Kizlar bebegim pisik oldu. Sebamed ve johnsons baby ipnin pisik krmlerini kullandim ama gecmedi.
Siz hangi kremi kullaniyorsunuz?
Bebegimizi bu zamana kadar 2 kere yikadik sadece. Pisigin bununla ilgisi olabilir mi?
Cok sIk degistiriyoruz bezini. En fazla 2 bucuk saat degismeden duruyor. Bez olatak da prima kullaniyorum.
Cvplarinizi bekliyorum kizlar.
Kizlar bebegim pisik oldu. Sebamed ve johnsons baby ipnin pisik krmlerini kullandim ama gecmedi.
Bebegimizi bu zamana kadar 2 kere yikadik sadece. Pisigin bununla ilgisi olabilir mi?
Cok sIk degistiriyoruz bezini. En fazla 2 bucuk saat degismeden duruyor. Bez olatak da prima kullaniyorum.
benim bebegim agladigi zaman boynunu kafasini geriye dogru atip vucudunu yay gibi geriyor... sizlerde de boyle durum var mi? korktum acikcasi :-(
benim bebegim agladigi zaman boynunu kafasini geriye dogru atip vucudunu yay gibi geriyor... sizlerde de boyle durum var mi? korktum acikcasi :-(
benim bebişin gözleride çapaklanmaya başladı
sarı bi çapak oluyo
sanırım mikrop kaptı çayla temizlerdi annem gözlerimizi çayın suyuyla acaba bende yapsam işe yararmı
az önce sağlık ocağına götürdüm oğlumu doktor yokmuş muayne ettiremedim
sabah gel dedi hemşire bakalım inşallah rahatlar sabaha kadar bebişim
bebişim izin verirse bişeyler yiyip evi temizlicem inşallah bişeyler yapmama izin verir oğluşum
canım gazları olunca benimkiler de öyle yapıyor
kizlar bitise 6 gun kala normal dogum yaptim :)
aynı hareket bizde de var canım korkma.benim bebegim agladigi zaman boynunu kafasini geriye dogru atip vucudunu yay gibi geriyor... sizlerde de boyle durum var mi? korktum acikcasi :-(
kızlar bebeğim çok iştahlı emmek istiyor süreklisanırım doyduğunu hiç anlamıyor bende mümkün olduğunca her istediğinde ve ağladığında ki ağlamadığında bile emzirmeye çalışıyorum ama ısrarla da parmak emiyor kızım yani elini yumruk yapıp yolluyor ağzına başlıyor cuk-cuklamaya bende çok üzülüyorumm parmak emme alışkanlığı olmasın istiyorum onu her öyle gördüğümde endişem artıyor bir hışımla emziriyorummm ama ne bileyim sadece benim kızım da mı var sizlerin bebişleri nasıl parmak emme huyu başladı mı ??? ablam ısrarla emzik kullanmamı tavsiye ediyor nedense hiç emzik vermeyi istemediğimden almamıştım emzik ve almamaya kararlıyım ama bunun bi çıkış yolu varsa belirtin kızlarr :44:
Cok tesekkur ederim. Not aldim o kremi de.canım bizde sudocrem kullanıyoruz bir hafta önce tam pişik oluyodu kabarmıştı kremi sürdük ertesi gün hemen geçmişti şimdi her altını değiştirdikten sonra sürüp altını bağlıyorum bez olarak bende prima kullanıyorum sudocremi tavsiye ederim yani çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim. Johnsons baby iyi geldi. Senin kremi de yedekte tutucam, not aldim.Cnm sudo cream kullaniyorum cok memnumum hic pisik yapmadi kaka yapinca sadece poposunu yikamanida tavsiye ederim rahatlatiyo bide zeytinyagida suruyorum ben
Onu bugun esim aldi. Bi kac pisik kremi bulundurucam artik. Sebamede sinir oldum.sule2013 cnm gozun aydin..saglikla buyut insallah...
papatyacim cokk gecmis olsun..tez zamanda iyilissinler ins...
db55 cnm bepantol kullaniyorum m emnunum..bezde prima premium care.. simdilik sikintimiz yok...
sifacim seni buralarda tekrar gormek cok guzel..
