attan muayene mı ettı acıklıka bak mak ıcınyok bacım bgn dra gittik sancılar 80 140 arası gitti geldi acıklık yok dedi gnderdi anlamadım bn de smdi de agrım var sanırım brazdan yne gderim
Kizlar bebegimin sol gozu devamli capaklaniyordu ben de gazli bez ve kaynamis sogumus suyla temizliyirdum. Gazli bezden tahris olmaya baslayinca ve gozu sulanip akmaya baslayinca makyaj temizleme beziyle temizlemeye basladim ama bebegimin gozu hala akiyor.
Benim yuzumden olmus gibi hissediyorum.cok uzuluyorum. Bugun doktora goturucez. Dua edin bize.
mrb bende varim geceleri uyumak yok 38*6olduk hic bir belirti yok henuz
kızlar bebişim 1 haftadır kakitosu yeşil dün gece dayanamadım gece 11 de hastaneye götürdük kaka testi yaptırdık mikrop çıktı çok üzüldüm bebeğe dokunmadan sürekli ellerinizi sabunla yıkayın dedi bende öyle yapıyrm zaten hergün bebişimi yıkıyoruz eşyalarını tertemiz tutuyrm ben zaten pimpirikliym günde en az 3 defa kıyafet değiştiririm iç çamaşırlarımı bile 3-4 kez değiştiririm.gögüs pedimi sürekli değiştiryrm . buna rağmen böyle çıktı!! bebişinde böyle sorun olan var mı ?
Kizlar bebegimin sol gozu devamli capaklaniyordu ben de gazli bez ve kaynamis sogumus suyla temizliyirdum. Gazli bezden tahris olmaya baslayinca ve gozu sulanip akmaya baslayinca makyaj temizleme beziyle temizlemeye basladim ama bebegimin gozu hala akiyor.
Benim yuzumden olmus gibi hissediyorum.cok uzuluyorum. Bugun doktora goturucez. Dua edin bize.
vallahi işin çok zor canımya kayınvalidene benziyor ha :) benim oğlan babasına benziyordu kızda babaya benziyor ben anlamadım ki:) canım moralini hiç bozma mama vermem gayet normal ki ikiz onlar bunu unutma tek bebeklere bile maam vermek zorunda kalan arkadaşlarımız var önmeli olan onların sağlığı Allah kolaylık versin canımya sen tek başınamısın yanna birileri varmı sana yardımcı
günaydın herkeze
çoğu kişi doğurdu sanırım
allah bütün bebişlerimizi analı babalı büyütsün
doğuramayanlarıda allah kurtarsın
benim oğluşun sağlık ocağında topuğundan alınan kanda tiroit hormonları yüksek çıkmış bizi aradılar
çapaya gittik sabah 7 de gittik 4 de eve geldik hiç bişeyde çıkmadı
boşuna 20 günlük bebekle çapada gezdik akşama kadar
dünde gaz sancısı var kakasını zor yapıyo canı yanıyo bide hızlı nefes alıyo diye çocuk doktoruna götürdüm
kalbinde ek ses duydu doktor eko istiyo
anlamadım ben bu işten bişey
doğduğundan beri bir kaç kez kalbi dinlendi
hiç bir doktor bu ek sesi duymadı bu doktor hemen duydu
beni özel bi yere yönlendirdi orada çektirebilirmişim
acaba diyorum para içinmi yapıyolar
küçücük bebeğin gitmediği yer kalmadı kalbi için bir kaç aylıkken sadi konuk hastanesine götürücem
orada çocuk karyiyologları var onlar daha iyi anlar
bide üstüne büyük oğlum su çiçeği çıkardı onunla uğraşıyorum inşallah bebeğede geçirmeyiz
gazı için doktor bitkisel bi şurup verdi dün kullanmaya başladım
bebişim bu gece daha rahat uyudu iyi geldi şurup
geçmiş olsun cnmKizlar bebegimin sol gozu devamli capaklaniyordu ben de gazli bez ve kaynamis sogumus suyla temizliyirdum. Gazli bezden tahris olmaya baslayinca ve gozu sulanip akmaya baslayinca makyaj temizleme beziyle temizlemeye basladim ama bebegimin gozu hala akiyor.
Cnm cok gecmis olsun. Ozenilen goze op batar derler ya gercekten oyle. Ben de nasil ozeniyordum bebegime. Opmuyoruz bile mikrop kapmasin diye. Ama kapacaksa kapiyor. Insanin ici yaniyor onlar hasta oluncakızlar bebişim 1 haftadır kakitosu yeşil dün gece dayanamadım gece 11 de hastaneye götürdük kaka testi yaptırdık mikrop çıktı çok üzüldüm bebeğe dokunmadan sürekli ellerinizi sabunla yıkayın dedi bende öyle yapıyrm zaten hergün bebişimi yıkıyoruz eşyalarını tertemiz tutuyrm ben zaten pimpirikliym günde en az 3 defa kıyafet değiştiririm iç çamaşırlarımı bile 3-4 kez değiştiririm.gögüs pedimi sürekli değiştiryrm . buna rağmen böyle çıktı!! bebişinde böyle sorun olan var mı ?
Cay ile temizlememe babasi izin vermez. Cok bilmislik yapiyor.:26: kaynamis sogumus suyla temizliyordum ben. Bakalim doktor ne diycek?canıım ılık çay ıle temızle ıcden dısa dogru.. faydasını gorurrsun bı pamuk yardımı ıle
günaydın herkeze
benim oğluşun sağlık ocağında topuğundan alınan kanda tiroit hormonları yüksek çıkmış bizi aradılar
dünde gaz sancısı var kakasını zor yapıyo canı yanıyo bide hızlı nefes alıyo diye çocuk doktoruna götürdüm
küçücük bebeğin gitmediği yer kalmadı kalbi için bir kaç aylıkken sadi konuk hastanesine götürücem
bide üstüne büyük oğlum su çiçeği çıkardı onunla uğraşıyorum inşallah bebeğede geçirmeyiz
geçmiş olsun cnm
ılık çaylı pamukla sil..faydasını görürsün..doktor tavsiye etmişti bize
gözyaşı kanallarıda tıkalı olabilir..doktorunuz sizi göz doktoruna yönlendirir eğer öyle bişey varsa
damla tedavisi uygulanıyor..eğer 1 yaşına kadar açılmazsa tıkanıklık ameliyatla açıyorlar
halamın torununda vardı aynı sorun ameliyata gerek kalmadı ..inşallah sizde öyle bişey çıkmaz
valla ben çayı duydum..ilk kızıma yaptımda hattaCay yerine kaynamis su olmaz mi ki? Caya mikrop kapar diye esim izin vermez.
Arkadaş ben de artık bebeğimin uykusuzluğunu,gazını,sütünü,mamasını hatta kakasını konuşmak istiyorum çok mu şey istiyorumm
günaydın herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?