bebegim olali 2 gun oldu ama siyah kakasi bitti. Bugun yesil sulu kaka yapti.4 kez.cok korktum. Benim sutum tasiyo.bende bu yuzden durmadan emziriyorum.bi sag bi sol.bu yuzden olmus olabilir mi ? Saatte bi veriyorum. En az 30 dk emiyo. Ben sutum bosa gtmsn diye asiriya kactim. Bu kaka kotu mudur
kızlaarr işitme testi hakkında ilgisi olan yok muu yaaaaaaa
Hayirli aksamlar,guzel anneler ve tatli melekleri...bizimde bi sorunumuz var acaba sizlerde de oluyormu.benim kizim emerken cok boguluyor.yani oyle cok sutumde yok ilkten gelmeyince sinirleniyor hizli hizli cekiyor.sonra sut birden gelince yutamiyor ve bogazinda kaliyor kizimin.buda beni cok korkutuyor.emzirmeye korkar oldum.acaba sizin bebislerde de oluyormu.birde bazen zor nefes aliyor sanki burun damlasi var ama pek ise yaramiyor sanirim.burnunu temizlememede izin vermiyor basiyor cigligi.nasil temizlicem bilemedim.cvplar icin simdiden tesekkur ederim.bebeklerinize ve kendinize iyi bakin....
akşam 11.00-1.00 arası iki saat uyudum
ondan sonra hiç uyutmadılar sağolsunlar
bazen sabrımıın tükendiğini hissediyorum ve
kendimi el kadar bebeklere bağırırken ve kızarken buluyorum
sonradan da vicdan azabı duyuyorum
sabaha kadar oğlum viyakladı, şimdi ise uyuyor
şimdi de viyaklama sırası kızımda
kendisi sol omzumda şu an
size birlikte yazıyoruz
iki gündür banyo yapamıyorum
bebeklerimin ütüsü yapılmayı bekliyor
makinada ise renkliler yıkandı asılmayı bekliyor
bu arada mutfakta da kahvaltı sofrası masada bekliyor
unutmadan makinada da bulaşıklar yıkandı, yerleştirilmeyi bekliyor
benim kadar pasaklısı var mı aranızda
hiç sanmıyorum
özel güçlerim olsun istiyorum
kızlar ben sıyırmak üzereyimmmmmmmmm
işitme testi, kalça testi gibi ben özel hastaneleri değil de çocuk hastanelerini tercih edeceğim
15 gün önce aramanız yeterli
benim gibi düşünen arkadaşlar için sağlık bakanlığının alo 182 randevu hattı var
sıra beklemeden, ücretsiz yaptırıyorsunuz
cnm benim sifaam hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün ,inşallah bizede nasip etsin,bizede dua etmeyi unutma emi...öpüyorum kızınıda senide çokaklımdaki sorular ve konulardan bahsettim çokkk uykum varkızım da uyuyorken uyuyum az-biraz cevaplar için şimdiden teşekkkür edeyim belki cevaplamaya fırsat bulamam beğenmekle yetinirim öptük sizi kızımla Rabbime emanet olun iyi geceler cici bakın kendinize ve bebişlerinize
sorma kımse anlayıs göstermıyor sanki biz naz cekıyoruz resmen cok haklısın bende cok sıkıldım bu durumlardan yardıma gelenler bıle kendını naza cekıyor cok bunaldım... gece bıraz uyusa kızım bende dınlenebolsem kımseyı ıstemıcem yanımda...
benımde sütüm yetmıyo galıba artık cunku emdıkce emmek ıstıyo sankı doymuyo anlamadım... ben tek meme ıle emzırıyorum 15 20 dakıka falan acaba sonra dıgerınıde mı versem?? o zamanda kusar dıye korkuyorum cocuk emıyo kucagımda uyuyo yataga koyunca acıyo gözunu cok yoruyor gercekten saatlerce emzırememkı ama
kızlar merhaba bebğine işitme testi yaptıran varmı ben bugün doğum evine götürdüm test için sol kulağında algılama yapılamadı dediler 15gün sonra tekrar yapalım dediler doğumdan kalma kir olabilir deddiler ama duyduğumdan beri göz yaşım dinmedi içim içimi yiyor fikri olan varsa buradan yardımcı olabilir misiniz yarın özele götüreceğiz eşiml tkrar yaptıracağız sabahı nasıl ederim bilmiyorum dua edin lütfen
allah bebelerimizin sağlığı ile sınamasın bizleri inşallah
bol bol dua bekliyorum
BENDEr canım hamıleyımmm..yarın dr gıtmeyı dusunuyorum...sancım yok ama karın agrım var sende de hıc oluyor mu?yada ne gıbı agrı oluyor.esım dıo belkıde sen anlayamıyorsun bu sancı yııı
cnm benim sütümde az..ilk gün göğüslerim çatlamaya gelmişti
küçücük bebek bu ne kadar süt ihtiyaca göre bebek büyüdükçe süt artsa nereye sokacam ben bu memeleri dedim..ertesi gün göğüslerim söndü süt gitti resmen
rezene içiyorum,dut yiyorum...bol su ,maden suyu,süt ,meyve suyu,bulgur pilavı ,sütlaç üzerine tarçın,ve bol kimyon tüketiyorum
zar zor sütü geri getirdim bebeğime yetecek kadar
birde memeyi tam boşaltana kadar emzirmek lazımmış
göğüs boşalınca yeniden süt üretimi oluyormuş
tek memeyi iyice boşaltana kadar ver..ilk başlarda gelen süt sulu sonraki yağlı olurmuş ve bebeğe doyma hissi verirmiş..son gelen süt yararmış bebeğe
kendisi bırakana kadar tek memeyi emzir
