malt içeçek arpa suyu ama asla alkol yok bi çok yerde stılıyor fiyatıda 2 lira civarı hatta o kadar etkiliki haftada bi şişe içmen yetiyomuş gerekten ben içtim bebeğim 6 günlük ilk iki gn süt gelmedi zaten bu sabah baktım uçlarından damlıyo bile yani taşıyo resmen humana çayıda günde en az 3 bardak içtim ikisini birden kullandığım için hangisi daha net sonuç verdi bilmiyorum ama bence malt içeçek yaptı gibime gelio bu arada tadıda gerçekten çok güzel farklı meyvelileride var tekrar diyorum asla alkol içermiyor kızlaarr
O siyahlik bizde de var canim. Zamanla gecer.Merhaba kızlar kızımın göbeği düştü ama gobegin iç kısmında hala o siyah renk var normal mi? pişik muhabbeti olmuş ben sebamed pişik önleyici krem kullanıyorum çok şükür şimdilik memnunum...
Humana anne cayindan ic ve bol su. Bir de marul.merhaba anneler,
evimiz yavas yavas bosalmaya basladı. bende fırsat bulabildim sonunda.
cok kotu bir ilk hafta gecirdim. herkes bana küstü. aglamaktan helak oldum. sözde lohusa benim, milletin nazını ben cektim.
insanlar gercekten cok anlayıssız, bazen kendi öz kardesiniz bile...
neyse Allahtan sadece annem ve kızkardesim kaldı burda, simdi huzurluyum:)
bugun ilk kez dısarı cıktık kontrole. bebegim 200 gr daha almıs. kilo vermemesine sevindim. gozunde kan vardı dogdugundan beri darbe aldıgını dusunmustum ama o da zor dogumlarda basınctan oluyormus, tekrardan sukrettim sezeryan olduguma.
doymuyor hic bi sekilde sutum yetmiyor ne kadar cok emerse emsin. mama veriyoruz bizde. cok uzuluyordum ama doktor beni rahatlattı zamanla azaltıp bırakırsınız dedi. insallah dediği gibi olur. sutu artırmak için rezene iciyorum ama bi ise yaramıyor sanki.
siz neler yapıyorsunuz? rezenenin faydasını goren varmı?
Benim ki de ayni. Sen ne yazsan aa benimki de oyle diyorum.ben a rtik uyaninca emziriyorum sonra altini alinca bir daha emziriyorum. Iki mememi de emmis oluyor. Sonra uyutmaya calisiyorum.sorma kımse anlayıs göstermıyor sanki biz naz cekıyoruz resmen cok haklısın bende cok sıkıldım bu durumlardan yardıma gelenler bıle kendını naza cekıyor cok bunaldım... gece bıraz uyusa kızım bende dınlenebolsem kımseyı ıstemıcem yanımda...
benımde sütüm yetmıyo galıba artık cunku emdıkce emmek ıstıyo sankı doymuyo anlamadım... ben tek meme ıle emzırıyorum 15 20 dakıka falan acaba sonra dıgerınıde mı versem?? o zamanda kusar dıye korkuyorum cocuk emıyo kucagımda uyuyo yataga koyunca acıyo gözunu cok yoruyor gercekten saatlerce emzırememkı ama
ben doğduğundan beri sadece emzirmek ve altını almak için kucağıma alıyorum.
sonra hemen yatağına bırakıyorum tutmuyorum kucağımda..
akşamları gazını ben çıkarmıyorum bile eşime veriyorum o çıkartıyor.
