2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar kilolarınızı verdinizmi benim 9 kilo fazlam var hala veremedim
aslında boğazımda yerinde yani yemeği bazen kaçırıyorum
bazende aç duruyorum bu seferde sütüm gider diye korkuyorum zaten fazla sütüm yok

bide sütümün yetmediğini nasıl anlayabilirim

her markette satılıyomu acaba toksa büyük marketlerdemi
büyük marketlerdeyse haftasonu migrosa gidicez ordan alırım

O siyahlik bizde de var canim. Zamanla gecer.
Humana anne cayindan ic ve bol su. Bir de marul.
Benim ki de ayni. Sen ne yazsan aa benimki de oyle diyorum.ben a rtik uyaninca emziriyorum sonra altini alinca bir daha emziriyorum. Iki mememi de emmis oluyor. Sonra uyutmaya calisiyorum.

Bebegim dogmadan once ben de senin gibi davranmayi dusunuyordum bebegimeama ne mumkun.

Benim de 10 kilom var. ben spora basladim. Yarim saat bisiklet ceviriyirum ve tatli yasak.

Benim de 10 kilom var. ben spora basladim. Yarim saat bisiklet ceviriyirum ve tatli yasak.

bende tatlıyı abur cuburu bırakmalıyım böyle yersem kilo alıcam benim bisikletim falan yok ama zaten yerimde bi dakka durmuyorumki
2 çocuk olunca malesef oturmaya fırsat olmuyo benimkisi büyük olduğu için sorunlarıda büyük

kızlar şu anlarınızın tadını çıkarın bebişler bizi çok yoruyo ama koynumuzda güvenli evlerindeler
inanın çocuklarımız okula başlasın bide buluğ çağına girsin asıl sıkıntı o zaman başlıyo işte
bunlar tatlı sıkıntılar

benım de karnım kaskatı oluyor ama sancı hıssetmıyorum kı acıklık a da bakmadı.nst cuma gıtmıstım bırsey yoktu.ben 41 e kadar beklemek ıstemıyorum.sen sunı sancı dusunuyormusun.ara ara sancı agrı oluyo ama benım hep karnımda kasıklarımda bırsey yookkk.bırde karın agrım oluyorrr offfff offf cok sıkıldımm.mıllet de dogurdu ama baska dertlerı var

selam tatlim.bende bekliyorum daha.karnim kaslati oluyor benimde arada.ama oyle cok sık degil.benim gozum korkuyor biraz cunki ilk kizimdada 41 haftaya kadar bekledik gelmedi sonra suni sanci ve kizim normal dogdu.sanci ck zor neyseki epd almisdim.iyikde aldim yoksa dayanamazdim.insallah bunda kendi sancim gelir.umutla bekliyorum iste.

amin canim insallah bir sorun yoktur.Allah yardimcin olsun insallah.

canim beniiimm..hepimizin ayni derdi var desene.bendede uykusuzluk bir taraftan coook sikildim evde kalmaktan diger tarafta.ALLAH IM SABIR VER.SANA SIGINDIK(amin!)
Cvp icin tesekkur ederim canim.. Ben tetikte bekleyeyim madem :)
rica ederim tatlim.bencede ne olur ne olmaz.:))

ayyy!!!!!yapma canim korkutma bizi noollluuurr!!!!!!!Allah yardimcin olsun insallah.cocugun icin dua et.yasin buyuk sanirim benden.bizde yasadik odonemleri.ona karsi iletisimini koparmamaya calis.anlayis gosterdini falan hissettir ona.
bide benim kilo vermeme hiic gerek kalmadiii :)))
kendilinden gidiyo bile:))
kisitlamiyorum miktarini.sadece cocuguma gaz olcak die fazla degisik yemekler falan yiyemiyorum.
ama genede oluyo.

