Bebegim agladikca ben de aglamak istiyorum. Ister istemez sinirleniyorum da ona. Beni gorunce sadece meme geliyor aklima. Babasinda ve annemde uyuyor. Ben de uyumak istemiyor genellikle.
Kilo sorunu bende de var. sezeryan oldugum icin spora baslayamadim ama bacak hareketleri yapiyorum her gun.
Catlaklarim oldugu gibi duruyor. Bari beyazlassaydi.
Dkislerimi goremiyorum gobegim sarktigi icin. Onun izini sorun etmiyorum simdi goremiyorum ne de olsa.
Kanamam devam ediyor ve cok kotu kokuyor.
Diyet yapmaya calisiyorum. Ekmek yemiyorum. Cok canim cekerse de sabahlari yiyorum.
Pantolonlarimi denedim. Hicbiri olmadi. Hamile pantolonumu giydim. O da zar zor oldu.
Bir de bebegim gozlerinden rahatsiz olunca iyice uzuldum. Dun cok agladim.
Simdi iyiyim cok sukur.
Annem gidince asil kabus o zaman baslayacak.
Gecende 1 bucuk saat bebeimi salladim uyutmaya calistim. Bana misin demedi uyumadi. Artik aglamaya basladim. Esim kalkti ve bebegim uyudu
Ben de gece kalkinca emziriyorum, gazini cikariyorum ve annemi cagiriyorum uyutmasi icin.
Benden emzik bile almiyor ama annemden ve babasindan aliyor. Anlamadim yani bu isi.:26:
benim bebeğim 19 günlük oldu benim kanamam bitti 2-3 günde bir çok az kanama geliyr .bende hemen hemen hergün duşa giriyrm bebeğim üşümesin diye doğal gazı çok yakıyoruz gece çok terliyorum duştan çıkınca dikiş yerinizi kurulayın kızlar hergün duşa girmeme rağmen dikiş yerimin üstüne yapıştırılan bandın izini geçiremedim canımçok tatlıya lifle bastırıp silemiyrm =) tüyleride göbişimden göremiyorum hala ya =)
evet canım spor yasak diyet yasak nasıl zayıflayacaksak benimde hiç bir kıyafetim olmuyor en bol montumun bile önü kapanmıyor göbek 5 aylık hamile gibi kaldı hamile kıyafetleri giydiğim için dışarı çıksamda kesin hamile sanarlar ben bile unutuyorum bazen doğurduğumu sonra kızım bi çığlık atıyor hatırlıyorum dikiş izimi gördüm dediğime bakma göbekten göremedim aynada baktı hala çıkan kılları temizlemeye cesaret edemedim canım şunu anladımki 30.günüm bitti her geçen gün kendime güvenim biraz daha geliyor kızıma bakmak konusunda gün geçtikçe alışıyor ve rahatlıyorsun ama gerçekten ilk günlerdeki çaresizlik hissi tam bir kabustu neyse
bugün 1 aylık kontrolümüze gittik kızımın sol gözünde çapaklanma ve akma vardı göz damlası verdi doktor netire adı günde 4 defa kullanıcaz inş işe yarar 2 günde geçer dedi bakıcaz maşallah 1kilo 150gr kilo almış kızım burnunda kırmızı lekeler vardı geçici dedi doktor aşı vuruldu kızım hepatitin 2.sini çok ağladı korktu halada sıçrıyor kucağımda uyuyor şimdide doktora gece en fazla kaç saat uyumasına izin veriyim ben kakdırıyorum 3 saatte dedim o nerden çıktı gelişimi iyi acıkınca zaten durduramazsın bu çocuğu bırak uyusun 6 saat-8 saat-10 saat uyusun rahat bırak dedi arada annem bakıyor gündüz ben uyuduğumda mama veriyoruz dedim mama verme gece bebeğini uyut sende uyu gündüzde emzir dedi yapışık geziyoruz memeyi bırakmıyor doymuyor dedim gezin yapışık dedi bizden bu kadar doğuramayan annelere bir kez daha söylüyorum UYUYUN!!!
benim bebeğim 19 günlük oldu benim kanamam bitti 2-3 günde bir çok az kanama geliyr .bende hemen hemen hergün duşa giriyrm bebeğim üşümesin diye doğal gazı çok yakıyoruz gece çok terliyorum duştan çıkınca dikiş yerinizi kurulayın kızlar hergün duşa girmeme rağmen dikiş yerimin üstüne yapıştırılan bandın izini geçiremedim canımçok tatlıya lifle bastırıp silemiyrm =) tüyleride göbişimden göremiyorum hala ya =)
bızde 15 gunluk olduk ben uyndırıyorum 3 saat ara ıle aylık kontrolde kılo durumuna göre herhalde bende uyandırmam yada uyandırırım bılmıyorum suan gözume zayıf gorunuyor buyumedı sankı...
tuylere bende cesaret edemedım agda zaten yapamam dikiş varken ama jiletede cesaret edemedim..doktora gıttınmı ben utanıyorum tuylerden dolayı
kızlar kanamalarınız ne durumda bende daha azlama yada kesılme yok hala pembeye yada sarı akıntıyada dönusmedi....ben hiç temizlik yapmadım 15 gündür,tuyler cıktı coktan, dikişler varken nasıl yapıcam bılmıyorum sizler ne yaptınız???
Esim de oyle diyor. Aksamlari uyutmayalim ve gee rahat uyusun diyor. Dmek dogruymus dedigi.
