2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
AHHH AHHH yok yok dogmayacak bu uşakkkk:)dr ızınlımıs salıya kadar.bende baska dr a randevu aldım bakalım o ne dıyecek.ya kızlar acıklık a sadece alttan muayene mı yapılıo baska bellı oluyor mu ?cunku bana bı kere cat muayene yapıldı oda dar mı normale uygun mu dıe.nst sancı cıkmıodu benım yarında cıkar mı bılmem oy oy .....son gunler hıc gecmıo

Kizlar bebegimin sol gozu devamli capaklaniyordu ben de gazli bez ve kaynamis sogumus suyla temizliyirdum. Gazli bezden tahris olmaya baslayinca ve gozu sulanip akmaya baslayinca makyaj temizleme beziyle temizlemeye basladim ama bebegimin gozu hala akiyor.

Benim yuzumden olmus gibi hissediyorum. cok uzuluyorum. Bugun doktora goturucez. Dua edin bize.

kızlar bebişim 1 haftadır kakitosu yeşil dün gece dayanamadım gece 11 de hastaneye götürdük kaka testi yaptırdık mikrop çıktı çok üzüldüm bebeğe dokunmadan sürekli ellerinizi sabunla yıkayın dedi bende öyle yapıyrm zaten hergün bebişimi yıkıyoruz eşyalarını tertemiz tutuyrm ben zaten pimpirikliym günde en az 3 defa kıyafet değiştiririm iç çamaşırlarımı bile 3-4 kez değiştiririm.gögüs pedimi sürekli değiştiryrm . buna rağmen böyle çıktı!! bebişinde böyle sorun olan var mı ?

canım benim kızda bir gözünü sürekli kapatıyor !!
cnm bir akrabamın bebeğinin bir gözün sürekli sulanıp akıyordu şaşırdım sordum anneside hiçbirşey olmaz ilk bebeğiminde 6 ay sulanıp aktı çapaklandı sonra düzelmişti dedi geçen hafta bana geldiler bebek 2 yaşına gelmiş sordum gözleri hala akıyor mu diye yok dedi turp gibi şimdi dedi herşeyi takma sende dedi =) canını sıkma hiçbirşey olmuyr düzeliyrmuş .. silme kendiliğinden düzelyr.

mrb bende varim geceleri uyumak yok 38*6olduk hic bir belirti yok henuz

tatlım anladığım kadarıyla daha doğum yapmamışsın hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah..ama şimdi bence uyu sonra uyuyamayacaksın =)=) ben bebğim doğduğundan beri uyuyamıyorum =)))))

benimkide bazen yeşil kaka yapıyo devit3 verdiğim için ondan olabilir dedi doktor. sürekli yeşil değil ama kakası bazen yeşil bazen sarı yapıyo
sorun olduğunu zannetmiyorum
aslında bebekleri birazda mikroplara alıştırmak lazım alışmayan bebekler en ufak şeyde hasta oluyolar

üzülcek bişi yok geçer korkma.

canıım ılık çay ıle temızle ıcden dısa dogru.. faydasını gorurrsun bı pamuk yardımı ıle

tatlım ne güzel işte bebeklerinin babasını çok sevmişsin o yüzden babaya benziyor bebeklerin..benim ki daha kime benziyor anlamadım =) keşke babasına benzese =)

günaydın herkeze
çoğu kişi doğurdu sanırım
allah bütün bebişlerimizi analı babalı büyütsün

doğuramayanlarıda allah kurtarsın

benim oğluşun sağlık ocağında topuğundan alınan kanda tiroit hormonları yüksek çıkmış bizi aradılar
çapaya gittik sabah 7 de gittik 4 de eve geldik hiç bişeyde çıkmadı
boşuna 20 günlük bebekle çapada gezdik akşama kadar
dünde gaz sancısı var kakasını zor yapıyo canı yanıyo bide hızlı nefes alıyo diye çocuk doktoruna götürdüm
kalbinde ek ses duydu doktor eko istiyo
anlamadım ben bu işten bişey
doğduğundan beri bir kaç kez kalbi dinlendi
hiç bir doktor bu ek sesi duymadı bu doktor hemen duydu
beni özel bi yere yönlendirdi orada çektirebilirmişim
acaba diyorum para içinmi yapıyolar
küçücük bebeğin gitmediği yer kalmadı kalbi için bir kaç aylıkken sadi konuk hastanesine götürücem
orada çocuk karyiyologları var onlar daha iyi anlar
bide üstüne büyük oğlum su çiçeği çıkardı onunla uğraşıyorum inşallah bebeğede geçirmeyiz
gazı için doktor bitkisel bi şurup verdi dün kullanmaya başladım
bebişim bu gece daha rahat uyudu iyi geldi şurup

