2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Birkac gune gecer demisti gecmedi hala sariligi. Gobegi de yakinda duser dedi ama o da dusmedi. 2 hafta sonra 1 aylik kontrolumuz var. o zamana kadar gecmezse ne diycek bakicaz.

evet gecmıyo bu sarılık 1 haftaya gecer dıyolar ama gecmedı hala sızın deger kaçtı bzım 14 cıkmıstı belkı o yuzden uzun suruyodur gecmesi anlamadım bende..ama üzülüyorum
göbekte düşer elbet alkolle temızle kurut guzelce nemlı kalmasın belkı ondan kurumamıştır canım ya

koltukaltından ölçebıldım evet 36.5 normal ama alnınına dokununca bıraz sıcak gelıyor bende anlamadmkı..bı öpuyorum alnı baya sıcak gelıyo sonra gene öpüyorum normal gelıyo ınıp cıkıyomu ne... bzuk degıldır herhalde derece kendımı de ölçüyorum...

dün hast. gelince emdi uyudu 2 saat olunca uyandırmaya çalıştık yapmadığımız kalmadı zorla uyandı bu seferde memeyi verdim 1 dakka emmeden uyudu uyandırdığıma değmedi. şimdi yine 2 buçuk saat oldu napsam bilemedim. ilk günler kalkıyordu ağlıyordu sarılık olduğundan beri uyuyor uyandırmakta zor oluyor inş. tüm bebeklerimiz kurtulurda şu sarılık faslından bir rahatlarız...

bizde daha yıkamadık bugün niyeti bozmuştum yıkayalım diye sonra baktım biraz daha kurumuş göbeği belki kısa sürede düşer diye vazgeçtim. kızımın sarılığı 8 çıktı bakınca anlaşılıyor ama iki gün önce farketmiştim burnunun üstü sapsarıydı. takip edicez artık yapacak bişey yok.

eşime diyorum eskiden sancılarım gelip gittikçe tlf. hatırlatma kısmına not alırdım dünden beride kızımın uyuyup kalktığı saatleri not alıyorum

rabbim tüm bebişlere sağlık sıhat nasip etsin....

canım aklıma şimdi geldi yazayım hemenn nemli bir bezle yüzünü sil oda işe yarıyor uyanacaktır mutlaka bebeğim alt açmaya gayet huylu olduğu için ben zorlanmıyorum pek sadece banyo yaptırdığımda uzunnn uyuyor uyandırmak işkence oluyorr bizde de 8.9 çıktı canım sarılık bu sonuç göbeğine kadar inmiş anlamına geliyormuş dr. öyle söyledi 15 gün sonra yineleyecekmişiz sonucu :18: veee bana dedi ki dr. senin bebeğinde geç başladı sarılık bu yüzden geç bırakır 2-3 ayı bulabilir dedi çocuğumda da aynen oldu dedi

Sarılık olanlar geçmiş olsun hemencik iyileşirler inşallah bol bol emzirin. Sarılık olunca halsizlikten uyanmıyorlar zorla uyandırmak lazım o zaman.
Yakari canım ben hep alından yada kulaktan ateş ölçer kullandım. Yani alnında olur koltukaltında olmazmı ateş hiç bilmiyorum

Biz de dr a geldik tahlil sonucu bekliyoz şimdi. Ciğerleri çok dolmuş dedi (

şu anda bile elim titriyor kızlar bu gün ev işi yaparken biraz fazla dalmışım bebeğim salonda koltukta uyuyordu bende banyoyu temizliyordum benim oğlan oğlan dediğimde 3 yaşında sen bebeği kucağına al odasına götür içime doğdu bir bakayım dedim bir baktım bebek oğlanın kucağından pat yere düşütü yatagına götürüyormuş bebeği kaldıramadı yada beni görünce telşatan bebeği yere bıraktı o an ne kadar kötüydü yarabbim bebeğimi hemen emzirdim sağına soluna baktım keyfide yerinde kafayıda tutuyor düştüğü bir şey değil hem yüksek değil hemde daha bir şey olmaz ama bneim oğlan bebeği nasıl götürdü nasıl taşıdı daha biz bile alırken kucağımıza destekli alıyoruz kafasını ay hayatımdaki en kötü andı diyebilirim bir şey olmamıştır demikafasına falan

