2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ozozkun bebigin cak tatli mashallah.yerim ben onu.
dogum yapan sudee dedemet ve diiger kizlar hepinizi tetk tek kutlarim mashallah,bebislere.
benim dedemet le gunum ayniydi mashallah o dogurdu.benimki ne zaman gelicek .inshallah haftaya kadar bekler tasiniyoruz cunki
bde kizlar dun doktordaydik acilmam varmis.2.5 sm.doguma cok az kaldi dedi doktorum.sizce ne zaman gelir bebisim.
simdi kizimla ilgileniyorum.herkesi okadar merak ediyoruki.yazamadigim bir suru kizlari.hepinizi optum

kızlar bebeğim uyandı onunla ilgilenmem lazım deyip hemen cıkıyorsunuz ya nasıl özeniyorum.inanın gece uyumadık dediğinizde bileee. darısı bana ve benim gibi doğuramayanların başına...

[QUOTE=Cemremmmmm canım hala beklıyorummm bugun o kadar yurudum hala sancı yok

hala dogurmayanlar olarak kızlar acayıp baskı hıssedıyorum yarın kontrolum var acılma var mı kı acaba zaten acayıp acıyor yururkrn bıle ..ama ne nısan ne sancı var.son haftamdayım ama ...bırde karnım daha da sertlesmeye basladı...sızler nasılsınız ....kelebekkkkkk dogurdun mu kızzzzz

cnm bugun 1haftalik olduk..kontrol diye gittim suyum azalmis hemen doguma alindim spinal sezeryan..38+3de yavrum geldi..

inan sende hep aklimdasin rabbim guc kuvvet sabir versin diyorum..biz 1tane ile uykusuz yorgun iken senin durumun iki kat zor..allah yardimcin olsun cnm...senin kuzular nasil toparlanip ele avuca gelmeye basladilarmi...

Yok cnm epidural yaparlarken canım yanmadı çok şükür yan etkiside olmadı bende bol su içtim dogumdan sonra.Son sancılar bende yarım saat sürdü evet biraz zor ama dayanılmıcak derecede degil çünkü gelip gidiyo sancı geldiginde ıkındıgın için okadar zorlamıyor.Ben ıkınmayıda zor yaptıgımdan biraz uzadı belki senin kısa sürer.Bide başka hastaneler epidurali sonuna kadar kullanıyorlar.Bizim doktor ıkınmalarım kolay olsun diye vermedi

bebegine koca bir masallah cok tatli annesi...

kizlar bebek 15 gun olduktan sonra vitamin kullanilmasi gerekiyormus ya dr unuz ne verdi..benimki ACD3 verdi...
birde ilk saglik ocagi kontrolunuz ve kayit icin kacinci gun gittiniz..

bize devit verdi.Sağlık ocagı aradı 2.topuk kanını aldırdınız mı dedi biz dogum yaptıgımız hastanede aldırmıştık 5.gün.Oyüzden telefonda boy kilo bilgilerini sordu 30.güne aşı için randevu verdi.Ama şu kalça ultrasonografisi için nasıl randevu alıcaz bilmiyorum

Allah kolaylık versin papatyam işin zor. Biz bi taneyle zor başa çıkıyoruz.
Evde bol bol aynaya bakasaydın ya :) belki o zaman sana benzerdi
bebegine koca bir masallah cok tatli annesi...

kizlar bebek 15 gun olduktan sonra vitamin kullanilmasi gerekiyormus ya dr unuz ne verdi..benimki ACD3 verdi...
birde ilk saglik ocagi kontrolunuz ve kayit icin kacinci gun gittiniz..
Saol canım benim. Biz 5. gün gittik sanırım sağlık ocağına. Hastaneye gitmek için çıkmıştık oraya da gittik.

Teşekkürler canım :) hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin.

Annem geldii :)) nehiri sattım ona. Şimdi adayı hazırlayıp yatırcam bende yatarım heralde çok uykum var dün gece uyumadım hiç. Nehir baya kötüydü nefes alamıyodu kuzum başını bekledim sabaha kadar. İyiki de beklemişim sabah karşı boğuluyo gibi oldu durduk yerde. Uyusam duyamazdım

Ben de ayni durumdayim sanci agri hicbisey yok sadece gobegim toplandi ama asagiya indi mi inecek mi onu da bilmiyorum. Ama hergun nisan bekleye bekleye bir hal oldum malesef yokkk. Karnimda cok sertlesti tas gibi oldu sivrildi iyice.

kızlar takvimim bitmek üzere aynılarından bende de yok daha:)

Halâ doğurmayanlardanım.25 martta 40+0 oluyorum yani pazartesiye kadar doğurmazsam pts saat 10 da sezeryana gircem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

yok bacım bgn dra gittik sancılar 80 140 arası gitti geldi acıklık yok dedi gnderdi anlamadım bn de smdi de agrım var sanırım brazdan yne gderim

vallahi işin çok zor canımya kayınvalidene benziyor ha :) benim oğlan babasına benziyordu kızda babaya benziyor ben anlamadım ki:) canım moralini hiç bozma mama vermem gayet normal ki ikiz onlar bunu unutma tek bebeklere bile maam vermek zorunda kalan arkadaşlarımız var önmeli olan onların sağlığı Allah kolaylık versin canımya sen tek başınamısın yanna birileri varmı sana yardımcı

ağrı yok sancı yok su yok bekliyoz kızımla artık hayırlısı olsun :))) yarın bizimde dr kont var bakalım ne diyecek en son gittiğimizde eğer suyu vs iyi olursa 41. haftayı bekleriz dedi ama korkuyorum sezeyan diyecek diye ya çok kilo aldım nasıl vericem

kızlar pazar gecesi bebişim dünyamıza katıldı.38+0da normal doğumla kucağıma aldım oğluşumu.allah hepimizin evlatlarını sağlıklı, hayırlı,uzun ömürlü eylesin.çok güzel bir duyguymuş.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

yok bacım bgn dra gittik sancılar 80 140 arası gitti geldi acıklık yok dedi gnderdi anlamadım bn de smdi de agrım var sanırım brazdan yne gderim

Halâ doğurmayanlardanım.25 martta 40+0 oluyorum yani pazartesiye kadar doğurmazsam pts saat 10 da sezeryana gircem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar takvimim bitmek üzere aynılarından bende de yok daha:)

Yalniz olmadigimi bilmek de bir nebze de olsa rahatlatiyor, yine de gobekliler kervanindan bebeklilere kim gecerse gecsin uzulmicem :)) hepimiz tez zamanda hayirlisiyla diyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…