yok anacımm ne yürüyüşler yaptım ne hurmalar yedim yokk :) Göğüs kafesine baskı yaptığı zmnki ağrı çok fena ben o yüzden sürekli sola yatamıyorum dönüp duruyorum dolayısıyla uyku da kalmıyor insanda.Hareket ederken de resmen kemiklerini hissediyorum... Yarın en azından birimizden biri hastaneye yatış yapmış olsa bari benden haber çıkmazsa bilin ki doğuma gittim :)

Aynen ben de 38.haftada ne olur ne olmaz diye temizlik yaptırmıştım hem evi hem kendimi :) Masraflı olcak galiba bunlar :)

kızlar sağma makinesi ne kullanıyosunuz bide memnunmusunuz

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası ebebekten aldım çok memnunum .. manuel almıştım daha evvel yapamadım .. ama bu ürün çok iyi almasaydım hala emziremezdim =)

bende philips aventin elektrikli pompasını kullanıyorum. bebek doğmadan önce manuel almıştım belki lazım olur diye ama kullanımı çok zor ve acıtıyordu. bebeğim emmeyince doktor tavsiyesi ile philips aldım ve çok memnunum, hiç acıtmadan ayarladığımız hızda sağıyor. bizde ebebeğin forum istanbuldaki mağazasından aldık.

slm kızlaaaaaarrrrrr doğurrrdduuuummmm

dün akşam saat 11 de çok hafif sancılar başladı aet sancısı gibi idi belimden giriyodu ama dün biraz yorulduum için aldırmadım sonra yattık eşimle baktım sancı artıyor saat tutmaya başladım derken uyuya kalmışım saat 3teki sancıyla hem ben zıpladım hem eşimi zıplattım saat 5 30 kadar evde bekledim duşumu fellan aldım ama belimde hiç ağrı olmadığı için hep acaba gaz sancısı mı diye de aklımdan geçirdim derken hastaneye gittik st ve sancılar 120 130larda alttan muayene yapıldı 5cm açılmam olmuş ebe kadın demez mi 1 2saat içinde doğurursun diye nasıl korktum o an anlatamam nese ben 1 saat daha dolandım ortada sancı çekerek sonra aldı beni uyumu patlattı bi yarım saatte öyle sancı sora geldi tekrar serumdn bişey kattı 3 sniye içinde kafay bozdum o nasıl bi ağrı ve sancıdır derken doğum odasına aldılar beni 10 dk içind 4 ıkınmamdan sonra DEVA mı gördüm doğmuştu ama be hala korku ve şokta olduğum için salak gibi oldum zangır zangır titredim ve dikiş felan kısmı işte odama alındım

saat 8de doğmuşdu bebeğim normal doğum çok rahat tavsiye ederim o büyük sancı sadece 10 dk sürüryo inanın kızlar herşey çok güzel oluyo

şuan hala sütüm gelmedi ama bebeğim aç yavrum bi fikri olan varsa paylaşsın benimle

şimdilik bu kadar biraz daha kendimi toparlayım tekrar yazarım :))))

mutluyuuumm

a bu arada bebegim 3200 ve 52cm doğduuu

çok harika,bayıldım bu doğum hikayesine:)aynısından ben de istiyorum.:)hayırla büyüt inşallah:)

ozokun az önce yazdıklarımı okudun mu bir şey olmamaıştır demi meleğime
ayy canım ya telefondan girdiğim için hemen yazıp çıktım sonra da dr geldi bi daha bakamadım. nasıl oldu canım bişeyi yoktur inşallah? halının üzerine mi düştü? kafası sert çarptı mı yere? bilmem ki götürsen mi bi dr a ? hani şimdi yürümedikleri fazla hareket etmedikleri için allah korusun omurgasına falan bişey olsa büyüyene kadar anlamazsın sonra da iş işten geçer. felaket tellalı gibi oldum da böyle bişey duydum daha önce

evet canım al çok işe yarıyor ben içiyorum hergün. normal grip gibi başladı ama küçük olduğu için çabuk ilerledi iyileşemedi kuzum çok saol teyzesi

canım çok geçmiş olsun ya inş en kısa sürede atlatır hastayken iştahı olmamasıda normal canını sıkma iyileşince hemen toparlar kendini
saol tatlım inşallah

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bizim için de öp kokla :)

canım ben philips aventin manuelini kullanıyorum memnunum. ilk bebişimde almıştık elektrikli olandan haberim yoktu o zaman aceleyle almıştık bebiş emmeyince. ama manuelini ben beğeniyorum

hayırlı olsun canım maaşallah bebişine de. ilk zaman biraz az geliyo süt bebiş emdikçe çoğalıyo. ben sezeryan oldum gerçi ama ilk gece bikaç kez mama vermiştik ertesi gün gelmişti sütüm

çok harika,bayıldım bu doğum hikayesine:)aynısından ben de istiyorum.:)hayırla büyüt inşallah:)

Ben de ben de ben de istiyorum böyle güzel bir doğum.Allah ım biz doğuramayıp doğurmayı bekleyenleri bir avazda kurtar inşallah...biz bekliyoruz kendimizce hazırız ama bizim oğlan daha aşşağı bile inmedi,göbeğim öyle yukarda yukarda geziyom, açılma yok kanala girmedii, iki gün önce müthiş bel ağrım vardı doğum geldi diye heves yaptım ama hiçbişeyim kalmadı bugün, cumartesi kontrol var bakalım doktor ne dıyecek...

