2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım bizde sudocrem kullanıyoruz bir hafta önce tam pişik oluyodu kabarmıştı kremi sürdük ertesi gün hemen geçmişti şimdi her altını değiştirdikten sonra sürüp altını bağlıyorum bez olarak bende prima kullanıyorum sudocremi tavsiye ederim yani çok geçmiş olsun

Cnm sudo cream kullaniyorum cok memnumum hic pisik yapmadi kaka yapinca sadece poposunu yikamanida tavsiye ederim rahatlatiyo bide zeytinyagida suruyorum ben

sule2013 cnm gozun aydin..saglikla buyut insallah...

papatyacim cokk gecmis olsun..tez zamanda iyilissinler ins...

db55 cnm bepantol kullaniyorum m emnunum..bezde prima premium care.. simdilik sikintimiz yok...

sifacim seni buralarda tekrar gormek cok guzel..

benim bebegim agladigi zaman boynunu kafasini geriye dogru atip vucudunu yay gibi geriyor... sizlerde de boyle durum var mi? korktum acikcasi :-(

annelik ne zormuş kızlar ya. kesinlikle sabır olmazsa olmuyo. bir yandan dikiş ağrılarım, diğer yandan göğüs ağrılarım harab oldum günlerdir.

bebişlerin rahatsızlığıyla ilgili sorun yaşayan ne çok annişimiz varmış. ben de kendimi suçluyordum acaba biyerde yanlış mı yapıyorum diye..

dün akşam gaz sancısında 6 dan 11 e kadar uyuyamadı kızım. ayaklarını karnına çekerek ağladıkça benim de ağlayasım geldi. emzirmekten göğüslerim yara içinde kaldı. karnına badem yağı sürdüm, 2 t.kaşığı rezene içirdim. sonra bi gaz çıkardı. bir de sıcak su torbası koydum, yüzüstü yatırdım. çok şükür işe yaradı saatlerce uyudu sonra. gecede emzirmek için zor uyandırdım.

bugün kızımın s.ocağında kontorolü var. topuk kanı alıcaklar yine. vikaylatıcaklar kızımı yine. hiç götüresim yok.

divinity gaz sancısı için kimyon önermiş. hiç aklıma gelmemişti. nete bakıyorum karın ağrısı diye, adam akıllı bişi yazmıyo.
bidahaki sefere böyle bişi olursa kimyonu denerim.

papatya50 canım geçmiş olsun minnaklarına. inşallah kısa sürede atlatırlar. benikide doğduğundan beri hapşuruyo. sümük az çıkarıyo ama. hemşireye sorduğumda annenin suyunu atıyo demişti.

benim bebegim agladigi zaman boynunu kafasini geriye dogru atip vucudunu yay gibi geriyor... sizlerde de boyle durum var mi? korktum acikcasi :-(

benimkide aynı hareketi yapıyo
bazen gerinirken
bazende gazını çıkarmaya çalışırkan zorluyo kendisine
zorlarkende aynen dediğin şekli alıyo

benim bebişin gözleride çapaklanmaya başladı
sarı bi çapak oluyo
sanırım mikrop kaptı çayla temizlerdi annem gözlerimizi çayın suyuyla acaba bende yapsam işe yararmı

az önce sağlık ocağına götürdüm oğlumu doktor yokmuş muayne ettiremedim
sabah gel dedi hemşire bakalım inşallah rahatlar sabaha kadar bebişim

bebişim izin verirse bişeyler yiyip evi temizlicem inşallah bişeyler yapmama izin verir oğluşum

cnm cemrenin dr una guvenirim ben aydan hoca.. o goz icin ilik su ve tulbentle sil demis..benimki de iki gun akti capak olustu vakit kaybetmeden sildim simdi iyiyiz..

bugunde tık yok..dun gece karın agrısı ektım ama aayıp bı agrı ya.gecenlerde dee olmustu dr normal demıstı ama bu ole bole bı agrı degıl ya.dogum sancısı degıl dıye dusunuyoırum.cunku sadee karnımda mıde bolgeme dogru agrı vardı sızden bole bırsey yasayan var mı kızlar

ben chicco kullanıyorum canım pişik yok. bez de prima premium care. ben de sık değiştiriyorum.

kizlar bitise 6 gun kala normal dogum yaptim :)

gözün aydın canım maşallah bana kısmet olmadı hala içimde kaldı

aynı hareket bizde de var canım korkma.

