Merhaba mart anneleri :) benim dogum tarihim nisan ama daha deneyimli olarak sizlere bisey sormak istiyorum. Bugun kontrolum vardi. Bebek dogum kanalina girmis. Benim dogum yakin midir ? Cok baski yapmaya basladi. Nst de biraz sanci cikti. Acilmam yok suyum iyi. Ama sabirsizlaniyorum. Bebis yakin zamanda gelir mi sizce ??
merhaba anneler,
evimiz yavas yavas bosalmaya basladı. bende fırsat bulabildim sonunda.
cok kotu bir ilk hafta gecirdim. herkes bana küstü. aglamaktan helak oldum. sözde lohusa benim, milletin nazını ben cektim.
insanlar gercekten cok anlayıssız, bazen kendi öz kardesiniz bile...
neyse Allahtan sadece annem ve kızkardesim kaldı burda, simdi huzurluyum:)
bugun ilk kez dısarı cıktık kontrole. bebegim 200 gr daha almıs. kilo vermemesine sevindim. gozunde kan vardı dogdugundan beri darbe aldıgını dusunmustum ama o da zor dogumlarda basınctan oluyormus, tekrardan sukrettim sezeryan olduguma.
doymuyor hic bi sekilde sutum yetmiyor ne kadar cok emerse emsin. mama veriyoruz bizde. cok uzuluyordum ama doktor beni rahatlattı zamanla azaltıp bırakırsınız dedi. insallah dediği gibi olur. sutu artırmak için rezene iciyorum ama bi ise yaramıyor sanki.
siz neler yapıyorsunuz? rezenenin faydasını goren varmı?
merhaba anneler,
cok kotu bir ilk hafta gecirdim. herkes bana küstü. aglamaktan helak oldum. sözde lohusa benim, milletin nazını ben cektim.
bugun ilk kez dısarı cıktık kontrole. bebegim 200 gr daha almıs. kilo vermemesine sevindim. gozunde kan vardı dogdugundan beri darbe aldıgını dusunmustum ama o da zor dogumlarda basınctan oluyormus, tekrardan sukrettim sezeryan olduguma.
doymuyor hic bi sekilde sutum yetmiyor ne kadar cok emerse emsin. mama veriyoruz bizde. cok uzuluyordum ama doktor beni rahatlattı zamanla azaltıp bırakırsınız dedi. insallah dediği gibi olur. sutu artırmak için rezene iciyorum ama bi ise yaramıyor sanki.
kızlar merhaba bebğine işitme testi yaptıran varmı ben bugün doğum evine götürdüm test için sol kulağında algılama yapılamadı dediler 15gün sonra tekrar yapalım dediler doğumdan kalma kir olabilir deddiler ama duyduğumdan beri göz yaşım dinmedi içim içimi yiyor fikri olan varsa buradan yardımcı olabilir misiniz yarın özele götüreceğiz eşiml tkrar yaptıracağız sabahı nasıl ederim bilmiyorum dua edin lütfen
allah bebelerimizin sağlığı ile sınamasın bizleri inşallah
bol bol dua bekliyorum
Ben hala hamileyimsancım var 1 gıdım açılmam yok ne zaman doğurcaksam
canim bendede acilma vardi ama 1 cm kadardi.2 hafta boyunca hep 1 cm di.sancimda yoktu.ama baskiyi hissediyoddum.sonra sonra artmaya basladi.sonrada suyum geldi.baskidan dolayi olabilir diye dusundum.zaten dogum kanalina girdiyse cok fazla bekliceni sanmam.ama tabi belli de olmaz.
zaten suyum geldi ama benim sancim hala yoktu.doktor 24 saat beklememizi istedi.24 saate yakin bekledik yine gelmedi.en son gece 24.00 da baktilar pek yoktu sancim.suni sanci vercez ozaman diyolardi.baktimki birkac saat sonra sancim yavas yavas basladi.belli olmuyo haaa....
fazla bisi hissetmiyodum bir baktim sancim basladi bile :)))bellide olmuyo hic:))
cnm benim sütümde az..ilk gün göğüslerim çatlamaya gelmiştimerhaba anneler,
bugun yıne cok gergınım kızım gece uyutmadı gunduzde hıc uyumadı bır saat falan uyuyor sonra baslıyo bagırmaya cok yordu benı sınırlerım bozuk bayaca... etraftakılerde en ufak bı suratıma lafıma gucenıyolar küsüyolar naz cekıcek halde degılım hıç... kkanamam devam edıyo oda sinir ediyo beni uykusuzluk cok fazla tek basımayım yanımda kalan yokkı gece uyuyayım bırazcık
süt yetıyomu onuda bılmıyorum cocuk emıyo ama bır saat sonra gene ıstıyo doymyo galıba tek memeden verıyorum her seferınde acaba ıkısınden demı versem????
