2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Cevap için teşekürler o zaman sonraya bırakayım duruma göre alırım.Alah analı babalı büyütsün.Olsun emmesede sonuçta anne sütü alıyormuş çok şükür.

Bugun kontrolumuz var, doktorumuz catı muayenesi yapıp bekleyip beklemeyeceğimize karar verecek, görenler göbeğin biraz inmiş yakındır senin doğum diyolar ama sanırım moral vermek için herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için ama içimden de normal doğum geçiyorbtabi ki, şu nişan denen şey bir gelse de rahatlasam yoksa ne sancı ne başka bir işaret hiçbişey yok ben de umudum nişanda:)

Allah hayırlısını nasip etsin.İnşallah normal olur ama normalde olsa sezeryanda olsa önemli olan bebeişlerimiz sağlıcakla gelsinler.Bazılarında hiç nişan gelmeden birde açılma olup sancıyla da gidilebiliyor hastaneye o yüzden çok nişana takılma.Zaman daraldıkça beklemek güçleşiyor dimi zaman hiç geçmiyor sanki.

Aynen öyle canım, aslnda ev taşıyacağım bu arada evimizdevtadilat var bebek iki hafta sonra gelse en iyisi olacak ama benim umrumda değil artık gelsin yeter ki diyorum, ev işi tamamlanana kadar kayınvalidemlerin yanında kalırım sonra geçeriz kendi evimize, bebişlerimiz sağlıkla gelsinler yeter ki üstesinden geliriz herşeyin alimallah :))

Tadilat zamansız olmuş gerçekten ama olsun herşey halolur hayırlısı ne zmaansa o zaman gelsin.

merhaba arkadaşlar,
ben bunu yazana kadar sanırım herkes dogurmustur.
salı gunu sezeryan randevumuza normal dogum sancılarımla gittim. 6cm e kadar acıldım ve normal doguma girecektim AMA doktorum alttan kontrol ettikten sonra bebegin hala cok yukarda oldugunu, catımın dar oldugunu bebegin 4 kgya yakın oldugunu beni zorlayacagını, soyledi. ve kararı bana bıraktı. hayatımda verdigim en zor karardı diyebilirim. icimden insirah suresini okudum ve sezeryana karar verdim.
cok zor bi ameliyat gecirdim. cunku bebegim 4800 grlık bir tosuncuk olarak dogdu ve sıkıstıgı icin cıkarmakta zorladı doktorları. butun ameliyathane basıma toplandı, herkes cok sasırdı, en fazla 4 kilo dogar diyorlardı cunku. sezeryan berbat biseymiş ama 10 cm acılsanda sen eninde sonunda sezeryan olacakmıssın dedi doktorum. Allahıma bin sukur dogru bi karar verdim ve iki kat acı cekmedim. evimiz cok kalabalık, bebegi beslemekte zorlanıyorum. hepimizin klasik ama güzel telasları iste Allaha sukur...
hepinize bebeginizle saglık sıhhat diliyorum guzel anneler...
insallah dogum hikayemide yazabilirim en kısa zamanda... kendinize ve bebeklerinize dikkat edin...

selam kızlarr bende kimsecikler gelmeden hemen buraya bi bakayım dedim malum

ev hiç boş kalmıyor. ben dikişlerimden yana çok sıkıntııyım tuvalete gittiğimde

ödüm kopuyorr. sanki açılcak gibi. zor yürüyorum.

göğüs ucu sıkıntısı çekiyordum oda azaldı ama tam olarak bitmedi.

doğum yapamamış arkadaşlara tavsiyem bol bol yürüyün. ve sancım gelmedi diye sıkıntı yapmayın.

bende nişan geldi 1 cm açılmışyım. gecesi sancı başladı öğlene doğurdum.

demekki herseyin bir vakti saati var.

dua edin bol bol. sancınız tutunca la havle çekin ben hep onu çektim.

eşimde başımda kuran okudu.

maşallah bebişine

kıskanıyo demekki çocuk benim yegenimde kardeşi olunca öyle yapmıştı.ilgi çekmeye çalışıykudum düşürmesini ama içim gitti bişi yazamadım sakın yalnız bırakma oda çocuk bilmiyoki.

