buda benı buldu ya cok kotuyum yatıyorum grip oldummmm...dermanım kalmadı sancı yok belırtı yookkkbu gıdısle nisan ı bulacak galıba dogum..dogum yapan arkadslar ın stresini gordukce de bı tuhaf oluyorummm..lahusa pısıkolojısı ıle....bebek bakımı ... insaallah uyumlu bi bebişim olur..hevesle beklerken hevesim kursagımda kalmasın..
genel bı kontrol ıkı hafta sonra ve 40 cıkınca bır daha... bugün gittim ultrasonla baktı biraz daha kanamam olacakmış atılacak bölge vardı hala.. dikiş yerını kontrol ettı sorun yokmuş..memelere baktı bide tansiyon ve kilo normal kontroller... hepsi normal 70 ile doğuma girmiştim 60 olmuşum şuan,eve gelince hiç tartılmamıştım...
ım.4 kg daha vermek istiyrm.sonrada dukan diyeti yapıp 54 kg olmak istiyrm =)kızlar kilo konusu konuşulmuş
ben doğumdan geldiğimde sadece 6 kilo vermiştim
zaten bebeklerim 5 kiloydu ben de şaşırmıştım
sonra 10 gün içinde 10 kilo birden verdim
şimdi sadece 7 kilo fazlam kaldı
ama göbeğim epey düzeldi
yeni çıkmaya başlayan hamile göbeği gibi
ama öyle gergin değil
cıvıl cıvık
bu arada ben de ameliyat dikişimle 5. gün yüzleşebildim
çok korkuyordum bakmaya ama korktuğum gibi değilmiş
estetik diikiş yapılmış
izi belli belirsiz
ben de dikiş yerinin üzerinde hafif hissizlik var
kızlar bu bahsettiğiniz çapak kuru olan mı :26: yoksa cıvık olan mı :26: göz akıntısı olan bebişlere acil şifalar dileriz
biz bugün tam 1 aylık olduk
Sagol onerin icin. Antibiyotik bitince gecmezse dniycem mutlaka.
canım benim bebeklerimde de var
doktor anne sütü damlat ve tülbent ile sil dedi
burnu tıkandığında da anne sütü damlat dedi
faydasını gördüm ikisinde de
Benim dikis yerimin ustundeki karnimda boydan boya hissizlik var. ve orasi dis. Odem mi acaba?kızlar kilo konusu konuşulmuş
ben doğumdan geldiğimde sadece 6 kilo vermiştim
zaten bebeklerim 5 kiloydu ben de şaşırmıştım
sonra 10 gün içinde 10 kilo birden verdim
şimdi sadece 7 kilo fazlam kaldı
ama göbeğim epey düzeldi
yeni çıkmaya başlayan hamile göbeği gibi
ama öyle gergin değil
cıvıl cıvık
bu arada ben de ameliyat dikişimle 5. gün yüzleşebildim
çok korkuyordum bakmaya ama korktuğum gibi değilmiş
estetik diikiş yapılmış
izi belli belirsiz
ben de dikiş yerinin üzerinde hafif hissizlik var
Cok gecmis olsun. Burun aspiratorunun markasi ne? Iyi sumuk cikariyormus.kızlar iki bebeğim de hasta oldu
çok üzülüyorum
ikisinin de burnu tıkalı, ve sümük akıyor
doktora götürdüm çok şükür ciğerlere inmemiş ama bunlar yeni doğan ve üst solunum yolu enfeksiyonu çok çabuk ilerler dedi
bugün yoktur bakmışız yarın ciğerlere inmiş dedi
burunlarını sürekli açık tutun dedi
çünkü bebekler ağızdan nefes almayı bilmezmiş sadece burundan nefes alırlarmış
bizde bebekler için tek kullanımlık tuzlu su var ondan aldık
onu sıkıp burun aspiratörüyle çekiyoruz
ne biçim sümük çıkıyor
inanın kocaman insanın bile burnunu tıkar bu sümükler
çok üzülüyorum çok
Cok gecmis olsun. Burun aspiratorunun markasi ne? Iyi sumuk cikariyormus.