nasıslnız kızlar ne zamandır girmemiştim annemlerde olmamdan ötürü..benim bebişim gayet iyi emiyor emmediği zamanlarda oyalanmasını istiyorum ama malesef ya kucak ya meme istiyor yerinde durmuyor hemen ağlamaya başlıyor yine .şimdilik tek sorunum bu.tek başına emdikten sonra vakit geçirmesini istiyorum bende kendime vakit ayırayım ama olmuyor ..durumu benden farklı olan varmı. çok yoruluyorum
kızlar merhaba bebğine işitme testi yaptıran varmı ben bugün doğum evine götürdüm test için sol kulağında algılama yapılamadı dediler 15gün sonra tekrar yapalım dediler doğumdan kalma kir olabilir deddiler ama duyduğumdan beri göz yaşım dinmedi içim içimi yiyor fikri olan varsa buradan yardımcı olabilir misiniz yarın özele götüreceğiz eşiml tkrar yaptıracağız sabahı nasıl ederim bilmiyorum dua edin lütfen
allah bebelerimizin sağlığı ile sınamasın bizleri inşallah
bol bol dua bekliyorum
merhaba anneler,
BENDEr canım hamıleyımmm..yarın dr gıtmeyı dusunuyorum...sancım yok ama karın agrım var sende de hıc oluyor mu?yada ne gıbı agrı oluyor.esım dıo belkıde sen anlayamıyorsun bu sancı yııı
Benim karnım kaskatı oluyo o zaman sancılar 100lere vuruyo ondan anlıyorum bence de git ben bgn yine drdaydım yatış verdi kabul etmedim açıklığım yok diye sancım hep var ama nazlanıyo tontiğim sen de bi baktır açılma olmadığı için pek anlamıyomuşum ağrıyı bnm de son gün 28 mart o gün çağırdı bakalım 41e kadar yol var dedi piskolojim çöktü resmen hayırlısı artık
benim sütüm yetmiyor anladığım kadarıyla emiyor emiyorsinirlenyr kızım =(( mama takviye yapıyprum =) 21 günlük bebeğim .. sizin bebekler nasıl süt konusunda..
Merhaba kızlar kızımın göbeği düştü ama gobegin iç kısmında hala o siyah renk var normal mi? pişik muhabbeti olmuş ben sebamed pişik önleyici krem kullanıyorum çok şükür şimdilik memnunum...
Merhaba mart anneleri :) benim dogum tarihim nisan ama daha deneyimli olarak sizlere bisey sormak istiyorum. Bugun kontrolum vardi. Bebek dogum kanalina girmis. Benim dogum yakin midir ? Cok baski yapmaya basladi. Nst de biraz sanci cikti. Acilmam yok suyum iyi. Ama sabirsizlaniyorum. Bebis yakin zamanda gelir mi sizce ??
slm cnm benimde sütüm çok azdı ama malt içeçeklerden içiyorum gerçekten çok işe yarıyor birde humana dye süt artırıcı çay var eczanelerde kesin dene özellikle malt içeçek bi çok markette var
bugun yıne cok gergınım kızım gece uyutmadı gunduzde hıc uyumadı bır saat falan uyuyor sonra baslıyo bagırmaya cok yordu benı sınırlerım bozuk bayaca... etraftakılerde en ufak bı suratıma lafıma gucenıyolar küsüyolar naz cekıcek halde degılım hıç... kkanamam devam edıyo oda sinir ediyo beni uykusuzluk cok fazla tek basımayım yanımda kalan yokkı gece uyuyayım bırazcık
süt yetıyomu onuda bılmıyorum cocuk emıyo ama bır saat sonra gene ıstıyo doymyo galıba tek memeden verıyorum her seferınde acaba ıkısınden demı versem????
ben bazen sütün çok geldiğini hissediyorum bebek lokur lokur içiyo
bazende göğüslerim yumuşuyo bebek yavaş içiyo sanki sütüm yetmiyo gibime geliyo
emerken sinirleniyo bağırıyo acaba süt fazla gelmediği çinmi yoksa gaz sancısı oluyo onun içinmi bağırıyo pek anlamıyorum
bende seba med kullanıyorum ama yinede pişik oldu oğluşumun poposu daha etkili bi krem bulmalıyım ama ne kullanacağımı bilemiyorum
canım benimde bebiş hep aşşağıda doğum kanalındaydı artı bide çektiğim sancılar cabası yinede açılma olmadı
zaten sezeryan doğum yapıcaktım açılmamasıda iyi oldu
umarım senin bebişin bi an önce gelir
ayrıca bol yürüyüş ve banyo yapmanı öneririm
ve bol bol uyu
süt artırıcı çay gerçekten işe yaradımı
bide malt içeceği nasıl bişey ben hiç kullanmadım sanırım
canım sırayla ver meme istediğinde bi göğsünü ver doysun bıraktığı zaman isterse diğerini ver istemezse bi dahaki kalkışına diğer göğsünü ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?