çok gecmıs olsun canım en kısa sürede iyileşir umarım...bende pek güvenemiyor sürekli testler istediklerinde hep para için gibi geliyor güvenecek bir doktor bulmak zo...topuk kanına yanlışmı bakmışlar yani??nasıl güvenecegız bılmıyorum

Merhaba guzel anneler.burqya sadece dogum yaptigimi yazabildim.sonra sadece okumqkla yetinebildim.kizimdan hicbiseye vakit bulamiyorum.su anda bile bi elimle besik salliyorum.tek elimle yazmaya calisiyorum.dogum yapanlari tebrik ediyorum.hala doguramayan arkadaslarimada Rabbim kolaylik versin.biz bugun 23gunluk olduk.zorluklarina ragmen anne olmak cok guzel.bende artik tek bakiyor sayilirim.sadece geceleri bakiyorum cunkuannem gitti evine ama yakin oldugu icin gunluk geliyor.nyse cok uzattim.bebislrinize ve kendinize cok iyi bakin opuyoruz sizi teyzeleri..

geçmiş olsun cnm
ılık çaylı pamukla sil..faydasını görürsün..doktor tavsiye etmişti bize
gözyaşı kanallarıda tıkalı olabilir..doktorunuz sizi göz doktoruna yönlendirir eğer öyle bişey varsa
damla tedavisi uygulanıyor..eğer 1 yaşına kadar açılmazsa tıkanıklık ameliyatla açıyorlar
halamın torununda vardı aynı sorun ameliyata gerek kalmadı ..inşallah sizde öyle bişey çıkmaz

Cnm cok gecmis olsun. Ozenilen goze op batar derler ya gercekten oyle. Ben de nasil ozeniyordum bebegime. Opmuyoruz bile mikrop kapmasin diye. Ama kapacaksa kapiyor. Insanin ici yaniyor onlar hasta olunca
canıım ılık çay ıle temızle ıcden dısa dogru.. faydasını gorurrsun bı pamuk yardımı ıle
Cay ile temizlememe babasi izin vermez. Cok bilmislik yapiyor.:26: kaynamis sogumus suyla temizliyordum ben. Bakalim doktor ne diycek?

Niye duzgun bakmiyorlar ya. Insani stres yapip zora sokuyorlar. Kolay mi bebekle o kadar saat disarda durmak.
Kalbinde de bir sey yoktur merak etme.

Cay yerine kaynamis su olmaz mi ki? Caya mikrop kapar diye esim izin vermez.

Arkadaş ben de artık bebeğimin uykusuzluğunu,gazını,sütünü,mamasını hatta kakasını konuşmak istiyorum çok mu şey istiyorumm

Cay yerine kaynamis su olmaz mi ki? Caya mikrop kapar diye esim izin vermez.
valla ben çayı duydum..ilk kızıma yaptımda hatta
şimdilik deneme istersen önce doktor görsün
Arkadaş ben de artık bebeğimin uykusuzluğunu,gazını,sütünü,mamasını hatta kakasını konuşmak istiyorum çok mu şey istiyorumm

bende doyamadığım hamileliğimi konuşmak istiyorum
her anımız özel her anımız güzel ama hamilelik daha özel bence

önce bizdede duymadı doktor 3. kontrolde bi üfürüm duydum dedi çocuk kardıyologuna gösterin bişey çıkmaz yeni doğandaların %90nında olur zamanla kapanır dedi ama gösterin dedi daha göstermedik 15 günlük oldu kızım başka 2 doktorada gösterdik biiri duydum digeri duymadım dedi ama kardiyolaga göstermene gerek yok kapanır büyükihtimalle dedi panik yapma dediler sakınleştik önce panik olmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…