Demek bebekler agizdan nefes almiyrmus.
Biz okyanus suyu tonimer kullaniyoruz.
Benim bebegimde de hem capaklanma hem dedigin gibi goz akintisi vardi. Dr antibiyotik damla verdi. Simdi akintinve capak yok. Masaj da yapiyorum. Bence senin durumunda gariplik var. dr a ulas bence canim.
maşallah canım büyümüşsünüz bayağıbiz de 17 gunluk olduk.
Capak hem kuru hem o civik sari akintidan bahsediyruz.
Sagol onerin icin. Antibiyotik bitince gecmezse dniycem mutlaka.
Benim dikis yerimin ustundeki karnimda boydan boya hissizlik var. ve orasi dis. Odem mi acaba?
Cok gecmis olsun. Burun aspiratorunun markasi ne? Iyi sumuk cikariyormus.
Demek bebekler agizdan nefes almiyrmus.
Biz okyanus suyu tonimer kullaniyoruz.
bence yapabilir fazla tüketme yine de annenin tecrübesi mutlaka vardır dinle anneciğiniKizlar henuz dogurmayanlardan ozur dileyerek bir sey sormak istiyorum. Kimsenin canini cektirmek istemem ama bilen birisi vardir diye sorucam.
Ayiptir soylemesi hamileligimde bile cagla as eriyordum. Simdi cagla cikti ve yiyorum ama bebegim cok huysuzlaniyor ve gaz sancisi cekiyor.
Annem tutturdu cagladan oluyor diye. Yedirmiyor bana. Sizce cagla gaz yapar mi? Internetten baktim ama bir sey bulamadim.
papatyam nasılsın hatta nasılsınız karşılaşamadık ne zamandır
canım markası otri bebe
içinde 3 tane yedek uç var
ayrıca uç da aldık bir paket
eczanelerde satılıyor sadece
ve 15 tl
kesinlikle öneriyorum
bebeklerim onun sayesinde nefes alıyor
çok şükür canım sakin bi bebek ama günden güne huy değiştiriyor kucağımdan şinmiyor yatağına koysam uyanıyor dün gecede uyutmadı bizi ama yinede maşallah sakin.sağ memeyş tutturabildim almazken sağıyodum.kaynanamın allah cezasını versin annem şimdi diyor doğumdan geldi bebek elini ayağnı inceliyo eksik arayarak hani sağlıklımı diye değil.allah niyetlerini önlerine getirsin ne diyim.saolasın sen nasılsın batuhan nasıl ? k.validen geldi mi senin ?Masallah sakin bir bebek demek ki.arkadasimin bebegi de bir memesini aliyordu sadece. Cok ilginc yemek secer gibi meme seciyorlar. Diger memeni napiyorsun canim? Benim sertlesiyor agriyor emzirmeyince.
Kaynananin ne isi var. kirkin ciktiktan sonra gelseymis bari.
Sen canini sIkma.
bizimkide yeni yeni kendi uyanıyor acıkınca, zaten o da 3 bilemedin 4 saatte oluyor.sarılık geçti mi şimdi ? şükür bizimki geçti.geçmeseydi hastaneye yatacaktı canım cidden çevre çok öenmli.kaynanam gelmiş, çocuğu üşütmüşsünüz yok şöyle yok böyle.bin kere yanında konuştular k.valide kim diyerek ama yok yok.bende sinirleniyorum ama diyorum ya canımı sıkarlarsa restimi çekcem yeter inceldiği yerden kopsun.ilk zamanlar zor gecıyor bızde sarılık oldugu ıcın cok uyuyordu gecen hafta zor uyandırıyordum hatta aglıyodum uyanmayınca ama neyse sımdı daha kolay uyanıyor emıyor dalıyor..cevredekıler cok önemlı gercekten herkes akıl verıyor sütünmü az yok yaramıyomu yok üşütüyosun cocugu öyle böyle dıye hep bisey arıyolar insan sinir oluyor daha yenı doğum yapmısız zaten ruh halımız hassas yeterince..