benim de ilk 4 gün falan sütüm gelmedi bebekte göğüsü yanlış tutunca benim göğüs yarıldı neyse sonra yavas yavas arttı rezeneyi bende içtim faydası oldu artırdı sütü bulgur pilavı yemek bol bol su içmek çok artırıyo sütü bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama benim sütüm 1 ay sonra yetmeye başlamıştı :)
bebegim olali 2 gun oldu ama siyah kakasi bitti. Bugun yesil sulu kaka yapti.4 kez.cok korktum. Benim sutum tasiyo.bende bu yuzden durmadan emziriyorum.bi sag bi sol.bu yuzden olmus olabilir mi ? Saatte bi veriyorum. En az 30 dk emiyo. Ben sutum bosa gtmsn diye asiriya kactim. Bu kaka kotu mudur
kızlar bu nişan denılen ılla kırmızı mı gelır ...? sankı benden akıntı gıbı sarımsı bırsey geldı.ama cook degıl bıraz anlayamıyorum ya onemsemelı mıyım sızce hafıf de sancım var kasıklarımda ve bacaklarımda lutfennn cvp
benim de ilk 4 gün falan sütüm gelmedi bebekte göğüsü yanlış tutunca benim göğüs yarıldı neyse sonra yavas yavas arttı rezeneyi bende içtim faydası oldu artırdı sütü bulgur pilavı yemek bol bol su içmek çok artırıyo sütü bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama benim sütüm 1 ay sonra yetmeye başlamıştı :)
cevaplar icin sagolun kızlar. herkes humanada sözlesmis gibi. bugun aldırayım annemlere. bu arada malt iceceği olanın bir saf olanı var sanırım birde marketlerde sanılan meyveli cesitleri filan var. ben meyveli olanların bir ise yaramadıgını duymustum. saf olanıda buyuk marketlerde ve bebek magazalarında satılıyor. kucuk bir sisesi 5 lira. siz hangisini alıyorsunuz? gunde bir iki sise icsem pahalı olmazmı?
canım ben iki memeyi arda arda veriyorum, yinede yalanıyor, etrafa saldırıyor, nerdeyse yarım saat suruyor emzirmek ardında 1 ve ya 2 olcek mama veriyoruz onuda bir solukta iciyor. anca rahatlayıp uyuyor. doktor sutunla doyana kadar mama vereceksin dedi ama bugun saglık ocagındaki hemsire kızdı, mama verme dedi. ne yapcagımı sasırdım bende..
canım bişey cıkmaz insallah. sorun olursa 3 kere tekrar ediliyor demislerdi bize. olabiliyormus boyle seyler yani. uzulme bence bi dahaki tekrarda bisey cıkmıcak insallah.
canlar bende 41. haftada dogurdum ve inanın dogum sancısı gelirse gercekten cok kolay anlıyorsunuz. benim aylarca yalancı agrılarım vardı, onlarla kesinlikle alakası yok. cok farklı bi agrı ve geliyor geciyor esit zaman aralıklarıyla. gelince hemen anlıcaksınız inanın:)
canım doktor bana sut icme dedi, gaz yapıyormus, sutu cok severek icerdim ama simdi gazdan bezdiğim icin zaten korkuyorum icmeye...
kendisi bırakana kadar emziriyorum bende ama yorulup bırakıyor sanırım, memenin tamamen bosaldıgını nasıl anlarızki?
1 aysa öldüm ben:))))
canım zaten siyah kakanın biran once bitmesi lazımmıs. sarı kaka normalmiş, yeşil kaka usutmeye isaretmis sanırım. bunlar annemin bilgileri tabi:)
canım nisan denilen sey balgam gibi birbirinden ayrılmıyor, kopmuyor. yani bi dokusu var, hatta biraz yakından incelersen, içinde boyle damarımsı bişiler var. bu damarımsı seyler kanlı olabilirmiş kimilerinde, benimki kanlı degildi, hafif kahverengi damarlar vardı icin de. dogum sancısı gibi onu da hemen anlıyacaksın, emin olabilirsin:)
merhaba canim.bende daha bekliyorum.1 hafta once doktra gitmisdm 2.5 sm aciklik oldugunu soyledi.ama bende tik yok.ne sanci ne bir sey. bir an once dogurmak istiyorum bende.bide kaynanam bizde ayin 7 gidicek,41 haftayi doldurursak yalniz kalicam.bide 2.5 yasinda kizim var...
benım de karnım kaskatı oluyor ama sancı hıssetmıyorum kı acıklık a da bakmadı.nst cuma gıtmıstım bırsey yoktu.ben 41 e kadar beklemek ıstemıyorum.sen sunı sancı dusunuyormusun.ara ara sancı agrı oluyo ama benım hep karnımda kasıklarımda bırsey yookkk.bırde karın agrım oluyorrr offfff offf cok sıkıldımm.mıllet de dogurdu ama baska dertlerı var
bnm de perşembe 40 doluyo ama dr 41e kadar yolu var dedi offf valla piskolojim bozuldu beklemekten keşke gelse perşembeye kadar yoksa o gün yatış ve suni sancıya razıyım doğumhanede 5 6 cm açıklığı olan bayanlar vardı doğurmak üzere olan sohbet imkanı buldumkızlar dr dan geldık sımdı persembe sabah 9 da gel yatıs yapalım dedı nst de sancım cok az cıkıyor.hersey yolunda 40 haftam dolacagı ıcın beklemek sakıncalı olabılır dedı yınede sen bılırsın dedı.anlıcanız persembe gıdıyorummmm...heyecan ve korku bastıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?