çünkü bebekler anne kokusuna hemen alışıyor kucak istiyor hep.
benimde içim gidiyor hep kucağımda kalsın istiyorum ama hep kucak istemesi çok zorlar anneyi..
yavaş yavaş beşiğine yada yatağına yatır hafiften sallayarak uyutmayı dene alışana kadar bence canım.
sonra kendiliğinde yatağındada oynamaya başlar.oyalanır uykusu gelene kadar
bizimki kendi kendine uyuyor hafiften beşikte sallıyoruz kucakta uyutmuyoruz..
daha odasına götürmedik minik beşiğimizi kullanıyoruz.
yaz geldiğinde odasına geçirmeyi düşünüyorum.
benim doğum yaptığım hastanede doğum ücretinin içindeydi işitme testi.
bizde yaptırdık ve geçtik çok şükür sorun çıkmadı.iki kulağıda aynı seviyede çıktı.
inşallah senin bebeğindede sorun yoktur..tekrarlarsınız testi.şimdiden yıpratma kendini ağlayarak canım.
Bebegim dogmadan once ben de senin gibi davranmayi dusunuyordum bebegimeama ne mumkun.bebişimin akan gözünü önce bi beze sütümü damlatarak sildim
baktım işe yarıyo bir kaç saat sonrada gözüne sütümden damlattım
sanki çapaklanma azaldı gibi bakalım sabaha kadar nasıl olucak inşallah düzelir
poposunuda bu gün hep yıkadım sebamed sabunla bir saat falanda poposunu açık tuttum
biraz rahatladı gibi
acaba bezmi pişik yaptı prima kullanıyorum ama premium care olandan değil o bebeğimin poposuna yapıştığı için bıraktım normal prima aldım acaba diğer bezemi dönsem o sanki daha çok emiyodu bu biraz daha yüzeyde bırakıyo kakayı,
ama poposuna yapışmıyo bez diğerinde o file gibi olan bölüm poposuna yapışıyodu canını yakıcak diye korkuyodum
kızlar kilolarınızı verdinizmi benim 9 kilo fazlam var hala veremedim
aslında boğazımda yerinde yani yemeği bazen kaçırıyorum
bazende aç duruyorum bu seferde sütüm gider diye korkuyorum zaten fazla sütüm yok
bide sütümün yetmediğini nasıl anlayabilirim
Benim de 10 kilom var. ben spora basladim. Yarim saat bisiklet ceviriyirum ve tatli yasak.
Benim karnım kaskatı oluyo o zaman sancılar 100lere vuruyo ondan anlıyorum bence de git ben bgn yine drdaydım yatış verdi kabul etmedim açıklığım yok diye sancım hep var ama nazlanıyo tontiğim sen de bi baktır açılma olmadığı için pek anlamıyomuşum ağrıyı bnm de son gün 28 mart o gün çağırdı bakalım 41e kadar yol var dedi piskolojim çöktü resmen hayırlısı artık
benım de karnım kaskatı oluyor ama sancı hıssetmıyorum kı acıklık a da bakmadı.nst cuma gıtmıstım bırsey yoktu.ben 41 e kadar beklemek ıstemıyorum.sen sunı sancı dusunuyormusun.ara ara sancı agrı oluyo ama benım hep karnımda kasıklarımda bırsey yookkk.bırde karın agrım oluyorrr offfff offf cok sıkıldımm.mıllet de dogurdu ama baska dertlerı var
amin canim insallah bir sorun yoktur.Allah yardimcin olsun insallah.kızlar merhaba bebğine işitme testi yaptıran varmı ben bugün doğum evine götürdüm test için sol kulağında algılama yapılamadı dediler 15gün sonra tekrar yapalım dediler doğumdan kalma kir olabilir deddiler ama duyduğumdan beri göz yaşım dinmedi içim içimi yiyor fikri olan varsa buradan yardımcı olabilir misiniz yarın özele götüreceğiz eşiml tkrar yaptıracağız sabahı nasıl ederim bilmiyorum dua edin lütfen
allah bebelerimizin sağlığı ile sınamasın bizleri inşallah
bol bol dua bekliyorum
canim beniiimm..hepimizin ayni derdi var desene.bendede uykusuzluk bir taraftan coook sikildim evde kalmaktan diger tarafta.ALLAH IM SABIR VER.SANA SIGINDIK(amin!)bugun yıne cok gergınım kızım gece uyutmadı gunduzde hıc uyumadı bır saat falan uyuyor sonra baslıyo bagırmaya cok yordu benı sınırlerım bozuk bayaca... etraftakılerde en ufak bı suratıma lafıma gucenıyolar küsüyolar naz cekıcek halde degılım hıç... kkanamam devam edıyo oda sinir ediyo beni uykusuzluk cok fazla tek basımayım yanımda kalan yokkı gece uyuyayım bırazcık
süt yetıyomu onuda bılmıyorum cocuk emıyo ama bır saat sonra gene ıstıyo doymyo galıba tek memeden verıyorum her seferınde acaba ıkısınden demı versem????