Allah ona göre uslu çocuk verdi sana demekki:) bizimki kucaga alıştı bırakınca uyanıyo sürekli memede uyumak istiyor annemde gidince bi güvensiz hissettim kendimi.Eşim gece alıyo uyutuyo ama onada kıyamıyorum işe gidiyor.daha 13 günlügüz büyüdükçe düzelir inşallah

kızlar dün doktor kızımın gözü çapaklanıyor akıyor diye damla verdi kullanmadan öncede anne sütüyle sil dedi dün akşamdan beri kullandık kızımın gözü çapaklanmayı bıraktı iltihap akmaya başladı şimdi uyandığında çok fazla iltihap vardı doktora ulaşamadım servisteymiş ve 18 hastası sırada bekliyormuş ulaşmaya çalışıyorum bilgisi olan var mı bu iyileştiği anlamınamı geliyor iltihap sarı renkte ve baya fazla bilgisi olan var mı

Benim bebegimde de hem capaklanma hem dedigin gibi goz akintisi vardi. Dr antibiyotik damla verdi. Simdi akintinve capak yok. Masaj da yapiyorum. Bence senin durumunda gariplik var. dr a ulas bence canim.

Ne kontroluymus o? 6 hafta sonra 40 cikinca cagirdi beni doktorum. Estetik dikis degil mi senin ki?

genel bı kontrol ıkı hafta sonra ve 40 cıkınca bır daha... bugün gittim ultrasonla baktı biraz daha kanamam olacakmış atılacak bölge vardı hala.. dikiş yerını kontrol ettı sorun yokmuş..memelere baktı bide tansiyon ve kilo normal kontroller... hepsi normal 70 ile doğuma girmiştim 60 olmuşum şuan,eve gelince hiç tartılmamıştım...

[QUOTE=mincir

Canım allah hayırlı evlad eyledim maşallahbebeğine.rabbim uardından etmiş doğru karar vermissin.

benim oglum her altini actigimizda cisini uzerimize dogru yapiyo :-( aliskanlik mi yapti bizmi denk getiriyoruz bilmiyorum ama her defasinda mutlaka etrafi suluyor :-(

kızlar bu bahsettiğiniz çapak kuru olan mı :26: yoksa cıvık olan mı :26: göz akıntısı olan bebişlere acil şifalar dileriz

biz bugün tam 1 aylık olduk

canım benim bebeklerimde de var
doktor anne sütü damlat ve tülbent ile sil dedi
burnu tıkandığında da anne sütü damlat dedi
faydasını gördüm ikisinde de

kızlar kilo konusu konuşulmuş
ben doğumdan geldiğimde sadece 6 kilo vermiştim
zaten bebeklerim 5 kiloydu ben de şaşırmıştım
sonra 10 gün içinde 10 kilo birden verdim
şimdi sadece 7 kilo fazlam kaldı
ama göbeğim epey düzeldi
yeni çıkmaya başlayan hamile göbeği gibi
ama öyle gergin değil
cıvıl cıvık

bu arada ben de ameliyat dikişimle 5. gün yüzleşebildim
çok korkuyordum bakmaya ama korktuğum gibi değilmiş
estetik diikiş yapılmış
izi belli belirsiz
ben de dikiş yerinin üzerinde hafif hissizlik var

kızlar iki bebeğim de hasta oldu
çok üzülüyorum
ikisinin de burnu tıkalı, ve sümük akıyor
doktora götürdüm çok şükür ciğerlere inmemiş ama bunlar yeni doğan ve üst solunum yolu enfeksiyonu çok çabuk ilerler dedi
bugün yoktur bakmışız yarın ciğerlere inmiş dedi
burunlarını sürekli açık tutun dedi
çünkü bebekler ağızdan nefes almayı bilmezmiş sadece burundan nefes alırlarmış

bizde bebekler için tek kullanımlık tuzlu su var ondan aldık
onu sıkıp burun aspiratörüyle çekiyoruz
ne biçim sümük çıkıyor
inanın kocaman insanın bile burnunu tıkar bu sümükler
çok üzülüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…