çok sağol canım evet yaaa bayılmış gibi uyuyor çokk eşim de bugün humana çayı aldı içeceğim çoğalsın sütüm diye
canım çok geçmiş olsun size de nasıl belirtisi vardı ki Nehir yeğenimin çabucak toparlanır inşallah acil şifalar dilerim

canım yaa geçmiş olsun inşallah hiçbir zararı olmamıştır hayret yaa nasıl aldı, taşıdı kucağında abisi bundan sonra daha dikkatli olmalısın tekrarlamaz inşallah abisi kucağına almayı

canım çok geçmiş olsun ya inş en kısa sürede atlatır hastayken iştahı olmamasıda normal canını sıkma iyileşince hemen toparlar kendini

canım sorma şok oldum hareket etmeyen bir ebbeği bıraktığın yerde bulamamak o anı anlatamam aayyyyyoğlum nasıl aldın bbeği kucağına diyoruz ayaklarından kucaklıyor bebeği nasıl götürdü bilmiyorum

şifa cımm gosun aydın ınsll cnm benım melegıne kavustun ınsl darısı bıse ınsl cnm benım azra nı rabbım bagıslasın hayırlı evlat olsun ınsll aynı senenın annelerı olucagız ınsll bızde cok sukur ıyıyızz 7.aydan gun aldık bakalım cumay a kontrolumuz varr ınsl senn bebenın sarılıgıda gecer bır an once dıger annelerınkıde ınsll cnm saglıcakla ınsll ALLAH a emanetsınız

Uzuuun bir aradan sonra herkese merhaba cici annişler..:)
Bende kontrole gidip hastaneden çıkamayanlar kervanına katıldım...9 Martta dünyaya gelecek olan oğlum,27 Şubatta gelmek istedi..:)
Biraz sıkıntılı bir süreç geçirdik ama şuan için herşey yolunda...Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inşallah...Hepinize kolay gelsin diyorum ve hepinizin bebişlerini ellerinden kokulu kokulu öpüyorum ...:)

Rabbim bir daha o endişeyi yaşatmasın canım tekrar çok geçmiş olsun

canımm evet şükürler olsun Azra yı aldım kucağıma amin canım benim ALLAH razı olsun o güzel dileklerin için aynı temennileri bende sana iletiyorum evet canım aynı sene bebeleriymiş kısmet maşallah çoğu gitmiş azı kalmış tatlım sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle çok sağol canım öpüldünz kocaman

gözün aydın canım geçmiş olsun eğenim ve sen iyisinizdir inşallah demek şubat annesi oldun amin canım inşallah özlemle bekleyen herkesi Rabbim daha fazla özletip bekletmeden dilesin inşallah bizde sizi öptük kocamann cici bakın kendinize

çıkıyorum kızım uyandı öpüldünüz hepiniz fırsat buldukça geleceğimm

sizinki gene düşükmüş canım 8 bızımkı 14 cıktı doktor genede cok ılerlememıs dedı artarsa getır dedı bıde...baygın gıbı uyuyorlar sarılık olunca o uyanmadıkca ben aglıyodum ılk gunlerde aynen ilk günler uyanıyordu kendısı sımdı zorla uyandırmaya basladık gercı gunduz gene kendı uyanıyor bolca emıyor bizimki sadece gece uyanmıyor zorla emdırıyorum madem sarılık uyku yapıyor neden sadece gece yapıyor onuda anlamadım !!!

bizimki pek bişeyede huylu degıl uyanmıyo uyansada ememeden dalıyor gene topugunu sıkınca canı yanıyo aglıyo bıraz emzırıyorum ancak o zaman ama 10 dakka falan...sızınde dusukmus bızım 14 cıktı sarılık.. öyle bıkac ay sürecekmıymıs baya fazlaymıs ya geç başladı ne demek??

Anneler birtane ya benim annem de kirkim cikinca gidecek. Simdiden kara kara dusunuyorum. Iyi anliyorum seni.

Deger soylemediler ki bize. Bizim de hic aklimiza gelmedi.

Ayy cok kotu olurdum ben. Anliz birakmamak lazim. Bir sey olmamistir bebisine. Sislik falan olmamis de mi?

bizimde 12 çıktı degeri düşük dedi takip edin dedi ama öyle uzun uyuması yok.bence çok uyandırıp uyku düzenini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…