rica ederim tatlim.bencede ne olur ne olmaz.:))Cvp icin tesekkur ederim canim.. Ben tetikte bekleyeyim madem :)
bende tatlıyı abur cuburu bırakmalıyım böyle yersem kilo alıcam benim bisikletim falan yok ama zaten yerimde bi dakka durmuyorumki
2 çocuk olunca malesef oturmaya fırsat olmuyo benimkisi büyük olduğu için sorunlarıda büyük
kızlar şu anlarınızın tadını çıkarın bebişler bizi çok yoruyo ama koynumuzda güvenli evlerindeler
inanın çocuklarımız okula başlasın bide buluğ çağına girsin asıl sıkıntı o zaman başlıyo işte
bunlar tatlı sıkıntılar
her markette satılıyomu acaba toksa büyük marketlerdemi
büyük marketlerdeyse haftasonu migrosa gidicez ordan alırım
benim bebeğimdede aynı şey oluyo kızdığı için çok hızlı somuruyo ve oda genizine sıçrıyo hemen ters çevirip sırtına vuruyorum ama çok korkuyorum biboronla verdiğimde daha fazla oluyoHayirli aksamlar,guzel anneler ve tatli melekleri...bizimde bi sorunumuz var acaba sizlerde de oluyormu.benim kizim emerken cok boguluyor.yani oyle cok sutumde yok ilkten gelmeyince sinirleniyor hizli hizli cekiyor.sonra sut birden gelince yutamiyor ve bogazinda kaliyor kizimin.buda beni cok korkutuyor.emzirmeye korkar oldum.acaba sizin bebislerde de oluyormu.birde bazen zor nefes aliyor sanki burun damlasi var ama pek ise yaramiyor sanirim.burnunu temizlememede izin vermiyor basiyor cigligi.nasil temizlicem bilemedim.cvplar icin simdiden tesekkur ederim.bebeklerinize ve kendinize iyi bakin....
kızlaarr işitme testi hakkında ilgisi olan yok muu yaaaaaaa
Hayirli aksamlar,guzel anneler ve tatli melekleri...bizimde bi sorunumuz var acaba sizlerde de oluyormu.benim kizim emerken cok boguluyor.yani oyle cok sutumde yok ilkten gelmeyince sinirleniyor hizli hizli cekiyor.sonra sut birden gelince yutamiyor ve bogazinda kaliyor kizimin.buda beni cok korkutuyor.emzirmeye korkar oldum.acaba sizin bebislerde de oluyormu.birde bazen zor nefes aliyor sanki burun damlasi var ama pek ise yaramiyor sanirim.burnunu temizlememede izin vermiyor basiyor cigligi.nasil temizlicem bilemedim.cvplar icin simdiden tesekkur ederim.bebeklerinize ve kendinize iyi bakin....
Benim duyduğumda pembemsi ya da kırmızımsı şeklinde oluyormuş canım benim de son haftalarda akıntı iyice arttı dediğin gibi sarımsı doktora sorduğumda normal demişti.İnş. sancıların da doğum sancılarıdır bende de kasılmalar çok ama hala bi belirti yok yarın doktora gidicez gün verir inş.kızlar bu nişan denılen ılla kırmızı mı gelır ...? sankı benden akıntı gıbı sarımsı bırsey geldı.ama cook degıl bıraz anlayamıyorum ya onemsemelı mıyım sızce hafıf de sancım var kasıklarımda ve bacaklarımda lutfennn cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?