Doktor geceler 5 saate kadar uyuyabilir. Ama gunduz o kadar uyumasin dedi. Uykuya da ihtiyaci var bolmeyin uykusunu dedi. Yeni dogan bebeklerde sekeri duser diye 2-3 saatte uyandirin emzirin diyoruz. ama bu bebk artik yenidogan degil dedi.
Gece altini almayinca pisik olmuyor mu?
Ne güzel çok özeniyorum.bizimkisi yerinde yatmıyo gerçi bende pimpirikliyim nefes alıyomu diye bakıyorum sürekli.annemde gitti geceleri uykusuz geçiyorolsun saglıgı yerinde olsunda burnu tıkalı biraz.bizde ikinci çocukta rahat edicez heralde:)
benim 5 gün sürdü sonrasında bitmişti 2 gündür yine oluyo az az bugün 15. günümüz bakalım ne kadar sürecek dikiş kontrolune gittigimde 8. günde dontorum ultrasonla baktı kanaman olur daha kan var içerde demişdi dedigi oldu
dikişlerimin hemen üstünde şişlik var hafif sizdede var mı?
yok canım 40 çıkınca gidicem 10 gün sonra jiletle almaya çalışırım diyorum ayrıca şu ne 40mış ya çıkmadı gitti kurtulamadım neyse az kaldı ne biliyim bende bebişi 3 saatte uyandırıyorum diyince doktor şaşırdı o nerden çıktı dedi bırak uyusun zaten o acıkınca sen onu susturamazsın neden uyandırıyorsun anlamadım dedi ne biliyim ilk günlerde sarılık falan oldu uyandırıyorduk dedim o geçti artık o isteyince vericeksin dedi bana yinede aç kalmış gibi gelir ben 6 saat falan uyutamam gibi geliyor denicem bakalım en uzun kaç saat uyucak bebişim
Kizlar valla gece 5 saat uyuyo emzirmek icin uyandiriyoruz yazanlari hayretle okuyorum bizim gece uykusu hic yok daha dogrusu uyuyo ama uykusunda kipir kipir surekli o oyle oluncada ben huzursuz oluyorum gece dalgin bi uykusu yok ama gunduz oyle degil deliksiz uyuyo.gece altini almiyoruz yazmissiniz ama pisletiyo ya nasil almican pisik olcak bide bizimki masallah uzun sure almayinca cis fln cikiyo bezden nasil yapsam bilemedim uyku olayimiz duzelir insallah.gece uzun sure uyuyanlar kacinci haftada dogdu genelde kuzeniminde 36da dogmustu gece gunduz uyuyodu vaktini doldurunca acildi gozler bizim tam 40ta oldu ondan mi cin gibi acaba :)
sorma canım ya cok uzuluyorum senınkı bır ayda 6 7 kere kusmuş benım gün içinde nerdeyse o kadar kusuyor bazen
emiyo cıkarıyo mıdesı boşalıyo gene ağlıyo açlıktanbaşka bebeklerde de varmıdır acaba yoksa mıdesınde falanmı bı sorun vardır acaba???
evet acıkınca susturmak ımkansız.. doktorun dogru soylemış her doktor öyle demıyor ama malesef kafa karısıyor.. bızde sarılık var o yuzden uyandırıyorum mecburen korkudan emzırmek için... inşallah sarılık hemen gecerde uyandırmam cunku uyandırmadan önce gece guzel uyuyordu yavrum... baska derdi yoksa acıkınca zaten uyanır bencede
sarılık lunca bayılıyo ama sanki, sizin ne kadar surdu sarılık
Karlı,tipili bır ankara gecesınden selam canlar..oglusumu yıkadık yumuk yumuk uyuyo tontonum.lohusa bunalımından soz etmissınız.ilk ıkı gun bende yasadım gectı.bol bol dua edın en etkılı yol kurtulmaya.bıde amelıyat yerlerndkı bandaj lekelerndn soz etmıssınız.ben hastandyken su hıjyenk el temızleme losyonlarıyla elımı temızlerken elımdekı damar yoluna sardıkları bandajin lekesının acıldgnı fark ettım.eve gelırken eczandn aldım ve hemen o gun dusa gırmdn temızldm.bolca surup ovaladım ve tek bı leke kalmadı.tavsıye edrm kızlar.cok memnun kalacaksınız emın olun...
merhaba kizlar bihaftadir giremedim size enson nisanim geldigini yazdigim gün normal dogum yaptim 4 200 oglum 56 cm simdilik gece uykumuz yok sabaha Kadar emzir gazini cikar altini degisle geciyoGündüz iyi... sizler neler yaptiniz okuyamiyorum giremiyorumda artik gelen gidende cok oluyo firsat bulursam uyuyorum , dogum yapan herkese hayirli olsun bekleyenlerede Allah yardimciniz olsun diyorum
merhaba kizlar bihaftadir giremedim size enson nisanim geldigini yazdigim gün normal dogum yaptim 4 200 oglum 56 cm simdilik gece uykumuz yok sabaha Kadar emzir gazini cikar altini degisle geciyoGündüz iyi... sizler neler yaptiniz okuyamiyorum giremiyorumda artik gelen gidende cok oluyo firsat bulursam uyuyorum , dogum yapan herkese hayirli olsun bekleyenlerede Allah yardimciniz olsun diyorum
Kızlar size birşey danışmak istiyorum.Bende Allah kısmet ederse 15 güne kadar kızımı kucağıma alıcam.
Hepiniz süt sağma makinesi aldınızmı ve kullandınızmı kesinlikle almalımıyım yoksa doğumdan sonraya bırakıp ihtiyaca göremi alınmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?