Bebegim esnerken oyle yapiyor benim.benim bebegim agladigi zaman boynunu kafasini geriye dogru atip vucudunu yay gibi geriyor... sizlerde de boyle durum var mi? korktum acikcasi :-(
Topuk kanini aliyorlar bebekleri aglatip sonra da sonuc iyi cikti diye aramiyorlar bile.annelik ne zormuş kızlar ya. kesinlikle sabır olmazsa olmuyo. bir yandan dikiş ağrılarım, diğer yandan göğüs ağrılarım harab oldum günlerdir.
bebişlerin rahatsızlığıyla ilgili sorun yaşayan ne çok annişimiz varmış. ben de kendimi suçluyordum acaba biyerde yanlış mı yapıyorum diye..
dün akşam gaz sancısında 6 dan 11 e kadar uyuyamadı kızım. ayaklarını karnına çekerek ağladıkça benim de ağlayasım geldi. emzirmekten göğüslerim yara içinde kaldı. karnına badem yağı sürdüm, 2 t.kaşığı rezene içirdim. sonra bi gaz çıkardı. bir de sıcak su torbası koydum, yüzüstü yatırdım. çok şükür işe yaradı saatlerce uyudu sonra. gecede emzirmek için zor uyandırdım.
bugün kızımın s.ocağında kontorolü var. topuk kanı alıcaklar yine. vikaylatıcaklar kızımı yine. hiç götüresim yok.
divinity gaz sancısı için kimyon önermiş. hiç aklıma gelmemişti. nete bakıyorum karın ağrısı diye, adam akıllı bişi yazmıyo.
bidahaki sefere böyle bişi olursa kimyonu denerim.
papatya50 canım geçmiş olsun minnaklarına. inşallah kısa sürede atlatırlar. benikide doğduğundan beri hapşuruyo. sümük az çıkarıyo ama. hemşireye sorduğumda annenin suyunu atıyo demişti.
Bizde de ayni problem var. gecmis olsun. Doktor antibiyotik damla verdi ve makyaj temizleme pamugu ve ilik suyla temizle dedi. Buruna masaj yap dedi. Goz yazi yolunu acar bu masaj dedi. Uzman tv de masajin nasil yapilacagi var.benim bebişin gözleride çapaklanmaya başladı
sarı bi çapak oluyo
sanırım mikrop kaptı çayla temizlerdi annem gözlerimizi çayın suyuyla acaba bende yapsam işe yararmı
az önce sağlık ocağına götürdüm oğlumu doktor yokmuş muayne ettiremedim
sabah gel dedi hemşire bakalım inşallah rahatlar sabaha kadar bebişim
bebişim izin verirse bişeyler yiyip evi temizlicem inşallah bişeyler yapmama izin verir oğluşum
Pisik kremimi degistirdim simdi pisik sorunumuz yok cok sukur.ben chicco kullanıyorum canım pişik yok. bez de prima premium care. ben de sık değiştiriyorum.
gözün aydın canım maşallah bana kısmet olmadı hala içimde kaldı
aynı hareket bizde de var canım korkma.
Ben de ağla ağla perişan oldum kızlar. aile birbirine girdi. annem geldi bu olan olaylara kızdı. eşimin annesi de bugun dönüyor. yani anlayacağınız eşim kendi yaptığı kötü hareketi annesini göndererek kapatmaya çalışıyor. yani olayı benim üzerime yıkıyor. sağolsun ne diyeyim lohusalığımda da beni üzdü ya daha diyecek bişeyim yok. Allahım bebeğime huzur versin.
cnm bebeğim 36 günlük oldu ve hiç pişik olmadık.ben zeytinyağı kullanıyorum.hiç kızarıklık yok.