canoım benimkide tutmuyodu biberon veriyoduk meme zoruna gidiyodu kaşıkla vermeye başlayınca memeye tuttum saldırdı resmen.bi dene istersen.canım almazsada üzülmemeye çalış biliyorum zor ama.beslenmesi önemli sağarak beslersin olmadı mama, herkes mama verme diyo ama tıkamamız ngerek kulaklarımızı aç kalmasında iyidir diye düşünüyorum kabızlık bizde de var.mamaya z.yağı katıp veriyoruz hemşire dedi.of kızlar canım çok sıkılıyor.ağlamamk için kendimi zor tutuyorum.benmi beceremiyorum diye üzülüyorum.kızım memeyi tutmuyor yutmayı bırak o yöne çevirince bile kıyameti koparıyor.memeye ağzını bile sürmüyor.sütüm zaten az iyice gidecek diye korkuyorum.sanırım mama yediği için kabız.kakasını yapmıyor.çok uyuyor.4-5 saat uyanmıyor.defalarca uğraşıyorum uyandırmak için topuğunu burnunu sıkıyorum cırlıyor tekrar uyuyor.uyandıramıyorum.uzun saatler sonrasında uyanıp mamayı yiyip yine uyuyor.ne yapacağım bilmiyorum.offfffffffffffffffff
canım benim nasılsın :)) çk şükür normal doğurmuşsu n ya nasıl sevindim anlatamam.oğlun nasıl ? bizde çok teşekkür ediyoruz teyzesi, lohusa psikolojisi berbat k.validemi ve ailesini öldürmek istiyorum.zerre kadar oğlumla ilgilenmezlerken bahane bulmakta 1 numaralar.doğduğundan bu yana 2 kez gördüler, bide dayanamıyomış yalan geldiğinde sevmiyo bileLohusa psikolojisi nasıl gidiyor kızlar
Ben de tam gaz devam ağlama zırlama falan
Oğlum neden uyanmıyor diye ağladım geçe
Sonra eşm e neden geciktin ben seni özlemiştim diye ağladım
Bir gün pejmürde bir gün süslü süslü dolaşıyorum
Sonra misafir gelmesin diye ağladım
benim kanamam devam ediyo canım adet olur gibi oluyorum, kıllar daha çıkmadı.bende dikiş yok buarada yapıştırma yapıldı.kızlar kanamalarınız ne durumda bende daha azlama yada kesılme yok hala pembeye yada sarı akıntıyada dönusmedi....ben hiç temizlik yapmadım 15 gündür,tuyler cıktı coktan, dikişler varken nasıl yapıcam bılmıyorum sizler ne yaptınız???
canım ben almamıştım sütüm gelmez belki diye, sütüm geldi, 5. gün aldım.bence ihtiyaca göre al ama çevrende birinde varsa birkaç günlüğünede ödünç al derim, aventınin elektrikli sağma makinesi süper hastane tiplerindende güçlü çekiyor.Kızlar size birşey danışmak istiyorum.Bende Allah kısmet ederse 15 güne kadar kızımı kucağıma alıcam.
Hepiniz süt sağma makinesi aldınızmı ve kullandınızmı kesinlikle almalımıyım yoksa doğumdan sonraya bırakıp ihtiyaca göremi alınmalı?
canım benim dr um dikiş değil yapıştrma yaptı va 2 ay sonra kontroe çağırdı kan sayımı vs için, birde benim rezerv azlığım vardı onada baktırcam 1 sene sonra yeniden tedavi görmem gerekiyomuş bebek için vakit kaybedemeyiz dedi.Ne kontroluymus o? 6 hafta sonra 40 cikinca cagirdi beni doktorum. Estetik dikis degil mi senin ki?