Ben de ağla ağla perişan oldum kızlar. aile birbirine girdi. annem geldi bu olan olaylara kızdı. eşimin annesi de bugun dönüyor. yani anlayacağınız eşim kendi yaptığı kötü hareketi annesini göndererek kapatmaya çalışıyor. yani olayı benim üzerime yıkıyor. sağolsun ne diyeyim lohusalığımda da beni üzdü ya daha diyecek bişeyim yok. Allahım bebeğime huzur versin.

cnm bebeğim 36 günlük oldu ve hiç pişik olmadık.ben zeytinyağı kullanıyorum.hiç kızarıklık yok.
bezi her açtığımızda bembeyaz çıkıyor.saf zeytinyağı.tavada ısıtıp asitini alıyoruz.
bi kavonoza koyuyoruz.makyaj pamuklarıyla sürüyoruz.. hem besliyor zeytinyağı.
ayrıca haftada 3 kere yıkıyoruz.yıkamak bebeğin serpilip büyümesinide sağlıyormuş..
eskiler öyle diyorr :) (dedem özellikle)
bez olarak hem prima hem molfix kullandım ikisindende memnun kaldım.

cnm benimm bebeğimde iştahlı büyük bi keyifle emiyor :)
ama parmağını emme durumu yok.emzik vermeyi bende düşünmüyorum.
bıraktırmak zor olur belki diye istemiyorum.zaten ihtiyaçta duymadım emziğe hiç şimdilik :)

Cok tesekkur ederim. Not aldim o kremi de.
Cnm sudo cream kullaniyorum cok memnumum hic pisik yapmadi kaka yapinca sadece poposunu yikamanida tavsiye ederim rahatlatiyo bide zeytinyagida suruyorum ben
Cok tesekkur ederim. Johnsons baby iyi geldi. Senin kremi de yedekte tutucam, not aldim.
Onu bugun esim aldi. Bi kac pisik kremi bulundurucam artik. Sebamede sinir oldum.
Bebegim esnerken oyle yapiyor benim.
Topuk kanini aliyorlar bebekleri aglatip sonra da sonuc iyi cikti diye aramiyorlar bile. neymis kotu cikarsa arayacaklarmis. Bilgi edinmeden sonuc sordum. Bakalim soyleyecekler mi?
Bizde de ayni problem var. gecmis olsun. Doktor antibiyotik damla verdi ve makyaj temizleme pamugu ve ilik suyla temizle dedi. Buruna masaj yap dedi. Goz yazi yolunu acar bu masaj dedi. Uzman tv de masajin nasil yapilacagi var.
Pisik kremimi degistirdim simdi pisik sorunumuz yok cok sukur.
Kendini uzme sonsy. Esin de ne ilginc insanmis:26: en azindan hatasini anlamis, kabul etmis ve annesini gonderiyor bu da bir seydir. Ne guzel bir bebegin var, mutlu olmalisin.

Zeytinyagini annem de soyledi ama isitip asit olma olayini bilmiyorduk.
Emzik kullanmaya neden karsisin?

cnm çok karşı değilim aslında.asla kullanmam demiyorum.
ama kullanmak istemiyorum..
eğer bebek uzun süre bırakmazsa emziği damak ve diş yapısında problemler olabiliyormuş diye duydum bir diş doktorundan.
bazı bebekler alışında bırakmıyor anneler zorlanıyor bıraktırmakta..
bu yüzden istemiyorum..
denemedim hiç emzik vermeyi. :)

benim sütüm yetmiyor anladığım kadarıyla emiyor emiyorsinirlenyr kızım =(( mama takviye yapıyprum =) 21 günlük bebeğim .. sizin bebekler nasıl süt konusunda..

bende bebişime emzik almıştım ama her verdiğimde ağzından fırlattı istemedi yani =)))

bende emzik vermek istemiyodum canim amamecbur kaldim.cunku emiyo gazini cikarirken yine emmek istiyo cunku aci duyuyo emip rahatlamak istiyo.bu defa her ikisi icin de agliyo.bende veriyorum ama abartmadan.huysuzlandinda veriyorum.bebekler illaki emme ihtiyaci hissediyolar.maalesef ben de bulamadim emzik vermekten baska.ama doktordan duymustum cocuk huzursuz hissetinde emerek kendini rahatlatmak ister oyuzden onu rahatlatirsaniz bu ihtiyacindan vazgecebilir demisti.bazi cocuklar yasinin buyumesine ragmen emmek istiyoya elini falan onun icin solemisti canim.

canim benim bebegimdede aynisi var.suana kadar kabizlik gibi bir sorunu olmadi.dogdundan beri fiskirir gibi.oyuzden benimde uzerime basima ole kakasini yapiyo.:))
benimkiside ayni seyleri yapiyo.bebekler bazen nefes alma konusunda ayarlama yapamazmis belki o olabilir diye dusunuyodum bende.

Merhaba kızlar kızımın göbeği düştü ama gobegin iç kısmında hala o siyah renk var normal mi? pişik muhabbeti olmuş ben sebamed pişik önleyici krem kullanıyorum çok şükür şimdilik memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…