Kızlar selamlar nasılsınız yavrular nasıl
giremiyorum ya sakin bi bebeğim olmasına rağmen vakit nasıl geçiyo anlamıyorum. memeyi almıyodu başta, bizimkide çok uyuyo, uyandıramıyoruz dün bize mum tutturdu.şimdi memeyide alıyor ama sadece sağ tarafı, bide emzik niyetine kullanıyor.bide cidden etraftan stres yaptıranlar çok 4. gün kontrolünde emzirme hemşiresinin yanında kendimi ağlarken buldum keza annemde öyle.kaynanalar saolsun !!! ama biraz daha abartırlarsa sonu kötü olur. hepinizi öpüyoruz. 2013 doğum yaptı kesinde bi görüşemedim arıcam onu haberleri getirirm inş
Kızlar selamlar nasılsınız yavrular nasıl
giremiyorum ya sakin bi bebeğim olmasına rağmen vakit nasıl geçiyo anlamıyorum. memeyi almıyodu başta, bizimkide çok uyuyo, uyandıramıyoruz dün bize mum tutturdu.şimdi memeyide alıyor ama sadece sağ tarafı, bide emzik niyetine kullanıyor.bide cidden etraftan stres yaptıranlar çok 4. gün kontrolünde emzirme hemşiresinin yanında kendimi ağlarken buldum keza annemde öyle.kaynanalar saolsun !!! ama biraz daha abartırlarsa sonu kötü olur. hepinizi öpüyoruz. 2013 doğum yaptı kesinde bi görüşemedim arıcam onu haberleri getirirm inş
Esim de oyle diyor. Aksamlari uyutmayalim ve gee rahat uyusun diyor. Dmek dogruymus dedigi.
Doktor geceler 5 saate kadar uyuyabilir. Ama gunduz o kadar uyumasin dedi. Uykuya da ihtiyaci var bolmeyin uykusunu dedi. Yeni dogan bebeklerde sekeri duser diye 2-3 saatte uyandirin emzirin diyoruz. ama bu bebk artik yenidogan degil dedi.
Gece altini almayinca pisik olmuyor mu?
Masallah sakin bir bebek demek ki.arkadasimin bebegi de bir memesini aliyordu sadece. Cok ilginc yemek secer gibi meme seciyorlar. Diger memeni napiyorsun canim? Benim sertlesiyor agriyor emzirmeyince.
Kaynananin ne isi var. kirkin ciktiktan sonra gelseymis bari.
Sen canini sIkma.
attan muayene mı ettı acıklıka bak mak ıcın
bız annemlede kaynanamlada yakın oturuyoruz annem bazen kalıyo bazen gıdıyo evıne..kaynanam gün aşırı gelıyor banyo yaptırıyor bebegı her geldıgınde gece kalmadı ama hiç..
cemrecim ben zombi dolaşıyorum evde
kaç gündür banyo yapmaya çalışıyordum, sonunda bugün başardım
dün bebekler ağladı, ben ağladım
bazen o kadar yetersiz ve çaresiz kalıyorum ki anlatamam
ayyyyyyyyyy 8 ay yattım da bebeklerden biri bile bana benzememiş
oğlum eşimin aynısı
kızım ise kayınvalidemin aynısı
kayınvalideme diyorum sen doğursan sana ancak bu kadar benzerdi diye
bebeklerim ve ben büyük bir gaz savaşı içindeyiz
gazman ikisi de
beni üzen nokta sütüm ikisine de yetmiyor
bir öğün mama bir öğün süt veriyorum
süt verirken acayip vicdan azabı yaşıyorum
sütü artıranın uyku olduğunu bebeklerim yirmi günlük olunca anladım
humananın da faydasını yadsıyamam
kızım ortalığı ayağa kaldırdı
şimdi çıkıyoruum ama
sen nasılsın cemrem
yaz buraya mutlaka okurum canım
herkesi merak ediyorum ama
banyo yapmaya bile vaktim yok inanınki
giremiyorum buraya da
hepinizi öpüyorum
Cemremmmmm canım hala beklıyorummm bugun o kadar yurudum hala sancı yok[/QUOTE .!.:Hadi bakalım Allah kolaylık versin kolaycacık doğurursun inşallah
günaydın herkeze
çoğu kişi doğurdu sanırım
allah bütün bebişlerimizi analı babalı büyütsün
doğuramayanlarıda allah kurtarsın
benim oğluşun sağlık ocağında topuğundan alınan kanda tiroit hormonları yüksek çıkmış bizi aradılar
çapaya gittik sabah 7 de gittik 4 de eve geldik hiç bişeyde çıkmadı
boşuna 20 günlük bebekle çapada gezdik akşama kadar
dünde gaz sancısı var kakasını zor yapıyo canı yanıyo bide hızlı nefes alıyo diye çocuk doktoruna götürdüm
kalbinde ek ses duydu doktor eko istiyo
anlamadım ben bu işten bişey
doğduğundan beri bir kaç kez kalbi dinlendi
hiç bir doktor bu ek sesi duymadı bu doktor hemen duydu
beni özel bi yere yönlendirdi orada çektirebilirmişim
acaba diyorum para içinmi yapıyolar
küçücük bebeğin gitmediği yer kalmadı kalbi için bir kaç aylıkken sadi konuk hastanesine götürücem
orada çocuk karyiyologları var onlar daha iyi anlar
bide üstüne büyük oğlum su çiçeği çıkardı onunla uğraşıyorum inşallah bebeğede geçirmeyiz
gazı için doktor bitkisel bi şurup verdi dün kullanmaya başladım
bebişim bu gece daha rahat uyudu iyi geldi şurup
Çok geçmiş olsun canım
Her iki evladın için de Allah şifa versin