canım yerim ben oğlunu :)) bizimkide aynı geçen yüzüne işedi ya sorma 2 kez de yatağıma :))benim oglum her altini actigimizda cisini uzerimize dogru yapiyo :-( aliskanlik mi yapti bizmi denk getiriyoruz bilmiyorum ama her defasinda mutlaka etrafi suluyor :-(
Bu arada benim doğumum çok güzel geçmişti, dr um hemen kiloda verceksin demişti.
doğumdan çıktım 6-7 aylık göbeğim duruyodu ama her geçen gün indi, eve geldim 4 kilom gitmiş zaten yavru 3 kilo doğdu
şuan 0 göbek var desem yeridir doğum yapalı 12 gün oldu ama 8 kilom kaldı, ben aşırı zayıftım sanırım kilo var gibi görünmüyo bacaklarım inceydi normale döndü ama yine ince diolar o kadar boyum uzun kemiklerim kalın 7 kilo ondan kalmış olabilir
kızlar bende lohusalık zımpırtısından ( depresyonun adını değiştirdimOoo masallah canim. Eski haline donmussun.korse mi taktin? Ne yaptin? Darisi basima.
Kaynanam gelemedi. Ici gidiyor ama kirkim ciktiktan sonra kabul ediyorum dedim yani esime dedirttim. Esimin hatri olmasa aska kabul etmezdim. Zaten ben onlara gitmeyecegim icin cocugumu uzun bir sure goremeyecekler bir daha
canım merhaba mesajın gözümden kaçmış ancak gördümIgsevgili annisler ;-) bugün sağ kaburga altında bi gerginlik oldu tutuldum resmen acayip ıdı ya bi sürdü sizde hiç yaşadınız mi ? Birde sun sancı ile doğum yapan var mi nasıl oluyor. bu gidişle suni olacak galiba
s.i.n.e.m canım nasılsınız bebeğinle daha iyisinizdir umarım
clue sen nasılsın canım bebeğinle nasıl gidiyor
candaşımm kocamann öptük sizi
kızlar bu arada 2013 ten haberi olan var mı :26: özellikle tayin işlemleri ne oldu doğumu nasıl geçti merak içindeyimgörüşen olursa selamımı iletirseniz memnun olurum
benim oglum her altini actigimizda cisini uzerimize dogru yapiyo :-( aliskanlik mi yapti bizmi denk getiriyoruz bilmiyorum ama her defasinda mutlaka etrafi suluyor :-(
yaa süper süper kıskandım ben seni ne yiyorsun =)) bende 71 kg ile girdim doğuma bebek 2700 gr ben 2 kg vermişim dedim ayol zaten bebek 2700 nasıl 2 kg veriririm doğumda ??? 19 gün oldu şimdi 64 kg dayım..dahada zayıflamak istiyrm hamilelik öncesi 60 kg dım.4 kg daha vermek istiyrm.sonrada dukan diyeti yapıp 54 kg olmak istiyrm =)
10 günde 10 kilo vay vayyy =) tatlım ya süpermiş =) ben korse takıyorum faydasını gördüm çok şükür =)
Kizlar henuz dogurmayanlardan ozur dileyerek bir sey sormak istiyorum. Kimsenin canini cektirmek istemem ama bilen birisi vardir diye sorucam.
Ayiptir soylemesi hamileligimde bile cagla as eriyordum. Simdi cagla cikti ve yiyorum ama bebegim cok huysuzlaniyor ve gaz sancisi cekiyor.
Annem tutturdu cagladan oluyor diye. Yedirmiyor bana. Sizce cagla gaz yapar mi? Internetten baktim ama bir sey bulamadim.
kızlar bende lohusalık zımpırtısından ( depresyonun adını değiştirdim) çıkamadımmm ki :84::84::84::84: nasıl gerginim nasıl sulugözümm sütüm gidecek diye frenlemeye çalışıyorum amaa zorr beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?