Bizim oğlanlar azcık nazlı glba ayy son hafta geçmek bilmedi suni sancı verelim deseler kabul etcek haldeyim valla

Ya sorma canımya doktora götürmedikte çok yüksekten düşmedi e abimiz daha 3yaşında olduğu için onun kucağından düştüde her şey yolunda görünüyor ama o an allahım yüreğimi söküp tekrar yerine taktılar sanki doktora götürünce söleyeceğim bu durumu ama doktor allah korusun olumsuz ir şey olmuşolsa anlarmıki

Bizim oğlanlar azcık nazlı glba ayy son hafta geçmek bilmedi suni sancı verelim deseler kabul etcek haldeyim valla

Eveet herkes doğurdu üç beş tane kalmadı doğurmayan benim doktor haftaya suni sancı deneyecek buyuk ihtimalle bebek zaten gecen cumartesi 3,400 dü, bu haftada cok kilo alırsa büyük ihtimalle suni sancı denenecek. Bırde bana cocugun kilosu geriden gidiyor diyordu hepp..sağlıkla kucağımıza alırız inşallah biran önce

canım bence gerekli görürse film falan ister. telaşlanma. iyi ffazla yüksekten düşmemiş dediğin gibi. dün akşam da benim kız nehiri kucağına almaya çalışırken yakaladım yalnız bırakmamak lazım bunları. zarar vermek istemeselerde kardeşlerinin zarar göreceğini anlamıyolar çoğu zmaan

Hala doğurmadım.yarin sabah 8 de gidicez hasaneye,1 cm açılmam varsa sunu sanci veicek dr.yoksa 2 gün daha bekleyim,pazartei sezaryen.çunkü bbek 3800 gr olmuştu.sezaryen hiç istemiyorum.sizce 1 cm açıklık yoksa da suni sancı verse olmaz mı?

normal doğum işini pek bilmiyorum canım da hayırlısını dile üzülme. normal doğum yapıp doğumu çok kötü geçen insanlar var. hangisi hayırlısıysa allah onu nasip etsin canım sağlıkla al bebişini kucağına

Bebegim 15 gunluk oldu ve multitabs vitamine basladik. Ama bebegim kustu. 1 ml verin yaziyor. Annem de basimin etini yiyor 1 ml cok 0,5 ml ver diye. Aradim saglik ocagina sordum 1 ml verin diyor.
Sizler ne yaptiniz vitamini?

kızlar ben doğum yaptım...

salı gunü öğlen normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun.

ayrıntılatı yazarım daha sonra hemen merak edenler için bi kaç bir şey yazayım

pazar günü neredeyse sabahtan akşama kadar yürüdüm.

az az sancılarım oluyordu. pazartesi sabah nişanım gelmişti gittiğimde 1 cm acıklığım olmuştu. doktorum dedi git eve yatırmıyım boşuna

daha günüm 1 gün geçmişti. eve yürüyerek gittim bayada bi yürüdüm. öğleden sonra düzenli 10 dkda bir sancım geldi,

meğer yalancı sancıymış gece 12ye kadar çektim gittiğimde 1,5 2 cm arası dediler. gece doktoruda çok gıcıktı.

yatırıyım istersen dedi. suni falan yok dedim.

eve gittik pazartesi gecesi sabaha kadar 10 dkkadan 5 dakaya düştü sancılar ama öyle böyle değil.

sırf doktoru sevmedğimden hastaneyede gitmedim. sabah olunca dedim beni hastneye götürün.

doktorum geç gelicekmiş ebeler beni tanıdı hemen açıklığıma baktılar 4-5 cm dediler. hemen yatışım verildi doktorum arandı.

az bir suni sancı takıldı allahıma şükürler olsun ki 2 saat çektim bunu günlerce çekende varmış. saat 11 buçukta doğumhaneye zor

yetiştirdiler. 5 dakika içinde doğum oldu...

1 cm açıklığım var deyip sakın suni verdırmeyin.

sancınızı bekleyin kolay değil çunku..

göğüslerim çok acıyor yapmadığım çözum kalmadı..

bbebeğimm çok tatlı bu dünyalara değer tabikii..

ayrıntılarla gelcem tekrar güç bela yazdımm. hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar hergun yeni bişey cıkartıyor bu bebek ya kafam karıstı baya...geceden berı uyumadı guzelce yarım saat bır saat en fazla emıyor emıyor goğsümde uyuyor yatagına koyuyorum acıyo gözunu sonra kusuyo aglıyo gene meme istiyo saatlerce durmadan emzıremıyorum kı dogal olarak berbat oldu gögüslerım saat bası emzırmekten emse işe yarasa neyse dıcem kusuyoemdıkten sonra boşuna emmış oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…