Hayirli aksamlar,guzel anneler ve tatli melekleri...bizimde bi sorunumuz var acaba sizlerde de oluyormu.benim kizim emerken cok boguluyor.yani oyle cok sutumde yok ilkten gelmeyince sinirleniyor hizli hizli cekiyor.sonra sut birden gelince yutamiyor ve bogazinda kaliyor kizimin.buda beni cok korkutuyor.emzirmeye korkar oldum.acaba sizin bebislerde de oluyormu.birde bazen zor nefes aliyor sanki burun damlasi var ama pek ise yaramiyor sanirim.burnunu temizlememede izin vermiyor basiyor cigligi.nasil temizlicem bilemedim.cvplar icin simdiden tesekkur ederim.bebeklerinize ve kendinize iyi bakin....

benim bebeğimdede aynı şey oluyo kızdığı için çok hızlı somuruyo ve oda genizine sıçrıyo hemen ters çevirip sırtına vuruyorum ama çok korkuyorum biboronla verdiğimde daha fazla oluyo

bebegim olali 2 gun oldu ama siyah kakasi bitti. Bugun yesil sulu kaka yapti.4 kez.cok korktum. Benim sutum tasiyo.bende bu yuzden durmadan emziriyorum.bi sag bi sol.bu yuzden olmus olabilir mi ? Saatte bi veriyorum. En az 30 dk emiyo. Ben sutum bosa gtmsn diye asiriya kactim. Bu kaka kotu mudur

kızlar bu nişan denılen ılla kırmızı mı gelır ...? sankı benden akıntı gıbı sarımsı bırsey geldı.ama cook degıl bıraz anlayamıyorum ya onemsemelı mıyım sızce hafıf de sancım var kasıklarımda ve bacaklarımda lutfennn cvp

benimde kızım 2 seferdir sütten boğuluyor
alnını yukarı doğru okşa başparmağınla süt boğazına kaçtığı zaman..ablam söyledi banada öyle yapmamı..hemen toparlıyor kendini o zaman
burnu içinde serum fizyolojik ve otri bebeyi tavsiye ederim ..

Son düzenleme:
Benim duyduğumda pembemsi ya da kırmızımsı şeklinde oluyormuş canım benim de son haftalarda akıntı iyice arttı dediğin gibi sarımsı doktora sorduğumda normal demişti.İnş. sancıların da doğum sancılarıdır bende de kasılmalar çok ama hala bi belirti yok yarın doktora gidicez gün verir inş.

Annem gittiginden beri bakamıyorum hele bugün hiç ayrılmadı benden emziriyorum uyuyo koydugum anda uyanıyor yemek yemek wc ye gitmek bile işkence oldu.Memede uyuya kalmayı istiyor yapışık geziyor bunaldım valla eşim gelince biraz rahatlıyorum

kızlar bebişimi koydum önüme hazır ağlamıyor dedim karnı kurbağa gibi gazdan ıkı yana şiş actım ayse önerin gaz masajını soydum kızımı başladım yapmaya bi pırt bile çıkaramadım bide üstüne kustu ve hıçkırmaya başladı boşuna soydum ayaklarıda üşümüş hemen giydirdim şuan hıçkırığla uğraşıyoruz fön makinası açık yoksa çığlık atıyor bugecede yandım anlaşılan sonuç yine bütün gece gaz çıksın diye dua edicem

merhaba kızlar. bugün hepatit aşımızı olduk biz, iğneyi batırınca azcık ağladı minnoşum ama sonra hemen sustu neyseki. 4kg ve 54cm olmuş, maşallah kızıma:)

dün yazdığım mesajda poposu için pudra kullandığımı yazmıştım ama bugün doktor kullanmamamı söyledi. pudra çişi tutup vucuda yapıştırıyormuş, bana da daha kuru gibi geliyordu. neyse kullanmayacağım artık. pişik kremi olarak hematan yazdı, onu aldım başladım kullanmaya. henüz pişiğimiz yok, inşallah da olmaz.
birde sağlık ocağındaki hemşire neden emzirmiyorsun dedi, saatlerce uğraşıyorum emmiyor dedim, 24saat uğraşacaksın dedi. kendimi kötü hissettim, sanki ben emzirmiyomuşum gibi. offff neden emmiyor benim kızım ya, ben mi beceremiyorum anlamadımki

kilolardan bahsetmişsiniz, bende de 8kilo gitti şimdiye kadar, 9kilo duruyor hala. kırkımın çıkmasını bekliyorum, sonra hergün koşu bandında koşmaya başlıycam, inşallah verebilirim.

ha birde hemşiremiz neyle korunacaksın bundan sonra, hap kullanamazsın 6ay dedi. bende kırkımdan sonraki kontrolümde doktorumla bunu konuşucaktım. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda, ne yapacaksınız? ben eskiden hap kullanıyordum ama şimdi hiçbir fikrim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…