bezi her açtığımızda bembeyaz çıkıyor.saf zeytinyağı.tavada ısıtıp asitini alıyoruz.
bi kavonoza koyuyoruz.makyaj pamuklarıyla sürüyoruz.. hem besliyor zeytinyağı.
ayrıca haftada 3 kere yıkıyoruz.yıkamak bebeğin serpilip büyümesinide sağlıyormuş..
eskiler öyle diyorr :) (dedem özellikle)
bez olarak hem prima hem molfix kullandım ikisindende memnun kaldım.
cnm benimm bebeğimde iştahlı büyük bi keyifle emiyor :)
ama parmağını emme durumu yok.emzik vermeyi bende düşünmüyorum.
bıraktırmak zor olur belki diye istemiyorum.zaten ihtiyaçta duymadım emziğe hiç şimdilik :)
cnm çok karşı değilim aslında.asla kullanmam demiyorum.
ama kullanmak istemiyorum..
eğer bebek uzun süre bırakmazsa emziği damak ve diş yapısında problemler olabiliyormuş diye duydum bir diş doktorundan.
bazı bebekler alışında bırakmıyor anneler zorlanıyor bıraktırmakta..
bu yüzden istemiyorum..
denemedim hiç emzik vermeyi. :)
bende emzik vermek istemiyodum canim amamecbur kaldim.cunku emiyo gazini cikarirken yine emmek istiyo cunku aci duyuyo emip rahatlamak istiyo.bu defa her ikisi icin de agliyo.bende veriyorum ama abartmadan.huysuzlandinda veriyorum.bebekler illaki emme ihtiyaci hissediyolar.maalesef ben de bulamadim emzik vermekten baska.ama doktordan duymustum cocuk huzursuz hissetinde emerek kendini rahatlatmak ister oyuzden onu rahatlatirsaniz bu ihtiyacindan vazgecebilir demisti.bazi cocuklar yasinin buyumesine ragmen emmek istiyoya elini falan onun icin solemisti canim.kızlar bebeğim çok iştahlı emmek istiyor süreklisanırım doyduğunu hiç anlamıyor bende mümkün olduğunca her istediğinde ve ağladığında ki ağlamadığında bile emzirmeye çalışıyorum ama ısrarla da parmak emiyor kızım yani elini yumruk yapıp yolluyor ağzına başlıyor cuk-cuklamaya bende çok üzülüyorumm parmak emme alışkanlığı olmasın istiyorum onu her öyle gördüğümde endişem artıyor bir hışımla emziriyorummm ama ne bileyim sadece benim kızım da mı var sizlerin bebişleri nasıl parmak emme huyu başladı mı ??? ablam ısrarla emzik kullanmamı tavsiye ediyor nedense hiç emzik vermeyi istemediğimden almamıştım emzik ve almamaya kararlıyım ama bunun bi çıkış yolu varsa belirtin kızlarr :44:
günaydın herkeze
benim bebişim bu gece hiç uyumadı
gaz giderici şurubu işe yaradı aslında gazını çıkarabiliyo ve kakasınıda yapıyo artık
acaba bu seferde fazlamı geldi şurup ishal gibi yaptı geceden beri kakasını
hatta altını açtığımda üstüme fışkırttı her yer kaka oldu
ve hala hızlı nefes alıp veriyo
bide bazen uyurken sanki inliyomuş gibi ses çıkarıyo
acaba ağrısımı var
bu gün sağlık ocağındaki doktora götürücem bakalım o ne dicek
kalbiyle ilgili bişeyden oda şüphelenirse çocuk kardiyoloğuna götürürüm
inşallah kötü bişey çıkmaz
bu akşam uyutmucam biraz yorarsam belki gece uyur
artık uykusuzluktan gözüm bile görmemeye başladı geceleri bayılıyorum resmen uykusuzluktan
benim bebeğimiminde gece uykusu düzene girse çok iyi olucak uykusuzluğa daha ne kadar dayanabilirim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?