Özokun canım maşallah kızınaaaaa
Tombişikkkkkkkk
Nazar değmesinnn
Maşallah
Db55 bizim paşanın da solgözünde başladı dün doktoru aradım
Ilık su ve tülbentle sil dedi
Sonra da göz pınarından burnundan aşağı masaj yap dedi
Günde 4 5 kez yap dedi
of kızlar canım çok sıkılıyor.ağlamamk için kendimi zor tutuyorum.benmi beceremiyorum diye üzülüyorum.kızım memeyi tutmuyor yutmayı bırak o yöne çevirince bile kıyameti koparıyor.memeye ağzını bile sürmüyor.sütüm zaten az iyice gidecek diye korkuyorum.sanırım mama yediği için kabız.kakasını yapmıyor.çok uyuyor.4-5 saat uyanmıyor.defalarca uğraşıyorum uyandırmak için topuğunu burnunu sıkıyorum cırlıyor tekrar uyuyor.uyandıramıyorum.uzun saatler sonrasında uyanıp mamayı yiyip yine uyuyor.ne yapacağım bilmiyorum.offfffffffffffffffff
Lohusa psikolojisi nasıl gidiyor kızlar
Ben de tam gaz devam ağlama zırlama falan
Oğlum neden uyanmıyor diye ağladım geçe
Sonra eşm e neden geciktin ben seni özlemiştim diye ağladım
Bir gün pejmürde bir gün süslü süslü dolaşıyorum
Sonra misafir gelmesin diye ağladım
canım gün içinde kaç defa kusuyor bebegın kusmalarındaki miktar ne kadar oluyor?? biraz fazla soruyorum kusura bakma ama merak edıyorum endişe ediyorum bende
Dktor oyle dedi bize biz 16 gunluguz. Artik geceleri 5 saate kadar izin vericem uyumasina. Sariligi da gecmis yuzunde. Sadece gizunde var. Doktor da en son gozunden gider dedi.bende gecelerı uyandırmak ıstemıydum bebegımde sankı bılıyo gıbı gunduz kalkıyodu 3 saatte bır ama gece 5 yada 6 saat ses cıkarmıyodu uyansada tekrar dalıyodu kendı ama 2 saatte bır emzırme olayı yuzunden zorla uyandırıyodum aglatarak sımdı uyanıyo gecede ha bıre mızırdanıyo..daha 15 gunluk yenıdoğan sayılmıyormu artık?? gecelerı uyandırmamakmı daha ıyı bılemedım herksete 2 saatte bır emzır dıyo
Geceleri 5 saate kadar uyumalari normal. Ben arastirmistim da 4. Ayda uykulari duzene giriyormus.banyosunu sen yaptirmiyomusun canim?bide solemissin gece uyandirmasammi diyede.bende onu merak ediyodum.acaba ne zamana kadar geceleri emzirecezki.bizimkisi gecede 2 3 saate bir emiyo.sonra gazini cikartmaya calisiyorum,altini degisiyorum falan derkeeeen 1 2 saat te onla ugrasiyorum gece.sabah oluyo bile :))
dusunuyorum acaba daha ne kadar daha emziririz gece?cok yorucu oluyoyorgunluktan onunla ilgilenememek beni korkutuyo.artik cocuk uyanmamaya baslar yada daha uzun vakit uyur gece sanirim.2.kez anne olanlarada sormak lazim.nasil oluyo?
Canım Allah kolaylık versin sana kuzum
Sen zorluğu bir anda çıkarıyorsun
Bbekler biraz daha büyüsün iyice rahatlarsın
Bizim sonra ikinci bebek telaşı başlar
Sen toptan atlatıyorsun hepsinii
Benim oğlanın da bi sol kulağı bana benziyo
Evet canim ben de oyle yapicam. Benim doktor bir de damla verdi. Gecmis olsun sana da.Hadi bakalım Allah kolaylık versin kolaycacık doğurursun inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Her iki evladın için de Allah şifa versin
Özokun canım maşallah kızınaaaaa
Tombişikkkkkkkk
Nazar değmesinnn
Maşallah
Db55 bizim paşanın da solgözünde başladı dün doktoru aradım
Ilık su ve tülbentle sil dedi
Sonra da göz pınarından burnundan aşağı masaj yap dedi
Günde 4 5 kez yap dedi
Kendimi cirkin goruyorum. Catlaklarim cok kotu. Bebegim aglainca elim ayagim dolanior. Aglamak geliyor icimden. Bir an once zayiflamak istiyorum. Bugece tutamadim kendimi cok yedim.Lohusa psikolojisi nasıl gidiyor kızlar
Ben de tam gaz devam ağlama zırlama falan
Oğlum neden uyanmıyor diye ağladım geçe
Sonra eşm e neden geciktin ben seni özlemiştim diye ağladım
Bir gün pejmürde bir gün süslü süslü dolaşıyorum
Sonra misafir gelmesin diye ağladım
Ben temizledim jiletle. Ben de agdaya ne zaman gidibilicez onu merak ediyorum.kızlar kanamalarınız ne durumda bende daha azlama yada kesılme yok hala pembeye yada sarı akıntıyada dönusmedi....ben hiç temizlik yapmadım 15 gündür,tuyler cıktı coktan, dikişler varken nasıl yapıcam bılmıyorum sizler ne yaptınız???
kızlar kanamalarınız ne durumda bende daha azlama yada kesılme yok hala pembeye yada sarı akıntıyada dönusmedi....ben hiç temizlik yapmadım 15 gündür,tuyler cıktı coktan, dikişler varken nasıl yapıcam bılmıyorum sizler ne yaptınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?