edlincim inanın aklımdasınız hepiniz
ama fırsatm olmuyor inanınki
inşalla uyku düzenleri bir otursun
her şey daha kolay olur inşallah
dediğin gibi canım
artık paylaşacak daha çok şeyimiz var
süt, mama, kaka, kusma, sümük...
canım senden haberim yok benim
ne zaman ve nasıl doğurdun?
şimdi nasılsın?
öpüyorum seni
allah bağışlasın oğluşunu, cevap için çok teşekkür ederim bişey daha sorucam epidurali yaparlarken canın acıyo mu? bide o son sancılar dediğin saatlerce sürmüyodur heralde demi :S kusura bakma kimseye soramadım bugüne kadar..
bebegine koca bir masallahcok tatli annesi...
kizlar bebek 15 gun olduktan sonra vitamin kullanilmasi gerekiyormus ya dr unuz ne verdi..benimki ACD3 verdi...
birde ilk saglik ocagi kontrolunuz ve kayit icin kacinci gun gittiniz..
Allah kolaylık versin papatyam işin zor. Biz bi taneyle zor başa çıkıyoruz.
cemrecim ben zombi dolaşıyorum evde
kaç gündür banyo yapmaya çalışıyordum, sonunda bugün başardım
dün bebekler ağladı, ben ağladım
bazen o kadar yetersiz ve çaresiz kalıyorum ki anlatamam
ayyyyyyyyyy 8 ay yattım da bebeklerden biri bile bana benzememiş
oğlum eşimin aynısı
kızım ise kayınvalidemin aynısı
kayınvalideme diyorum sen doğursan sana ancak bu kadar benzerdi diye
bebeklerim ve ben büyük bir gaz savaşı içindeyiz
gazman ikisi de
beni üzen nokta sütüm ikisine de yetmiyor
bir öğün mama bir öğün süt veriyorum
süt verirken acayip vicdan azabı yaşıyorum
sütü artıranın uyku olduğunu bebeklerim yirmi günlük olunca anladım
humananın da faydasını yadsıyamam
kızım ortalığı ayağa kaldırdı
şimdi çıkıyoruum ama
sen nasılsın cemrem
yaz buraya mutlaka okurum canım
herkesi merak ediyorum ama
banyo yapmaya bile vaktim yok inanınki
giremiyorum buraya da
hepinizi öpüyorum
Saol canım benim. Biz 5. gün gittik sanırım sağlık ocağına. Hastaneye gitmek için çıkmıştık oraya da gittik.bebegine koca bir masallahcok tatli annesi...
kizlar bebek 15 gun olduktan sonra vitamin kullanilmasi gerekiyormus ya dr unuz ne verdi..benimki ACD3 verdi...
birde ilk saglik ocagi kontrolunuz ve kayit icin kacinci gun gittiniz..
ozozkun bebigin cak tatli mashallah.yerim ben onu.
dogum yapan sudee dedemet ve diiger kizlar hepinizi tetk tek kutlarim mashallah,bebislere.
benim dedemet le gunum ayniydi mashallah o dogurdu.benimki ne zaman gelicek .inshallah haftaya kadar bekler tasiniyoruz cunki
bde kizlar dun doktordaydik acilmam varmis.2.5 sm.doguma cok az kaldi dedi doktorum.sizce ne zaman gelir bebisim.
simdi kizimla ilgileniyorum.herkesi okadar merak ediyoruki.yazamadigim bir suru kizlari.hepinizi optum
hala dogurmayanlar olarak kızlar acayıp baskı hıssedıyorum yarın kontrolum var acılma var mı kı acaba zaten acayıp acıyor yururkrn bıle ..ama ne nısan ne sancı var.son haftamdayım ama ...bırde karnım daha da sertlesmeye basladı...sızler nasılsınız ....kelebekkkkkk dogurdun mu kızzzzz
hala dogurmayanlar olarak kızlar acayıp baskı hıssedıyorum yarın kontrolum var acılma var mı kı acaba zaten acayıp acıyor yururkrn bıle ..ama ne nısan ne sancı var.son haftamdayım ama ...bırde karnım daha da sertlesmeye basladı...sızler nasılsınız ....kelebekkkkkk dogurdun mu kızzzzz
Eki Görüntüle 663932 Eki Görüntüle 663933 Eki Görüntüle 663934 Eki Görüntüle 663935 Eki Görüntüle 663936
işte bu hatun da benim nehirim
cemrecim ben zombi dolaşıyorum evde
kaç gündür banyo yapmaya çalışıyordum, sonunda bugün başardım
dün bebekler ağladı, ben ağladım
bazen o kadar yetersiz ve çaresiz kalıyorum ki anlatamam
ayyyyyyyyyy 8 ay yattım da bebeklerden biri bile bana benzememiş
oğlum eşimin aynısı
kızım ise kayınvalidemin aynısı
kayınvalideme diyorum sen doğursan sana ancak bu kadar benzerdi diye
bebeklerim ve ben büyük bir gaz savaşı içindeyiz
gazman ikisi de
beni üzen nokta sütüm ikisine de yetmiyor
bir öğün mama bir öğün süt veriyorum
süt verirken acayip vicdan azabı yaşıyorum
sütü artıranın uyku olduğunu bebeklerim yirmi günlük olunca anladım
humananın da faydasını yadsıyamam
kızım ortalığı ayağa kaldırdı
şimdi çıkıyoruum ama
sen nasılsın cemrem
yaz buraya mutlaka okurum canım
herkesi merak ediyorum ama
banyo yapmaya bile vaktim yok inanınki
giremiyorum buraya da
hepinizi öpüyorum
kızlar pazar gecesi bebişim dünyamıza katıldı.38+0da normal doğumla kucağıma aldım oğluşumu.allah hepimizin evlatlarını sağlıklı, hayırlı,uzun ömürlü eylesin.çok güzel bir duyguymuş.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yok bacım bgn dra gittik sancılar 80 140 arası gitti geldi acıklık yok dedi gnderdi anlamadım bn de smdi de agrım var sanırım brazdan yne gderim
Halâ doğurmayanlardanım.25 martta 40+0 oluyorum yani pazartesiye kadar doğurmazsam pts saat 10 da sezeryana gircem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar takvimim bitmek üzere aynılarından bende de yok daha:)
ağrı yok sancı yok su yok bekliyoz kızımla artık hayırlısı olsun :))) yarın bizimde dr kont var bakalım ne diyecek en son gittiğimizde eğer suyu vs iyi olursa 41. haftayı bekleriz dedi ama korkuyorum sezeyan diyecek diye ya çok kilo aldım nasıl vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?